benim dr tayini çıktı ve hastanedeki (devlet ) diğer drlarda görevi bıraktılar şaka gibi sadece 2 tane kadın doğumcu var biri gıcık ve kaba hiç sevmedim diğerine de iyi demiyolar diye gitmiyorum eşim üniv. Hast. çalıştığı için muayene fln kolay oluyo sıra beklemiyorum ama orda da dr yok en kıdemlisi bana bunları diyen işte gerisini sen düşün yani başka hast. Yok küçük şehirdeyiz. Doğum zaten normal olucak inş.artık nöbetçi kim olursa ona teslimim yani
herkese günaydinnnnn. Yine erkenden uyanmak, sanci, yattigim tarafladaki agri. Dinlenmiyorumm ki gündüzden daha cok yoruluyorumm. Bebegim hareket ettginde vajinada dayanilmaz sizi olusuyor, bin tane igne batiyor sanki. ıstemeden ciglik atiyorum, bu ne ola acep ki...
oh oh ohh ellerıne saglık canım.bebıse top top et olsun.bı dolma olsada yesek dıyodum bende 2gundur.arkadasa soyledım yapcek sagolsun.ben cok ayaga kalkamıyorum.
sevgili annecikler dün sabah durduk yere belime ani bir agrı girdi sanki tutulmuş gibi hareket edemiyorum yürüyemiyorum bacagımı kaldırsam agrıyo((allahım canım çok yanıyor dün aglamaktan bi hal oldum kendimi çok yalnız hissettim sizinle paylaşmak istedim otururken bi agrım yok ama bi wc ye gitcem diye ödüm kopuyo (((((((((((((((
ben gönderiyim sana canım :))))) buarada gunaydınnnnnnnnn
günaydın arkadaşlar biz paşamla dr amcasına gidyoruz bugün kontrol günümüz çıkmadan size bir selam verelim dedik.gelince görüşürüz
Herkese günaydinnnnn. Yine erkenden uyanmak, sanci, yattigim tarafladaki agri. Dinlenmiyorumm ki gündüzden daha cok yoruluyorumm. Bebegim hareket ettginde vajinada dayanilmaz sizi olusuyor, bin tane igne batiyor sanki. Istemeden ciglik atiyorum, bu ne ola acep ki...
günaydın arkadaşlar biz paşamla dr amcasına gidyoruz bugün kontrol günümüz çıkmadan size bir selam verelim dedik.gelince görüşürüz
sevgili annecikler dün sabah durduk yere belime ani bir agrı girdi sanki tutulmuş gibi hareket edemiyorum yürüyemiyorum bacagımı kaldırsam agrıyo((allahım canım çok yanıyor dün aglamaktan bi hal oldum kendimi çok yalnız hissettim sizinle paylaşmak istedim otururken bi agrım yok ama bi wc ye gitcem diye ödüm kopuyo (((((((((((((((
Günaydın kızlar:)
canım böyle durumlarda allah her türlü yardım ediyo içini ferah tut bebeğini sağlıklı bi şekilde alda kucağına gerisi hallolur.
anneeeeeeeeeeeeee hazır ol gelmeme az kaldı diye mesaj yolluyo sana ufaklık:)
Az daha sabır,çok az kaldı minnaaklarımıza kavuşmamıza. Ben de gece olmasa da şu yatağa girmesem diye düşünüyorum hep((
Güzel haberlerler gelin inşallah...
Olacak böyle şeyler artık sonlara doğru,moralini yüksek tut, strese sokma bebişini
günaydınn canımm. hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhGünaydın herkese....
Kontrolümüz var bugün, nst ye giricem. İşe gitmedim o yüzden ve bu saatlere kadar yatakta uyudum uyandım, ooooh ne güzelmiş ne rahatmış sabahın köründe kalkmamak
Herkese sağlıklı rahat günler ..,
günaydınnnnnnKızlar günaydın hepinizeee
güzel haberlerinizi bekliyoruzzzzgünaydın arkadaşlar biz paşamla dr amcasına gidyoruz bugün kontrol günümüz çıkmadan size bir selam verelim dedik.gelince görüşürüz
Herkese günaydinnnnn. Yine erkenden uyanmak, sanci, yattigim tarafladaki agri. Dinlenmiyorumm ki gündüzden daha cok yoruluyorumm. Bebegim hareket ettginde vajinada dayanilmaz sizi olusuyor, bin tane igne batiyor sanki. Istemeden ciglik atiyorum, bu ne ola acep ki...
günaydınn canımm. hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhh
günaydınnnnnn
güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz
seninde günün aydın olsunnn. kasıkda vaijana ağrı hepimizde başlamış anlaşılan. artık sonlara geldikçe bunların olması normal.
ben bazen kendimi öyle enrjik hissediyorumki enerjimi boşa harcamamak için yapılacakları yapıyorum doğum için, bazende çok çabuk yoruluyorum hemen oturacak yer arıyorum bayılacak gibi oluyorum. bugün hast. gittim geldim hiç yorulmadım biraz yürüyüş yapayım dedim yarım saatten fazla yürüdüm ama şimdide kasıklarım ağrıdı uffbiraz uyumak istiyorum yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?