2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

azicik güvenelim kendimize... dogum en zoru degil hamileligin. Bi hatirlasiniza en bastan buyana neler atlattik. dogum dediginde saatlerle sinirli... O yüzden güvenin kenidnize hepiniz basabilirsiniz ve heme ayaga kalkarsiniz. Ben inaniyorum

canım benim gittiğim hastanede arkadaşlarım hep epidural ile yaptı doğumlarını ve sıkıntı olmadı. zaten yaşadığımız herşeyde bir risk var. Allah esirgesin doğum başlı başına zor. bu zorlukları yaşamaktansa riski tercih ederim. sonuçta ne gelirse Allah'tan. hiç bir sıkıntı olmasa da doğum esnasında birşey gelişebiliyor sonuçta. hakkımızda hayırlısı umarım hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.
şu insanların saçma sapan korkutmalarına da sinir oluyorum. zaten tedirginiz korkuyoruz birde onlar ekleniyor.
Allah'tan bir mani olmaz ise ben istiyorum epidurali.

Herkeze merhaba, inşallah herkez çok iyidir herşey yolundadir, sayfalar çok birikmiş hepsini okuyamadim.

Ikigun önce kontrolüm vardi hersey yolunda çok şükür ama yine kilomuzu söylemedi doktor, nst ye bağlandım sanci çıkmadı oysaki bir gün once yerimden kalkamamistim, hastaneden çıkıp eve gelirken yolda belime inanilmaz bir ağrı girdi ölüyorum sandim ve ne yaptıysam geçmedi öleceğim sandim, internetten baktim egzersiz harrketleri varmış onlari buldum onları yaptim biraz rahatladim ama tamamen değil, dünde çok olmasada vardi ağrım yine egzersiz yaptim ama kalkmadim yerimden.
Bel ağrıları tedirgin etti ve dün ağdamı yaptirdim dedim ne olur ne olmaz, çok canim yandı ama rahatladim çok şükür, cantamda eksiklerim vardi onları tamamladim, kizimin yatağı hazirdi zaten cantamizda eksiksiz bende hazirim bi evimin temizliği kaldi, yavrum ne zaman isterse gelebilir artik, Ogün doktor ultrasonda bakarken vajinamin tam üstüne bastirinca orda çok ağrım oluyor dedim normaldir başını yerlestirmeye çalışıyor dedi.

Elifcim ağda işini sen ne yaptin?

canımcım hoş geldin,
Aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde kullanın sağlıkla inş. Bizde dün kontroldeydik oğluşum 2550g olmuş. 5 kasımdan sonra heran bekliyoruz artık dedi. herşey normal. biraz sancı çıktı 80-88 falandı. yatıp dinlencem inş. bizim çanta halen hazır değil. eksikler alıncak inş. ctesi günü. ev temizliğide duruyor. birde gribim üstüne üstlük
canım ağdayı 10 gün önce falan kendim yapmıştım üst kısımları. en alt dudak kısımlarını da jiletlemiştim. şimdi uzamasını bekliyorum. bende gidip bağıra çağıra yaptırcam artık napım mecbur.
Sizinde herşeyin yolunda olduğuna sevindim. hadi bakalım az vaktimiz kaldı. hakkımızda hayırlısı olsun.
Öptüm şekerim.

bütün gece rüyamda seninle uğraştım .hatta size geldik falan .sancıların devam ediyomuş güya aman allahım ne geceydi .sonra ben doğum yapıyorum hemde arkadaşa oturmaya gittiğim yerde hiç acımıyo falan çok garipti çookk .sonra kızımı emziriyorum hala bi garibim valla .
sen iyisin galiba sancıların geçmiş .kızın kandırdı galiba annesi

merhaba kızlar herkes iyidir inşallah dicem de artık herkeste aynı sancılar kasılmalar ve uykusuz geceler .neyse az kaldı sabır biraz daha sonra miss kokulu yavrularımız bizimle oalack inş

