meraba arkadaşlar
bende kasım annesi olacağımallah nasip ederse 3. bebeğim ve erkek bebek bekliyorum benide aranıza kabul edrmisiniz
kızlar ben 36+2 deyim. bu hafta sonu nidilatı bırakıcam.şu anda kullanmama rağmen sancılarım oluyor.normaldir diye düşünüyorum ben.bırakınca nasıl olacak sancılar merak ediyorum.sizler ne zaman bırakacaksınız?
hosgeldin canim...meraba arkadaşlar
bende kasım annesi olacağımallah nasip ederse 3. bebeğim ve erkek bebek bekliyorum benide aranıza kabul edrmisiniz
satıcı bana 8 metre sattı fazlası var arkada kurdela yaptım 7 metre bile yetermiş aslında.
mrb cnm hoşgeldinmeraba arkadaşlar
Eki Görüntüle 826540 Eki Görüntüle 826541 Eki Görüntüle 826542 yavrum sağlıcakla gel inşallahh. bugün çok yoruldum kapı süsünü bebek şekerini alacam diye hast. çıkışı eminönüne gittim. allahım one kalabalıktı öyle iki dükkan sonrası alacağımı alıp hemen döndüm eve gelince bi heves kapıyı süsledikk
göbeğimin kaşıntısı çok artmıştı artık kaşınmaktan yara olmuştu. dermatoloji ye gittim iki tane krem ve hap verdi dr. hapı almadım kremleri 2 gün kullandım biraz rahatladım sonra bi baktım bitanesinde gebelikte kullanılmamalıdır yazıyokullanmadım daha.
perşembe günü akşam bütün vücudumda kaşıntı başladı sabaha kadar kaşınmaktan uyumadım gündüz bişeyim yok gece yine aynı sabaha kadar kaşınıp durdum. cumartesi devlet hast. acile gittim dr bakmadı bile hamileyim diye krem yazıp gönderdi. bu arada kaşınan yerlerim kabarıyo neyse sonra üniv. gittim ordada 2 tane serum verdiler bir iki saat rahatladım sonra yine başladı.
dün kadım doğma gittim karaciğer testi yapıldı temiz çıktı. dr neden olmuştur dediğimde
uyuz olmuş olabilirsin dedi. alerji olabilir dedi ( geçen gün uyuz köpeğin yanından geçmiştim tüyleri dökülmüştü köpeğin hemen aklıma o geldi) sonra kaşınan yerlerime bakınca alerji dedi kullandığım kremlerden olmuş onları gösterdim. veelhasıl ben hala kaşınıyorum hiç bişey vermedi dr da nasıl iş anlamadım ben. 3 tane dr benim derdime derman olmadı bacaklarım kollarımyara içinde kanıyo kaşıdıkça her gece ağlıyorum valla uykusuzluktan sinirim bozuluyo eşimde çaresiz keşke bana geçse diyo oda oturuyo benimle napıcam bilmiyorum.
birde bunlar yetmez gibi dr beni dün epeyce korkuttu pislik adam. bende 25. haftadan beri idrar yolu enfeksiyonu var kendi drum verdiği ilaçlar geçirmemişti. sonra dr tayini çktı gitti bende kim denk gelirse üniv. ona gidiyorum orda bana tek kullanımlık şase verdiler her kontrolde 3 kez içtim o ilaçtan geçmemiş.dr diyoki bu çok önemli bir durum erken doğum riskin var düşük tehditin var ndn ihmal ediyosun dedim bende şunu şunu kullandım diye pişkin pişkin gülerek diyorki bunlar geçirmez seninki çok ilerlemiş geçte masaya bi bakıyım bebeğin kalbi atıyomu diye baktı ve aynen şunu dedi neyseki atıyomuş bebek canlı. ya o an okadar aptallaştımki hiç bişey diyemedim oğlum birsaat önce tpikledi beni ne demek kalbi atıyomu böylemi denir ya çok üzgünüm dünden beri pskoloim çok bozuldu sanki bişey olucak gibi heran elim karnımda biraz hareket etmezse kAlbini dinliyorum. biran önce sağlıkla kavuşallım istiyorum artık.
göbeğimin kaşıntısı çok artmıştı artık kaşınmaktan yara olmuştu. dermatoloji ye gittim iki tane krem ve hap verdi dr. hapı almadım kremleri 2 gün kullandım biraz rahatladım sonra bi baktım bitanesinde gebelikte kullanılmamalıdır yazıyokullanmadım daha.
