2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bebeğinizin büyümesi yavaşladı. Bebeğiniz doğum süreci için enerji tasarufu yapıyor olabilir. Aslında bu ay sizde kilo kaybı yaşamaya başladınız. Doğum yaklaştıkça ve bebeğin gelişimi tamamlandıkça 900-1350 gr. arası kilo kaybı nadir görülen birşey değildir. Bebeğinizin tırnakları muhtemelen tırnak uçları civarında.

Benim hamileliğin alttaki yorumu bu olsun ben 2 günde 2 kilo artayım olacak iş değil.

günaydın anneler nasılsınız bakalım ...
2 aydır gitmemiştim doktora dün kızımı gördüm kocaman olmuş maşallah doktor öncekinde 6 aralık demişti doğumu bu defa 20 kasıma çekti...heyecanlandım eşim normal doğur diyor ben korkuyorum doktorda annede en ufak bi korku bile varsa sezeryan yaparız dedi bakalım ama normal doğum olursa 2 saat sonra evine gönderirim dedi rahat olursun dedi ama ben bilmiyorum ya

ayşegülcüm gzün aydın bebişine kavuşmana az kalmış rabbim bi daha sıkıntı yaşatmaz inşallah....

Güzel haberler alırız bugün inş. sağlıkla gelir bebişlerimiz. Hakkımızda hayırlısı. sırayla dökülcez kızllaaarrr...!
istesekte bizle kalmayacak bebişler mecbur doğacaklar :)
öptümm sizi.

günaydın canım. uyuyabildin mi bari en son gece 4 gibi yazmışsın burdan ama. Bende merak ettim doğum oldu mu diye ama yeni girebildim.olsun geç olsun da güç olmasın inş. hakkınızda hayırlısı. sağlıkla kavuşun miniğine.
öptm

benim ki çok hareketli valla. durmak bilmiyo. yoruluyorum resmen. karnım ağrıyor. ama tabi hiç oynamadığıda oluyor. Genelde hareketli şuan yazarken bile indiriyor mesela. :)

offf sorma bende 1 ay kilo almadım şu 2 haftada 2 kilo almışım.50 ile hamile kalmıştım şimdi 66 kiloyum.tamm 16 kilo(bakalım nası vercez kiloları bu gece rüyamda görüdüm.doğurmuşum ve doğurduğum gün tüüüm kiloları vermişim göbişim dümdüz pürüzsüz.bakın diyorum gördünüzmü vermişim hepisini dahada vercem diyorum:)))))

valla canım alıyoruz kiloları.o zaman bebeğimizin hareketlerinde azalma normal diyebiliriz.

canım normal doğumdan bende korkmaya başladım.acaba epidural normalmi olsa diyorum.bilemedim.doktorla konuşmak lazım.benim doktorumda son dakkaya kadar bişey belli olmaz diyo.net bişey söylemiyo.

canım günaydın.
sende de sancı oluyor mu? akıntın devam ediyor mu?

Aynen canım hayırlısı olsun inşallah. Bende şu an çok heyecanlıyım 2.de Dr. randevumuz var. Acaba durumu nasıl bebeğimin diye çok merak ediyorum. Daha hiç nst.ye de sokmadı beni doktorum. Bu sertleşmeler hafif karın ağrıları sıklaştı. Acaba bugün nst.ye girer miyim diye de merak ediyorum.

arkadaşlar bebek destek yastığı alan ya da almayı düşünen var mı ben çok kararsız kaldım :44:

Canım ben sevi bebe.nin çok fonksiyonlu yatış yastığını aldım. İçinde sıcak su torbası koymaya yarayan yeri ve üzerinde de senin dediğin gibi destek yastığı var. Küçük bi yatak sanki. Ben o yüzden bunu almayı tercih etmiştim. Beşiği dışında bi yerde yatırmam gerektiğinde bu yastığı kolayca yanımda taşıyabilirim yatağıymış gibi yatar onda diye. Mesela biz Mevlidini yapmak için memlekete gidicez bi hafta falan kalıcaz. Orda falan kullanırım dedim. Resmi de bu
Eki Görüntüle 828131

canım peki senin bebek hareketlerin nasıl.benim bazen çok hareketli kaburgalarıma resmen vuruyo.ama bazende az hareket ediyo.ufak ufak hareketler.acaba normalmi son haftalarda herkestemi aynı.yerleride daraldı iyice.

