2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Tabi haftan ilerde..yolculuk sarsintidan dolayi dogumu tetikliyomus o yuzzden izin vermiyo doktorlar.... annenlerin gelme sansi yok mu

annem bayramdan sonra gelicek inşallah canım bayramdan sonra yine okul var artık zorlanıyorum annem bayramın hemen ardından gelicek inşallah....
bugün 2 de doktor randevum var çok heyecanlıyım su alttan muayene kısmı cok geriyr beni...

epidural normal nasil oluyor? nasil ikincaksin ki normal olsun? Bizim burada bölye secenekler falan yok.. o yüzden sanirim secme sansimizda yok

kuzucum normal doğum sırasında bel bölgesinden epidural yolla sağlanan analjezi, yani ağrının ortadan kaldırılması sayesinde ağrısız doğum yapıyorsun. yine bilincin açık oluyor yani bayıltmıyorlar,yine ıkınıyorsun bebişinin çıktığını hissediyorsun, dikişi hissediyorsun ama ağrın olmuyor rahat bir doğum yapıyorsun. bence orda da vardır sen bir sor bakalım.

amaninn süpermis...ee o zaman neden mümkünse normal dogumdan vazgeciyor kizlar.. agri yok sizi yok, ne diye sezeryan dikisine ve sonraki acisina göz yumuyorlar.

Ebem anlatti ama o kadar güclü bir agri kesiciden bahsetmedi. Igne vurucak eger cok agrim olursa ama cokda fark etmez dedi. yani apidurali burada szeryan da kullaniyorlar..ama Selay a sormak lazim o tecrübeli ikinci dogumu...

oyy yesin teyzesi meleğii biraz nazlı ve cilveli bişey olcak heralde.naz yapıyo anneciğine:)

He sen uyku seti bakiyosun, boyutta baya buyukmus.. 300de cokmus yaa:26:

kızlar epidüral de tamamen ağrı yok değil. aslında rahmin açılması sürecindeki bütün sancıları çekiyosun. sadece son ve en ağır sancıların olduğu kısımda etki ediyor diye biliyorum. aslında bende epidüral düşünüyodum ama dktrum zaten oraya kadar dayandıysan gerisini de yapabilirsin dedi . tabi ben de tecrübesizim ilk doğumum kolay olacağına inanmak istiyorum . başıma neler geleceğini bilmiyorum. aslında şimdiden yusuf yusuf halindeyim korkuyoooorrrrrruuuuuum bakalım inşallah kolay olur:))

canım belis mobilyanın kataloğu kalmış elimde baktım

lüks figürlü uyku seti var 200 tl
yorgan................... 90x140
yan koruma 2 adet....45x130
baş koruma..............55x70
çarşaf.....................120x150
yastık.....................35x45
kırlent ....................37x37
alt açma .................50x70
yorgan nevresimi.......90x140

figürlü uyku seti 160 tl
baş koruma..............55x70
çarşaf.....................120x150

aplike süper uyku seti 125 tl
yorgan................... 80x130
baş koruma..............50x70
çarşaf.....................110x150
yastık kılıfı...............35x45

pano uyku seti 110 tl
baş koruma 2 adet....45x70
çarşaf....................100x150
yastık kılıfı...............35x45

ölçülerden yatağına uyan varsa bakabilirsin fikrin olsun diye yazdım.

Anladm canim... ben henuz o asamalara gelemedim, cok cekiniyorum ya inanamassin... kistim varken evliligin baslarinda vajinal ultrasonla muayene etmislerdi O neydi oyle aman allahim:26: alttan muayene nasil yapiliyor elle mi bakiliyo :26:

Arastirdim bildigim kadariyla 5 6 cm acilma olunca epidural yapiyolar... bende epidural istiyorum allah kismet ederse fakat korkutuyolar beni..agrinin cogunu cekmis olcaksin zaten hem felc kalma riski varmis diyo insafsizlar.. benim dogum size gore daha gec olacagi icin belki burda epidural doguran olur bende cesaretlenirim.

iyide doktorlarin dedigi dogru o zaman... Madem acilma sancisini epidrualdan önce cekiceksin gerek ypkk ki ikinma sancisinda böyöe bir riski almaya.. Hem güzel arkadasim kimsenin digumu kimseye benzemiyor. Senin ki belki cokkk kolay oluvericek, dogum anina kadar bilemeyiz. Simdiden korkular yaratmayin kücük yüreklerinizde....Raabim gücünü kuvvetini verir herkesin...

ona bakarsan benimde yastan dolayi birr sürü riskim varrrrrrrr.. EE kismetde varsa olur ne yapalim, verecegim kararlar etkili degil ki bundan kurtulmaya... Deneyip görecegiz..

Haklisin ama ilk dogum ve insan ister istemez korkuyo..kimisi yolda giderkn doguruyo kimisi saatlerce aci cekebiliyo .. neyle karsilasacagimizi bi allah bilir.. nasil bisey ya da nasil bi agri merak ediyosun.. ben sirf bebegimle daha cok ilgilenebilmek icin normal istiyorum..Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Anladm canim... ben henuz o asamalara gelemedim, cok cekiniyorum ya inanamassin... kistim varken evliligin baslarinda vajinal ultrasonla muayene etmislerdi O neydi oyle aman allahim:26: alttan muayene nasil yapiliyor elle mi bakiliyo :26:

sanırım elle bakılıyor üfff cok sıkılıyorum bu durumdan kimisi aletlerle bakıyolar cok acıyor falan demiş ama o ne oluyor bilmiyorum bende

sanırım elle bakılıyor üfff cok sıkılıyorum bu durumdan kimisi aletlerle bakıyolar cok acıyor falan demiş ama o ne oluyor bilmiyorum bende

Ooof yaa gerci doktorlar alisik isleri o sonucta gunde kac kisiye o sekilde bakiyolardr ama insan cekiniyo ister istemez

ayy kızlar merak etmeyin hiç acımıyo hatta kendinizi sıkmazsanız hiç hissetmiyorsunuz bile

oyy yesin teyzesi meleğii biraz nazlı ve cilveli bişey olcak heralde.naz yapıyo anneciğine:)

o naz yapa dursun, ben az sonra cikip kalan alisverisimi tamamlayim-. Esim izin almis ben dogururum belki diye:))) gidelim bebek telsizi alalim, ates ölcer alalim, süt sagma makinesi alalim...daha alt degistirme isiticisini bile almamistik. gidleim aalim:))

tabii canım ilk sancıları çekiyorsun zaten ama önemli olan ondan sonrası sıklaşınca ve doğum anında en zor olan kısım o zaman kolay doğum yapmak daha mantıklı bence. yusuf yusuf bende de var canım aklıma geldikçe karnım ağrıyo valla inş hepimizin kolay olur.

kuzucum zahmet etmişsin ellerine sağlık çok tşk. ederim. ama bunlar 70*130 yataklar için
farkındaysan yan koruma 70 baş koruma 130 yazıyor. küçük kalıyor yani.
oğluşun ayağı başı çarpmasın diye tam ölçüde almak istiyorum.
Tekrar tekrar çok tşk. ederim yardımın için. Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…