Selam kızlar evde temizlik var kaç gündür annem koltukları halı yıkama ile yıkadı. Perdeler yıkandı. Camlar silindi. Kv ve annem acayip çalıştılar ben de ufak tefek şeylere yardım ettim. Biraz ayağa kalktım dün. O yüzden de pek giremedim nete. Artık masada yiyorum yemeğimi de. Dün bebek şekeri için biberonlarım geldi. Bir de mıknatıs almıştım yanında. Birmax. comdan. Tanesi 50 kuruştu. Mıknatısı tam hatırlamıyorum o da ucuz bir tek kargo 6 tl pahalı ama yine de çok ucuza geldi. Eşim silikon alacak hafta sonu mıknatıslarını yapıştıracağım.
Ben 27. haftada girdim bir kez NST ye erken doğum tehtidi var diye daha da girmedim yarın üniversiteye gideceğiz. NST çekilecek. Kqn ve idrar testi yapılacak. USG da çektirebilirsem çok iyi olacak. Kaç kilo oldu cimcimem acaba?
hadi bakalım hayırlısı canım. haberdar et bizleri de...
Mideme kaburgalarıma vuruyor özellikle sol tarafıma çok vuruyor. sırtı sağ tarafta başı aşağıda benimkinin. Bazen az hareket ediyor. Artık karnım doyunca değil acıkınca daha çok hareketlendiğini farkettim. Bir de artık yeteeer kilo almak istemiyorum.... 2-3 günde 2 kilo arttı. Acayip sinir oldum. Tuzu azaltacağım belki ödemdendir bir kısmı.
günaydin kiztlarr... Gecem cok kötü gecmedi ama normalde gecmedi. iki üc kere saglam sanci oldu agladim, ama saat 5 den sonra hic bir sey olmadi gayet her zamanki gibi kalktim. Su an sanci sizisi var, sancinin kendisi yok!!! Cok enteresan...Melek im gelmeden vazgecti sanirim..:)))
miamore cum bugün yarın meleğin gelcek inş.bu arada herkese genel bi sorum var.bazen benim bebeğim çok hareketli oluyo.bazende az hareket ediyo.bu haftalarda artık yeri daraldığı için normal gibi geliyo bana ama.sizin bebek hareketleriniz nasil?
şu an ağrım yok canım bebek hareketi takibindeyim dün çok kötüydüm bugün iyiyim çok şükür.arada olan kasılmalar var onun dışında iyiyim canım sağolasıncanımmm nasılsın ağrı sancı varmı.
Mideme kaburgalarıma vuruyor özellikle sol tarafıma çok vuruyor. sırtı sağ tarafta başı aşağıda benimkinin. Bazen az hareket ediyor. Artık karnım doyunca değil acıkınca daha çok hareketlendiğini farkettim. Bir de artık yeteeer kilo almak istemiyorum.... 2-3 günde 2 kilo arttı. Acayip sinir oldum. Tuzu azaltacağım belki ödemdendir bir kısmı.
Bebeğinizin büyümesi yavaşladı. Bebeğiniz doğum süreci için enerji tasarufu yapıyor olabilir. Aslında bu ay sizde kilo kaybı yaşamaya başladınız. Doğum yaklaştıkça ve bebeğin gelişimi tamamlandıkça 900-1350 gr. arası kilo kaybı nadir görülen birşey değildir. Bebeğinizin tırnakları muhtemelen tırnak uçları civarında.
Benim hamileliğin alttaki yorumu bu olsun ben 2 günde 2 kilo artayım olacak iş değil.
günaydın anneler nasılsınız bakalım ...
2 aydır gitmemiştim doktora dün kızımı gördüm kocaman olmuş maşallah doktor öncekinde 6 aralık demişti doğumu bu defa 20 kasıma çekti...heyecanlandım eşim normal doğur diyor ben korkuyorum doktorda annede en ufak bi korku bile varsa sezeryan yaparız dedi bakalım ama normal doğum olursa 2 saat sonra evine gönderirim dedi rahat olursun dedi ama ben bilmiyorum ya
ayşegülcüm gzün aydın bebişine kavuşmana az kalmış rabbim bi daha sıkıntı yaşatmaz inşallah....
günaydın arkadaşlar yine uykusuz bir gece daha sabaha kadar tuvalet nöbeti son gaz devam.dün vajinal muayeneden sonra dr bir miktar kan veya lekelenme tarzında akıntım olabileceğini söylemişti bu normal olup panik yapma demişti.ama öyle bişi olmadı bu sabah saat 6 da lavaboyo gittiğimde sarı sümüksü bir akıntı hissettim peçete ile sildiğimde afedersiniz 2 parça şeklinde bişi geldi dr birazdan arıcam ama acaba bu nişan olabilirmi diye düşünmeye başladım.sizce bu neydiki acaba.
ayy canım anlattıklarını kopyala yapıştır yapabilirim :) bende günlerdir temizliğe girişcem grip oldum yinehalsizim. aynen anlattıklarını yaşıyorum. komşular az önce karnın iyice inmiş dedi. tırstım. bizimkide kayıp duruyor aşağı doğru. sertleşmede var. hakkımızda hayırlısı.
arkadaşlar bebek destek yastığı alan ya da almayı düşünen var mı ben çok kararsız kaldım :44:
canım peki senin bebek hareketlerin nasıl.benim bazen çok hareketli kaburgalarıma resmen vuruyo.ama bazende az hareket ediyo.ufak ufak hareketler.acaba normalmi son haftalarda herkestemi aynı.yerleride daraldı iyice.
