- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
slm arkadaşlar biz geldik biraz geç oldu ama neyse paşam iyi 3090 gr olmuş nst girdim doğum sancılarım başlamış ve rahimde açılma olmuş dr ay sonunu beklemez bir haftaya kadar doğum gerçekleşir dedi.sorun olurmu diye sordum bebek gayet iyi haftanda iyi fakat ilk gebeliğe göre açılma biraz erken başlamış dedi ama sorun olmucanı söyledi.2 gündür kasılmalarım vardı ve karnım gergin birazda ağrım vardı demekki oğlum hazırlık yapıyormuş.rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.bizden böyle teyzeleri
slm arkadaşlar biz geldik biraz geç oldu ama neyse paşam iyi 3090 gr olmuş nst girdim doğum sancılarım başlamış ve rahimde açılma olmuş dr ay sonunu beklemez bir haftaya kadar doğum gerçekleşir dedi.sorun olurmu diye sordum bebek gayet iyi haftanda iyi fakat ilk gebeliğe göre açılma biraz erken başlamış dedi ama sorun olmucanı söyledi.2 gündür kasılmalarım vardı ve karnım gergin birazda ağrım vardı demekki oğlum hazırlık yapıyormuş.rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.bizden böyle teyzeleri
valla ben dün dayanamadım evi komple halıları kaldırdım koltukları çektim kışlık halıları serdim heryer mis kocayı beklersek baştan sağma yapar dün onca işe rağmen doğurmadıysam demekki benim bebiş baya inatçı
amin canım sağol aynı telaş bende de var hayırlısı inş.Masallah canim pasana1 haftaya dogurursun mu dedi ben telaslandim valla. Rabbim yardimcin olsun bi avazda kurtarsin insallah..
nasıl ya açılma olmuş yani çok güzel kaç santim olduğunu söylediler mi[/QUOT canım açılma var deyince kaç santim diye sormadım bile oda söylemedi ben ısrarla ay sonu olur belki dedim ama dr bir haftaya kadar doğum olur dedi ısrarla acaba kaç santimdiki bende merak ettim şimdi o telaş ve korkuyla sormak aklıma gelmedi
Maşallah canım bende yapıcam sözde ama p.tesi den beri öyle halsizim ki. Önce grip oldum onu atlattım sayılır ama hala çok halsizim. Biraz ayakta kalıyım hemen baş ağrısı mide bulantısı başlıyor. Anında yatmazsam oracıkta düşüvericem sanki.
Birde kızlar p.tesiden beri küçük bey öyle kıpır kıpır ki taklalar atıyor sanki. Heralde doğum pozisyonunu aldı diyorum. Göğsümün altına tekmeyi yerken bi yandanda kasıklarımda baskı hissediyorum sanki tuvaletimi yapacakmışım gibi oluyor. Karnım aşırı sertleşip geriliyor. Doğum yaklaştı mı ne :) Yarın kontrolümüz var bakalım çok heyecanlıyım.
amin canım sağol aynı telaş bende de var hayırlısı inş.
