göbeğimin kaşıntısı çok artmıştı artık kaşınmaktan yara olmuştu. dermatoloji ye gittim iki tane krem ve hap verdi dr. hapı almadım kremleri 2 gün kullandım biraz rahatladım sonra bi baktım bitanesinde gebelikte kullanılmamalıdır yazıyokullanmadım daha.
perşembe günü akşam bütün vücudumda kaşıntı başladı sabaha kadar kaşınmaktan uyumadım gündüz bişeyim yok gece yine aynı sabaha kadar kaşınıp durdum. cumartesi devlet hast. acile gittim dr bakmadı bile hamileyim diye krem yazıp gönderdi. bu arada kaşınan yerlerim kabarıyo neyse sonra üniv. gittim ordada 2 tane serum verdiler bir iki saat rahatladım sonra yine başladı.
dün kadım doğma gittim karaciğer testi yapıldı temiz çıktı. dr neden olmuştur dediğimde
uyuz olmuş olabilirsin dedi. alerji olabilir dedi ( geçen gün uyuz köpeğin yanından geçmiştim tüyleri dökülmüştü köpeğin hemen aklıma o geldi) sonra kaşınan yerlerime bakınca alerji dedi kullandığım kremlerden olmuş onları gösterdim. veelhasıl ben hala kaşınıyorum hiç bişey vermedi dr da nasıl iş anlamadım ben. 3 tane dr benim derdime derman olmadı bacaklarım kollarımyara içinde kanıyo kaşıdıkça her gece ağlıyorum valla uykusuzluktan sinirim bozuluyo eşimde çaresiz keşke bana geçse diyo oda oturuyo benimle napıcam bilmiyorum.
birde bunlar yetmez gibi dr beni dün epeyce korkuttu pislik adam. bende 25. haftadan beri idrar yolu enfeksiyonu var kendi drum verdiği ilaçlar geçirmemişti. sonra dr tayini çktı gitti bende kim denk gelirse üniv. ona gidiyorum orda bana tek kullanımlık şase verdiler her kontrolde 3 kez içtim o ilaçtan geçmemiş.dr diyoki bu çok önemli bir durum erken doğum riskin var düşük tehditin var ndn ihmal ediyosun dedim bende şunu şunu kullandım diye pişkin pişkin gülerek diyorki bunlar geçirmez seninki çok ilerlemiş geçte masaya bi bakıyım bebeğin kalbi atıyomu diye baktı ve aynen şunu dedi neyseki atıyomuş bebek canlı. ya o an okadar aptallaştımki hiç bişey diyemedim oğlum birsaat önce tpikledi beni ne demek kalbi atıyomu böylemi denir ya çok üzgünüm dünden beri pskoloim çok bozuldu sanki bişey olucak gibi heran elim karnımda biraz hareket etmezse kAlbini dinliyorum. biran önce sağlıkla kavuşallım istiyorum artık.
bu arada bisi sorcammm, benim nisaninmin gelmesi gerek miyor mu? yani simdi nisan ve su gelmezse, agrim 10 dk da bir gelirse ne olcak??
meraba arkadaşlar
bende kasım annesi olacağımallah nasip ederse 3. bebeğim ve erkek bebek bekliyorum benide aranıza kabul edrmisiniz
canım şöyleki suyun gelmeyip sancın sıklaşırsa suyunu eben patlatacak
pazar günleri mahmutpaşada bi çok yer kapalı orasıda muhtemelen kapalıdır. c.tesi açık ama aklında bulunsun. gitmişken havuzluhan'ada bi uğra istersen kime sorsan gösterir orasıda sırf bebek giyim ve bi çok ihtiyaçlarının olduğu bi han.
bende kumaşını çok inceledim ama öyle basit naylon gibi değil gayet kaliteli duruyor kumasını begendim ben sallanırken ses cıkarmıyor bi kere kurduk inceledik ses çıkarmıyordu ama kullanıldıkça nasıl olur bilemem tabi beşik gayet saglam duruyor internetten almadım magazadan aladım ama aldığım magazanın internet adresindede var aynı beşikten özelcanbebe den aldım özelcan . com canım visco yatagıda berebar 299 tl
dün göğüslerimde ağrı ve batmalar olmaya başladı,bilmiyorum sizlerde de oluyor mu?
biraz öncede iki tane basurumun çıktığını farkettim.oysa ki ne zorlama, ne de ağrı vardı şimdiye kadar.
çok merak ediyorum yarın ne olacak.
canım ben Visio Focus Temassız Ateş Ölçer aldım inşallah memnun kalırım
Ben ilk alından medısana almıştşm ekranı çizik çıktı geri götürdüm oradaki eleman nıye braun almadınız en iyi o hastanelerde de o kullanılıyor deyince caydım braun kulaktan ölçen aldım banyo derecesi almadım ben gerekli görmüyorum eski usul dirsek termometresi kullanıcam!
Amanin bi doğum mu var yoksa, hayırlısı hakkında canım, göbişin de maşallah cidden çok sivribu arada bisi sorcammm, benim nisaninmin gelmesi gerek miyor mu? yani simdi nisan ve su gelmezse, agrim 10 dk da bir gelirse ne olcak??
