2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canim bence nisan. ama mutlaka ara doktoru...
aradım arkadaşlar dr muayeneden sonra gelen akıntı olduğunu söyledi merak etme dedi.bebek hareketlerini iyi takip etmemi söyledi acemi olunca herşey panik konusu oluyor hayırlısı ile az kaldı allah yardımcımız olsun.

Gunaydin kizlar.. nasilsiniz.. uyanir uyanmaz aklima geldi miamore ike yusufburak dogurdu mu acaba diye dogurmamislar rahatiz..

günaydin kiztlarr... Gecem cok kötü gecmedi ama normalde gecmedi. iki üc kere saglam sanci oldu agladim, ama saat 5 den sonra hic bir sey olmadi gayet her zamanki gibi kalktim. Su an sanci sizisi var, sancinin kendisi yok!!! Cok enteresan...Melek im gelmeden vazgecti sanirim..:)))

miamore cum bugün yarın meleğin gelcek inş.bu arada herkese genel bi sorum var.bazen benim bebeğim çok hareketli oluyo.bazende az hareket ediyo.bu haftalarda artık yeri daraldığı için normal gibi geliyo bana ama.sizin bebek hareketleriniz nasil?

canım çok tşk. ederim bilgiler için. hayırlı olsun tekrar.

oooyyy yakındır o zaman senin güzel haberlerini de alıcaz. Allah kolaylık versin tatlım. amiinnn.. sağlıkla inş.

aayyy canım ne yaptın böyle sen. dikkat et yinede belli olmaz vallahi...
ellerine sağlık iyi olmuştur tabii... :)

güzel haberler alırsın canım inş. sor bakalım bizde bilgi sahibi oluruz. hepimizin sütü bol olur inş.

Canım nevresim takimi bakmistim netten tacin sitesinde gayet uygun geldi nevresim takimlari, sen uyku setimi dusunuyosun? Nevresim takimlari 90 150 arasinda degisiyo guzel modellerde var..

kuzucum taçın sitesine bende baktım. nevresim var. ben yatak koruma kenarları olan uyku setlerinden bakıyorum. benim oğlanın mobilyası büyüyen beşik yani 80*140 boyutlarına uygun olması gerek. ondan zorlanıyorum. bir kaç yerde buldum ama 300tl civarı.

ayy canım anlattıklarını kopyala yapıştır yapabilirim :) bende günlerdir temizliğe girişcem grip oldum yine halsizim. aynen anlattıklarını yaşıyorum. komşular az önce karnın iyice inmiş dedi. tırstım. bizimkide kayıp duruyor aşağı doğru. sertleşmede var. hakkımızda hayırlısı.

benimde öyle yaaa. dün hem renee aldım hem talcid ama fayda etmedi. özellikle geceleri artıyor iki yastık kullanmama rağmen geçmiyor. oturarak uyuyorum resmen.

ooooyyy kıyamam ben güzel kızına. gözün aydın canım benim. çok sevindim. güle güle sağlıkla büyüt inş.

canımmm nasılsın ağrı sancı varmı.

benimde öyle yaaa. dün hem renee aldım hem talcid ama fayda etmedi. özellikle geceleri artıyor iki yastık kullanmama rağmen geçmiyor. oturarak uyuyorum resmen.

canım peki senin bebek hareketlerin nasıl.benim bazen çok hareketli kaburgalarıma resmen vuruyo.ama bazende az hareket ediyo.ufak ufak hareketler.acaba normalmi son haftalarda herkestemi aynı.yerleride daraldı iyice.

iyi yapmışsın canım hayırlı olsun güle güle kullanın. oohh ne güzel darısı bize.

canım peki senin bebek hareketlerin nasıl.benim bazen çok hareketli kaburgalarıma resmen vuruyo.ama bazende az hareket ediyo.ufak ufak hareketler.acaba normalmi son haftalarda herkestemi aynı.yerleride daraldı iyice.

Mideme kaburgalarıma vuruyor özellikle sol tarafıma çok vuruyor. sırtı sağ tarafta başı aşağıda benimkinin. Bazen az hareket ediyor. Artık karnım doyunca değil acıkınca daha çok hareketlendiğini farkettim. Bir de artık yeteeer kilo almak istemiyorum.... 2-3 günde 2 kilo arttı. Acayip sinir oldum. Tuzu azaltacağım belki ödemdendir bir kısmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…