şu an ağrım yok canım bebek hareketi takibindeyim dün çok kötüydüm bugün iyiyim çok şükür.arada olan kasılmalar var onun dışında iyiyim canım sağolasın
geçmiş olsun canım, bol limonlu ıhlamur, mandalina ve ballı limonlu zencefille ben hemen iyileştim tavsiye ederim... ateşinin çıkmamasına dikkat et bir de ben ayaklarımın altına pamukla sirke sürdüm ki ateşim çıkmasın diye çıkmadı da...
miamore cum bugün yarın meleğin gelcek inş.bu arada herkese genel bi sorum var.bazen benim bebeğim çok hareketli oluyo.bazende az hareket ediyo.bu haftalarda artık yeri daraldığı için normal gibi geliyo bana ama.sizin bebek hareketleriniz nasil?
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah. Bende şu an çok heyecanlıyım 2.de Dr. randevumuz var. Acaba durumu nasıl bebeğimin diye çok merak ediyorum. Daha hiç nst.ye de sokmadı beni doktorum. Bu sertleşmeler hafif karın ağrıları sıklaştı. Acaba bugün nst.ye girer miyim diye de merak ediyorum.
Canım ben sevi bebe.nin çok fonksiyonlu yatış yastığını aldım. İçinde sıcak su torbası koymaya yarayan yeri ve üzerinde de senin dediğin gibi destek yastığı var. Küçük bi yatak sanki. Ben o yüzden bunu almayı tercih etmiştim. Beşiği dışında bi yerde yatırmam gerektiğinde bu yastığı kolayca yanımda taşıyabilirim yatağıymış gibi yatar onda diye. Mesela biz Mevlidini yapmak için memlekete gidicez bi hafta falan kalıcaz. Orda falan kullanırım dedim. Resmi de bu
Eki Görüntüle 828131
Benimkide 3-4 gündür çok hareketli canım. Aynen göğüs boşluğuma vuruyor bi yandan da kasıklarımda baskı hissediyorum. Karnım aşırı sertleşiyor. Bakalım bugün kontrolde ne diyecek dr.umuz
offf sorma bende 1 ay kilo almadım şu 2 haftada 2 kilo almışım.50 ile hamile kalmıştım şimdi 66 kiloyum.tamm 16 kilo(bakalım nası vercez kiloları bu gece rüyamda görüdüm.doğurmuşum ve doğurduğum gün tüüüm kiloları vermişim göbişim dümdüz pürüzsüz.bakın diyorum gördünüzmü vermişim hepisini dahada vercem diyorum:)))))
valla canım alıyoruz kiloları.o zaman bebeğimizin hareketlerinde azalma normal diyebiliriz.
canım normal doğumdan bende korkmaya başladım.acaba epidural normalmi olsa diyorum.bilemedim.doktorla konuşmak lazım.benim doktorumda son dakkaya kadar bişey belli olmaz diyo.net bişey söylemiyo.
Ben 33 haftalıkken yanlarına gitmiştim izmirde oturuyor bizimkiler eşimle döndük çok rahat geldim yani hiç durmadığımız halde ya ben yolculuklarda cok rahatım aslında ama işte doktor her an doğum olabilir diye izin vermiyor ama şansımı denicem tekrar bayramda tek olmak istemiyorum
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah. Bende şu an çok heyecanlıyım 2.de Dr. randevumuz var. Acaba durumu nasıl bebeğimin diye çok merak ediyorum. Daha hiç nst.ye de sokmadı beni doktorum. Bu sertleşmeler hafif karın ağrıları sıklaştı. Acaba bugün nst.ye girer miyim diye de merak ediyorum.
bence söyle sende nst ye alması gerek yaaa.. ne zaman gircem de.sertleşmeler hepimizde var. randevu sonrası haberdar et bakalım ne söyleyecek?
güzel haberler alırsın inş.
öptm
canımmm nasılsın ağrı sancı varmı.
canım beyaz olan akıntı hep vardı zaten ama bu sabahki akıntı bi kez daha oldu şuan bişey yok sancı yok iyiyim canım.canım günaydın.
sende de sancı oluyor mu? akıntın devam ediyor mu?
dün 20 dk bir kasılma yaşadım 1 dk sürdü bebek harekatleri eskiye nazaran daha az ama en az 10 hareket olması lazım çok şükür 10 geçiyoruz inş canım hepimiz bir avazda kolay doğum yaparız inş.banada öyle geliyoki miamore önce olcak çünkü onun sancıları çok rabbim yardımcımız olsun.evet normal yapmayı düşünüyorum inş bir aksilik olmazda normal olur.canım peki kasılmaların kaç dakikada bir geliyor şu an bide bebek hareketlerin azalmıştır dimi.kanala yerleştiyse.hadi bi seste inş.kanımca önce miamore sonra sırada sen varsın gibi.normal doğum yapcaksın dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?