Yapcak bisey yok... 212 yine pahali.. benim annem yorgan yastik yaptircak yunlerden ben sansliyim o konuda biraz.. ben sadece nevresim alicam.. onlarda uyku setleri kadar ucuk degil fiyatlari...
bi de alış veriş merkezinde doğuruyormuşsun ne güleriz ama:)
offf sorma bende 1 ay kilo almadım şu 2 haftada 2 kilo almışım.50 ile hamile kalmıştım şimdi 66 kiloyum.tamm 16 kilo(bakalım nası vercez kiloları bu gece rüyamda görüdüm.doğurmuşum ve doğurduğum gün tüüüm kiloları vermişim göbişim dümdüz pürüzsüz.bakın diyorum gördünüzmü vermişim hepisini dahada vercem diyorum:)))))
valla canım alıyoruz kiloları.o zaman bebeğimizin hareketlerinde azalma normal diyebiliriz.
canım normal doğumdan bende korkmaya başladım.acaba epidural normalmi olsa diyorum.bilemedim.doktorla konuşmak lazım.benim doktorumda son dakkaya kadar bişey belli olmaz diyo.net bişey söylemiyo.
aynı şeyi 2 hafta önce ben yaşadım. hem gülüyorum hem ağlıyorum herhalde kafayı yedim dedim. demekki gebelikten oluyormuş. gözümden yaşlar geldi karnım ağrıdı ama kendimi durduramıyordum. eşim korktu ne yapacağını bilemedi.
Benim de 34 haftalık aslında ama 36 görünüyor. önde yani. onun için dert etme sıkıntı değil. ama bencede yolculuğa çıkma canım.
yaşadıkların normal merak etme ve çok takıp kendini üzme.
aynı şeyi 2 hafta önce ben yaşadım. hem gülüyorum hem ağlıyorum herhalde kafayı yedim dedim. demekki gebelikten oluyormuş. gözümden yaşlar geldi karnım ağrıdı ama kendimi durduramıyordum. eşim korktu ne yapacağını bilemedi.
Benim de 34 haftalık aslında ama 36 görünüyor. önde yani. onun için dert etme sıkıntı değil. ama bencede yolculuğa çıkma canım.
yaşadıkların normal merak etme ve çok takıp kendini üzme.
canım yorgan 2 tane var 1 tane yün yaptırdık yeni. 1 tane de hazır var elyaf. ama ben uyku setini kenar korumalıkları falan var diye takım olsun diye alcam. 2 tane yastık var 1 tane kaz tüğü, 1 tane elyaf. nevresimde kv. dikecek.
bu alacaklarım hem yedek olur hem kenarlıklarını kullancam.
hadii gözün aydınnn pamuk damlacık annesini doya doya koklasın bundan sonrakızlar bugun kızmın yanından geldım artık kuvezden cıkarmışlar doktorumuz pazartesı sabah gel dedı o gun hastanede benımle beraber kalacak banyo faln yaptırcam emzırcem salı gunu cıkcaz hastaneden artık kavuşacagız kızıma bugun elledım ılk defa dokunduk kızımıza pamuk gıbıydı
selamlar bugün geç girdim topiğe hemen miamore doğurdumu acep diye bakaem dedimSlm kizlar, uykudan ölüyorum. Bir sancu,, bir tuvalet bitirdi beni. Tuvalet icin yataktan kalkmakbyürümek cok aci veriyor. Hem gercekte hem rüyamda sanci cekiyorum hep:)) belimdeki sanci siddetleniyor ve bacaklarima vuruyor. Rabbim cümlemize yardim etsin, valla yasim götürmüyor artik böyle atraksiyonlari:))
cabım benimde arada dediğin gibi kpır kıprı bazende hiç uyuyomudur nedirmiamore cum bugün yarın meleğin gelcek inş.bu arada herkese genel bi sorum var.bazen benim bebeğim çok hareketli oluyo.bazende az hareket ediyo.bu haftalarda artık yeri daraldığı için normal gibi geliyo bana ama.sizin bebek hareketleriniz nasil?
maşallah yavrunaa 2 aydır nasıl gitmedin ayy ben çatlarımmm:26:günaydın anneler nasılsınız bakalım ...
2 aydır gitmemiştim doktora dün kızımı gördüm kocaman olmuş maşallah doktor öncekinde 6 aralık demişti doğumu bu defa 20 kasıma çekti...heyecanlandım eşim normal doğur diyor ben korkuyorum doktorda annede en ufak bi korku bile varsa sezeryan yaparız dedi bakalım ama normal doğum olursa 2 saat sonra evine gönderirim dedi rahat olursun dedi ama ben bilmiyorum ya
ayşegülcüm gzün aydın bebişine kavuşmana az kalmış rabbim bi daha sıkıntı yaşatmaz inşallah....
