aynen dün cok enerjiktimm. ekmek yaptik annemle mayali. Ev temizledik. Ama aksam bir basladi agri uyunca gecti. sabah 6 da bir daha basladi hala gecmedi.
Gunaydin kizlaaaaarrr. Nasilsiniz umarim iyisinizdir bende iyiyim tesekkurler... hande71 kapi susu cok hosuma gitti bende ayni bu sekilde yapmak istiyorum ama eminonunde bulamadim ben gittigimde.. tam olarak nerden aldin ayrica fiyat hepsi ne kadar tuttu acaba bilgi verir misin:26:
Sormaaaaa. O mesajdan sonra belimin agrisindan agladimm. Bu saat oldu gecmedi. Plates topunun üzerinde oturabiliyorum birtek.
Kasilma oldugunda altrafi komple kesiyorlar sanki, beynimde hissediyorum. Belime sanci geldiginde de ayaklarim dizlerim cok kötü oluyor. Karnim ise kaya gibi sert. Kuzum bile kipirdamiyor
Kızlar ateşölçer ne aldınız acaba, kulaktan mı alından mı karar veremiyorum, çoğu kişi braun kulaktan öneriyo, birde banyo suyu sıcaklığı için ördekli sıcaklık ölçerler var nasıl sizce ben dirsekle anlayamıyorum alıcam bişey bakalım
ayyy miamore cim senden her an doğum haberi bekliyorum:))) şikayetlerini yazınca..hayırlı ve sağlıklı bi şekilde inş.al kucağını minik kuzuyu.
kızlar bu arada netten park yataklara baktım.kraft coral ekstra modelini beğendim.bu model hakkında bilgisi olan varmı.fakat e-bebek te stokta yokmuş.başkada güvenilirsite bulamadım.bide gene Kraft 504 modelini beğendim ama onuda netten bulamadım.alanlar varmı netten hangi siteden aldınız.
canım ben Visio Focus Temassız Ateş Ölçer aldım inşallah memnun kalırım
tabiki canım ne demek. kapı süsü 25di 20 liraya indirdim tülüde 8 metre aldım 7de yetermiş aslında 8 metre 12 tuttu 10 verdim yani 30 liraya aldım. bebek şekeri sebetiyle birlikde eğer düşünürsen biberonlu içinde badem şekeri var mıknatıslı 4o tane + sepet 55 tl de ona verdim aynı yerden aldım Eki Görüntüle 826815
mydonose party: 0212 528 68 88 - 0532 100 09 16 internet adreside var mahmutpaşa çarşısının içinde kolay bulunacak bir yerde.
internet sitesinde yazanlardan daha uyguna geliyo gidip almak sitede fiyatlar abartılmış. hem bakarak dokunarak almak daha iyi
aminnn canim hepimiz insalllahhh... agrim 10 dk falan geciyor sanki hic bisi yok, saonra geliyor ve uzun zaman kaliyor. nefesim kesiliyor. Esim de soruyor ise gideyim mi kalayim mi.. bence git dedim suyum falan gelmedi. suyum gelirse cagirim seni. Acil bisi olmadan ambülans cagirmam sanirim...
yalniz bu kasilma olayi makatima kadar kasiyor ölücem sankiiii..bagirsaklarim cikacak tuvalaete gitmem gerek gibi oluyor..
aminnn canim hepimiz insalllahhh... agrim 10 dk falan geciyor sanki hic bisi yok, saonra geliyor ve uzun zaman kaliyor. nefesim kesiliyor. Esim de soruyor ise gideyim mi kalayim mi.. bence git dedim suyum falan gelmedi. suyum gelirse cagirim seni. Acil bisi olmadan ambülans cagirmam sanirim...
yalniz bu kasilma olayi makatima kadar kasiyor ölücem sankiiii..bagirsaklarim cikacak tuvalaete gitmem gerek gibi oluyor..
canım bende kraft coral ekstra aldım kırmızı grisini aldık aslında ben hiç park yatak düşünmüyordum ama kullanışlı diye oda yapana kadar onu kullanıcaz diğer park yataklara göre çok sağlam geldi bize
Ozellikle makata basi dogumun cok yAklastigini gosteriyor. Hayirlisi hepimiz icin. Umarim iyisindir suan.
güle güle kullan. be sormustum deneyimlilere koaktan ölceri al demislerdi. aklinizda bulunsun
canım haber ver burdan mutlaka merak ederiz.
canım peki nettenmi aldın.kumaşı falan nasıl.sallandıkça gıcır gıcır ses çıkarıyomu bi yerde öyle bi şikayet okumuştum.tekerleri falan sağlam duruyomu:))) çok soru sordum:))
Tesekkurler cnm fiyati cok iyiymis...bu hafta sonu gidip aliyim madem.. bebek sekerini netten bi siteden almayi dusunuyorum yani anahtarlik istiyorum bakalim... ama kapi susun cokguzel bayildim tam istedigim gibisekerlerinde cok guzel duruyo mavis mavis....
canım haber ver burdan mutlaka merak ederiz.
canım peki nettenmi aldın.kumaşı falan nasıl.sallandıkça gıcır gıcır ses çıkarıyomu bi yerde öyle bi şikayet okumuştum.tekerleri falan sağlam duruyomu:))) çok soru sordum:))
makatimi sorma bagirsaklarim kesildi saniyorum. Nasil bir sanci giriyor anlatamam. ama cokk sükür cok kisa sürüyor, yoksa dayanamazdim. bende yekin gibi hissediyorum, Rabbim hayilrisini nasip etsin. vakti saati geldiyse eger, bir nefeste hepimizle birlikte benide kurtarsin.
kagit kalem aldim agri siklasmaya basladi, yazicam. ama agri gecince hersey normale dönüyor cok enterean
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?