35 lerde 2950 miiiiiiiiiimasallahhhh
Valla yemegı bıraz gec yedık ama karnımız doydu cok sukur:)hahahahahaaaaa.... ayyy çok yaşa yaaa.. ne güldüm vallaa :) canımız sağolsun ne yapalım aman boşver :))
ooff gözümden yaş geldi :)
canım ben bu hafta kullanmaya basladım.3gunluk bı kullanım kaldı heralde.bakalım nolcak umarım sıkıntı olmaz.kızlar ben 36+2 deyim. bu hafta sonu nidilatı bırakıcam.şu anda kullanmama rağmen sancılarım oluyor.normaldir diye düşünüyorum ben.bırakınca nasıl olacak sancılar merak ediyorum.sizler ne zaman bırakacaksınız?
masallah canım.allah kolaylıgını verıyo ıste.23 yaşındayım canım gerçekten zor hamilelik ve okul ama cok sükür yinede allah kolaylığını verdi ben rahat bi hamilelik geçirdim hamile olduğumda pek anlaşılmıyor ama yoruluyorum okuldan sonra ev işi yemek derken hiç hamile gibi değilim ama geceleri uyuyamamk mahfediyor insanı
aaaa canım çok sevindim vallahi çok iyi olmuş işlerin rest gitmiş iyide bir doktora denk gelmişsin ne güzel
asistanların girmesinden rahatsız olma özeldeki prof. günde iki doğum yaptırıyorsa devletteki asistan en az 25 yaptırıyordur yani emin ol çok daha tecrübeliler ve kolaya kaçıp sezaryan yapmadıkları içinde çok daha iyi yetişiyorlar her konuda bir görmüş geçirmişlikleri oluyor kesin
bende dün doktordaydım şekerim iyi çıktı canım bende rahatladım etrafımada bakındım nedense seni görürmüyüm diyenasıl bir manyaklıksa sanki görsem tanıycam:27 :
amin inş canım hayırlısı yarın paylaşırız haberlerimizicanım yarın 10:40 da da bizim kontrol var. hadi hepimize hayırlısı. bende doğum şeklimi sorcam artıkın. kilosunu bende çok merak ediyorum. Hadi inş. şimdiden güzel haberler dileyelim.
35 lerde 2950 miiiiiiiiiimasallahhhh
Merak etme boy da kurtarmıyor ben de top böceği gibiyim
canım bende sürekli oturur durumda olduğum için aynı seyleri yasadım o dönemlerde cok ağrım oluyordu hele eve geldiğimde uzanınca bacaklarımın agrısından yürüyemiyordum ama gecti cok sükür.. bende bakım ürünlerini sebamed aldım canım
ay canım valla son haftalar topikten uzak kaldım geçmişi de okuyamayınca size bi sorayım dedim..ya sakat gibi oldum..eşim yandan çarklı diye dalga bile geçiyoooselam canım,
idare ediyoruz işte. bende zorlanmaya başladım. tüm anlattıkların bizlerde de oluyor merak etme. tek kendi adıma yazmadım çünkü bir çok anne ile günlerdir konuştuğumuz şeyler bunlar. korkulacak birşey yok zaten doktorunda normal olduğunu söylemiş. bende yatınca kalkamıyorum, ayaktaysam oturup yatamıyorum. yani zor oluyor. hayırlı olsun aldıkların. Bebek ürünlerinin hepsini mustela aldım canım ben. ama sen bilirsin tabii..
perşembe için gözün aydın. iyi dinlenmeler.
sevgiler.
