Kızlar benim de hala karnım adet olcakmış gibi ağrıyor ve memişlerim de öyle şiş ve ağrıyo:44: çok korkuyorum karın ağrımdan
Kızlar benim de hala karnım adet olcakmış gibi ağrıyor ve memişlerim de öyle şiş ve ağrıyo:44: çok korkuyorum karın ağrımdan
kızlar benim moralim çok bozuk,ilk hamileliğimden kalma kilolarım olduğu gibi duruyor,üstüne bir daha hamileyim.ne midem bulaniyor ne de iştahım kapanıyor.keşke midem bulansaydı hamileyken mide bulantısından zayıflayanlar kilo almayanlar var.ama ben de hiç biri yok.öyle dua ediyorum ki 9 boyunca mide bulantısı çekyim iştahım kapansın her şeyden tiksineyim diye ama olmuyor.çok güzel yemek yiyorum,meyve yiyorum.biliyorum farkındayım ama her yemekten sonra diyorum artık dikkat etmeli sadece faydalı şeyleri yemeliyim diye ama,offf.çok bozuk moralim çok.
benim kaçıncı haftam tam belli değil 25 martta belli olacak ama,hiç bulanmıyor midem,oğlumda da bulanmamıştı.
kızlar benim moralim çok bozuk,ilk hamileliğimden kalma kilolarım olduğu gibi duruyor,üstüne bir daha hamileyim.ne midem bulaniyor ne de iştahım kapanıyor.keşke midem bulansaydı hamileyken mide bulantısından zayıflayanlar kilo almayanlar var.ama ben de hiç biri yok.öyle dua ediyorum ki 9 boyunca mide bulantısı çekyim iştahım kapansın her şeyden tiksineyim diye ama olmuyor.çok güzel yemek yiyorum,meyve yiyorum.biliyorum farkındayım ama her yemekten sonra diyorum artık dikkat etmeli sadece faydalı şeyleri yemeliyim diye ama,offf.çok bozuk moralim çok.
canım oğlun ne kadarlık? benimde kızımdan kilolarım var, bu da sürpriz bi gebelik olunca üstüste bincekler:)ben kızımda 5 a aya kadar bulantı cektım,herseyden tiksindim o da cok kotu oyle deme sen yıne de..yemene içmene bak aşırıya da kacma ama.bunlar buyunce vercez ınsallah kıloları
oğlum 7 yaşında,şu an 87 kiloyum.hamileyken 14 kilo amıştım ama doğumdan sonra hemen vermiştim,sütüm yoktu süt olacak diye ye ye dediler,bir de üstüne tiroid hastası oldum.şimdi tiroitlerim düzeldi ama mide büyüdü bir kere,sağolsun iştahım da hiç kaçmaz. hatta geçen seneye kadar 70 kiloya düşmüştüm ama sol ayak topuğum çatladı ve o gün bugündür çok yürüyemiyorum.çok çok umutsuzum.yemeyeceğim diyorum yine dayanamoyorum.
kızlar ben ne keseyi gördüm ne kalp atışını duydum..kendimi rahatlatmaya çalısıyorum ama bazen kafam takılıyor.kızımda da boyle gec olmustu hersey.gec döllenme vardı.heralde yıne aynısı.offffff..
arada benımde agrıyo canım ya korma normalmış doktorum dun öle söyledı ama benım gögüslerimde agrı falan yok ya bu normal mı kı çok hafıf ellersem öle acıyo ama şişlik var bıraz:44:
kizlar benim ilk gebeligimde hep bastan beri icimden erkek gecmisti, ve dogruydu
simdi de sanki icime kiz gibi doguyor
sizler nasil düsünüyorsunuz, varmi bir tahminleriniz, icinize dogan???
canim bende oglumda hep tursu ve eksi yiyordum, tatlidan nefret etmistim
benimde rüyama girmisti oglum, güya rüyamda ilk lafi anne baba degilde pipi'ydi :)
Kızzz senin yüzünden hergün butik bebedeyiz ben kapatıyorum bi bakıyorum eşim açmış bakıyooooooakşam yanıma uzanıp hadi bebiş mağazalarını aç diyo
aslında biliyorum bunda da %100 gec döllenme var ama insan bebegı gorene kadar ınanamıyor ıste.benım 13.haftadakız dedı drum sonra degısmedı hıc ama senın gıbı kararsız olanları da cok duydum haklısın.
senı eylul 2012 annelerının topiğinde de okumstum ama o zaman olmamıs heralde bebegın demi?
ya şu panik atak tutmasaydı bulantıyı dert etmezdimde..çok çarpıntım oldu..nefesim kesildi filan..sabahınada karnım ağrımıştı bayağı..
off yarın bebeğimi sağlıklı bir şekilde görürüm inş.
Ben oğlumda tatlı yemiştim.Yani ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı lafını
doğrulamıştım.
Şimdi canım ekşi istesin istiyorum ama sanki yine tatlı istiyor gibi.
Oğlunun ilk lafına da bayıldım.
bana doktor vitamin vermedi canım. ne yiyebiliyosam o kadar uğraşıyorum yani... Rabbim bebeklerimizi sağlıkla bizlere bağışlasın
bana salı gunu 2 hafta sonra cagırıcaktım ama sen duramassın 1 hafta sonraya alalım randevu dedi bende tmm dedimm canım
bılmıyorum kı 2 haftada bır cokmu benden bıde leke geldı o yuzdende korkum cok fazla sık sık gıtmek ıstıyorum
benım ıcımden erkek gecıyor canımcunku tedavıyle olanların %80 erkek oluyormus ben valla ole alıstım kız olursa cok buıyuk suprız olurrr
canım 4 saaat miiben randevu saatımde gırıyorum en fazla yarım saat beklıyorum hast. gıtmıyorum ben
bana salı gunu 2 hafta sonra cagırıcaktım ama sen duramassın 1 hafta sonraya alalım randevu dedi bende tmm dedimm canım
bılmıyorum kı 2 haftada bır cokmu benden bıde leke geldı o yuzdende korkum cok fazla sık sık gıtmek ıstıyorum
ayyyy çokkk guldum yaaaaaaaaaaa yerim onu
bende suan o durumdayım tatlı gormek ıstemıyorum kii çok duskunum ben tatlıyaaaaaa :))
kizlar benim ilk gebeligimde hep bastan beri icimden erkek gecmisti, ve dogruydu
simdi de sanki icime kiz gibi doguyor
sizler nasil düsünüyorsunuz, varmi bir tahminleriniz, icinize dogan???
Bade iyi düşün iyi olsun canım.
Bak gör yarın sağlıklı olduğunu öğreneceksin.
Kuzum benim kasıklarım,belim hala ağrıyor.Hani bilmesem regl olacağım diyeceğim.
Göğüsler de aynı hassas ve şiş.
Ben de öksürdükçe istemsiz karnımı tutuyorum,birşey olmasın diye.
Bu arada sen kayınvalidenle muhabbet etmiyormusun kuzum?
Bak sonra demesin,bizim gelin sabahtan akşama bilgisayardaydı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?