canım işe erken mi başlayacaksın iznin niye o kadar az...daha lohusa olacaksın...inşallah gelir o zaman bugünlerde bebişin...
Merhaba anne adaylari. Portfolyo olusturmak icin Bursa'da belirli sayida anneye ucretsiz dogum cekimi yapacagim. Eger ilgilenen anne adaylari varsa bana mesaj atabilirler.
canım ben öğrenciyim ünv son sınıf o yüzden iznim yok doğumdan sonra 2 hafta rapor alabilicem en fazla
2 gün sürmez diye tahmin ediyorum. bence sen bu gece doğurabilirsin. inşallah çok acısız kolay bir doğum olur. bizi haberdar et.
canım ben öğrenciyim ünv son sınıf o yüzden iznim yok doğumdan sonra 2 hafta rapor alabilicem en fazla
[/B]selam kızlarrrrr
nasılsınız kuzucuklar göbüşlerde keyifler yerindedir inşallah..perşembe günü işyerinde son günüm..izne ayrılıyorumçok şükür..zaten1 aydır haftada 3 gün gidiyordum ama bu hafta zorlanmaya başladım..sağ kasığımda fena biağrı var zor yürüyorum.dr um normal demişti ama bana pek normal gelmiyo..ya süreklioturarark çalışmaktan oluyor yada kasığımda eskiden beri olan bezeler var onlar yapıyo..sizde böyle bişey yaşayan varmı..valla oturuncakalkamıyorum..kalkınca hemen yürüyemiyorum.ahh kucağımıza almadan bile zormu annelik..bu arada eksikleri iyice tamamladım..iyicwe ağırlaşmadan..sadece bebek bakımürünbleri kaldı..çok düşündüm araştırdım sordum ama galiba sebamed alıcam..sizler hangi marka aldınız..ne zormuşbu işlerr..[/B]
Slm kizlar, uykudan ölüyorum. Bir sancu,, bir tuvalet bitirdi beni. Tuvalet icin yataktan kalkmakbyürümek cok aci veriyor. Hem gercekte hem rüyamda sanci cekiyorum hep:)) belimdeki sanci siddetleniyor ve bacaklarima vuruyor. Rabbim cümlemize yardim etsin, valla yasim götürmüyor artik böyle atraksiyonlari:))
aman canım dikkat et gerçek doğum sancılarımı acaba dr gittinmi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.Slm kizlar, uykudan ölüyorum. Bir sancu,, bir tuvalet bitirdi beni. Tuvalet icin yataktan kalkmakbyürümek cok aci veriyor. Hem gercekte hem rüyamda sanci cekiyorum hep:)) belimdeki sanci siddetleniyor ve bacaklarima vuruyor. Rabbim cümlemize yardim etsin, valla yasim götürmüyor artik böyle atraksiyonlari:))
ayy canım allah yardım etsin.aklım sendeydi kalkar kalkmaz baktım hemen nete.Slm kizlar, uykudan ölüyorum. Bir sancu,, bir tuvalet bitirdi beni. Tuvalet icin yataktan kalkmakbyürümek cok aci veriyor. Hem gercekte hem rüyamda sanci cekiyorum hep:)) belimdeki sanci siddetleniyor ve bacaklarima vuruyor. Rabbim cümlemize yardim etsin, valla yasim götürmüyor artik böyle atraksiyonlari:))
iyi bari sevindim yanlız olmadığına. bende şimdi nst den geldim. sancı çıktı bende de. normalde nst ye girdiğimde 8-10 en fazla 20 çıkar. biraz önce 80-88 falan çıktı. doktor çaktırmadı. kaç haftalıktı falan diye sordu hemşire ağrın varmı dedi.
ama gönderdiler. bayramdan sonra yine gircez bakalım.
hayırlısı canım üzülme sende gidemezsen, bende üzülmemeye çalışacağım. Bana da doktorum gitme der gibi geliyor o riski kendi de almaz bence ama benim sancım falan öyle hissedilir derecede yok çok nadir kasıklarım ağrıyor bazı günler hergün de değil nst de ne çıkacak acayip merak ediyorum
Slm kizlar, uykudan ölüyorum. Bir sancu,, bir tuvalet bitirdi beni. Tuvalet icin yataktan kalkmakbyürümek cok aci veriyor. Hem gercekte hem rüyamda sanci cekiyorum hep:)) belimdeki sanci siddetleniyor ve bacaklarima vuruyor. Rabbim cümlemize yardim etsin, valla yasim götürmüyor artik böyle atraksiyonlari:))
günaydın arkadaşlar yine uykusuz bir gece daha sabaha kadar tuvalet nöbeti son gaz devam.dün vajinal muayeneden sonra dr bir miktar kan veya lekelenme tarzında akıntım olabileceğini söylemişti bu normal olup panik yapma demişti.ama öyle bişi olmadı bu sabah saat 6 da lavaboyo gittiğimde sarı sümüksü bir akıntı hissettim peçete ile sildiğimde afedersiniz 2 parça şeklinde bişi geldi dr birazdan arıcam ama acaba bu nişan olabilirmi diye düşünmeye başladım.sizce bu neydiki acaba.
canım açıklık muayenesinde jel mi kullanıyorlar bilmiyordum ama benim dr dün sadece eldiven taktı elle muayene etti yinede bu akıntı ondan mı acabacanım o dediğin sümüğümsü sıvı alttan muayene olduğum zaman günlerce bendende gelmişti.başta korkmuştum ama sonra onun muayene ederken sürülen jel olabileceğini farkettik:)bi süre sonra geçti.
canım açıklık muayenesinde jel mi kullanıyorlar bilmiyordum ama benim dr dün sadece eldiven taktı elle muayene etti yinede bu akıntı ondan mı acaba
canım açıklık muayenesinde jel mi kullanıyorlar bilmiyordum ama benim dr dün sadece eldiven taktı elle muayene etti yinede bu akıntı ondan mı acaba
canim bence nisan. ama mutlaka ara doktoru...günaydın arkadaşlar yine uykusuz bir gece daha sabaha kadar tuvalet nöbeti son gaz devam.dün vajinal muayeneden sonra dr bir miktar kan veya lekelenme tarzında akıntım olabileceğini söylemişti bu normal olup panik yapma demişti.ama öyle bişi olmadı bu sabah saat 6 da lavaboyo gittiğimde sarı sümüksü bir akıntı hissettim peçete ile sildiğimde afedersiniz 2 parça şeklinde bişi geldi dr birazdan arıcam ama acaba bu nişan olabilirmi diye düşünmeye başladım.sizce bu neydiki acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?