2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Herkese günaydinnnnn. Yine erkenden uyanmak, sanci, yattigim tarafladaki agri. Dinlenmiyorumm ki gündüzden daha cok yoruluyorumm. Bebegim hareket ettginde vajinada dayanilmaz sizi olusuyor, bin tane igne batiyor sanki. Istemeden ciglik atiyorum, bu ne ola acep ki...

günaydın arkadaşlar biz paşamla dr amcasına gidyoruz bugün kontrol günümüz çıkmadan size bir selam verelim dedik.gelince görüşürüz

Günaydın kızlar:)

canım böyle durumlarda allah her türlü yardım ediyo içini ferah tut bebeğini sağlıklı bi şekilde alda kucağına gerisi hallolur.

anneeeeeeeeeeeeee hazır ol gelmeme az kaldı diye mesaj yolluyo sana ufaklık:)

sevgili annecikler dün sabah durduk yere belime ani bir agrı girdi sanki tutulmuş gibi hareket edemiyorum yürüyemiyorum bacagımı kaldırsam agrıyo((allahım canım çok yanıyor dün aglamaktan bi hal oldum kendimi çok yalnız hissettim sizinle paylaşmak istedim otururken bi agrım yok ama bi wc ye gitcem diye ödüm kopuyo(((((((((((((((

canımmm inanki hepimizde aynı sıkıntı var.bende dün sebepsiz yere en ufak şeyleri kafama takıp ağladım.sona yaklaştık ondan heralde.bende aynı şeyi sorucaktım.benmde 3 gündür belimin sol orta kısmı yatsam ağrıyo kalksam ağrıyo heleki çatı kemiğim çokağrıyo yürümekte yada yataktan kalkarken çok zorlanıyorum belin tek taraflı ağrıması normalmi bilemedim.

günaydın güzel annecikler ve minik kuzuları , kızlar nasılsınız ağrılarınız ne durumda, benim karnımın içi çok acıyor heleki yatakta dönerken karnımın içinin yırtıldığını düşünüyorum artık , birde bebeğim aşağıya baskı yapıyor artık birde vajinada ağrılar oluyor bu yüzden son aylar gerçekten zormuş şimdiye kadar iyi günlerimizmiş yani

günaydın arkadaşlar biz paşamla dr amcasına gidyoruz bugün kontrol günümüz çıkmadan size bir selam verelim dedik.gelince görüşürüz

canım güzel haberler gel inş. , yusuftan iyi haberler bekliyoruz

Az daha sabır,çok az kaldı minnaaklarımıza kavuşmamıza. Ben de gece olmasa da şu yatağa girmesem diye düşünüyorum hep ((

Güzel haberlerler gelin inşallah...

Olacak böyle şeyler artık sonlara doğru,moralini yüksek tut, strese sokma bebişini

Güzel anneler günaydın, bugün horlamasız bi gece geçti çok şükür, ama sağa sola dönerken zorlanıyorum ve uyanıyorum sürekli, olacak okadar heralde, bi de yattığım tarafta kızımın hareketlerini hissediyorum sanki onu eziyomuşum gibi geliyo, ben bakım ürünlerini sebamed aldım umarım kızım sever
Buarada ateş ölçer ve banyo termometresi sormuştum neler aldınız acaba bu hafta onları da alırsak eksiği kalmıcak inşallah

Günaydın herkese....

Kontrolümüz var bugün, nst ye giricem. İşe gitmedim o yüzden ve bu saatlere kadar yatakta uyudum uyandım, ooooh ne güzelmiş ne rahatmış sabahın köründe kalkmamak

Herkese sağlıklı rahat günler ..,

Sormaaaaa. O mesajdan sonra belimin agrisindan agladimm. Bu saat oldu gecmedi. Plates topunun üzerinde oturabiliyorum birtek.
Kasilma oldugunda altrafi komple kesiyorlar sanki, beynimde hissediyorum. Belime sanci geldiginde de ayaklarim dizlerim cok kötü oluyor. Karnim ise kaya gibi sert. Kuzum bile kipirdamiyor

aynen yaa bu gece bende öyle düsündümm. bu ne beeee...rahatsizliktan sabah olmuyor...

canim benimm, masaj yapabilen varsa yaptir bana iyi geldi bayagi..

Herkese selam ...
Agrilar artik herkeste git gide cogaliyor ..
Az kaldi kizlar sabir ...

Agrilarin sol taraftan bacaga dogru vurmasi cok normal ..
Siyatik sinir denen sey tam o tarafta , bebekte rahimde tam o sinire baski yaptimi agrilar kacinilmaz oluyor ....
Ben o sebepten 5 gün hastanede yatmistim (

Dogum haberlrinide aliriz artik yavastan yavastan kasim basi olan annelerimizin..

Kontroldrki annelerimizde iyi haberlerle gelsinler insallah ..

günaydınn canımm. hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhh
Kızlar günaydın hepinizeee
günaydınnnnnn
güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz

seninde günün aydın olsunnn. kasıkda vaijana ağrı hepimizde başlamış anlaşılan. artık sonlara geldikçe bunların olması normal.
ben bazen kendimi öyle enrjik hissediyorumki enerjimi boşa harcamamak için yapılacakları yapıyorum doğum için, bazende çok çabuk yoruluyorum hemen oturacak yer arıyorum bayılacak gibi oluyorum. bugün hast. gittim geldim hiç yorulmadım biraz yürüyüş yapayım dedim yarım saatten fazla yürüdüm ama şimdide kasıklarım ağrıdı uff biraz uyumak istiyorum yinee

Son düzenleme:

Canim ben bel agrisi yuzunden acile gittim idrar yolu enfeksiyonu cikti... bel agrisi yapiyomus bilgin olsun.

aynen dün cok enerjiktimm. ekmek yaptik annemle mayali. Ev temizledik. Ama aksam bir basladi agri uyunca gecti. sabah 6 da bir daha basladi hala gecmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…