- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Güzel annecikler...
Biz geldik... hatta daha eve geçmedim. Kontrolden çıktık. ultrasona girdim. benim sat'a göre 40 haftamı tamamlamam 22 kasım aslında.
doktorda hep öyle bakıyor. ama hamileliğin başından beri önce gidiyor bebişim. aslında 34 haftalık yani ama ölçümlerde daha iri görünüyor. doktor 5 kasımdan sonra heran bekliyoruz dedi bugün. oğluşum 2550g olmuş. gayet iyi herşey yolunda dedi.
yani kızlar tarih değişti :) 5 kasım oldu. Ben zaten daha önce 10 kasım diye değişmiştim.
Şimdi eşimin iş yeri hastaneye yakın olduğundan buraya geldim. yemek yiyip NST ye gidicem.
yazılarınızı burdan da okuyorum :)
Hepinizi öptüm.
Güzel annecikler...
Biz geldik... hatta daha eve geçmedim. Kontrolden çıktık. ultrasona girdim. benim sat'a göre 40 haftamı tamamlamam 22 kasım aslında.
doktorda hep öyle bakıyor. ama hamileliğin başından beri önce gidiyor bebişim. aslında 34 haftalık yani ama ölçümlerde daha iri görünüyor. doktor 5 kasımdan sonra heran bekliyoruz dedi bugün. oğluşum 2550g olmuş. gayet iyi herşey yolunda dedi.
yani kızlar tarih değişti :) 5 kasım oldu. Ben zaten daha önce 10 kasım diye değişmiştim.
Şimdi eşimin iş yeri hastaneye yakın olduğundan buraya geldim. yemek yiyip NST ye gidicem.
yazılarınızı burdan da okuyorum :)
Hepinizi öptüm.
canım ikiside oldu merak etme yaniigöğsüme iğneler batıyor gibi etlerimi çekiyorlar gibi oluyor arada. bende süt kanalları oluşuyor diye düşündüm. Birde göğüs ameliyatı geçirdiğim için daha fazla hissettiğimi düşündüm kendi kendime.
basur bende 3 aydır falan var. bi nohut kadar birde daha küçük.
Doktor ucunda parmak gibi bir plastik olan krem verdi. afedersin onu sokup basuru itiyorsun içeri sonra kremin ucu içerideyken kremi sıkıyorsun popona.
işte böyle... :18:
Günaydın canım. evet şikayetler arttı. sen nasılsın?
Hosgeldin canim... ayniyiz seninle benimde 27 28 i gozukuyo dogum :) Allah kucagina almayi nasip etsin insallah...
doğum sancısı gibi bunlaaaaaaaarrr
maşallahhhh
nişan gelmek zorun da değil diye biliyorum ben canım...
bir arkadaşım da deöişti ki normal doğumdan önceki gece 5-6 kez büyük tuvaletini yapmış...
Sagol canim, dün 4 saat alisveriste gezdik , bugunde 1 saat oglumla abaokulu eksiklerini gidermek icin dolastik , ayaklarimi uzadim yatar pozisyondayim simdi :)))
Bugunun planina büyük harflerle uyuzluk yazdim bakalim ne kadar basaracagim :)
Bebisin iyiymis gözün aydin ... Artik heycanlar dorukta :).. Hayitlisiyla gelsin bebeklerimiz ..
Miamore 10 dak inerse git canim madem ... Cok heycanlandim yaa .. Hergün senin yazilarini okurken bugun yarin dogurcan hissim vardi zaten :))
Suyunn gelmesi gerekmez .. Benimkini patlatmislardi 7 saat sancidan sonra
hoşbuldumm çok teşekkür ederim Rabbim sana ve tüm anne adaylarına da bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin..
bakalım hangimizin ki daha sabırsız çıkacak umarım 40 haftanın sonunu beklemeyiz :))
canım basur kabızlık sorunun olmaması için ilk aydan beri kahvaltıdan 2 saat sonra 3 tane kuru kayısı yiyorum ve hiç kabız olmadım çok şükür tavsiye ederimsağ ol canım cevabın için.basur daha büyük bende,birden görünce ürktüm :)
miamore canım ben zaten ilk doğum haberini senden bekliyorum, hayırlısıyla inşallah.
hosgeldın canım.masallah bebegının kılosu ıyıymıs.hadı bakalım hayırlısı.az kaldı.
walla bende anlamadim...sancimvar dün gecden beri. sabah altidan beride cok siklasti. simdi yarim saat falan hic bisi olmadi.. simdi sizisiyla yeniden basladi... acikcasi böyle durum:)
maşallah kuzuna canım...
benim doktorum niye hiç böyle şeyler demiyor yaa...
34. haftada benim bebişte 2500gr dı... hiç iri falan demedi normal dedi... benim doğum da 12 kasım gözüküyor..
Sagol canim, dün 4 saat alisveriste gezdik , bugunde 1 saat oglumla abaokulu eksiklerini gidermek icin dolastik , ayaklarimi uzadim yatar pozisyondayim simdi :)))
Bugunun planina büyük harflerle uyuzluk yazdim bakalim ne kadar basaracagim :)
Bebisin iyiymis gözün aydin ... Artik heycanlar dorukta :).. Hayitlisiyla gelsin bebeklerimiz ..
Miamore 10 dak inerse git canim madem ... Cok heycanlandim yaa .. Hergün senin yazilarini okurken bugun yarin dogurcan hissim vardi zaten :))
Suyunn gelmesi gerekmez .. Benimkini patlatmislardi 7 saat sancidan sonra
aaayyyyy arasana eşini falan yanlızmısın evde şimdi?
canım basur kabızlık sorunun olmaması için ilk aydan beri kahvaltıdan 2 saat sonra 3 tane kuru kayısı yiyorum ve hiç kabız olmadım çok şükür tavsiye ederim
annem var kayinvalidem var canimm. cpk sükür yanlniz degilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?