Herkese günaydinnnnn. Yine erkenden uyanmak, sanci, yattigim tarafladaki agri. Dinlenmiyorumm ki gündüzden daha cok yoruluyorumm. Bebegim hareket ettginde vajinada dayanilmaz sizi olusuyor, bin tane igne batiyor sanki. Istemeden ciglik atiyorum, bu ne ola acep ki...
sevgili annecikler dün sabah durduk yere belime ani bir agrı girdi sanki tutulmuş gibi hareket edemiyorum yürüyemiyorum bacagımı kaldırsam agrıyo((allahım canım çok yanıyor dün aglamaktan bi hal oldum kendimi çok yalnız hissettim sizinle paylaşmak istedim otururken bi agrım yok ama bi wc ye gitcem diye ödüm kopuyo (((((((((((((((
canım verdiğin siteden girdim hatta sipariş vermeden aradım telefonla görüştüm ilk defa alışveriş yaptığım bi yer olduğu için.baya şubeleri varmış.güvenilir geldi.hemen bu akşam kargoya verilir dedi.kraft 504 aldım bende yatağıda yanında geliyor.sağol canım teşekkürler:))))
hala devam ediyor mu sancın ilk nasıl basladı canım bide bel agrısı sırtından mı yoksa kuyruk sokumundan mı oluyor en cok onu merak ediyorum
Herkese selam ...
Agrilar artik herkeste git gide cogaliyor ..
Az kaldi kizlar sabir ...
Agrilarin sol taraftan bacaga dogru vurmasi cok normal ..
Siyatik sinir denen sey tam o tarafta , bebekte rahimde tam o sinire baski yaptimi agrilar kacinilmaz oluyor ....
Ben o sebepten 5 gün hastanede yatmistim(
Dogum haberlrinide aliriz artik yavastan yavastan kasim basi olan annelerimizin..
Kontroldrki annelerimizde iyi haberlerle gelsinler insallah ..
canim benim, normalde günlük agrilarim oluyordu ama gün icinde 3 kere yada 4 kere. Dün aksam acaip acitarak basladi ama yine seyrekti. popomun hemen üzerinde belimde bir yerde sanci oluysuyor bel agrisi gibi degil. iki bacagimin kaba yerlerinde sizlama olusuyor ve makatimda kasilma hissediyorum.
ayri bir agrida kasiklarimda basliyor, o zaman vajinada cok aci hissediyorum. sabah altidan beri araliklarla agrim devam edyior. Normalde kesilirdi bisiler yapabilirdim simdi tuvalate zor yürüyorum.Plates topunun üzerine tünedim kipirdamiyorum, ayaga kalkinca cok aciyor...
bu arada bisi sorcammm, benim nisaninmin gelmesi gerek miyor mu? yani simdi nisan ve su gelmezse, agrim 10 dk da bir gelirse ne olcak??
Güzel annecikler...
Biz geldik... hatta daha eve geçmedim. Kontrolden çıktık. ultrasona girdim. benim sat'a göre 40 haftamı tamamlamam 22 kasım aslında.
doktorda hep öyle bakıyor. ama hamileliğin başından beri önce gidiyor bebişim. aslında 34 haftalık yani ama ölçümlerde daha iri görünüyor. doktor 5 kasımdan sonra heran bekliyoruz dedi bugün. oğluşum 2550g olmuş. gayet iyi herşey yolunda dedi.
yani kızlar tarih değişti :) 5 kasım oldu. Ben zaten daha önce 10 kasım diye değişmiştim.
Şimdi eşimin iş yeri hastaneye yakın olduğundan buraya geldim. yemek yiyip NST ye gidicem.
yazılarınızı burdan da okuyorum :)
Hepinizi öptüm.
kuzuuummmm ne oluyorrr????
doğum sancısı gibi bunlaaaaaaaarrrSormaaaaa. O mesajdan sonra belimin agrisindan agladimm. Bu saat oldu gecmedi. Plates topunun üzerinde oturabiliyorum birtek.
Kasilma oldugunda altrafi komple kesiyorlar sanki, beynimde hissediyorum. Belime sanci geldiginde de ayaklarim dizlerim cok kötü oluyor. Karnim ise kaya gibi sert. Kuzum bile kipirdamiyor
maşallahhhh
amanin bi bilen cikti cok sükür...:))) ebem tatilde cumartesi gelicek, doktorum Lübnan da kurban tatilinde. sorma ayip olucak diye yazamadimdi büyük tuvalete sabahtan beri 4 kere ciktim. Bu benim gibi kabiz birisi icin mucize. Karnim cok sert, sertlestikce kasilma oluyor ve alt tarafa igneler batiyor. Belimimden tutan sanci henüz saat ara ile geliyor. bacaklarima vuruyor agrisi.
ama arada 15 dk falan hic bisi olmuyor cok rahatliyorum..
nişan gelmek zorun da değil diye biliyorum ben canım...bu arada bisi sorcammm, benim nisaninmin gelmesi gerek miyor mu? yani simdi nisan ve su gelmezse, agrim 10 dk da bir gelirse ne olcak??
bir arkadaşım da deöişti ki normal doğumdan önceki gece 5-6 kez büyük tuvaletini yapmış...walla bende anlamadim...sancimvar dün gecden beri. sabah altidan beride cok siklasti. simdi yarim saat falan hic bisi olmadi.. simdi sizisiyla yeniden basladi... acikcasi böyle durum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?