2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar benim de hala karnım adet olcakmış gibi ağrıyor ve memişlerim de öyle şiş ve ağrıyo:44: çok korkuyorum karın ağrımdan

arada benımde agrıyo canım ya korma normalmış doktorum dun öle söyledı ama benım gögüslerimde agrı falan yok ya bu normal mı kı çok hafıf ellersem öle acıyo ama şişlik var bıraz:44:

öle deme canım gerçekten zor. kendi çektiimiz bi yana faydalı şeyler yiyemiyoruz. benim bugün 3 oldu su bile içsem çıkartıyorum hap desen oda çıkıo inan böle daha kötü. bulantıdan burnumun ucunu görmüorum ama normal olsam hem yerim hem spor yaparım. sende öle yap bence hiç moralinide bozma

benim kaçıncı haftam tam belli değil 25 martta belli olacak ama,hiç bulanmıyor midem,oğlumda da bulanmamıştı.

Benim de oğlumda çok fazla bulanmamıştı canım.
Hani olmuştu ama hafif,yemeden içmeden kesilecek kadar değil.
Bakalım bu sefer nasıl olacak?

Kızlar inşallah doğumdan sonra bir de diyet topiği açar veririz kilolarımızı.
Ben 2 aydır güya yediklerime dikkat ediyorum diye iştahımı epey kapatmışım.
Tiroit bende de var canım.O yüzden hep dikkat ediyorum.
2 aydır sporda yapmama rağmen 2 kilo verdim.
O bile büyük başarı benim için.
Bu ay regl olduktan sonra yapmak için bir dünya egzersiz cd'si indirdim netten.
Bir iki tane de detoks kürü buldum kendime.Yapmak için de regli bekledim.
Ben bekledim o gelmedi.Gelen daha güzel bir mucizeydi benim için.

maşallah canım bebişin 5 aylık heralde. ne güzel gözünü karartmışsın ikisi bir arada büyürler.

arada benımde agrıyo canım ya korma normalmış doktorum dun öle söyledı ama benım gögüslerimde agrı falan yok ya bu normal mı kı çok hafıf ellersem öle acıyo ama şişlik var bıraz:44:

Kızzz senin yüzünden hergün butik bebedeyiz ben kapatıyorum bi bakıyorum eşim açmış bakıyoooooo akşam yanıma uzanıp hadi bebiş mağazalarını aç diyo

kizlar benim ilk gebeligimde hep bastan beri icimden erkek gecmisti, ve dogruydu
simdi de sanki icime kiz gibi doguyor

sizler nasil düsünüyorsunuz, varmi bir tahminleriniz, icinize dogan???

benimde erkek doğuyo canım. bilumum koca karı testleri ve çin takvimide erkek çıkıo. hayırlı evlat olsun. bizim sülalede kız yok en son benim benden sonra 15 tane erkek var. saltanatımı kendim bozcam diodum ama olmıcak sanırım :)

canim bende oglumda hep tursu ve eksi yiyordum, tatlidan nefret etmistim
benimde rüyama girmisti oglum, güya rüyamda ilk lafi anne baba degilde pipi'ydi :)

Ben oğlumda tatlı yemiştim.Yani ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı lafını
doğrulamıştım.
Şimdi canım ekşi istesin istiyorum ama sanki yine tatlı istiyor gibi.
Oğlunun ilk lafına da bayıldım.

Kızzz senin yüzünden hergün butik bebedeyiz ben kapatıyorum bi bakıyorum eşim açmış bakıyoooooo akşam yanıma uzanıp hadi bebiş mağazalarını aç diyo

gercekten mı ya bızde sureklı bakıp duruyoruz süreklı bakcak yer arıyorum bende

benim ablamın arkadaşına doğana kadar kız dediler doğdu erkek hep derdi benim oğlum pembelerle büyüdü die

Bade iyi düşün iyi olsun canım.
Bak gör yarın sağlıklı olduğunu öğreneceksin.

Kızlar benim de hala karnım adet olcakmış gibi ağrıyor ve memişlerim de öyle şiş ve ağrıyo:44: çok korkuyorum karın ağrımdan

Kuzum benim kasıklarım,belim hala ağrıyor.Hani bilmesem regl olacağım diyeceğim.
Göğüsler de aynı hassas ve şiş.
Ben de öksürdükçe istemsiz karnımı tutuyorum,birşey olmasın diye.
Bu arada sen kayınvalidenle muhabbet etmiyormusun kuzum?
Bak sonra demesin,bizim gelin sabahtan akşama bilgisayardaydı diye.

Canim bu eksi tatli isine pek inanmiyorum aslinda ben. internette hep farkli seyler yaziyo. Teyzesi oglum maalesef sadece rüyamda dedi bu lafi o kadar ömrü olmadi melegimin. Insallah bu bebegimin ömrü uzun olur.

Kızlar bizim de takvimlerde erkek çıkıyo ama ben kız istiyorum
içime de hiç bişe doğmuyoooooooooo

bana doktor vitamin vermedi canım. ne yiyebiliyosam o kadar uğraşıyorum yani... Rabbim bebeklerimizi sağlıkla bizlere bağışlasın

bana elevit verdi ama midemde durmuyorki geri çıkartıyorum yani büyük ihtimal faydası olmuyordur. bugün 3. posta oldu artık. teyzemle konuştukta onunda 2. oğlunu doğururken öğürmekten küçük dili yırtılmış benimde öle olcak gibi boazım nası acıo yutkunamıyorum bile

kalp atısı ve kese işi hallolduktan sonra :) 36.haftaya kadar ayda bı kez cagırır doktor.istisna bı durum olmazsa ayda bı gıdılır.[/QUOTE]

bu taramatestleri falan ne zaman yapılıo canım?

herhalde leke oldugundan sık cagırıyor olabilir canım
kırmızı olmadıgı sürece endiselenmemeye calıs sen

kizlar benim ilk gebeligimde hep bastan beri icimden erkek gecmisti, ve dogruydu
simdi de sanki icime kiz gibi doguyor

sizler nasil düsünüyorsunuz, varmi bir tahminleriniz, icinize dogan???

Tatlim bende Dun Gece Ruyamda Gordum Oglum vardi 2 3 Yaslarinda Gordum :)) gonul Kiz Istiyo Ama Erkek Olacak Galiba

yok kızzz o kendi çapında geziyo evde mutfakta bişler yapıyo yanıma geliyo sohbet ediyoz. pc hep açık yanımda yatıyom sürekli can sıkıntısı napayım

bu saat oldu ağzıma tek lokma sokmadım daha müdürüm bi iş vermişdi baktı halim perişan geri aldı benden işi başkasına verdi sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…