Canim bugun dogurursun heralde.. Makat agrisi tuvalet hissi dogum sancidi ...
Bi avazda kurtarsin rabbim seni insallah..
Haber ver bize gidersen hastaneye
bence senin kız cumartesiyi falan beklemez canım
ilk sancılar zaten aralıklı gelir daha sonra şiddeti ve sıklığı artar .son artık doğum zamanı çok çok şiddetlenirki zaten ondan sonra doğum gerçekleşir
ayyyyy bende doğurmak istiyorum artık .bu arada benim kızda hem hıçkırmaya hemde tekmelemeye başladı oda heycanlandı
Canim göbek deligi üstü düzlesiyor, gerci herkeste farkli oluyor vucuda bagli birazda ...
Masallah göbegine bebegine miamore
amaninnnnn dogurucam galibaaa.... hep diyordum geceden beri yalanci sanci buuu bosver diye, simdi bi gaza geldim sormayin:)))
veririm kuzucum, esim ögleden sonraci bu hafta, gitmeyim ise dedi de ben git dedim. annem var, kardesim var ayni köyde. Kayinvalidem üstte coksükür. Hem köyümüzün 24 saatlik ambülansi var. Ambülans disindaki her türlü vasita da yazarim size gelismeleri, ambülansla gidiyorsam eger acil gitmem gerekiyordur yazamam:))
agrinin olmadigi zaman cokkk rahatim, sadece yürüyemiyorum rahat o kadar. normal mi?
benim göbek deliğimin üstü dümdüz gecen kontrolümde doktor bebek iyice kanala yerleşmeye baslamış demişti bu karın aşşağı inmeye baslamış mı demek oluyor acaba
kızlar aranızda az kilo alan benim galiba 49 kilo da hamile kaldım şuan 57 kiloyum eşim gülüyo bi karnın şişti her yerin aynı diye millet önden görünce aaa hamile misin hiç belli olmuyo diyo
Asagiya dogru cok baski oluyormu ???
Doktor kanala yerlesmis dediyse inmistir canim biraz .. Dogum yaklastikca dahada daha incek
Araliklari dikkatli sekilde takip et canim 15 dakkadan düserserse arik ara brnce veya götürsünler bir kontrol edilsin acilma varmi diye ..
O makat agrisi cok zor benim hala aklimda :)
Sanci girdimi kivranirsin zaten yürümekte zorlanirsin ...
Hastane uzakti biraz ... Bence sen cik yoka istersen
ayy insaalllahhhh....hayilrisiyla hepizle birlikte...
doktor iki hafta önden gidiyor demisti, o zaman ben simdi 39. haftanin icindeyim....
cümlenizin ettigi duadan Allah razi olsunnnn.. Saolunnn hepimiz bilrikte kurtulalim bir avazda insalllah.... Bel sancimm basladi yine makatimi cok acitiyor, sirtimdan ter bosaliyor...
Güzel anneler günaydın, bugün horlamasız bi gece geçti çok şükür, ama sağa sola dönerken zorlanıyorum ve uyanıyorum sürekli, olacak okadar heralde, bi de yattığım tarafta kızımın hareketlerini hissediyorum sanki onu eziyomuşum gibi geliyo, ben bakım ürünlerini sebamed aldım umarım kızım sever
Buarada ateş ölçer ve banyo termometresi sormuştum neler aldınız acaba bu hafta onları da alırsak eksiği kalmıcak inşallah
canım arkadaşımmm inşallah rabbim kazasız belasız dogum yappmanı nasip eder bi avazda çıkar inşallahhh kızımız bence eşin gitmesin işe yanında olur elini tutar insanın ne kadar annesi yanındada olsa gözü eşini arar canım.
canim gitsinde bebek gelince alsin izinlerini. Annem var yanimda, agrim ne kadar sürcek bilmiyoruz...
Eki Görüntüle 826540 Eki Görüntüle 826541 Eki Görüntüle 826542 yavrum sağlıcakla gel inşallahh. bugün çok yoruldum kapı süsünü bebek şekerini alacam diye hast. çıkışı eminönüne gittim. allahım one kalabalıktı öyle iki dükkan sonrası alacağımı alıp hemen döndüm eve gelince bi heves kapıyı süsledikk
ay canım valla son haftalar topikten uzak kaldım geçmişi de okuyamayınca size bi sorayım dedim..ya sakat gibi oldum..eşim yandan çarklı diye dalga bile geçiyooodr pelvis kemiklerin doğuma hazırlanıyo 2 cnm kadar ayrılıyo dedi..ama benim tekl taraflı kasılmalarım tedirgin ediyo..biraz da benim kızçe tam dönmedi kafası sağ kasığımda duruyo..
mustela ve sebamed arasında kaldım cnm bende..arkadaşımlakonuştum onun oğlan bikaç aylıkken alerjik bünyeli olduğu anlaşıldı ve sadece eczaneden özel ürünler kullanabiliyo şimdi..o da dedi fazla şey alıp abartma belli olmaz diye..bende johnsons baby şampuan almıştım zaten geçen ay..sabun pişik önleyici ve bebe yağını sebamed aldım az önce internetten unnadoda indirim vardı..ama pişik kremi en iyisi mustelaymış..doğumdan sonra da onu alıcam..
sağol cnm inşallah dinlenicem.gerçi evde çoook iş var..doğurmadan eşimin kışlıklarını düzenlemem lazımmmm
amin canım sağlıkla büyüsün hayırlı olsun aldıkların. evet benimde eşimin kışlık işi var yazık bazanın içinden hurçtan seçip giyiniyo kırış kırış hergün
canim gitsinde bebek gelince alsin izinlerini. Annem var yanimda, agrim ne kadar sürcek bilmiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?