2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım işe erken mi başlayacaksın iznin niye o kadar az...daha lohusa olacaksın...inşallah gelir o zaman bugünlerde bebişin...

canım ben öğrenciyim ünv son sınıf o yüzden iznim yok doğumdan sonra 2 hafta rapor alabilicem en fazla

Merhaba anne adaylari. Portfolyo olusturmak icin Bursa'da belirli sayida anneye ucretsiz dogum cekimi yapacagim. Eger ilgilenen anne adaylari varsa bana mesaj atabilirler.

Ben bursa medical de dogum yapacagim ama normal dogum istiyorum... bu konuda nasil yapilabilir cekimler... bende fotografla ilgilenmeye calisiyorum hatta esime makine var cekecek insan yok diye yakiniyordum... eger normal dogumdan dolayi sorun olmayacaksa ben cekim yapilsin isterim...

2 gün sürmez diye tahmin ediyorum. bence sen bu gece doğurabilirsin. inşallah çok acısız kolay bir doğum olur. bizi haberdar et.

aminn insalllahhh...dus aldimmm acaip iyi geldi bütün sancilarim gitti sanki...ama ebe ne dese cikiyor yarinda sürer bu sanci siklasmadi zamani aralikli hala...

benim de son iki işgünüm canım...bayramdan sonra izne çıkıyorum...artık zor geliyor derslere girmek...ben sebamed aldım..

2010 Mart, 2013 Nisan annesi ve bizzat destek yastğı almış ve kullanmamış biri olarak diyorum ki: Almayın, hiç gerek yok. Sıradan bir bebek yastğı, bir küçük battaniye de aynı işlevi görüyor, çok lüzumsuz.
Hepinize sağlıklı doğumlr dilerim.

Slm kizlar, uykudan ölüyorum. Bir sancu,, bir tuvalet bitirdi beni. Tuvalet icin yataktan kalkmakbyürümek cok aci veriyor. Hem gercekte hem rüyamda sanci cekiyorum hep:)) belimdeki sanci siddetleniyor ve bacaklarima vuruyor. Rabbim cümlemize yardim etsin, valla yasim götürmüyor artik böyle atraksiyonlari:))

Rabbim yardimcin olsun miamore, bende seninle ayni saatlerde uykusuzdum... normalde bu hafta sonuna kadar calisacaktim amaa dun okulda cok sancim olunca bugunde gitmedim... rabbim insallah hayirli kolay dogumlar nasip eder hepimize...

günaydın güzel anneler Rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın.

aman canım dikkat et gerçek doğum sancılarımı acaba dr gittinmi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

GÜNAYDIN KIZLAR.

ayy canım allah yardım etsin.aklım sendeydi kalkar kalkmaz baktım hemen nete.

günaydın arkadaşlar yine uykusuz bir gece daha sabaha kadar tuvalet nöbeti son gaz devam.dün vajinal muayeneden sonra dr bir miktar kan veya lekelenme tarzında akıntım olabileceğini söylemişti bu normal olup panik yapma demişti.ama öyle bişi olmadı bu sabah saat 6 da lavaboyo gittiğimde sarı sümüksü bir akıntı hissettim peçete ile sildiğimde afedersiniz 2 parça şeklinde bişi geldi dr birazdan arıcam ama acaba bu nişan olabilirmi diye düşünmeye başladım.sizce bu neydiki acaba.

Son düzenleme:
Selam kızlar evde temizlik var kaç gündür annem koltukları halı yıkama ile yıkadı. Perdeler yıkandı. Camlar silindi. Kv ve annem acayip çalıştılar ben de ufak tefek şeylere yardım ettim. Biraz ayağa kalktım dün. O yüzden de pek giremedim nete. Artık masada yiyorum yemeğimi de. Dün bebek şekeri için biberonlarım geldi. Bir de mıknatıs almıştım yanında. Birmax. comdan. Tanesi 50 kuruştu. Mıknatısı tam hatırlamıyorum o da ucuz bir tek kargo 6 tl pahalı ama yine de çok ucuza geldi. Eşim silikon alacak hafta sonu mıknatıslarını yapıştıracağım.

Ben 27. haftada girdim bir kez NST ye erken doğum tehtidi var diye daha da girmedim yarın üniversiteye gideceğiz. NST çekilecek. Kqn ve idrar testi yapılacak. USG da çektirebilirsem çok iyi olacak. Kaç kilo oldu cimcimem acaba?

Ben de gitmeyeceğim. Eşim olacak yanımda gerçi o da akraba ziyareti ve kurbanla (kv.nin) uğraşır. Aman ben zaten oturup kalkamıyorum misafir falan olamam kimseye. Kızımla ramazan bayramında her bir yerleri gezer bu bayramın acısını çıkartırız inşallah.

10 sayfayı hiç atlamadan okudum doğuracak mı miamore acaba diye meraklandım. İnşallah hayırlısıyla olur doğumun.

Son düzenleme:

canım o dediğin sümüğümsü sıvı alttan muayene olduğum zaman günlerce bendende gelmişti.başta korkmuştum ama sonra onun muayene ederken sürülen jel olabileceğini farkettik:)bi süre sonra geçti.

canım o dediğin sümüğümsü sıvı alttan muayene olduğum zaman günlerce bendende gelmişti.başta korkmuştum ama sonra onun muayene ederken sürülen jel olabileceğini farkettik:)bi süre sonra geçti.
canım açıklık muayenesinde jel mi kullanıyorlar bilmiyordum ama benim dr dün sadece eldiven taktı elle muayene etti yinede bu akıntı ondan mı acaba

canım açıklık muayenesinde jel mi kullanıyorlar bilmiyordum ama benim dr dün sadece eldiven taktı elle muayene etti yinede bu akıntı ondan mı acaba

valla canım benim önce hemşire jelle bi baktı sonrada doktor geldi eldiven takıp baktı.ama muayeneden sonra akıntı normal gibi geliyor bence.kasıyosun kendini sonuçta o akıntı ara ara benden çok gelir.doktora hiç sormadım açıkçası.sen bi sor bakalım merak ettim bende.doktor cevabınıda burdan paylaşırsan sevinirim canım:)

Eldivenin üstüne sıkmıştır mutlaka jeli sen farketmemişsindir. Eğer jel sürmeseydi yerinden hoplatırdı seni zaten, jelsiz vajinal muayene yapamazlar. Muayeneden sonra ben hep jeli siliyorum o zaman o akıntı olmuyor...

canim bence nisan. ama mutlaka ara doktoru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…