- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
bende bayramda gitmeyi cok istiyordum ama doktor izin vermedi doğuma bu kadar az kalmısken izin veremem dedi((
canım kaç santim diye sormadım o telaşla ağrımın ben farkında bile değildim aslında arada hissediyordum dr usg baktıkça kendimi kastım acı hissetmeye başladım dr devam ettikçe ben kendimi sıkıyormuşum dr senin sancın var dedi rahat olmamı kendimi kasmamamı söyledi ve hemen nst istedi sancı çıktı tekrar muayene etti açılmaya baktı hazır ol dedi.ağrılarım halen devam ediyor.yapmam gereken bebeğin hareketlerini saymam gün içersinde mutlaka 10 kez kıpırdaması lazım dikkat et dedi dinlen bol su iç su veya nişan gelince hemen gel 5 dk bir giren ağrıda hemen hastaneye gitmemi söyledi.bende dinleniyorum bakalım hayırlısı inş
kızlar bugun kızmın yanından geldım artık kuvezden cıkarmışlar doktorumuz pazartesı sabah gel dedı o gun hastanede benımle beraber kalacak banyo faln yaptırcam emzırcem salı gunu cıkcaz hastaneden artık kavuşacagız kızıma bugun elledım ılk defa dokunduk kızımıza pamuk gıbıydı
kızlar bugun kızmın yanından geldım artık kuvezden cıkarmışlar doktorumuz pazartesı sabah gel dedı o gun hastanede benımle beraber kalacak banyo faln yaptırcam emzırcem salı gunu cıkcaz hastaneden artık kavuşacagız kızıma bugun elledım ılk defa dokunduk kızımıza pamuk gıbıydı
canım çok sevindim gözün aydınkızlar bugun kızmın yanından geldım artık kuvezden cıkarmışlar doktorumuz pazartesı sabah gel dedı o gun hastanede benımle beraber kalacak banyo faln yaptırcam emzırcem salı gunu cıkcaz hastaneden artık kavuşacagız kızıma bugun elledım ılk defa dokunduk kızımıza pamuk gıbıydı
miAMore nerde yoksa doğuma mı gitti kızlar?
sizlerdeki belirtileri, sancı, açılma haberlerini aldıkça heyecanlanıyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun
her şey çok güzel, daha da güzel olacak inşallah
Yemin ederim okadar duygulandım ki. Çok ama çok sevindim Kavuşcak olmanıza canım benim Allahım bi daha ayırmasın inşallah sizi. Artık bi süre göremeyiz seni buralarda :) Meleğinle hasret giderirsiniz bol bol. Gelmiş geçmiş olsun şimdiden canım
Ayyy canım çook sevindim hadi gözün aydın.kavuşmanıza az kaldı.maşallah bebişimize.
amin canım inş.rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin yazarım caım gelişmeleri artık başlıyoruz rabbim yardımcımız olsunayyy canım yavaş yavaş doğumlar başlıyo hadi hayırlısıyla inş.çok kolay bi doğum yaparsın darısıda bize inş.burdan sizleri okudukça çok heycanlanıyorum sıra banada gelcek diye.:))) allah kolaylık versin birnefeste kurtarsın inş.hepimizi.gelişmeleri yaz burdan:))
Valla hatun doğurdu galibaDoğuracağı vardı zaten Valla ben gördükçe panik oluyorum yaa hafiften sancılar falanda başlayınca alttan alttan korku basıyor :) Kaçıncı haftada yapıyolar açılma muayenesını ?
Bogazim cok agriyo ve sık hapsiriyorm sanirim hasta olcam:2: hapsirmak bebegime zarar vermez dimi
günaydınn canımm. hayırlı haberlerle gel inşallah.
miAMore nerde yoksa doğuma mı gitti kızlar?
sizlerdeki belirtileri, sancı, açılma haberlerini aldıkça heyecanlanıyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun
her şey çok güzel, daha da güzel olacak inşallah
yok canimm öyle kolay degilmis doguma gitmek. ebe 18 ile 32 saat sürebilir bu agri dedi. Yani yaa kismet bekliyorummm, yürüyorum, plates topunda zipliyorum, nefes egzersizleri yapiyorum... hayilrisi insaallah...bazen dayanilmaz oluyor, bazen az oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?