Ben de içiyorum ama baya sancım var günde 6 tane 35+3 deyim geçen hafta 2700 gr dı doktorum 3 kilo olsun demişti yarın kontrolüm var bıraktırabilir...
makatimi sorma bagirsaklarim kesildi saniyorum. Nasil bir sanci giriyor anlatamam. ama cokk sükür cok kisa sürüyor, yoksa dayanamazdim. bende yekin gibi hissediyorum, Rabbim hayilrisini nasip etsin. vakti saati geldiyse eger, bir nefeste hepimizle birlikte benide kurtarsin.
kagit kalem aldim agri siklasmaya basladi, yazicam. ama agri gecince hersey normale dönüyor cok enterean
sağol canımm. orda anahtarlıkda var aklına nasıl model gelirse vardı. anahtarlıklar galiba tanesi 2 tlydi anahtarlıkları ağaç gibi süse asmışlar çok hoş gelen o ağaçdan alıyo anahtalığını onun fiyatıda 25 dedi. yolun düşerse bak mutlaka indirimde yapıyo.
fido nunda dediği gibi senin doğumun galiba çok yaklaşmış.
sağlıcakla al yavrucuğunu kucağına doğumun olursa bizi habersiz koyma sakınnn
Bu hafta sonu gidicem canim anahtarlikta varsa super hic degilse gezmem cabuk yoruluyorum zaten.. ben nasi gormedim ya pazar gittik sanirim o gun kapaliydi..agaca asili anahtarliklar guzel fikir hosmus.. bende oyle aliyim
Amaninnnn nasılda sivrilmis ve aşağı inmis karningeliyor galiba bebiş benimki top gibi duruyor hala yukarıda
abboooo nasılda sivrilmis.tam ınmıs.öff çok heycanlandım.hepımızın vakti geliyo.
canım cok sagol hemen bakayım siteye.bende kumaşını çok inceledim ama öyle basit naylon gibi değil gayet kaliteli duruyor kumasını begendim ben sallanırken ses cıkarmıyor bi kere kurduk inceledik ses çıkarmıyordu ama kullanıldıkça nasıl olur bilemem tabi beşik gayet saglam duruyor internetten almadım magazadan aladım ama aldığım magazanın internet adresindede var aynı beşikten özelcanbebe den aldım özelcan . com canım visco yatagıda berebar 299 tl
makatimi sorma bagirsaklarim kesildi saniyorum. Nasil bir sanci giriyor anlatamam. ama cokk sükür cok kisa sürüyor, yoksa dayanamazdim. bende yekin gibi hissediyorum, Rabbim hayilrisini nasip etsin. vakti saati geldiyse eger, bir nefeste hepimizle birlikte benide kurtarsin.
kagit kalem aldim agri siklasmaya basladi, yazicam. ama agri gecince hersey normale dönüyor cok enterean
okurken o kadar heycanlandım ki patt diye konuya dahil olmak istedim .miamore canım makata baskı ve büyük tuvalet yapma hissi doğum sancısı oluyo canım .ben daha önce normal doğum yaptım hala o hissi çok iyi biliyorum . acaba ebeni arasan mı
yaa benim karnim bir aydan beri asagida ama simdi daha asagi indi. kasiklarimdan cok rahatsizim. bebek kanala girdimi acikligim var mi cok merak ediyorum..
maşşalllaaahhh o ne sivri bi göbişşşşş
amanin bi bilen cikti cok sükür...:))) ebem tatilde cumartesi gelicek, doktorum Lübnan da kurban tatilinde. sorma ayip olucak diye yazamadimdi büyük tuvalete sabahtan beri 4 kere ciktim. Bu benim gibi kabiz birisi icin mucize. Karnim cok sert, sertlestikce kasilma oluyor ve alt tarafa igneler batiyor. Belimimden tutan sanci henüz saat ara ile geliyor. bacaklarima vuruyor agrisi.
ama arada 15 dk falan hic bisi olmuyor cok rahatliyorum..
kızlar ya bu göbeğin aşşağı inmesi nası bişey oluyor bunu anlamanın yolu var mı ki ben bakıyorum ama anlayamıyorum hiç
amanin bi bilen cikti cok sükür...:))) ebem tatilde cumartesi gelicek, doktorum Lübnan da kurban tatilinde. sorma ayip olucak diye yazamadimdi büyük tuvalete sabahtan beri 4 kere ciktim. Bu benim gibi kabiz birisi icin mucize. Karnim cok sert, sertlestikce kasilma oluyor ve alt tarafa igneler batiyor. Belimimden tutan sanci henüz saat ara ile geliyor. bacaklarima vuruyor agrisi.
ama arada 15 dk falan hic bisi olmuyor cok rahatliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?