evet evet sanci takibi yapicam sadece. cok sik tuvalete cikar oldum, o kadar sivida tüketemedim ama...Birde ic camasirim cevz büyüklügünde islaniyor her seferinde. renksiz su gibi..
ayyy bilmiyorum selayyyyy...Dogurucam galiba:))
kızlarrr tüm gün giremedim siteye çünküüüüü bebişimin bebek kurabiyelerini yapıodummm arkadaşımla hemen resimlerini paylaşıyorum cok heycanlıyım tahminimden daha güzel oldu
iyi bari sevindim yanlız olmadığına. bende şimdi nst den geldim. sancı çıktı bende de. normalde nst ye girdiğimde 8-10 en fazla 20 çıkar. biraz önce 80-88 falan çıktı. doktor çaktırmadı. kaç haftalıktı falan diye sordu hemşire ağrın varmı dedi.
ama gönderdiler. bayramdan sonra yine gircez bakalım.
aayyy canım ne şekerler bayıldımmm... nasıl yaptın? ne kadara mal oldu? bizde yapsak yaaww..kızlarrr tüm gün giremedim siteye çünküüüüü bebişimin bebek kurabiyelerini yapıodummm arkadaşımla hemen resimlerini paylaşıyorum cok heycanlıyım tahminimden daha güzel oldu
kızlarrr tüm gün giremedim siteye çünküüüüü bebişimin bebek kurabiyelerini yapıodummm arkadaşımla hemen resimlerini paylaşıyorum cok heycanlıyım tahminimden daha güzel oldu
bir kere ciktiysa bisey demiyorlar...sik aralikla ciktiysa dikkate aliyorlar. Cünkü bebek hareket ettiginde rahme baski yaparsa oda sanci gibi cikiyor
hmmm.... ondan bişey demediler demekki... anladım canım.
peki sen nasıl oldun?
canım çook güzel olmuş en güzelide el emeği olması bence.
süper ötesi olmus:)) güzel günlerde kullaninnnn. ellerine saglikk
aayyy canım ne şekerler bayıldımmm... nasıl yaptın? ne kadara mal oldu? bizde yapsak yaaww..
Selam kızlar.inşallah iyidir tüm anneler ve minikleri. Ben bikaç gündür çok fenayım 34. Haftam bugün bitti. 2 gündür ne uyku uyuyabiliyorum ne de evde bi iş yapabiliyorum. Ayağa kalkınca özellikle karnımın sol üst tarafına sanki bıçak saplanıyor gibi acıyor bel ağrısı da cabası. Sağa sola dönmek oturup kalkmak tam bir işkence. Çok kilo da almadım 67yle hamile kaldım şimdi 70 oldum. Nedendir sizce önemli bişey değildir di mi
amin canım herşey çok güzel maaşallah. sağlıkla büyüsün oğluşun. ya sen bu uyku setini nerden aldın? ne kadara aldın? benim oğlanın yatağı 80*140 ben uyku seti ve kenarlık takımı bulamıyorum. Bulduklarımda 300tl civarı uygun yok
Canim masallah hic almamissin yaa,, gecmis olsun oncelikle haftalar ilerledikce sıkıntılar artıyo olagan seyler bunlar... ama kilo almamana takildim 1 hafta oncesine kadar 11 kilo alan biri olaraktan sinir oldum diyebilirimbebegin kac kilo peki
Aynen. Aynı durumdayız. Benimde aşağıda ve iş yapamıyorum. eşim ben yaparım diyor ama aynı olmuyor ki :)
Saol canım hiç sinir olma bence çünkü 5.5ay boyunca her yediğimi çıkardım serumlarla ayakta kaldım 67le hamile kaldım ama 60a kadar düştüm şimdi 70im aslında 10 kilo almış oluyorum bu durumda ama dr onları sayma 3 kilo aldın daha diyor bu da benim işime geliyo tabi :-D bebiş son kontrolde 2140 grdı geçtiğimiz cuma günü. Sende takılma aldığın kilolara bi arkadaşım 25 kilo almıştı bebeği şu an 6 aylık ve 2-3 kilo falan fazlası kalmış ki sezaryen le doğum yaptı. Kuzular sağlıklı Sağlıklı olsunlar da kilo öyle yada böyle verilir.
Allah Allaaahh... çok ilginç yaa. doğumdan önce olmaması gerek. bende hiç öyle bişey yok valla. ama meme uçlarımda delikler oluşmuş. akan kokan yok. sen doktora sordun mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?