cnm inşallah perşembeden sonra benim de ağrılarım azalır..evde dinlenirim..böyle çok zor yaaa otobüsten inmekte bile zorlanıyorum oyyyycanım bende sürekli oturur durumda olduğum için aynı seyleri yasadım o dönemlerde cok ağrım oluyordu hele eve geldiğimde uzanınca bacaklarımın agrısından yürüyemiyordum ama gecti cok sükür.. bende bakım ürünlerini sebamed aldım canım
cnm zaten ilk aldıklarımız deneme ürünü gibi olacak.memnun kalmazsak başka maraya geçeriz.chicco güzel..hele de uyguna aldıysan..fiyatları pahalı çünkü sebamede göre falan..mustelanın da öyle..işte kendimize ne olsa alırız da bebişe olunca düşünmekten bi hal oluıyo insannnnCanim ben chicconun bakim setini aldim cantasiyla beraber uygun diye fiyati... ama aklimda sebamed vardi cogu onu oneriyor. Artik bitince alirim napiyim
bence de maaşallahhh... :)
ayyyyy kızlar sabahtan beri bi oturmadım alışveriş yaptım gezdim sağlık ocağı derken evde çamaşırları yıkadım astım sarma sardım kabak doldurdum ocağa koydum oturdummmm :))) ölüyorum yorgunluktannnnnn
valla öyleydi kilosu doktor 3.5 falan dogar dedi
meraba arkadaşlar
bende kasım annesi olacağımallah nasip ederse 3. bebeğim ve erkek bebek bekliyorum benide aranıza kabul edrmisiniz
Eki Görüntüle 826540 Eki Görüntüle 826541 Eki Görüntüle 826542 yavrum sağlıcakla gel inşallahh. bugün çok yoruldum kapı süsünü bebek şekerini alacam diye hast. çıkışı eminönüne gittim. allahım one kalabalıktı öyle iki dükkan sonrası alacağımı alıp hemen döndüm eve gelince bi heves kapıyı süsledikk
Cnm normal dogum olursa daha 3 haftan var gununu doldurursan bence 3800 faln olur.ben daha iyi anliyorum nihaha
göbeğimin kaşıntısı çok artmıştı artık kaşınmaktan yara olmuştu. dermatoloji ye gittim iki tane krem ve hap verdi dr. hapı almadım kremleri 2 gün kullandım biraz rahatladım sonra bi baktım bitanesinde gebelikte kullanılmamalıdır yazıyokullanmadım daha.
perşembe günü akşam bütün vücudumda kaşıntı başladı sabaha kadar kaşınmaktan uyumadım gündüz bişeyim yok gece yine aynı sabaha kadar kaşınıp durdum. cumartesi devlet hast. acile gittim dr bakmadı bile hamileyim diye krem yazıp gönderdi. bu arada kaşınan yerlerim kabarıyo neyse sonra üniv. gittim ordada 2 tane serum verdiler bir iki saat rahatladım sonra yine başladı.
dün kadım doğma gittim karaciğer testi yapıldı temiz çıktı. dr neden olmuştur dediğimde
uyuz olmuş olabilirsin dedi. alerji olabilir dedi ( geçen gün uyuz köpeğin yanından geçmiştim tüyleri dökülmüştü köpeğin hemen aklıma o geldi) sonra kaşınan yerlerime bakınca alerji dedi kullandığım kremlerden olmuş onları gösterdim. veelhasıl ben hala kaşınıyorum hiç bişey vermedi dr da nasıl iş anlamadım ben. 3 tane dr benim derdime derman olmadı bacaklarım kollarımyara içinde kanıyo kaşıdıkça her gece ağlıyorum valla uykusuzluktan sinirim bozuluyo eşimde çaresiz keşke bana geçse diyo oda oturuyo benimle napıcam bilmiyorum.
birde bunlar yetmez gibi dr beni dün epeyce korkuttu pislik adam. bende 25. haftadan beri idrar yolu enfeksiyonu var kendi drum verdiği ilaçlar geçirmemişti. sonra dr tayini çktı gitti bende kim denk gelirse üniv. ona gidiyorum orda bana tek kullanımlık şase verdiler her kontrolde 3 kez içtim o ilaçtan geçmemiş.dr diyoki bu çok önemli bir durum erken doğum riskin var düşük tehditin var ndn ihmal ediyosun dedim bende şunu şunu kullandım diye pişkin pişkin gülerek diyorki bunlar geçirmez seninki çok ilerlemiş geçte masaya bi bakıyım bebeğin kalbi atıyomu diye baktı ve aynen şunu dedi neyseki atıyomuş bebek canlı. ya o an okadar aptallaştımki hiç bişey diyemedim oğlum birsaat önce tpikledi beni ne demek kalbi atıyomu böylemi denir ya çok üzgünüm dünden beri pskoloim çok bozuldu sanki bişey olucak gibi heran elim karnımda biraz hareket etmezse kAlbini dinliyorum. biran önce sağlıkla kavuşallım istiyorum artık.
canım kapıya tülü kaç metre aldın.ben tülü tamamen unutmuşum görünce aklıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?