perşembe günü akşam bütün vücudumda kaşıntı başladı sabaha kadar kaşınmaktan uyumadım gündüz bişeyim yok gece yine aynı sabaha kadar kaşınıp durdum. cumartesi devlet hast. acile gittim dr bakmadı bile hamileyim diye krem yazıp gönderdi. bu arada kaşınan yerlerim kabarıyo neyse sonra üniv. gittim ordada 2 tane serum verdiler bir iki saat rahatladım sonra yine başladı.
dün kadım doğma gittim karaciğer testi yapıldı temiz çıktı. dr neden olmuştur dediğimde
uyuz olmuş olabilirsin dedi. alerji olabilir dedi ( geçen gün uyuz köpeğin yanından geçmiştim tüyleri dökülmüştü köpeğin hemen aklıma o geldi) sonra kaşınan yerlerime bakınca alerji dedi kullandığım kremlerden olmuş onları gösterdim. veelhasıl ben hala kaşınıyorum hiç bişey vermedi dr da nasıl iş anlamadım ben. 3 tane dr benim derdime derman olmadı bacaklarım kollarımyara içinde kanıyo kaşıdıkça her gece ağlıyorum valla uykusuzluktan sinirim bozuluyo eşimde çaresiz keşke bana geçse diyo oda oturuyo benimle napıcam bilmiyorum.
birde bunlar yetmez gibi dr beni dün epeyce korkuttu pislik adam. bende 25. haftadan beri idrar yolu enfeksiyonu var kendi drum verdiği ilaçlar geçirmemişti. sonra dr tayini çktı gitti bende kim denk gelirse üniv. ona gidiyorum orda bana tek kullanımlık şase verdiler her kontrolde 3 kez içtim o ilaçtan geçmemiş.dr diyoki bu çok önemli bir durum erken doğum riskin var düşük tehditin var ndn ihmal ediyosun dedim bende şunu şunu kullandım diye pişkin pişkin gülerek diyorki bunlar geçirmez seninki çok ilerlemiş geçte masaya bi bakıyım bebeğin kalbi atıyomu diye baktı ve aynen şunu dedi neyseki atıyomuş bebek canlı. ya o an okadar aptallaştımki hiç bişey diyemedim oğlum birsaat önce tpikledi beni ne demek kalbi atıyomu böylemi denir ya çok üzgünüm dünden beri pskoloim çok bozuldu sanki bişey olucak gibi heran elim karnımda biraz hareket etmezse kAlbini dinliyorum. biran önce sağlıkla kavuşallım istiyorum artık.
valla ne dengesiz bi doktormuş o öyle.bence sen başka bi doktor bul canım.
canım yaa çok geçmiş olsun üzüldüm başına ggelenlere. bendede kaşıntı var ama benimki genital bölgeme yakın tam bacağın kıvrılan arası varya hah orası. dra göstermek istemedim inşallah önemli değildir diyorum kaşınıyo aynen ama sadece orası pişik olmuş gibi kızarık bide.
bazı doktorlar çok acımasız oluyor hamile kadına denilmeyecek şeyleri söyleyebiliyolar bendede myom var gebeliğimin başlarında ağrım olmuşdu bu bebek düşecek demişlerdişükür ki bugünlere geldik inşallah kucağımızada alacağız. hiç kafanı takma derim bebeğin karnında herşeyi hisseder.
merhaba canım sadece göbeğin mi kaşınıyor bacaklarında da var mı?babamı iki sene boyunca çeşitli kremlerle oyaladılar ..uyuz olduğu bile söylendi senin gibi ama sonunda çölyak hastası olduğu ortaya çıktı..seninki belki hamileliktendir az kaldı zaten bebişini almaya ..eğer doğumdan sonra geçmezse glüten duyarlılk testi yaptırmanı öneririm ..babam gece boyu kaşıntıdan uyuyamazdı şimdi çok şükür ilaçları ve diyetiyle geçti
teşekkür ederim canımmrb cnm hoşgeldin
tecrübelerinden faydalanırız bizde normalmi sezeryanmı oldu önceki doğumların
yorulduğuna değmiş valla çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın inş.
teşekkür ederim. bence ihmal etme göster derim önlem alırsın.
benm bu gittiğim dr bozmasıda bana çocuğun olmaz demişti kistim var diye ama hamileyim yüzünü görmek istemiyorum ama ikidir ona denk geliyorum burda dr seçme hakkımız olmuyo malesef.
