2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Yapcak bisey yok... 212 yine pahali.. benim annem yorgan yastik yaptircak yunlerden ben sansliyim o konuda biraz.. ben sadece nevresim alicam.. onlarda uyku setleri kadar ucuk degil fiyatlari...

canım yorgan 2 tane var 1 tane yün yaptırdık yeni. 1 tane de hazır var elyaf. ama ben uyku setini kenar korumalıkları falan var diye takım olsun diye alcam. 2 tane yastık var 1 tane kaz tüğü, 1 tane elyaf. nevresimde kv. dikecek.
bu alacaklarım hem yedek olur hem kenarlıklarını kullancam.

kilo konusunda hiç deme üniversitede 20 aldım evlendim bi 20 daha aldım 100 le hamile kaldım Allahtan kızım çok aldırmadı annesine 109 110 falanım nasıl gidecek bunlar ya iyice yuvarlak oldum(
kızım vurmanın dışında acayıpyer degiştiriyo karnımı dışardan izliyorum inip çıkıyo sağ sol gidiyo doğum pozisyondaymış ..
epiduralden de korkuyorum ben sancı hissetmezsem nasıl ıkınıcam diyorum ....sezeryanda da hissedersem kötü olurum sanki bayıltıp alsınlar...ayy bide yanmalarım var midem den ölüyorum ne yesem çıkyo su bile içemiyorum ekşime öldürdü beni yatma oturma yürüme napıcamı bilemedim....

Son düzenleme:
selam herkese bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür 33+4 2200 kilo dedi doktorumuzz :) sizlerinde hayırlı haberleri olsun inş.

rahatladım gerçekten aynı şeyleri yaşayan birinin daha olduğunu bilmek iyi geldi demekki korkudan çok hormonlarla alakalı
kurtulucam allahın izniyle bu ruh halinden çok sağol yazdıkların için

benimki önden mi gidiyor bilmiyorum ya doktorum söylemedi ama 2700 müş maşallah ...erken mi gelir acaba adet tarim 22 şubattı..32. haftamda olmam lazım

Benim sadece bi takim olcak.. yenidogan bebege uzmanlar yastik onermiyo omurilik gelisimi bakimindan.. tabi bebek yastiklari cok ince oluyo.. brn ilk baslarda kullanmayi dusunmuyorum yastigi.. ama sen iyi stok yapmissin o kaz tugu yastikta pek yumusaktir

hadii gözün aydınnn pamuk damlacık annesini doya doya koklasın bundan sonra bol bol emzirr pamuğunu. eve geçdiğinizde de haberimiz olsun
selamlar bugün geç girdim topiğe hemen miamore doğurdumu acep diye bakaem dedim
bizim doğuracak bayan alışverişe çıkmış
hayırlısıyla kuzucuğunu kucağına alırsın inşallah. seni çok merak ediyorum hafta sonuna belkide değumun olur hayırlıysla
cabım benimde arada dediğin gibi kpır kıprı bazende hiç uyuyomudur nedir
bugünlerde de top gibi karnımda toplanıyo bastırıyo soluğumu kesiyo bu nedir sizdede oluyormu kasılmamı acaba bebeğim mi yapıyor :44:
maşallah yavrunaa 2 aydır nasıl gitmedin ayy ben çatlarımmm:26:
sakın korkma normal doğumdan bence her kadın bunu yapıyosa biz neden yapmayalım. o ağrıyı sancıyı çekmelisin bence anneliğin en güzel anı yavrunu doğarken görmek ağlayışına şahit olmak. haa mecburi sezaryan olanlara diyeceğim yok ama keyfi olma sonrası zormuş sezaryanın. miamore arkadaşım gibi düşüüyorum bende

Merhaba dramsanat dicem mecbur:) Normal doguma da girebilirim benim icin sorun yok. Eger dogumun 4 ve 5 Kasim'da gerceklesirse dogumuna giremem. O hafta sonu Istanbul'da olmak zorundayim Ama 5 kasim aksami Bursa'ya donmus olacagim. Cekmis oldugum fotograflari duzenleyerek size dvd yapip teslim edecegim. Isterseniz ozel mesajima telefon numaranizi ya da mail adresinizi gonderin sizinle oradan iletisime geceyim.

