2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
fidocumm insaallah daa, iki gün sürme fikri beni mahvetti. dayanilmaz bu sekilde durmaya iki gün. Geliverisn madem yaaa...

yaa ilk doğumlarda uzun sürebliyomuş biraz.sabret canım sık dişini 9 aylık maraton bitiyo allahın izniyle kuzunu kucağına alıcaksın ne güzel.onu düşün egzersizlerini yap ılık duş aldınmı peki.rahatlatır belki.

sabah almistim iyi gelmisti, yatarken bir daha alayim. esim 11 gibi gelicek onun gelmesine yakin alayim.

arkadaşlar bebek destek yastığı alan ya da almayı düşünen var mı ben çok kararsız kaldım :44:

Ayni zamanda emzirme minderi olanlardan bahsediosun heralde. Ben aldim Babyjem marka, kuzenim cok kullanisli oldugunu soylemisti, o nedenle aldim

Ben 33 haftalıkken yanlarına gitmiştim izmirde oturuyor bizimkiler eşimle döndük çok rahat geldim yani hiç durmadığımız halde ya ben yolculuklarda cok rahatım aslında ama işte doktor her an doğum olabilir diye izin vermiyor ama şansımı denicem tekrar bayramda tek olmak istemiyorum

Ayni zamanda emzirme minderi olanlardan bahsediosun heralde. Ben aldim Babyjem marka, kuzenim cok kullanisli oldugunu soylemisti, o nedenle aldim

aynısı mı bilemiyorum ama şöyle birşeydi benim baktıklarım

Eklentiler

• $66062410265648419.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $mBJE-84328_1.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 27
Ayy gözün Aydın tatlım çok sevindim biran önce kavuşursun ipek kızına

bayram ne zaman?

aynısı mı bilemiyorum ama şöyle birşeydi benim baktıklarım

Telefondan giriorum suanda, o nedenle ekledigin resmi goremiorm, ama benim aldigim boyle simit seklinde ama tam daire degil, yarim aydan daha kapali birsey. 35 tlye almistim, umarim ise yarar

Telefondan giriorum suanda, o nedenle ekledigin resmi goremiorm, ama benim aldigim boyle simit seklinde ama tam daire degil, yarim aydan daha kapali birsey. 35 tlye almistim, umarim ise yarar

Hayır canım benim dediğim öyle değil, bebeğin beşiğine koyuyorsun yan yattığında arkasına ya da çift yönlü destek veren bir yastık, dönmesini engelliyor, güvenlik yastığı olarak da geçiyor adı.

canım bende de oluyor arasıra...biraz fazla ayakta kalınca...magnezyum al rahatlatıyor...ama bunlar kasılmamı bilmiyorum...

canım işe erken mi başlayacaksın iznin niye o kadar az...daha lohusa olacaksın...inşallah gelir o zaman bugünlerde bebişin...

canım çok geçmiş olsun. Bende geçen ay grip oldum ama kv bırak gelmeyi nasılsın diye aramadı bile :) Amin kimseyi muhtaç etmesin.

benim kv de doğumdan sonra üç ay bende kalacakmış yardımcı olsa gam yemicem...kesin loğusa bunalımı yaşıcam ya....kadın bana gelince ben tatile gelmiş gibi oluyorum diyor...

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. Ben bugün son hazirliklarimi bitirdim iki hafta dinlene dinlene oglusumu
Beklicem artik. Gece rüyamda emziriyordum bebegmi ama rüyada bile o kadar acemilik cekiyordum ki
Gercegi nasil olur düsünemiyorum bile.

Ayyyyyyyyy canım benim inan çok heyecanlandım. çok şükür zor günler bitti.

arkadaşlar bebek destek yastığı alan ya da almayı düşünen var mı ben çok kararsız kaldım :44:

ben de almayı düşünüyodum vazgeçtim çünkü okuduğum bir kitapta bebeklerin sırt üstü yatırılıp kafası yan çevrilmesi gerektiği yazıyodu karasız kaldım almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…