- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
evet canım o benim bebeklik yastığım :) bende ilk doğduğunda kullanmayı düşünmüyorum zaten. ama ayakta sallamak gerekir belki yada yatırırken sağına soluna destek yapmak gerekir falan. evde dursunda 5-6 aydan sonra kaz tüğü olanla başlarım yavaş yavaş.
:) gecen hafta annemlere gittigimde annem lohusa geceligini ve sabahligini cikardi sandiktan... cok duygulandim eski ama yepyeni hale 2 3 gun giymis sadece.. bebe mavisi cokta sık o senelern modasi iste :) annem yikayip utuliyim sana getrcem giyersin, benim kucuk kizim annemi olcak simdi dedi cok duygulandik annemle bi agladk bi agladkbebeklik yastigini simdi bebeginde kullancaksin bundan guzel bi duygu olabilirmi.....
o naz yapa dursun, ben az sonra cikip kalan alisverisimi tamamlayim-. Esim izin almis ben dogururum belki diye:))) gidelim bebek telsizi alalim, ates ölcer alalim, süt sagma makinesi alalim...daha alt degistirme isiticisini bile almamistik. gidleim aalim:))
ooyyy kıyamam ne güzel yaaa.. sende anneciğinin senin doğumunda giydi geceliği giyeceksin. ne güzel yaaa.. zaman ne çabuk geçmiştir onlara sorsan :) ay çok değişik. insan anneliği hissettiğinde anlıyor işte.
kıyamam onlara ben. şimdi annaaanneee olacaklaarrr... :):2:
Zaman cok cabuk geciyo.. bebeklerimiz Allah izin verirse buyucekler biz yaslanicaz, bi bakmissin evlenmisler simdilik her ne kadar uzak gelsede :) bi de bakmissin anane babane olmusuz, kk msjlara baktikca vay be deriz bizde, ne gunlerdi
hahahaaa... o zamana kadar yazışalım diyosun yanii... :)
Örgünü seveyim senin :)
Hahahaolabilir neden olmasin.. bu arada adin elifmi canimm
kızlar ya çok kötü bir gece geçirdim.kasılmalar hiç geçmedi ve ben hiç uyumadım.sabah kalktım üvi. hast. gittim.merak ediyordm epidural var mı bir sorayım istiyordum.neyse muayene oldum bebeğimde sıkıntı yok ama nst ye girmedim öğleden sonraya kalınca bekleyemedim.normal doğumda epidural yapmıyorlarmış, öğrenmiş oldum.ama işte kasılmalar devam ediyor,ben tırsmaya başladım.
evet şekerim Ankaralı Elif :)
kızlar ya çok kötü bir gece geçirdim.kasılmalar hiç geçmedi ve ben hiç uyumadım.sabah kalktım üvi. hast. gittim.merak ediyordm epidural var mı bir sorayım istiyordum.neyse muayene oldum bebeğimde sıkıntı yok ama nst ye girmedim öğleden sonraya kalınca bekleyemedim.normal doğumda epidural yapmıyorlarmış, öğrenmiş oldum.ama işte kasılmalar devam ediyor,ben tırsmaya başladım.
aynen kuzum. bende uyuyamıyorum vallaa. bebişler iyi şükür. ben özele gittiğim için yapıyorlar demekki.
bebişinin iyi olmasına sevindim. iyi dinlenmeler.
benimki önden mi gidiyor bilmiyorum ya doktorum söylemedi ama 2700 müş maşallah ...erken mi gelir acaba adet tarim 22 şubattı..32. haftamda olmam lazım
ayyyyy senin nerdeyse vakit gelmiş ben heyecanlandım senin yerine.Kızlar selam hepinize :) benim doğum tarihi belli oldu Allah izin verirse oğlan sürpriz yapmazsa 20 Ekim'de doğuruyorum :) hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım güzel Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
:) gecen hafta annemlere gittigimde annem lohusa geceligini ve sabahligini cikardi sandiktan... cok duygulandim eski ama yepyeni hale 2 3 gun giymis sadece.. bebe mavisi cokta sık o senelern modasi iste :) annem yikayip utuliyim sana getrcem giyersin, benim kucuk kizim annemi olcak simdi dedi cok duygulandik annemle bi agladk bi agladkbebeklik yastigini simdi bebeginde kullancaksin bundan guzel bi duygu olabilirmi.....