Benimkide 3-4 gündür çok hareketli canım. Aynen göğüs boşluğuma vuruyor bi yandan da kasıklarımda baskı hissediyorum. Karnım aşırı sertleşiyor. Bakalım bugün kontrolde ne diyecek dr.umuz

şu an ağrım yok canım bebek hareketi takibindeyim dün çok kötüydüm bugün iyiyim çok şükür.arada olan kasılmalar var onun dışında iyiyim canım sağolasın

canım peki kasılmaların kaç dakikada bir geliyor şu an bide bebek hareketlerin azalmıştır dimi.kanala yerleştiyse.hadi bi seste inş.kanımca önce miamore sonra sırada sen varsın gibi.normal doğum yapcaksın dimi.

aynen yaa... bende aynı şeyi düşünüyorum. Aaaannneeeee... karnım açıktı...!!! diye mi vuruyor acaba? :) bende acıkınca vurduğunu fark ettim. tuzlu yeme canım biz eşimle artık hep tuzsuz yiyoruz hakikaten elim yüzüm indi. 2 haftadır hiç kilo almamışım oğluşum 650gr almış. su çok tuz az :)

Sanirim atesim yok suanlik ve cok halsizim her yanim agriyo burnum sizliyo ve bogazim dun ihamur ictim bol limonlu icine meyve falanda koydum elma mandalina o birz iyi geldi...saolcnm

canım benim ki de hergün aynı değil. bazı günler çok hareketsiz oluyor normal olabileceğini düşünüyorum.

aynen canım hareket ettiği zaman benimde seninki gibi oluyo.

ben epidural normal olcam inş. eşimde dün konuştu doktorla ben içerde hazırlanırken. inş. öyle olur.

Tabi haftan ilerde..yolculuk sarsintidan dolayi dogumu tetikliyomus o yuzzden izin vermiyo doktorlar.... annenlerin gelme sansi yok mu

canim benim dün sancidan benim bebis ögleden sonraya kadar hic hareket etmedi. normalde cok hareketlidir. ne yaptiysam hareket ettiremedim. bir iki kere hickirdi o kadar. ama ögleden sonra cikolata yedim, göbek deligimden cikiverecekti nerdeyse:)) walla yerim dar demiyor hareket edicekse, derimin altindaki yaglarimi siyirarak hareket etti, hem sevinci cigligi attim hemde aci:)) cikolata ye bakalim öyle oldugunda ne olucak..

ayrica Melek gelmekten vaz gecti sanirim , cok az sancim var...Dün dedi tabii cocuk bu dogum sancili is ben hic bulasmayim, rahatim yerindeydi geri döneyin eski pozisyone dedi bence:))))

Son düzenleme:
canımmm nasılsın ağrı sancı varmı.

canım günaydın.
sende de sancı oluyor mu? akıntın devam ediyor mu?
canım beyaz olan akıntı hep vardı zaten ama bu sabahki akıntı bi kez daha oldu şuan bişey yok sancı yok iyiyim canım.
dün 20 dk bir kasılma yaşadım 1 dk sürdü bebek harekatleri eskiye nazaran daha az ama en az 10 hareket olması lazım çok şükür 10 geçiyoruz inş canım hepimiz bir avazda kolay doğum yaparız inş.banada öyle geliyoki miamore önce olcak çünkü onun sancıları çok rabbim yardımcımız olsun.evet normal yapmayı düşünüyorum inş bir aksilik olmazda normal olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…