Ben bursa medical de dogum yapacagim ama normal dogum istiyorum... bu konuda nasil yapilabilir cekimler... bende fotografla ilgilenmeye calisiyorum hatta esime makine var cekecek insan yok diye yakiniyordum... eger normal dogumdan dolayi sorun olmayacaksa ben cekim yapilsin isterim...
slm arkadaşım bu yaşadığın olayı geçen gece bende yaşadım sabahın 5,30 uyuyamadım facede bir fıkra okudum kendi kendimemimoreeeeeeeeee
ayyyy öldüm resmen bi açtım senin sancıların başlamış 30 sayfa filan internette kilit, hiç birşeyide atlamak istemedim sayfaları bitirene kadar heycandan karnıma arı girdi valla, bugün kesin doğurursun dicektim ama alışverişe gidiyormuşsun azalmış sancıların valla böyle bir son beklemiyordum ama yinede ilk sen doğurcan sanırım arkasındanda yusuf doğurur diye düşünüyorum onunda başlamış ufak ufak allah cemli cümlemize yardım etsin inşallah bir nefeste kurtarsın
bende 35+5 teyim ama iki hafta önden gidiyo yani 37+5 oluyo tam memlekete gitmeye niyetlenmiştim bayram için ama bugün okuyunca vaz caydım
dün gece çok garip birşey yaşadım, eşim komik birşey söyledi yatarken ama öle çokta gülmekten yırtıcak birşey değildi
sonra ben bir başladım gülmeye allahım ne gülmek nefes alamadım bir ara sonra karnıma arı girdi ve sinirim bozuldu bu seferde ağlamaya başladım, ağladım ağladım ara vermeden tekrar gülme krizim geldi deli gibiydim, dakikalarca ve hiç ara vermeden bir güldüm bir ağladım, en sonunda baktım olmaacak kalkıp birşeylerle uğraşayım belki geçer dedim geçmedi bir kaç dakikada öle devam ettim en sonunda sakinleşip yattım ama karnım çok arıdı ve bebeğim sertleşip toplandı, sanırım bir sinir krizi geçirdim
bunu pak dile getirmek istemiyorum ama sanırım çok korkuyorum bebeğim haftasından önde gidiyor ve bende çok zayıf biriyim en son 56 kiloydum en fazla bir kilo daha almışımdır ki oda bebişimde, bu ikinci doğumum ama birinci oğlum çok küçüktü 1.800 gr doğdu çok kolay oldu, bu beni çok korkutuyo eşimle bu konuyu konuşmak istiyorum o beni rahatlatır eminim ama bu seferde onu korkuturum içten içe kendini yer diye korkuyorum düşünsenize benim doğurmamı beklerken neler çeker, geçen sefer ağlamış beklerken şimdi öle birşey desem olmaz ama bölede rahatlayamıyorum sizede yazmak istemedim bu konuyu ama eminim benim hissettiklerimi hissedeniniz vardır yada benden daha sağlam bir ruh haline sahipsinizdir de beni silkeleyip kendime getirirsiniz diye düşündüm, eğe sizide üzdüysem yada kötü anlamda etkilediysem çok özür dilerim beni affedin ve yazdıklarımı unutun gitsin
hadi gözün aydın canım allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inş.sezeryanmı olcaksın günü belli olduğuna göreKızlar selam hepinize :) benim doğum tarihi belli oldu Allah izin verirse oğlan sürpriz yapmazsa 20 Ekim'de doğuruyorum :) hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım güzel Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
selam herkese bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür 33+4 2200 kilo dedi doktorumuzz :) sizlerinde hayırlı haberleri olsun inş.
rahatladım gerçekten aynı şeyleri yaşayan birinin daha olduğunu bilmek iyi geldi demekki korkudan çok hormonlarla alakalı
kurtulucam allahın izniyle bu ruh halinden çok sağol yazdıkların için
benimki önden mi gidiyor bilmiyorum ya doktorum söylemedi ama 2700 müş maşallah ...erken mi gelir acaba adet tarim 22 şubattı..32. haftamda olmam lazım
Benim sadece bi takim olcak.. yenidogan bebege uzmanlar yastik onermiyo omurilik gelisimi bakimindan.. tabi bebek yastiklari cok ince oluyo.. brn ilk baslarda kullanmayi dusunmuyorum yastigi.. ama sen iyi stok yapmissin o kaz tugu yastikta pek yumusaktir
slm arkadaşım bu yaşadığın olayı geçen gece bende yaşadım sabahın 5,30 uyuyamadım facede bir fıkra okudum kendi kendimegülme krizine girdim eşim uyanmış sesime neoluyor acaba diye ama ben kendimi frenliyemiyorum okadar çok glüyorumki sonra eşimde güldü ama ben hala devam içimden resmen bağırarak ağlamak geliyor sanki biri beni durdursun der gibi eşim anladı galiba sakin olmamı söylemeye başladı bende sesli bir şekilde ağlamaya ama eşim sağolsun olur böyle sinirlerin bozuldu gebelikten falan derken beni sakinleştirdi çok şükür o yüzden hiç kafana takma oluyo galiba
Kızlar selam hepinize :) benim doğum tarihi belli oldu Allah izin verirse oğlan sürpriz yapmazsa 20 Ekim'de doğuruyorum :) hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım güzel Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?