valla canım benim önce hemşire jelle bi baktı sonrada doktor geldi eldiven takıp baktı.ama muayeneden sonra akıntı normal gibi geliyor bence.kasıyosun kendini sonuçta o akıntı ara ara benden çok gelir.doktora hiç sormadım açıkçası.sen bi sor bakalım merak ettim bende.doktor cevabınıda burdan paylaşırsan sevinirim canım:)
Eldivenin üstüne sıkmıştır mutlaka jeli sen farketmemişsindir. Eğer jel sürmeseydi yerinden hoplatırdı seni zaten, jelsiz vajinal muayene yapamazlar. Muayeneden sonra ben hep jeli siliyorum o zaman o akıntı olmuyor...
aradım arkadaşlar dr muayeneden sonra gelen akıntı olduğunu söyledi merak etme dedi.bebek hareketlerini iyi takip etmemi söyledi acemi olunca herşey panik konusu oluyor hayırlısı ile az kaldı allah yardımcımız olsun.canim bence nisan. ama mutlaka ara doktoru...
teşekkür ederim canım. ben istanbul'dayım. bayrampaşa mobilyacılar caddesinden beşiği aldığım yerden aldık. lüks uyku seti diye geçiyo. aldığım mobilyacının adı [seri bebe] 0 (212) 576 42 84 0 (532) 781 93 51 arayıp öğrenebilirsin. ben dolabı beşiği ile birlikde aldığım için tek fiyatını bilmiyorum.:44:
slm arkadaşlar biz geldik biraz geç oldu ama neyse paşam iyi 3090 gr olmuş nst girdim doğum sancılarım başlamış ve rahimde açılma olmuş dr ay sonunu beklemez bir haftaya kadar doğum gerçekleşir dedi.sorun olurmu diye sordum bebek gayet iyi haftanda iyi fakat ilk gebeliğe göre açılma biraz erken başlamış dedi ama sorun olmucanı söyledi.2 gündür kasılmalarım vardı ve karnım gergin birazda ağrım vardı demekki oğlum hazırlık yapıyormuş.rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.bizden böyle teyzeleri
valla ben dün dayanamadım evi komple halıları kaldırdım koltukları çektim kışlık halıları serdim heryer mis kocayı beklersek baştan sağma yapar dün onca işe rağmen doğurmadıysam demekki benim bebiş baya inatçı
yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum belki diyorum son günlere yaklaştım yirmi gün kadar kaldı ondan olabilir mi ki acaba yalnız benim iki ay öncesine kadarda sarı sıvı vardı şuan beyaz ama akmıyor tabi
Canım nevresim takimi bakmistim netten tacin sitesinde gayet uygun geldi nevresim takimlari, sen uyku setimi dusunuyosun? Nevresim takimlari 90 150 arasinda degisiyo guzel modellerde var..
Maşallah canım bende yapıcam sözde ama p.tesi den beri öyle halsizim ki. Önce grip oldum onu atlattım sayılır ama hala çok halsizim. Biraz ayakta kalıyım hemen baş ağrısı mide bulantısı başlıyor. Anında yatmazsam oracıkta düşüvericem sanki.
Birde kızlar p.tesiden beri küçük bey öyle kıpır kıpır ki taklalar atıyor sanki. Heralde doğum pozisyonunu aldı diyorum. Göğsümün altına tekmeyi yerken bi yandanda kasıklarımda baskı hissediyorum sanki tuvaletimi yapacakmışım gibi oluyor. Karnım aşırı sertleşip geriliyor. Doğum yaklaştı mı ne :) Yarın kontrolümüz var bakalım çok heyecanlıyım.
offf kızlar kendimi 2 gündür hiç iyi hissetmiyorum midem çok kötü yanıyo.bide bulanıyo kusamıyorum tutuyorum kendimi baskı olurda erken doğuma sebep olur diye malum riskim var.sırtımın sol yanı ağrıyo gece uyuyamıyorum çatı kemiklerim ağrıyo yürüyemiyorum.inş.bayram sonuna kadar size doğum haberi vermem
kızlar bugun kızmın yanından geldım artık kuvezden cıkarmışlar doktorumuz pazartesı sabah gel dedı o gun hastanede benımle beraber kalacak banyo faln yaptırcam emzırcem salı gunu cıkcaz hastaneden artık kavuşacagız kızıma bugun elledım ılk defa dokunduk kızımıza pamuk gıbıydı
günaydın arkadaşlar yine uykusuz bir gece daha sabaha kadar tuvalet nöbeti son gaz devam.dün vajinal muayeneden sonra dr bir miktar kan veya lekelenme tarzında akıntım olabileceğini söylemişti bu normal olup panik yapma demişti.ama öyle bişi olmadı bu sabah saat 6 da lavaboyo gittiğimde sarı sümüksü bir akıntı hissettim peçete ile sildiğimde afedersiniz 2 parça şeklinde bişi geldi dr birazdan arıcam ama acaba bu nişan olabilirmi diye düşünmeye başladım.sizce bu neydiki acaba.
arkadaşlar bebek destek yastığı alan ya da almayı düşünen var mı ben çok kararsız kaldım :44:
Ayni zamanda emzirme minderi olanlardan bahsediosun heralde. Ben aldim Babyjem marka, kuzenim cok kullanisli oldugunu soylemisti, o nedenle aldim
benimde öyle yaaa. dün hem renee aldım hem talcid ama fayda etmedi. özellikle geceleri artıyor iki yastık kullanmama rağmen geçmiyor. oturarak uyuyorum resmen.
benim kv de doğumdan sonra üç ay bende kalacakmış yardımcı olsa gam yemicem...kesin loğusa bunalımı yaşıcam ya....kadın bana gelince ben tatile gelmiş gibi oluyorum diyor...
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. Ben bugün son hazirliklarimi bitirdim iki hafta dinlene dinlene oglusumu
Beklicem artik. Gece rüyamda emziriyordum bebegmi ama rüyada bile o kadar acemilik cekiyordum ki
Gercegi nasil olur düsünemiyorum bile.
canım peki senin bebek hareketlerin nasıl.benim bazen çok hareketli kaburgalarıma resmen vuruyo.ama bazende az hareket ediyo.ufak ufak hareketler.acaba normalmi son haftalarda herkestemi aynı.yerleride daraldı iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?