2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evet evet sanci takibi yapicam sadece. cok sik tuvalete cikar oldum, o kadar sivida tüketemedim ama...Birde ic camasirim cevz büyüklügünde islaniyor her seferinde. renksiz su gibi..

ayyy bilmiyorum selayyyyy...Dogurucam galiba:))

ayy canım sen bugün en geç yarın doğurursun hayırlısıyla.her lavaboda çamaşırın ıslanıyosa suyun geliyor.heycan yaptım:)

kızlarrr tüm gün giremedim siteye çünküüüüü bebişimin bebek kurabiyelerini yapıodummm arkadaşımla hemen resimlerini paylaşıyorum cok heycanlıyım tahminimden daha güzel oldu

Eklentiler

• $image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 35
  • $image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $image.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $image.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 34

bir kere ciktiysa bisey demiyorlar...sik aralikla ciktiysa dikkate aliyorlar. Cünkü bebek hareket ettiginde rahme baski yaparsa oda sanci gibi cikiyor

kızlarrr tüm gün giremedim siteye çünküüüüü bebişimin bebek kurabiyelerini yapıodummm arkadaşımla hemen resimlerini paylaşıyorum cok heycanlıyım tahminimden daha güzel oldu
aayyy canım ne şekerler bayıldımmm... nasıl yaptın? ne kadara mal oldu? bizde yapsak yaaww..

uzun zamandır giremedim.
yazılanların çoğunu okudum.
miamore canım Allah kolaylık versin inşallah rahat bir şekilde doğurursun. çok heyecanlandım ya.

canım çook güzel olmuş en güzelide el emeği olması bence.

teşekkür ederim :) evet ben yapamam die arkadaşım yaparken izliodum oda kızdı al bakıyım sende yapıcaksın dedi bi süre sonra insanın eli alışıyo malzeme olması önemli işte....

süper ötesi olmus:)) güzel günlerde kullaninnnn. ellerine saglikk

teşekkür ederim bunuda yapınca heycan bastı beni valla :)

aayyy canım ne şekerler bayıldımmm... nasıl yaptın? ne kadara mal oldu? bizde yapsak yaaww..

tişikkürlerrrrr canım hamurunu evdeki malzemelerle yaptık . şeker hamurunu ise arkadaşım aldı getirdi . bir poşet dolusu kalıpları malzemesi var bana hiç bişeye mal olmadı kızcağız yaptı ve gitti . kalıpları olduktan sonra bi maliyeti yokki sadece şeker
hamuruna para veriosun . 35 tane çıktı işte 2 tepside

Selam kızlar.inşallah iyidir tüm anneler ve minikleri. Ben bikaç gündür çok fenayım 34. Haftam bugün bitti. 2 gündür ne uyku uyuyabiliyorum ne de evde bi iş yapabiliyorum. Ayağa kalkınca özellikle karnımın sol üst tarafına sanki bıçak saplanıyor gibi acıyor bel ağrısı da cabası. Sağa sola dönmek oturup kalkmak tam bir işkence. Çok kilo da almadım 67yle hamile kaldım şimdi 70 oldum. Nedendir sizce önemli bişey değildir di mi

Canim masallah hic almamissin yaa,, gecmis olsun oncelikle haftalar ilerledikce sıkıntılar artıyo olagan seyler bunlar... ama kilo almamana takildim 1 hafta oncesine kadar 11 kilo alan biri olaraktan sinir oldum diyebilirim bebegin kac kilo peki

teşekkür ederim canım. ben istanbul'dayım. bayrampaşa mobilyacılar caddesinden beşiği aldığım yerden aldık. lüks uyku seti diye geçiyo. aldığım mobilyacının adı [seri bebe] 0 (212) 576 42 84 0 (532) 781 93 51 arayıp öğrenebilirsin. ben dolabı beşiği ile birlikde aldığım için tek fiyatını bilmiyorum.:44:

Saol canım hiç sinir olma bence çünkü 5.5ay boyunca her yediğimi çıkardım serumlarla ayakta kaldım 67le hamile kaldım ama 60a kadar düştüm şimdi 70im aslında 10 kilo almış oluyorum bu durumda ama dr onları sayma 3 kilo aldın daha diyor bu da benim işime geliyo tabi :-D bebiş son kontrolde 2140 grdı geçtiğimiz cuma günü. Sende takılma aldığın kilolara bi arkadaşım 25 kilo almıştı bebeği şu an 6 aylık ve 2-3 kilo falan fazlası kalmış ki sezaryen le doğum yaptı. Kuzular sağlıklı Sağlıklı olsunlar da kilo öyle yada böyle verilir.

slm arkadaşlar biz geldik biraz geç oldu ama neyse paşam iyi 3090 gr olmuş nst girdim doğum sancılarım başlamış ve rahimde açılma olmuş dr ay sonunu beklemez bir haftaya kadar doğum gerçekleşir dedi.sorun olurmu diye sordum bebek gayet iyi haftanda iyi fakat ilk gebeliğe göre açılma biraz erken başlamış dedi ama sorun olmucanı söyledi.2 gündür kasılmalarım vardı ve karnım gergin birazda ağrım vardı demekki oğlum hazırlık yapıyormuş.rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.bizden böyle teyzeleri

Aynen. Aynı durumdayız. Benimde aşağıda ve iş yapamıyorum. eşim ben yaparım diyor ama aynı olmuyor ki :)

valla ben dün dayanamadım evi komple halıları kaldırdım koltukları çektim kışlık halıları serdim heryer mis kocayı beklersek baştan sağma yapar dün onca işe rağmen doğurmadıysam demekki benim bebiş baya inatçı

Haklisin canm.. meleginin kilosu iyi masallah.... yillardir en fazla gordugum kilo 55tir.. iner cikar ama fazlasi olmadi hic.. bebeklerimiz iyi olsunda onemli olan o...

Allah Allaaahh... çok ilginç yaa. doğumdan önce olmaması gerek. bende hiç öyle bişey yok valla. ama meme uçlarımda delikler oluşmuş. akan kokan yok. sen doktora sordun mu canım?

yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum belki diyorum son günlere yaklaştım yirmi gün kadar kaldı ondan olabilir mi ki acaba yalnız benim iki ay öncesine kadarda sarı sıvı vardı şuan beyaz ama akmıyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…