slm arkadaşım bu yaşadığın olayı geçen gece bende yaşadım sabahın 5,30 uyuyamadım facede bir fıkra okudum kendi kendime gülme krizine girdim eşim uyanmış sesime neoluyor acaba diye ama ben kendimi frenliyemiyorum okadar çok glüyorumki sonra eşimde güldü ama ben hala devam içimden resmen bağırarak ağlamak geliyor sanki biri beni durdursun der gibi eşim anladı galiba sakin olmamı söylemeye başladı bende sesli bir şekilde ağlamaya ama eşim sağolsun olur böyle sinirlerin bozuldu gebelikten falan derken beni sakinleştirdi çok şükür o yüzden hiç kafana takma oluyo galiba

Kızlar selam hepinize :) benim doğum tarihi belli oldu Allah izin verirse oğlan sürpriz yapmazsa 20 Ekim'de doğuruyorum :) hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım güzel Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

hadi gözün aydın canım allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inş.sezeryanmı olcaksın günü belli olduğuna göre

kızlar nasılsınız ? Miamore doğurur dedik doğurmamış valla alışverişe bile çıkmış maşallah 41 kereee Bugun kontrolumuz vardı bızımde. Devlet hastanesıne gıttım mecburen. Gittiğim doktorda Nst cihazı yokmuş o yüzden mecbur devlete gittim saat 1 bucukta. Daha yeni geldim. Eziyet gibi yaa valla cok yoruldum. Çatı muaynesı yapmadı doktorum ben söyledimde bayramdan sonra yapıcakmış. İyiymiş bebeğimde cok sükür. Sancımda normal sancılar cıktı. Allah izin verirse normal doğum istiyorum. Dr. Söyleyince şaşırdı bu yaşta ilk gebeliğin bide normal istiyosun aferim valla dedi Sezeryandan cok korkuyorum . Yani bana deselerki sezeryan olucak hiç anestezi falan gerekmeden ben direk bayılırım o derece Epiduralde 4 cm açıklıktan sonra vuruyolarmış zaten. Pekde öyle prenses doğum olmuyomuşta. Arkadaşım yaptırmıştı epidural oldum sözde ama öldüm ağrıdan demişti. Yani yine çekmiş sancı o yüzden bosu bosuna riske girmekte istemiyorum. Umarım hepimiz cok cok kolay doğumlar yaparızda hikayelerimizi yazarız güzel güzel. Bizden sonrakilerede teselli olur en azından. Ben hep okuyorum bu normal doğum hikayelerini falan cok güzel anlatmış çoğu. Bi cesaret geliyo ama sonra gene gidiyo tabiii

rahatladım gerçekten aynı şeyleri yaşayan birinin daha olduğunu bilmek iyi geldi demekki korkudan çok hormonlarla alakalı
kurtulucam allahın izniyle bu ruh halinden çok sağol yazdıkların için

Bencede hormon patlaması yaşıyoruz. Gebelik sendromu :) hepimiz kurtulcaz inş. canım. ne demek sende sağol.

benimki önden mi gidiyor bilmiyorum ya doktorum söylemedi ama 2700 müş maşallah ...erken mi gelir acaba adet tarim 22 şubattı..32. haftamda olmam lazım

canım benimde son adet 15 şubat. 22 kasım görünüyor doğum. ama doktor 5 kasımdan sonra bekliyoruz heran dedi.
benimde dün 2550gr idi.

evet canım o benim bebeklik yastığım :) bende ilk doğduğunda kullanmayı düşünmüyorum zaten. ama ayakta sallamak gerekir belki yada yatırırken sağına soluna destek yapmak gerekir falan. evde dursunda 5-6 aydan sonra kaz tüğü olanla başlarım yavaş yavaş.

sonuçta sıyırmamışız yani gebelikten hormonlarda hepimiz yaşamışız bunları. ohhh rahatladım.

canım gözün aydın hadi hayırlısı. ozaman saymaya başlayalım şimdiden... 10....9... :)
hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun.Amiinnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…