2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canim bugun dogurursun heralde.. Makat agrisi tuvalet hissi dogum sancidi ...
Bi avazda kurtarsin rabbim seni insallah..
Haber ver bize gidersen hastaneye

amaninnnnn dogurucam galibaaa.... hep diyordum geceden beri yalanci sanci buuu bosver diye, simdi bi gaza geldim sormayin:)))

veririm kuzucum, esim ögleden sonraci bu hafta, gitmeyim ise dedi de ben git dedim. annem var, kardesim var ayni köyde. Kayinvalidem üstte coksükür. Hem köyümüzün 24 saatlik ambülansi var. Ambülans disindaki her türlü vasita da yazarim size gelismeleri, ambülansla gidiyorsam eger acil gitmem gerekiyordur yazamam:))

agrinin olmadigi zaman cokkk rahatim, sadece yürüyemiyorum rahat o kadar. normal mi?

ayy evet nefret ediyorlar hickirriken, debeleniyor benimki resmen:))

ebem ile zaten dogum yapamicam, ev ebesi. sadece kendi yerinde yada evde dogum yapiyor, sadece cok tatli kadin ondan birakamiyorum. Dogum sonrasi eve gelicek

Canim göbek deligi üstü düzlesiyor, gerci herkeste farkli oluyor vucuda bagli birazda ...

Masallah göbegine bebegine miamore

benim göbek deliğimin üstü dümdüz gecen kontrolümde doktor bebek iyice kanala yerleşmeye baslamış demişti bu karın aşşağı inmeye baslamış mı demek oluyor acaba

Araliklari dikkatli sekilde takip et canim 15 dakkadan düserserse arik ara brnce veya götürsünler bir kontrol edilsin acilma varmi diye ..
O makat agrisi cok zor benim hala aklimda :)
Sanci girdimi kivranirsin zaten yürümekte zorlanirsin ...
Hastane uzakti biraz ... Bence sen cik yoka istersen

iki ağrının arasında inanılmaz bi rahatlık ve uyku hissetmiştim ben doğum yaparken .yani yaşadıkların çok normal .

benim göbek deliğimin üstü dümdüz gecen kontrolümde doktor bebek iyice kanala yerleşmeye baslamış demişti bu karın aşşağı inmeye baslamış mı demek oluyor acaba

Asagiya dogru cok baski oluyormu ???
Doktor kanala yerlesmis dediyse inmistir canim biraz .. Dogum yaklastikca dahada daha incek

kızlar aranızda az kilo alan benim galiba 49 kilo da hamile kaldım şuan 57 kiloyum eşim gülüyo bi karnın şişti her yerin aynı diye millet önden görünce aaa hamile misin hiç belli olmuyo diyo

Merhaba kızlar bende şu an itibariyle 14 kilo aldım ama kimse inanmıyor 9 aylık hamile olduğuma sadece önde bir top karnımda normale göre küçük ben 44 kiolyla hamile kaldım ve genelde kiloyu 4 . Ve 7. Ay arası aldım son iki aydır 1 kilo aldım ve acayip bir yemek yemedim bebeğe gidiyor benim kilolar

miamore dualarım seninle allah bi avazda kurtarsın inş .gelişmeleri yaz olur mu merak ta bırakma
cuma bende doktora gidicem özeldeki doktorumu bıraktım hem kızdım hemde her fırsatta devlet hastanesine yönlendirdi beni acil bişe olsa falan hiççç bakmıcak bana .bari başımın çaresine erkenden bakayım .hem gideceğim hastane araştırma olduğu için çok donanımlı biyer doğumhanesine falan bi bakayım gidenler çok mmemnunlar

selaycim hastane 22 km ama ebem dediki 10 dk ya inmeden sanci gitme dedi. Orada da bekliceksin, evde rahatca caini demle ic dinlen dedi. Ondan gitmiyorum. belimden tutuan sanci 2 saate yada bir saate bir geliyor. kasiklarimdaki kasilma yarim saat yada 20 dk bir. birde ebem dediki nefes alamacayak kadar belinden tutan sanciya inan dedi.

ayy insaalllahhhh....hayilrisiyla hepizle birlikte...

doktor iki hafta önden gidiyor demisti, o zaman ben simdi 39. haftanin icindeyim....

Sanki benim sancim var gibi hissettim, heyecanlandim yaa bence ebeni ara tarif ettiklerin dogum sancisina benziyo

cümlenizin ettigi duadan Allah razi olsunnnn.. Saolunnn hepimiz bilrikte kurtulalim bir avazda insalllah.... Bel sancimm basladi yine makatimi cok acitiyor, sirtimdan ter bosaliyor...

cümlenizin ettigi duadan Allah razi olsunnnn.. Saolunnn hepimiz bilrikte kurtulalim bir avazda insalllah.... Bel sancimm basladi yine makatimi cok acitiyor, sirtimdan ter bosaliyor...

canım arkadaşımmm inşallah rabbim kazasız belasız dogum yappmanı nasip eder bi avazda çıkar inşallahhh kızımız bence eşin gitmesin işe yanında olur elini tutar insanın ne kadar annesi yanındada olsa gözü eşini arar canım.

Ben ilk alından medısana almıştşm ekranı çizik çıktı geri götürdüm oradaki eleman nıye braun almadınız en iyi o hastanelerde de o kullanılıyor deyince caydım braun kulaktan ölçen aldım banyo derecesi almadım ben gerekli görmüyorum eski usul dirsek termometresi kullanıcam!

canim gitsinde bebek gelince alsin izinlerini. Annem var yanimda, agrim ne kadar sürcek bilmiyoruz...

bu arada bisi sorcammm, benim nisaninmin gelmesi gerek miyor mu? yani simdi nisan ve su gelmezse, agrim 10 dk da bir gelirse ne olcak??

canim gitsinde bebek gelince alsin izinlerini. Annem var yanimda, agrim ne kadar sürcek bilmiyoruz...

hala devam ediyor mu sancın ilk nasıl basladı canım bide bel agrısı sırtından mı yoksa kuyruk sokumundan mı oluyor en cok onu merak ediyorum

amin canım herşey çok güzel maaşallah. sağlıkla büyüsün oğluşun. ya sen bu uyku setini nerden aldın? ne kadara aldın? benim oğlanın yatağı 80*140 ben uyku seti ve kenarlık takımı bulamıyorum. Bulduklarımda 300tl civarı uygun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…