Bende epıdurel istiyorum doktoruma da sordum olabilir dedi ve tarif etti 4 cm açılmaya kadar bekliyorlarmiş sonra uyuşturuyorlarmiş ve gerekli açıklığa ulaşınca yanı doğumhaneye inmeden kesiyorlarmış ilacı çünkü ıkanma olayını yapmak zorlaşıyormuş yani bebek çıkarken falan uyuşma falan olmuyacak o ara süreyi rahat geçirmek için idealmış çünkü o ara süre çok uzun sürme ihtimali var.

mimoreeeeeeeeee

ayyyy öldüm resmen bi açtım senin sancıların başlamış 30 sayfa filan internette kilit, hiç birşeyide atlamak istemedim sayfaları bitirene kadar heycandan karnıma arı girdi valla, bugün kesin doğurursun dicektim ama alışverişe gidiyormuşsun azalmış sancıların valla böyle bir son beklemiyordum ama yinede ilk sen doğurcan sanırım arkasındanda yusuf doğurur diye düşünüyorum onunda başlamış ufak ufak allah cemli cümlemize yardım etsin inşallah bir nefeste kurtarsın

bende 35+5 teyim ama iki hafta önden gidiyo yani 37+5 oluyo tam memlekete gitmeye niyetlenmiştim bayram için ama bugün okuyunca vaz caydım

dün gece çok garip birşey yaşadım, eşim komik birşey söyledi yatarken ama öle çokta gülmekten yırtıcak birşey değildi
sonra ben bir başladım gülmeye allahım ne gülmek nefes alamadım bir ara sonra karnıma arı girdi ve sinirim bozuldu bu seferde ağlamaya başladım, ağladım ağladım ara vermeden tekrar gülme krizim geldi deli gibiydim, dakikalarca ve hiç ara vermeden bir güldüm bir ağladım, en sonunda baktım olmaacak kalkıp birşeylerle uğraşayım belki geçer dedim geçmedi bir kaç dakikada öle devam ettim en sonunda sakinleşip yattım ama karnım çok arıdı ve bebeğim sertleşip toplandı, sanırım bir sinir krizi geçirdim
bunu pak dile getirmek istemiyorum ama sanırım çok korkuyorum bebeğim haftasından önde gidiyor ve bende çok zayıf biriyim en son 56 kiloydum en fazla bir kilo daha almışımdır ki oda bebişimde, bu ikinci doğumum ama birinci oğlum çok küçüktü 1.800 gr doğdu çok kolay oldu, bu beni çok korkutuyo eşimle bu konuyu konuşmak istiyorum o beni rahatlatır eminim ama bu seferde onu korkuturum içten içe kendini yer diye korkuyorum düşünsenize benim doğurmamı beklerken neler çeker, geçen sefer ağlamış beklerken şimdi öle birşey desem olmaz ama bölede rahatlayamıyorum sizede yazmak istemedim bu konuyu ama eminim benim hissettiklerimi hissedeniniz vardır yada benden daha sağlam bir ruh haline sahipsinizdir de beni silkeleyip kendime getirirsiniz diye düşündüm, eğe sizide üzdüysem yada kötü anlamda etkilediysem çok özür dilerim beni affedin ve yazdıklarımı unutun gitsin

Ablacim bana müthiş pozitif enerji veriyorsun, normal doğum istiyorum ve şuan için bir sıkıntımız yok çatı genişliği ni doğum süreci başladığında bakiyor gittigim hastane, o anda bi sıkıntı cikmazsa normal olacak ama korkmuyorda değilim, hamileliğin basindan butarafa yaşadığımız sıkıntıları düşünün deyince evett yaaaaa dedim bi cesaret geldi :-D
İnşallah en kisa zamanda bi avazda kurtul arkandanda bizler kurtulalim hayirlisiyla