slm kızlar nasılsınız doğum zamanı tam netleşen varmı?
bugün bayram öncesi kontrolüm vardı hastaneye gittim doktorum doğuma gitti muayne olamadım.
aşağıdan muayne edip çatıma bakıcaktı kaldım. yarın da işte son günüm gitmesem olmayacak. c.tesiye kaldım ben yine pufff
gelirken kendime gecelik aldım pijama takımı aldım büyük beden don aldım:) hastane cantamı tamamlanak üzereyim artık gecengünde lansinohn göğüs pompasını almıştım umarım sıkıntı yaşamam ama hastane cantama onuda koysammı bilemedim.
soracagim sizden baska kimse yok cunki doktor kontrolume daha var ayni sikayeti yasiyan varmi onu merakediyorum ben 20 gundur uyku uyuyamiyorum apis aram cok agriyor ayak eklem yerlerim falan kopcak gibi agriyor geceleri sagima soluma inliye inliye donuyorum 2 ci gebeligim ama ilkinde boyle seyler yasamadim nekadar normal bilmiyorum dun alisveriste sancilandim esim geldi aldi beni daha 35 haftaligiz cumartesi 36 olcazbu arada cati kontrolu acilma hic yasamamis arkadaslara soyluyorum acima hafif oluyor yanma seklinde eger acilma varsa hic aci olmuyor acilma yoksa cok az bi aci oluyor arkasindan hafif pembe kan gelmesi normalmis benden geldi ama 7 gun sonra tekrar gittimde acilmam vardi doktor normal demisti ikinci epudurel herkez bas ve bel agrisi yapiyor diyor bana benim basim dogumdan sonra cok agridi halada devam bel agrimi anliyamiyorum cunki bekarlimdanda vardi ben faydasini goremedim ama tum arkadaslarim epudurelden cok memnun ama sunu mutlaka epudureli yapacak olan anestezi uzmaniniza sorun ilk sivi alipmi yapicak yoksa direkmi direkse o riskliymis ilk ilac vercegi kadar sivi almasi gerekmis o riski varmis ben burdaki doktorlarin soyledigini diyorum tam net ogrennin bence neyse benle ayni sikayetleri yasayan arkadaslar varsa ve beni dikkate alip yazarlarsa cok sevinicem benimde icim rahat olucak cunki evde yanlizim tek oglum var kucuk annemlerde anca doguma yetiscek gibi mektbumuz kayboldu baya zor gunler gecirdk anca basvuru yapcaklar
gizliözne gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca zor tuttum kendimi. bi evlendiğim zaman bide şimdi anne hasreti çok çektim.burnum sızladı resmen. diğer zamanlarda çok sarsmadı. hatta dün gece eşimle konuştuk bu mevzuyu.eşime : çok heyecanlıyım bi an önce dogurup kucagıma almak kokusunu içime çekmek istiyorum ama bir yandanda korkuyorum dedim. ya sana yada bana birşey olursa o da benim gibi hem annesiz hemde babasız ortada kalırsa ne yapar dedim.... o da beni rahatlatmaya calıştı ama boşa tabi ki. zaten duygusaldım hamilelikte insan aşırı duygusal oluyormuş.Allahım hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin. ve onları bizsiz bizide onlarsız bırakmasın
Amin canim cumlemizin... aklima getrmemeye calissamda butun gun evdeyim dsuunuyorum bazen..aklima gelmiyo degil.. izliyoruz haberlerde kulagimza geliyo vs... ne biliyim ecel bu zorlu bi surecten gecicez ya bana bisey olursa, bebegimi goremeden kokusunu icime cekemeden gocup gidersem? Hep diyorum kaderimde oyle bisey varsa bi kere goriyim kokusunu icime cekiyim oyle gidiyim. Dua ediyorum hep.. aman yaa duygusala bagladim heeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?