Ayy miamorecum daha burdaymış.hadi allah bi seste inşallah.
fidocumm insaallah daa, iki gün sürme fikri beni mahvetti. dayanilmaz bu sekilde durmaya iki gün. Geliverisn madem yaaa...
yaa ilk doğumlarda uzun sürebliyomuş biraz.sabret canım sık dişini 9 aylık maraton bitiyo allahın izniyle kuzunu kucağına alıcaksın ne güzel.onu düşün egzersizlerini yap ılık duş aldınmı peki.rahatlatır belki.
arkadaşlar bebek destek yastığı alan ya da almayı düşünen var mı ben çok kararsız kaldım :44:
Annemlerle aramizda 2 saat mesafe var.. gecen hafta ordaydim gordum ailemi iyide geldi.. doktorum 2 saat yol hicbisey degil demisti ama benimhaftam size gore daha erken tabi.. ama yinede yolculukta siddetli bel agrisi oluyo..ben 20 dk sabit oturamiyorm mesela gezip dolasmam gerekiyo.. ama otobuste kalkip dolasman zor. Bayramda Allahin izniyle annemler gelicek
Ayni zamanda emzirme minderi olanlardan bahsediosun heralde. Ben aldim Babyjem marka, kuzenim cok kullanisli oldugunu soylemisti, o nedenle aldim
Ayy gözün Aydın tatlım çok sevindim biran önce kavuşursun ipek kızınakızlar bugun kızmın yanından geldım artık kuvezden cıkarmışlar doktorumuz pazartesı sabah gel dedı o gun hastanede benımle beraber kalacak banyo faln yaptırcam emzırcem salı gunu cıkcaz hastaneden artık kavuşacagız kızıma bugun elledım ılk defa dokunduk kızımıza pamuk gıbıydı
aynısı mı bilemiyorum ama şöyle birşeydi benim baktıklarım
Ben 33 haftalıkken yanlarına gitmiştim izmirde oturuyor bizimkiler eşimle döndük çok rahat geldim yani hiç durmadığımız halde ya ben yolculuklarda cok rahatım aslında ama işte doktor her an doğum olabilir diye izin vermiyor ama şansımı denicem tekrar bayramda tek olmak istemiyorum
bayram ne zaman?
aynısı mı bilemiyorum ama şöyle birşeydi benim baktıklarım
Telefondan giriorum suanda, o nedenle ekledigin resmi goremiorm, ama benim aldigim boyle simit seklinde ama tam daire degil, yarim aydan daha kapali birsey. 35 tlye almistim, umarim ise yarar
arkadaşlar ben çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorum. bu benim 2. çocuğum bi o kadarda korkuyorum. yalancı doğum sancıları var hafiften vede benim gibi oturup kalkamayan rahim kasılmaları olan var mı? ilkinde hiç olmamıştı..
KIZLARRRRR
ben artık doğum yapmak istiyorummmm eğer bayramdan önce doğum yaparsam ya da bayramda bebeğimle daha çok vakit geçirebilicem çünkü doğumdan sonra sadece 2 hafta rapor alabilicem(( Keşke bu hafta doğum yapsam bayram tatili ile 1 ay olur iznim..
canım çok geçmiş olsun. Bende geçen ay grip oldum ama kv bırak gelmeyi nasılsın diye aramadı bile :) Amin kimseyi muhtaç etmesin.
kızlar bugun kızmın yanından geldım artık kuvezden cıkarmışlar doktorumuz pazartesı sabah gel dedı o gun hastanede benımle beraber kalacak banyo faln yaptırcam emzırcem salı gunu cıkcaz hastaneden artık kavuşacagız kızıma bugun elledım ılk defa dokunduk kızımıza pamuk gıbıydı
arkadaşlar bebek destek yastığı alan ya da almayı düşünen var mı ben çok kararsız kaldım :44:
fidocumm insaallah daa, iki gün sürme fikri beni mahvetti. dayanilmaz bu sekilde durmaya iki gün. Geliverisn madem yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?