Benim kankam ya, aldığımız kilolar hala aynı
Kuru muruguldurdun beni canim... kiloyu veririz ya meleklerimiz iyi olsun yeterki
işin hayli zormuş canım Allah yardımcın olsun... En kötü ihtimal okul uzar sen sadece bebeğinden taviz verme bence...canım ben üniversite son sınıftayım malesef doğuma kadar okula gidip gelicem devam zorunluluğu var doğumdan sonrada ancak 2 hafta rapor alabilicem o yüzden çok istiyorum doğumun biraz erken olmasını bayram taili ile birşleseydi diye
doğruluk payı olduğunu düşünüyorum, bi de bi yandan züürt tesellisi yapıyorummmHerkese merhaba kızlar maşallah bütün bebişlere sizle birşey paylaşmak istedim geçen gün meleğin sabah programında diyetisyen sağlıklı bir hamilenin 13 kg alabileceğini eğer az kg kilo alırsa bebeğin 5 yaşından sonra obez olabileceğini ve matematik zekasınında iyi olmayacağını söylüyordu.yani az kilo alınırsa karnında bulunması gereken enerjinin eksik olduğunu ve bebeğe geçmeyeceğini anlatıyordu bana mantklı geldi.o yüzden takmıyorum kiloyu 16 kilo aldım dahada alırım 1 ay var doğuma hayırlısı.
sebamed aldım canım..[/B]selam kızlarrrrr
nasılsınız kuzucuklar göbüşlerde keyifler yerindedir inşallah..perşembe günü işyerinde son günüm..izne ayrılıyorumçok şükür..zaten1 aydır haftada 3 gün gidiyordum ama bu hafta zorlanmaya başladım..sağ kasığımda fena biağrı var zor yürüyorum.dr um normal demişti ama bana pek normal gelmiyo..ya süreklioturarark çalışmaktan oluyor yada kasığımda eskiden beri olan bezeler var onlar yapıyo..sizde böyle bişey yaşayan varmı..valla oturuncakalkamıyorum..kalkınca hemen yürüyemiyorum.ahh kucağımıza almadan bile zormu annelik..bu arada eksikleri iyice tamamladım..iyicwe ağırlaşmadan..sadece bebek bakımürünbleri kaldı..çok düşündüm araştırdım sordum ama galiba sebamed alıcam..sizler hangi marka aldınız..ne zormuşbu işlerr..[/B]
hoşgeldinmeraba arkadaşlar
göbeğim çatlaklardan dolayı kaşınıyor. ellerimden omuzlarıma kadar kaşıntı ve kabarıklar başladı şimdi baçaklar kalçam sırtım göpğüslerim kısacası tüm vücudum kaşınıyyor ve kabarıyor.
çölyak hastalığını yeni öğendim ya 50 liraya ekmek satılıyomuş dendi araştırdım gluten i filn öğrendim çok şükretmiştim ozaman halimize
ama çölyak kaşıntıylamı başlıyo onu bilmiyorum babanında kaşınan yeri kabarıyomuydu
babam 2 sene boyunca doktor doktor gezdi tek belirtisi kaşıntı kabarıklıktı.su çiçeğ gibi de oluyordu.doktorlar kremler verdi geçmedi bir sürü doktora gitti yok..sonunda edirneye fakülteye gitti orada 20 günün sonunda çölyak teşhisi koydular ilacını yurtdışından getirtiyor ekmek ve unlu mamül yasak .ekmeği İstanbul halk ekmek yapıyor ama alamıyoruz çok uzak..öyle 50 liraya değil ekmeği ama makarnası çok pahalı .çok şükür tehlikeli bir hastalık değil ama ömür boyu diyet ve ilaç tedavisi tek seçeneği ..seni de ona benzettim bu yüzden yazdım..gece boyu uyuyamıyorum deyince babam aklıma geldi sabaha kadar kaşınırdı kıyamam..doğumdan sonra geçmezse bir test yaptır hatta doğumdan önce de doktora gidi bu testi yaptırmak istiyorum diyebilirsin
öncelikle babana geçmiş olsun ya çok zor ömür boyu diyet yapmak.ananemlerin komşusu fırında çalışıyordu da o demişti siparişle yapıyorlar 50 lira diye, hadi cnm 50 liraya ekmekmi olur diye arştırdım öyle haberdar oldum bu hastalıktan.
şimdi belirtilerine baktımda bana uyan bi ishal var kaşıntıdan başka 1 yılı geçti ishal olalı tedavide gördüm ama hala geçmedi devam ediyo cuma günü gitcem dr inş. ozaman kadar geçer geçmezse sölerim yaparlar sa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?