soracagim sizden baska kimse yok cunki doktor kontrolume daha var ayni sikayeti yasiyan varmi onu merakediyorum ben 20 gundur uyku uyuyamiyorum apis aram cok agriyor ayak eklem yerlerim falan kopcak gibi agriyor geceleri sagima soluma inliye inliye donuyorum 2 ci gebeligim ama ilkinde boyle seyler yasamadim nekadar normal bilmiyorum dun alisveriste sancilandim esim geldi aldi beni daha 35 haftaligiz cumartesi 36 olcazbu arada cati kontrolu acilma hic yasamamis arkadaslara soyluyorum acima hafif oluyor yanma seklinde eger acilma varsa hic aci olmuyor acilma yoksa cok az bi aci oluyor arkasindan hafif pembe kan gelmesi normalmis benden geldi ama 7 gun sonra tekrar gittimde acilmam vardi doktor normal demisti ikinci epudurel herkez bas ve bel agrisi yapiyor diyor bana benim basim dogumdan sonra cok agridi halada devam bel agrimi anliyamiyorum cunki bekarlimdanda vardi ben faydasini goremedim ama tum arkadaslarim epudurelden cok memnun ama sunu mutlaka epudureli yapacak olan anestezi uzmaniniza sorun ilk sivi alipmi yapicak yoksa direkmi direkse o riskliymis ilk ilac vercegi kadar sivi almasi gerekmis o riski varmis ben burdaki doktorlarin soyledigini diyorum tam net ogrennin bence neyse benle ayni sikayetleri yasayan arkadaslar varsa ve beni dikkate alip yazarlarsa cok sevinicem benimde icim rahat olucak cunki evde yanlizim tek oglum var kucuk annemlerde anca doguma yetiscek gibi mektbumuz kayboldu baya zor gunler gecirdk anca basvuru yapcaklar

arkadaşlar bir ara pişik kremlerinden bahsedilmişti, hangisini alsak vs. diye.

desitin kremi tavsiye ediyorum herkese. % 40 çinko içeren maximum level desitin pişik kremi(mor renk).

kokusu çok çirkin ama mucizevi bi ilaç.

ben çok memnun kalmıştım hala evde bulunur, normal yara iyileşmesi de yapıyor içindeki çinko sayesinde..

bilgilerinize.

son zamanlarda hepimizde doğum korkusu olması çok normal .benimde ikinci doğumum olacak allah izin verirse ilki 3650 idi ve çokk kolay bi doğum oldu .ikinci ıkınmamda bebek çıkmıştı .bide hep ikinciler daha kolay oluyo diyolar çevremdeki herkes .seninde ilki kolay olmuş inşallah buda kolay olur çok düşünme .kötü şeyler aklına getirme .allaha tevekkül edip dua edicez bol bol .rabbim kolaylığını verir mutlaka

sağol canım aslında çok cesaretliydim ama gel gitler yaşamaya başladım bu aralar ve kendimide düşünmüyorum oğluşlarımı düşünüyorum allah yardımcımız olsun

Bende hep oyle diyorum canimmmm... hayirlisi neyse o olsun... belkide benim icin hayrlisi sezeryandr Allatan baska kim bilebilirki..

aynen canım 212 tl beğendim az önce netten. onu değerlendircem herhalde.

Yapcak bisey yok... 212 yine pahali.. benim annem yorgan yastik yaptircak yunlerden ben sansliyim o konuda biraz.. ben sadece nevresim alicam.. onlarda uyku setleri kadar ucuk degil fiyatlari...

azicik güvenelim kendimize... dogum en zoru degil hamileligin. Bi hatirlasiniza en bastan buyana neler atlattik. dogum dediginde saatlerle sinirli... O yüzden güvenin kenidnize hepiniz basabilirsiniz ve heme ayaga kalkarsiniz. Ben inaniyorum

Hep destek tam destek

bi de alış veriş merkezinde doğuruyormuşsun ne güleriz ama:)

ya sen süpersin ya bu kendine güvenin bana da güç veeriyor bence de yapabiliriz. kim tutar bizi.

aynı şeyi 2 hafta önce ben yaşadım. hem gülüyorum hem ağlıyorum herhalde kafayı yedim dedim. demekki gebelikten oluyormuş. gözümden yaşlar geldi karnım ağrıdı ama kendimi durduramıyordum. eşim korktu ne yapacağını bilemedi.
Benim de 34 haftalık aslında ama 36 görünüyor. önde yani. onun için dert etme sıkıntı değil. ama bencede yolculuğa çıkma canım.
yaşadıkların normal merak etme ve çok takıp kendini üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…