nasıl ya açılma olmuş yani çok güzel kaç santim olduğunu söylediler mi[/QUOT canım açılma var deyince kaç santim diye sormadım bile oda söylemedi ben ısrarla ay sonu olur belki dedim ama dr bir haftaya kadar doğum olur dedi ısrarla acaba kaç santimdiki bende merak ettim şimdi o telaş ve korkuyla sormak aklıma gelmedi
kendine çok dikkat et açılma varsa bence bir haftayıda beklemez hem ne güzel sevin bence açılman olduğu için inşallah sağ salim alırsın kucağına bakalım bizimki nasıl olucak
canım benim usg kağıtlarımın hepsinde 30 ekim gözüküyordu.benim rutin kontroldü aslında bugün muayene oldum biraz ağrım vardı dr nst gir bakıcam dedi baktı tekrar muayene etti sonra alttan vajinal muayeneye aldı açılma var dedi.yani sancın yoksa açılman yoksa sorun olmaz herhaldeooo maşallah bebeğinebende cuma günü nst ye gireceğim nst sonucuna göre tahmini doğum haftasını söyleyebiliyor mı canım? ben bayramda ailemin yanına gitmeyi çoooook istiyorum en azından bayramın 2 günü onlarla olmak istiyorum bakalım cuma günü doktorum ne diyecek
ooo maşallah bebeğinebende cuma günü nst ye gireceğim nst sonucuna göre tahmini doğum haftasını söyleyebiliyor mı canım? ben bayramda ailemin yanına gitmeyi çoooook istiyorum en azından bayramın 2 günü onlarla olmak istiyorum bakalım cuma günü doktorum ne diyecek
bende bayramda gitmeyi cok istiyordum ama doktor izin vermedi doğuma bu kadar az kalmısken izin veremem dedi((
canım kaç santim diye sormadım o telaşla ağrımın ben farkında bile değildim aslında arada hissediyordum dr usg baktıkça kendimi kastım acı hissetmeye başladım dr devam ettikçe ben kendimi sıkıyormuşum dr senin sancın var dedi rahat olmamı kendimi kasmamamı söyledi ve hemen nst istedi sancı çıktı tekrar muayene etti açılmaya baktı hazır ol dedi.ağrılarım halen devam ediyor.yapmam gereken bebeğin hareketlerini saymam gün içersinde mutlaka 10 kez kıpırdaması lazım dikkat et dedi dinlen bol su iç su veya nişan gelince hemen gel 5 dk bir giren ağrıda hemen hastaneye gitmemi söyledi.bende dinleniyorum bakalım hayırlısı inşooo maaasalllah. kac cm acilma olmus? agrin nasildi? simdi nasil? ne yapmani söyledi?:)))
( bakalım benim doktorum ne diyecek ailem bayramda sonra gelecek ama bir bayramda ilk kez onlardan uzakta olacağım hayırlısı artık canım doktorum gitme derse gitmem bende tabi... 3 saatlik yol kısa aslında belki izin verir
canım kaç santim diye sormadım o telaşla ağrımın ben farkında bile değildim aslında arada hissediyordum dr usg baktıkça kendimi kastım acı hissetmeye başladım dr devam ettikçe ben kendimi sıkıyormuşum dr senin sancın var dedi rahat olmamı kendimi kasmamamı söyledi ve hemen nst istedi sancı çıktı tekrar muayene etti açılmaya baktı hazır ol dedi.ağrılarım halen devam ediyor.yapmam gereken bebeğin hareketlerini saymam gün içersinde mutlaka 10 kez kıpırdaması lazım dikkat et dedi dinlen bol su iç su veya nişan gelince hemen gel 5 dk bir giren ağrıda hemen hastaneye gitmemi söyledi.bende dinleniyorum bakalım hayırlısı inş
bende aynı sekilde çok hayal kırıklığı yaşadım ilk defa ailemden uzak olucam bayramda artık bayramın 3. 4. günü annem gelicek inşallah ben yinede cuma kontrole gidince tekrar sorucam ısrar edicem azcık:)
hayırlısı canım üzülme sende gidemezsen, bende üzülmemeye çalışacağım. Bana da doktorum gitme der gibi geliyor o riski kendi de almaz bence ama benim sancım falan öyle hissedilir derecede yok çok nadir kasıklarım ağrıyor bazı günler hergün de değil nst de ne çıkacak acayip merak ediyorum
ooo maaasalllah. kac cm acilma olmus? agrin nasildi? simdi nasil? ne yapmani söyledi?:)))
24 saat içersinde en az 10 kere kıpırdaması lazımmış tabi daha fazlası daha iyiymiş ama en az 10 olmazsa sıkıntı olurmuş şükür 10 çok geçtik ama özellikle dikkat etmemi söyledibebek on kere ayri zamanlarda mi kipirdamasi gerekiyormus? yoksa 10 dk boyunca hic durmadan kipirdamasi yeterlimi. cünkü sancim basladigindan beri karnim semsertti ve hic kipirdamamisti bu saate kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?