2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

okurken o kadar heycanlandım ki patt diye konuya dahil olmak istedim .miamore canım makata baskı ve büyük tuvalet yapma hissi doğum sancısı oluyo canım .ben daha önce normal doğum yaptım hala o hissi çok iyi biliyorum . acaba ebeni arasan mı

Bu hafta sonu gidicem canim anahtarlikta varsa super hic degilse gezmem cabuk yoruluyorum zaten.. ben nasi gormedim ya pazar gittik sanirim o gun kapaliydi..agaca asili anahtarliklar guzel fikir hosmus.. bende oyle aliyim

fido nunda dediği gibi senin doğumun galiba çok yaklaşmış.
sağlıcakla al yavrucuğunu kucağına doğumun olursa bizi habersiz koyma sakınnn

ayy insaalllahhhh....hayilrisiyla hepizle birlikte...

doktor iki hafta önden gidiyor demisti, o zaman ben simdi 39. haftanin icindeyim....

kızlar ya bu göbeğin aşşağı inmesi nası bişey oluyor bunu anlamanın yolu var mı ki ben bakıyorum ama anlayamıyorum hiç

Bu hafta sonu gidicem canim anahtarlikta varsa super hic degilse gezmem cabuk yoruluyorum zaten.. ben nasi gormedim ya pazar gittik sanirim o gun kapaliydi..agaca asili anahtarliklar guzel fikir hosmus.. bende oyle aliyim

pazar günleri mahmutpaşada bi çok yer kapalı orasıda muhtemelen kapalıdır. c.tesi açık ama aklında bulunsun. gitmişken havuzluhan'ada bi uğra istersen kime sorsan gösterir orasıda sırf bebek giyim ve bi çok ihtiyaçlarının olduğu bi han.

abboooo nasılda sivrilmis.tam ınmıs.öff çok heycanlandım.hepımızın vakti geliyo.
canım cok sagol hemen bakayım siteye.

Canim bugun dogurursun heralde.. Makat agrisi tuvalet hissi dogum sancidi ...
Bi avazda kurtarsin rabbim seni insallah..
Haber ver bize gidersen hastaneye

amanin bi bilen cikti cok sükür...:))) ebem tatilde cumartesi gelicek, doktorum Lübnan da kurban tatilinde. sorma ayip olucak diye yazamadimdi büyük tuvalete sabahtan beri 4 kere ciktim. Bu benim gibi kabiz birisi icin mucize. Karnim cok sert, sertlestikce kasilma oluyor ve alt tarafa igneler batiyor. Belimimden tutan sanci henüz saat ara ile geliyor. bacaklarima vuruyor agrisi.

ama arada 15 dk falan hic bisi olmuyor cok rahatliyorum..

yaa benim karnim bir aydan beri asagida ama simdi daha asagi indi. kasiklarimdan cok rahatsizim. bebek kanala girdimi acikligim var mi cok merak ediyorum..

canım en son ne zaman kontrol edildin sancın varsa ara bence sonra tek doğurmada

ayyy doğum yapıcaksın sanırım sen benim doktorum söylemişti bendede kabızlık var oda doğum yaklastıkca daha sık cıkarsın tuvalete demişti sabahtan beri 4 kere cıkmak baya baya belirti işte hayırlısı olsun inşallah ayyy bende doğurmak istiyorummmm:))

kızlar ya bu göbeğin aşşağı inmesi nası bişey oluyor bunu anlamanın yolu var mı ki ben bakıyorum ama anlayamıyorum hiç

Canim göbek deligi üstü düzlesiyor, gerci herkeste farkli oluyor vucuda bagli birazda ...

Masallah göbegine bebegine miamore

bence senin kız cumartesiyi falan beklemez canım
ilk sancılar zaten aralıklı gelir daha sonra şiddeti ve sıklığı artar .son artık doğum zamanı çok çok şiddetlenirki zaten ondan sonra doğum gerçekleşir
ayyyyy bende doğurmak istiyorum artık .bu arada benim kızda hem hıçkırmaya hemde tekmelemeye başladı oda heycanlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…