2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canım nevresim takimi bakmistim netten tacin sitesinde gayet uygun geldi nevresim takimlari, sen uyku setimi dusunuyosun? Nevresim takimlari 90 150 arasinda degisiyo guzel modellerde var..

nasıl ya açılma olmuş yani çok güzel kaç santim olduğunu söylediler mi

Masallah canim pasana 1 haftaya dogurursun mu dedi ben telaslandim valla. Rabbim yardimcin olsun bi avazda kurtarsin insallah..

Maşallah canım bende yapıcam sözde ama p.tesi den beri öyle halsizim ki. Önce grip oldum onu atlattım sayılır ama hala çok halsizim. Biraz ayakta kalıyım hemen baş ağrısı mide bulantısı başlıyor. Anında yatmazsam oracıkta düşüvericem sanki.

Birde kızlar p.tesiden beri küçük bey öyle kıpır kıpır ki taklalar atıyor sanki. Heralde doğum pozisyonunu aldı diyorum. Göğsümün altına tekmeyi yerken bi yandanda kasıklarımda baskı hissediyorum sanki tuvaletimi yapacakmışım gibi oluyor. Karnım aşırı sertleşip geriliyor. Doğum yaklaştı mı ne :) Yarın kontrolümüz var bakalım çok heyecanlıyım.

ooo maşallah bebeğine bende cuma günü nst ye gireceğim nst sonucuna göre tahmini doğum haftasını söyleyebiliyor mı canım? ben bayramda ailemin yanına gitmeyi çoooook istiyorum en azından bayramın 2 günü onlarla olmak istiyorum bakalım cuma günü doktorum ne diyecek

Masallah canim pasana 1 haftaya dogurursun mu dedi ben telaslandim valla. Rabbim yardimcin olsun bi avazda kurtarsin insallah..
amin canım sağol aynı telaş bende de var hayırlısı inş.

yazdıklarını okuyunca işte bendeki belirtiler dedim ama otur otur nereye kadar kalk dedim kendime bi silkelen işini gücünü yap dedim kendimi çok severim bi dediğimi iki etmem hemen yaptım kurtuldum ne eşime ne başkasına minnet etmedim hiç değilse sonra kimse demesin çok nazlı hamileydin diye benimde yarın kontrolüm var gelince yazarız bakalım dertleri neymiş miniklerin anneleriyle

canım benim usg kağıtlarımın hepsinde 30 ekim gözüküyordu.benim rutin kontroldü aslında bugün muayene oldum biraz ağrım vardı dr nst gir bakıcam dedi baktı tekrar muayene etti sonra alttan vajinal muayeneye aldı açılma var dedi.yani sancın yoksa açılman yoksa sorun olmaz herhalde

kendine çok dikkat et açılma varsa bence bir haftayıda beklemez hem ne güzel sevin bence açılman olduğu için inşallah sağ salim alırsın kucağına bakalım bizimki nasıl olucak[/QUOTE]
amin canım inş ama biraz panik oldum heyecan sevinç telaş bir arada hayırlısı olsun.inş hepimizde bir avazda kolay doğumla yavrularımızı kucağımıza alırız.

Son düzenleme:

bende bayramda gitmeyi cok istiyordum ama doktor izin vermedi doğuma bu kadar az kalmısken izin veremem dedi((

ooo maaasalllah. kac cm acilma olmus? agrin nasildi? simdi nasil? ne yapmani söyledi?:)))

bende bayramda gitmeyi cok istiyordum ama doktor izin vermedi doğuma bu kadar az kalmısken izin veremem dedi((

( bakalım benim doktorum ne diyecek ailem bayramda sonra gelecek ama bir bayramda ilk kez onlardan uzakta olacağım hayırlısı artık canım doktorum gitme derse gitmem bende tabi... 3 saatlik yol kısa aslında belki izin verir

ooo maaasalllah. kac cm acilma olmus? agrin nasildi? simdi nasil? ne yapmani söyledi?:)))
canım kaç santim diye sormadım o telaşla ağrımın ben farkında bile değildim aslında arada hissediyordum dr usg baktıkça kendimi kastım acı hissetmeye başladım dr devam ettikçe ben kendimi sıkıyormuşum dr senin sancın var dedi rahat olmamı kendimi kasmamamı söyledi ve hemen nst istedi sancı çıktı tekrar muayene etti açılmaya baktı hazır ol dedi.ağrılarım halen devam ediyor.yapmam gereken bebeğin hareketlerini saymam gün içersinde mutlaka 10 kez kıpırdaması lazım dikkat et dedi dinlen bol su iç su veya nişan gelince hemen gel 5 dk bir giren ağrıda hemen hastaneye gitmemi söyledi.bende dinleniyorum bakalım hayırlısı inş

bende aynı sekilde çok hayal kırıklığı yaşadım ilk defa ailemden uzak olucam bayramda artık bayramın 3. 4. günü annem gelicek inşallah ben yinede cuma kontrole gidince tekrar sorucam ısrar edicem azcık:)

bebek on kere ayri zamanlarda mi kipirdamasi gerekiyormus? yoksa 10 dk boyunca hic durmadan kipirdamasi yeterlimi. cünkü sancim basladigindan beri karnim semsertti ve hic kipirdamamisti bu saate kadar.

hayırlısı canım üzülme sende gidemezsen, bende üzülmemeye çalışacağım. Bana da doktorum gitme der gibi geliyor o riski kendi de almaz bence ama benim sancım falan öyle hissedilir derecede yok çok nadir kasıklarım ağrıyor bazı günler hergün de değil nst de ne çıkacak acayip merak ediyorum

hayırlıı olsuun artık bende bu muayeneyi heyecanla bekliyorum alttan bakıcam dedi ona göre bakalım doğum zamanını anlarız dedi allah ım inşallahh tez vakitte olur hayırlısıyla

bebek on kere ayri zamanlarda mi kipirdamasi gerekiyormus? yoksa 10 dk boyunca hic durmadan kipirdamasi yeterlimi. cünkü sancim basladigindan beri karnim semsertti ve hic kipirdamamisti bu saate kadar.
24 saat içersinde en az 10 kere kıpırdaması lazımmış tabi daha fazlası daha iyiymiş ama en az 10 olmazsa sıkıntı olurmuş şükür 10 çok geçtik ama özellikle dikkat etmemi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…