2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ben de içiyorum ama baya sancım var günde 6 tane 35+3 deyim geçen hafta 2700 gr dı doktorum 3 kilo olsun demişti yarın kontrolüm var bıraktırabilir...

meraba arkadaşlar
bende kasım annesi olacağım allah nasip ederse 3. bebeğim ve erkek bebek bekliyorum benide aranıza kabul edrmisiniz
mrb cnm hoşgeldin
tecrübelerinden faydalanırız bizde normalmi sezeryanmı oldu önceki doğumların

yorulduğuna değmiş valla çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın inş.

valla ne dengesiz bi doktormuş o öyle.bence sen başka bi doktor bul canım.

dün göğüslerimde ağrı ve batmalar olmaya başladı,bilmiyorum sizlerde de oluyor mu?
biraz öncede iki tane basurumun çıktığını farkettim.oysa ki ne zorlama, ne de ağrı vardı şimdiye kadar.
çok merak ediyorum yarın ne olacak.

merhaba canım sadece göbeğin mi kaşınıyor bacaklarında da var mı?babamı iki sene boyunca çeşitli kremlerle oyaladılar ..uyuz olduğu bile söylendi senin gibi ama sonunda çölyak hastası olduğu ortaya çıktı..seninki belki hamileliktendir az kaldı zaten bebişini almaya ..eğer doğumdan sonra geçmezse glüten duyarlılk testi yaptırmanı öneririm ..babam gece boyu kaşıntıdan uyuyamazdı şimdi çok şükür ilaçları ve diyetiyle geçti

valla ne dengesiz bi doktormuş o öyle.bence sen başka bi doktor bul canım.

benim dr tayini çıktı ve hastanedeki (devlet ) diğer drlarda görevi bıraktılar şaka gibi sadece 2 tane kadın doğumcu var biri gıcık ve kaba hiç sevmedim diğerine de iyi demiyolar diye gitmiyorum eşim üniv. hast. çalıştığı için muayene fln kolay oluyo sıra beklemiyorum ama orda da dr yok en kıdemlisi bana bunları diyen işte gerisini sen düşün yani başka hast. yok küçük şehirdeyiz. doğum zaten normal olucak inş.artık nöbetçi kim olursa ona teslimim yani

teşekkür ederim. bence ihmal etme göster derim önlem alırsın.
benm bu gittiğim dr bozmasıda bana çocuğun olmaz demişti kistim var diye ama hamileyim yüzünü görmek istemiyorum ama ikidir ona denk geliyorum burda dr seçme hakkımız olmuyo malesef.

göbeğim çatlaklardan dolayı kaşınıyor. ellerimden omuzlarıma kadar kaşıntı ve kabarıklar başladı şimdi baçaklar kalçam sırtım göpğüslerim kısacası tüm vücudum kaşınıyyor ve kabarıyor.
çölyak hastalığını yeni öğendim ya 50 liraya ekmek satılıyomuş dendi araştırdım gluten i filn öğrendim çok şükretmiştim ozaman halimize
ama çölyak kaşıntıylamı başlıyo onu bilmiyorum babanında kaşınan yeri kabarıyomuydu

mrb cnm hoşgeldin
tecrübelerinden faydalanırız bizde normalmi sezeryanmı oldu önceki doğumların

yorulduğuna değmiş valla çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın inş.
teşekkür ederim canım

bende devlete gitmeye başladım. cerrahpaşaya orasıda ünv. drlardan memnun kaldım. ama dediğin gibi devlette dr seçme şansın yok benide senin gibi kim denk gelirse o doğurturacak bakalım hakkımızda hayırlısıolsun sağlıkla kucapımıza alalım inşallah.

Benim kankam ya, aldığımız kilolar hala aynı

Kuru muru guldurdun beni canim... kiloyu veririz ya meleklerimiz iyi olsun yeterki

işin hayli zormuş canım Allah yardımcın olsun... En kötü ihtimal okul uzar sen sadece bebeğinden taviz verme bence...
doğruluk payı olduğunu düşünüyorum, bi de bi yandan züürt tesellisi yapıyorummm
sebamed aldım canım..
meraba arkadaşlar
bende kasım annesi olacağım allah nasip ederse 3. bebeğim ve erkek bebek bekliyorum benide aranıza kabul edrmisiniz
hoşgeldin

canım çok geçmiş olsun... doktorlarında dengesizi, kalpsizi var sana denk gelmiş işte çok az kalmış doğumuna sağlıklısıyla atlatta kurtul inşallah...

Duygulandım
Geçen sene bu zamanlar hepimiz doğumu bekliyorduk heycanla, telaşla,
şimdiyse birinci yaşgününü nasıl yapıcaz diye düşünüyoruz
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin, bir avazda kurtulun inşallah kızlar,
bebişlerinizin uykusu düzenli olsun, gaz sorunu yaşamayasanız inşallah.

babam 2 sene boyunca doktor doktor gezdi tek belirtisi kaşıntı kabarıklıktı.su çiçeğ gibi de oluyordu.doktorlar kremler verdi geçmedi bir sürü doktora gitti yok..sonunda edirneye fakülteye gitti orada 20 günün sonunda çölyak teşhisi koydular ilacını yurtdışından getirtiyor ekmek ve unlu mamül yasak .ekmeği İstanbul halk ekmek yapıyor ama alamıyoruz çok uzak..öyle 50 liraya değil ekmeği ama makarnası çok pahalı .çok şükür tehlikeli bir hastalık değil ama ömür boyu diyet ve ilaç tedavisi tek seçeneği ..seni de ona benzettim bu yüzden yazdım..gece boyu uyuyamıyorum deyince babam aklıma geldi sabaha kadar kaşınırdı kıyamam..doğumdan sonra geçmezse bir test yaptır hatta doğumdan önce de doktora gidi bu testi yaptırmak istiyorum diyebilirsin

öncelikle babana geçmiş olsun ya çok zor ömür boyu diyet yapmak.ananemlerin komşusu fırında çalışıyordu da o demişti siparişle yapıyorlar 50 lira diye, hadi cnm 50 liraya ekmekmi olur diye arştırdım öyle haberdar oldum bu hastalıktan.
şimdi belirtilerine baktımda bana uyan bi ishal var kaşıntıdan başka 1 yılı geçti ishal olalı tedavide gördüm ama hala geçmedi devam ediyo cuma günü gitcem dr inş. ozaman kadar geçer geçmezse sölerim yaparlar sa tabi

sanırım dahiliye yapar sana bu testi bazı doktorlar çok ukala oluyor işine karışmak gibi algılıyor ama dürtmeden de bir şey yapacakları yok maalesef

Kizlar nasilsiniz? Uyku tutmuyor beni. Baykus gibi ayaktayim. Dogum hikayelerini okurken doguracagim nerdeyse.... uyuyamayinca deli gibide acikiyorum. Kan haplarimi acaba istahimi aciyor. Dogum deprwsyonuda basladi bende az once calikusunu izledim tekrarini , alakasiz sahnelerde agladim durdum:) persembe randevum var. Bakalim bebek kac kg almis. Yiyebildigim kadar yiyiyorum. Bakalim etkisi olurmu ki. Az da olsa gelismistir insallah minik oglum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…