2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aynen kızlar hepimizde aynı agrılar uykusuzluk allah yardımcımız olsun bi an önce hayırlısıyla saglıklı bebişlerimiz dogsun...

Gunaydin kizlaaaaarrr. Nasilsiniz umarim iyisinizdir bende iyiyim tesekkurler... hande71 kapi susu cok hosuma gitti bende ayni bu sekilde yapmak istiyorum ama eminonunde bulamadim ben gittigimde.. tam olarak nerden aldin ayrica fiyat hepsi ne kadar tuttu acaba bilgi verir misin:26:

Son düzenleme:
aynen dün cok enerjiktimm. ekmek yaptik annemle mayali. Ev temizledik. Ama aksam bir basladi agri uyunca gecti. sabah 6 da bir daha basladi hala gecmedi.

mayalı ekmekmi oh ohh mis misss aman temzilikdede dikkatli ols son ayda enerji dengesizliği oluyormuş kendimize güvenip aşırıya kaçmayalım ben bazen abartıyorum durumu geçen gün küçük bi yolluğum vardı banyoda yıkamak geçdi içimden sonra manyakmısın kızım dedim vazgeçdim kendime aşırı güvendim galiba neyse aklım son anda başıma geldi

tabiki canım ne demek. kapı süsü 25di 20 liraya indirdim tülüde 8 metre aldım 7de yetermiş aslında 8 metre 12 tuttu 10 verdim yani 30 liraya aldım. bebek şekeri sebetiyle birlikde eğer düşünürsen biberonlu içinde badem şekeri var mıknatıslı 4o tane + sepet 55 tl de ona verdim aynı yerden aldım
mydonose party: 0212 528 68 88 - 0532 100 09 16 internet adreside var mahmutpaşa çarşısının içinde kolay bulunacak bir yerde.
internet sitesinde yazanlardan daha uyguna geliyo gidip almak sitede fiyatlar abartılmış. hem bakarak dokunarak almak daha iyi

Son düzenleme:

ayyy miamore cim senden her an doğum haberi bekliyorum:))) şikayetlerini yazınca..hayırlı ve sağlıklı bi şekilde inş.al kucağını minik kuzuyu.

kızlar bu arada netten park yataklara baktım.kraft coral ekstra modelini beğendim.bu model hakkında bilgisi olan varmı.fakat e-bebek te stokta yokmuş.başkada güvenilirsite bulamadım.bide gene Kraft 504 modelini beğendim ama onuda netten bulamadım.alanlar varmı netten hangi siteden aldınız.

canım ben Visio Focus Temassız Ateş Ölçer aldım inşallah memnun kalırım

ayyy miamore cim senden her an doğum haberi bekliyorum:))) şikayetlerini yazınca..hayırlı ve sağlıklı bi şekilde inş.al kucağını minik kuzuyu.

aminnn canim hepimiz insalllahhh... agrim 10 dk falan geciyor sanki hic bisi yok, saonra geliyor ve uzun zaman kaliyor. nefesim kesiliyor. Esim de soruyor ise gideyim mi kalayim mi.. bence git dedim suyum falan gelmedi. suyum gelirse cagirim seni. Acil bisi olmadan ambülans cagirmam sanirim...

yalniz bu kasilma olayi makatima kadar kasiyor ölücem sankiiii..bagirsaklarim cikacak tuvalaete gitmem gerek gibi oluyor..

canım bende kraft coral ekstra aldım kırmızı grisini aldık aslında ben hiç park yatak düşünmüyordum ama kullanışlı diye oda yapana kadar onu kullanıcaz diğer park yataklara göre çok sağlam geldi bize

Tesekkurler cnm fiyati cok iyiymis...bu hafta sonu gidip aliyim madem.. bebek sekerini netten bi siteden almayi dusunuyorum yani anahtarlik istiyorum bakalim... ama kapi susun cokguzel bayildim tam istedigim gibi sekerlerinde cok guzel duruyo mavis mavis....

Ozellikle makata basi dogumun cok yAklastigini gosteriyor. Hayirlisi hepimiz icin. Umarim iyisindir suan.

canım haber ver burdan mutlaka merak ederiz.

canım peki nettenmi aldın.kumaşı falan nasıl.sallandıkça gıcır gıcır ses çıkarıyomu bi yerde öyle bi şikayet okumuştum.tekerleri falan sağlam duruyomu:))) çok soru sordum:))

Ozellikle makata basi dogumun cok yAklastigini gosteriyor. Hayirlisi hepimiz icin. Umarim iyisindir suan.

makatimi sorma bagirsaklarim kesildi saniyorum. Nasil bir sanci giriyor anlatamam. ama cokk sükür cok kisa sürüyor, yoksa dayanamazdim. bende yekin gibi hissediyorum, Rabbim hayilrisini nasip etsin. vakti saati geldiyse eger, bir nefeste hepimizle birlikte benide kurtarsin.

kagit kalem aldim agri siklasmaya basladi, yazicam. ama agri gecince hersey normale dönüyor cok enterean

güle güle kullan. be sormustum deneyimlilere koaktan ölceri al demislerdi. aklinizda bulunsun

ya bende genelde kulaktan ölçerden memnun kalındığını duydum ama teyzemde geçen sene doğum yaptı oda kesinlikle iyi bitane alından ölçer bul dedi bende bunu buldum hem oda ısısını hem suyu hem nesnelerin ısısını ölçebiliyor diye bunu aldım bakalım artık şansımıza nasıl cıkıcak:))

buradayim plates topunun üzerinde oturabiliyorum bir det rahat. pc de yaziyorum iste sanci olmadiginda:))

sağol canımm. orda anahtarlıkda var aklına nasıl model gelirse vardı. anahtarlıklar galiba tanesi 2 tlydi anahtarlıkları ağaç gibi süse asmışlar çok hoş gelen o ağaçdan alıyo anahtalığını onun fiyatıda 25 dedi. yolun düşerse bak mutlaka indirimde yapıyo.

bende kumaşını çok inceledim ama öyle basit naylon gibi değil gayet kaliteli duruyor kumasını begendim ben sallanırken ses cıkarmıyor bi kere kurduk inceledik ses çıkarmıyordu ama kullanıldıkça nasıl olur bilemem tabi beşik gayet saglam duruyor internetten almadım magazadan aladım ama aldığım magazanın internet adresindede var aynı beşikten özelcanbebe den aldım özelcan . com canım visco yatagıda berebar 299 tl

fido nunda dediği gibi senin doğumun galiba çok yaklaşmış.
sağlıcakla al yavrucuğunu kucağına doğumun olursa bizi habersiz koyma sakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…