2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım çok geçmiş olsun kaşıntın geçer biran evel.
ya bu doktorlar iyice manyaklaştı. başka bir yere gitsen?

Biz en son oraya gittigimizde havuzlu han icin gitmistik ama pazar oldugu icin kapaliydi girememistik.. herkes havuzluhani oneriyor bebek alisverisi icin..

canım verdiğin siteden girdim hatta sipariş vermeden aradım telefonla görüştüm ilk defa alışveriş yaptığım bi yer olduğu için.baya şubeleri varmış.güvenilir geldi.hemen bu akşam kargoya verilir dedi.kraft 504 aldım bende yatağıda yanında geliyor.sağol canım teşekkürler:))))

canım ikiside oldu merak etme yanii göğsüme iğneler batıyor gibi etlerimi çekiyorlar gibi oluyor arada. bende süt kanalları oluşuyor diye düşündüm. Birde göğüs ameliyatı geçirdiğim için daha fazla hissettiğimi düşündüm kendi kendime.
basur bende 3 aydır falan var. bi nohut kadar birde daha küçük.
Doktor ucunda parmak gibi bir plastik olan krem verdi. afedersin onu sokup basuru itiyorsun içeri sonra kremin ucu içerideyken kremi sıkıyorsun popona.
işte böyle... :18:

canım ben Visio Focus Temassız Ateş Ölçer aldım inşallah memnun kalırım

Sanırım bende braun alıcam kulaktan, alından ölçerlerle ilgili hiç yorum bulanıyorum kullananlardan bakalım deneyip görücez, banyo için de ben çok sıcak sevdiğim için dirseğime güvenemiyorum ) heralde sonraları alışırım )

bu arada bisi sorcammm, benim nisaninmin gelmesi gerek miyor mu? yani simdi nisan ve su gelmezse, agrim 10 dk da bir gelirse ne olcak??
Amanin bi doğum mu var yoksa, hayırlısı hakkında canım, göbişin de maşallah cidden çok sivri ) ne zaman sağlıklı hayırlı olcaksa ozaman kavuşursun kızına inşallah

Tünaydın canım,
aynen öyle. benimde valla. birde reflü ekleniyor buna tabii..
Sabır sabır hepimize...

Geçmiş olsun canım benim de zaman zaman oluyor 2-3 aydır özellikle son günlerde hep öyle. birde bacağım çekiliyor.

rica ederim canım ne demek ya zaten 504 de le diğeri cok benziyor benimkinin rengi aynı 504 gibi karıstırıyorum hatta ben aldığımdada yatagıyla beraber 299 da almıştım..bide burda ben herseyi o magazadan aldım her yerden ucuz bebek arabasınıda ordan aldım kraft capri piyasasından ucuza aldık toptancı oldukları için ucuz oluyor benim aldığım sitede 829 tl ben 650 tl ya aldım

hala devam ediyor mu sancın ilk nasıl basladı canım bide bel agrısı sırtından mı yoksa kuyruk sokumundan mı oluyor en cok onu merak ediyorum

canim benim, normalde günlük agrilarim oluyordu ama gün icinde 3 kere yada 4 kere. Dün aksam acaip acitarak basladi ama yine seyrekti. popomun hemen üzerinde belimde bir yerde sanci oluysuyor bel agrisi gibi degil. iki bacagimin kaba yerlerinde sizlama olusuyor ve makatimda kasilma hissediyorum.

ayri bir agrida kasiklarimda basliyor, o zaman vajinada cok aci hissediyorum. sabah altidan beri araliklarla agrim devam edyior. Normalde kesilirdi bisiler yapabilirdim simdi tuvalate zor yürüyorum.Plates topunun üzerine tünedim kipirdamiyorum, ayaga kalkinca cok aciyor...

Günaydın canım. evet şikayetler arttı. sen nasılsın?

anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler verirsin bizde arkandan sıra ile devam ederiz

Güzel annecikler...
Biz geldik... hatta daha eve geçmedim. Kontrolden çıktık. ultrasona girdim. benim sat'a göre 40 haftamı tamamlamam 22 kasım aslında.
doktorda hep öyle bakıyor. ama hamileliğin başından beri önce gidiyor bebişim. aslında 34 haftalık yani ama ölçümlerde daha iri görünüyor. doktor 5 kasımdan sonra heran bekliyoruz dedi bugün. oğluşum 2550g olmuş. gayet iyi herşey yolunda dedi.
yani kızlar tarih değişti :) 5 kasım oldu. Ben zaten daha önce 10 kasım diye değişmiştim.
Şimdi eşimin iş yeri hastaneye yakın olduğundan buraya geldim. yemek yiyip NST ye gidicem.
yazılarınızı burdan da okuyorum :)
Hepinizi öptüm.

hosgeldın canım.masallah bebegının kılosu ıyıymıs.hadı bakalım hayırlısı.az kaldı.

doğum sancısı gibi bunlaaaaaaaarrr
maşallahhhh

bu arada bisi sorcammm, benim nisaninmin gelmesi gerek miyor mu? yani simdi nisan ve su gelmezse, agrim 10 dk da bir gelirse ne olcak??
nişan gelmek zorun da değil diye biliyorum ben canım...
walla bende anlamadim...sancimvar dün gecden beri. sabah altidan beride cok siklasti. simdi yarim saat falan hic bisi olmadi.. simdi sizisiyla yeniden basladi... acikcasi böyle durum:)
bir arkadaşım da deöişti ki normal doğumdan önceki gece 5-6 kez büyük tuvaletini yapmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…