2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende bayramda gitmeyi cok istiyordum ama doktor izin vermedi doğuma bu kadar az kalmısken izin veremem dedi((

Annemlerle aramizda 2 saat mesafe var.. gecen hafta ordaydim gordum ailemi iyide geldi.. doktorum 2 saat yol hicbisey degil demisti ama benimhaftam size gore daha erken tabi.. ama yinede yolculukta siddetli bel agrisi oluyo..ben 20 dk sabit oturamiyorm mesela gezip dolasmam gerekiyo.. ama otobuste kalkip dolasman zor. Bayramda Allahin izniyle annemler gelicek

offf kızlar kendimi 2 gündür hiç iyi hissetmiyorum midem çok kötü yanıyo.bide bulanıyo kusamıyorum tutuyorum kendimi baskı olurda erken doğuma sebep olur diye malum riskim var.sırtımın sol yanı ağrıyo gece uyuyamıyorum çatı kemiklerim ağrıyo yürüyemiyorum.inş.bayram sonuna kadar size doğum haberi vermem

Eki Görüntüle 827236

ben aldım modeli bu canım bi bak

canım çok güzelmiş çok beğendim sağlıklı günlerde kullanın inş.bende daha yeni bugün sipariş verdim.kraftın 504 modeli bakalım nasıl gelicek.:)

ayyy canım yavaş yavaş doğumlar başlıyo hadi hayırlısıyla inş.çok kolay bi doğum yaparsın darısıda bize inş.burdan sizleri okudukça çok heycanlanıyorum sıra banada gelcek diye.:))) allah kolaylık versin birnefeste kurtarsın inş.hepimizi.gelişmeleri yaz burdan:))

kızlar bugun kızmın yanından geldım artık kuvezden cıkarmışlar doktorumuz pazartesı sabah gel dedı o gun hastanede benımle beraber kalacak banyo faln yaptırcam emzırcem salı gunu cıkcaz hastaneden artık kavuşacagız kızıma bugun elledım ılk defa dokunduk kızımıza pamuk gıbıydı

Yemin ederim okadar duygulandım ki. Çok ama çok sevindim Kavuşcak olmanıza canım benim Allahım bi daha ayırmasın inşallah sizi. Artık bi süre göremeyiz seni buralarda :) Meleğinle hasret giderirsiniz bol bol. Gelmiş geçmiş olsun şimdiden canım

Ayyy canım çook sevindim hadi gözün aydın.kavuşmanıza az kaldı.maşallah bebişimize.

Bogazim cok agriyo ve sık hapsiriyorm sanirim hasta olcam:2: hapsirmak bebegime zarar vermez dimi

ayyy canım yavaş yavaş doğumlar başlıyo hadi hayırlısıyla inş.çok kolay bi doğum yaparsın darısıda bize inş.burdan sizleri okudukça çok heycanlanıyorum sıra banada gelcek diye.:))) allah kolaylık versin birnefeste kurtarsın inş.hepimizi.gelişmeleri yaz burdan:))[/QUOTE]
amin canım inş.rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin yazarım caım gelişmeleri artık başlıyoruz rabbim yardımcımız olsun
canım çok sevindim gözün aydın

miAMore nerde yoksa doğuma mı gitti kızlar?

sizlerdeki belirtileri, sancı, açılma haberlerini aldıkça heyecanlanıyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun

her şey çok güzel, daha da güzel olacak inşallah

Valla hatun doğurdu galiba Doğuracağı vardı zaten Valla ben gördükçe panik oluyorum yaa hafiften sancılar falanda başlayınca alttan alttan korku basıyor :) Kaçıncı haftada yapıyolar açılma muayenesını ?

Ayyy canım çook sevindim hadi gözün aydın.kavuşmanıza az kaldı.maşallah bebişimize.

amin canım inş.rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin yazarım caım gelişmeleri artık başlıyoruz rabbim yardımcımız olsun

canım çok sevindim gözün aydın[/QUOTE]

çok sağolun arkadaslar cok şükür kavuşuyoruz artık inş. sizlerde saglıkla kucaklarınıza alırsınız bebeklernızı

gerçekten heyecan dorukta artık ne zaman olursa olur bizim de doğumumuz bakalımmm
çatı muayenesini ben doktoruma sordum, bebek olması gerekenden çok küçük ya da çok büyükse yapıyorum ben yoksa gerek yok yapmıyorum dedi.... sancıların açılman başladığında bakacağız duruma dedi... benim doktor biraz gelenekselci sağolsun

ama başkaları hep 37 38. haftada yapıyor diye duydum canım...

ayy yemin ederim kendim kadar cokkkk sevindim Allahim hiç ayirmasin sizi inş

Bogazim cok agriyo ve sık hapsiriyorm sanirim hasta olcam:2: hapsirmak bebegime zarar vermez dimi

geçmiş olsun canım, bol limonlu ıhlamur, mandalina ve ballı limonlu zencefille ben hemen iyileştim tavsiye ederim... ateşinin çıkmamasına dikkat et bir de ben ayaklarımın altına pamukla sirke sürdüm ki ateşim çıkmasın diye çıkmadı da...

günaydınn canımm. hayırlı haberlerle gel inşallah.

Çok teşekkür ederim handecim. Hayırlı çok şükür haberlerim. Bir problem yok. Bayramdan sonra yine kontrole giricem ve nst tabi.

Herkesin vagina ağrıları başlamış sanırım benimki de çok fena. Bi de anlamadığım ilk gebeliğimde hiç böyle ağrımazdı, uçardım resmen, şimdi yürürken otururken hep var ağrı, bıçakla kesiyorlar gibi hissediyorum.
Az kaldı sabrediyoruz.

Selam herkese, artik kk ya ayri bir heycanla geliyorum doguran varmi diye.
benim 2 gundur ara ara sol bel boaluguma bir agri giriyor nefesim kesiliyor. Bazen.sol kalcamada iniyor. Kasilmalarimda gece daha cok yokluyor. Yarin dr yolu gorundu bana hic gidesim yok.

canim benimmm cok sükürrrrrr, cokk sükür.. Bundan sonrasi kolay insalllah. kokla bizim icin pazartesi kuzunuuuu...

yok canimm öyle kolay degilmis doguma gitmek. ebe 18 ile 32 saat sürebilir bu agri dedi. Yani yaa kismet bekliyorummm, yürüyorum, plates topunda zipliyorum, nefes egzersizleri yapiyorum... hayilrisi insaallah...bazen dayanilmaz oluyor, bazen az oluyor..

Ayy miamorecum daha burdaymış.hadi allah bi seste inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…