2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

:) gecen hafta annemlere gittigimde annem lohusa geceligini ve sabahligini cikardi sandiktan... cok duygulandim eski ama yepyeni hale 2 3 gun giymis sadece.. bebe mavisi cokta sık o senelern modasi iste :) annem yikayip utuliyim sana getrcem giyersin, benim kucuk kizim annemi olcak simdi dedi cok duygulandik annemle bi agladk bi agladk bebeklik yastigini simdi bebeginde kullancaksin bundan guzel bi duygu olabilirmi.....

ooyyy kıyamam ne güzel yaaa.. sende anneciğinin senin doğumunda giydi geceliği giyeceksin. ne güzel yaaa.. zaman ne çabuk geçmiştir onlara sorsan :) ay çok değişik. insan anneliği hissettiğinde anlıyor işte.
kıyamam onlara ben. şimdi annaaanneee olacaklaarrr... :):2:

bu halde bide alışverişe gidiyosun yaa valla helal olsun :))))

Zaman cok cabuk geciyo.. bebeklerimiz Allah izin verirse buyucekler biz yaslanicaz, bi bakmissin evlenmisler simdilik her ne kadar uzak gelsede :) bi de bakmissin anane babane olmusuz, kk msjlara baktikca vay be deriz bizde, ne gunlerdi

kızlar ya çok kötü bir gece geçirdim.kasılmalar hiç geçmedi ve ben hiç uyumadım.sabah kalktım üvi. hast. gittim.merak ediyordm epidural var mı bir sorayım istiyordum.neyse muayene oldum bebeğimde sıkıntı yok ama nst ye girmedim öğleden sonraya kalınca bekleyemedim.normal doğumda epidural yapmıyorlarmış, öğrenmiş oldum.ama işte kasılmalar devam ediyor,ben tırsmaya başladım.

Zaman cok cabuk geciyo.. bebeklerimiz Allah izin verirse buyucekler biz yaslanicaz, bi bakmissin evlenmisler simdilik her ne kadar uzak gelsede :) bi de bakmissin anane babane olmusuz, kk msjlara baktikca vay be deriz bizde, ne gunlerdi

hahahaaa... o zamana kadar yazışalım diyosun yanii... :)
Örgünü seveyim senin :)

aynen kuzum. bende uyuyamıyorum vallaa. bebişler iyi şükür. ben özele gittiğim için yapıyorlar demekki.
bebişinin iyi olmasına sevindim. iyi dinlenmeler.

Canim bebeginin iyi olmasina sevindim... benim suanda gittigim hastanede de yapmiyolar epidural, ama doktorumdan cok memnunum:26:suanki hastane eve 5 dk ..15 20 dk olan hastaneler var fiyat falan aldim... ekim sonu falan kafamdaki hastaneye gidicem,epiduralle alakali kontrole bi konusucam bakalim ne diyecekler...

aynen kuzum. bende uyuyamıyorum vallaa. bebişler iyi şükür. ben özele gittiğim için yapıyorlar demekki.
bebişinin iyi olmasına sevindim. iyi dinlenmeler.

Valla ben ozele gidiyorum ama epidural yok canim.. hastaneden hastaneye degisiyo..

slm kızlar nasılsınız doğum zamanı tam netleşen varmı?

bugün bayram öncesi kontrolüm vardı hastaneye gittim doktorum doğuma gitti muayne olamadım.
aşağıdan muayne edip çatıma bakıcaktı kaldım. yarın da işte son günüm gitmesem olmayacak. c.tesiye kaldım ben yine pufff

gelirken kendime gecelik aldım pijama takımı aldım büyük beden don aldım:) hastane cantamı tamamlanak üzereyim artık gecengünde lansinohn göğüs pompasını almıştım umarım sıkıntı yaşamam ama hastane cantama onuda koysammı bilemedim.

slm kızlar bizde bugun kontrolden geldik yine aynı uzan yat dinlen bayramdn sonra tekrar gel dedi doktorm agrılardan dolayı aynı şeyler bende işi gücü bıraktm oturuyorm yatcm ne yapalım...

benimki önden mi gidiyor bilmiyorum ya doktorum söylemedi ama 2700 müş maşallah ...erken mi gelir acaba adet tarim 22 şubattı..32. haftamda olmam lazım

canım benimde 23 subat 33. haftamdayım.aynıyız yani.kilo mevzusunda yanılma payları çok oluyor doktorların merak etme.ben neredeyse 2 aydır doktora gitmedim. devlete gidiyorum ama orda söylemiyorlar.özelede fırsat olmadı ki gidip kilosunu durumunu ayrıntılı ögrenmeme

ayyyyy senin nerdeyse vakit gelmiş ben heyecanlandım senin yerine.

gizliözne gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca zor tuttum kendimi. bi evlendiğim zaman bide şimdi anne hasreti çok çektim.burnum sızladı resmen. diğer zamanlarda çok sarsmadı. hatta dün gece eşimle konuştuk bu mevzuyu.eşime : çok heyecanlıyım bi an önce dogurup kucagıma almak kokusunu içime çekmek istiyorum ama bir yandanda korkuyorum dedim. ya sana yada bana birşey olursa o da benim gibi hem annesiz hemde babasız ortada kalırsa ne yapar dedim.... o da beni rahatlatmaya calıştı ama boşa tabi ki. zaten duygusaldım hamilelikte insan aşırı duygusal oluyormuş.Allahım hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin. ve onları bizsiz bizide onlarsız bırakmasın

bendede kasılmalar çok fazla. uyku diye birşey nerdeyse kalmadı. bu arada merak ettim epidural ne?

gerek yok cnm süt sağma makinasını koymana hastanellerde oluyor :44: gerektiği zaman onu kallanırsın cnm

canım saydıklarının ayyynısı bende de var.doktor kontrolümede daha 10 gün var benimde.ama ben son haftalar olduğu için diye diye düşünüyorum.bana normal geldi yani.alt bölge kemiklerinin ağrıması çatının genişlemesinden bence e belimiz zaten ağrıyor.dediğin gibi geceleri dönemiyorum canım acıyo.aynı şikayetler biçoğumuzda var.

Selam herkese,
3 gundur sol bel boslugum cok agriyordu. Sagdan soldan hamilesin ya olur olur, hamilesin ya yell giriyor komikliklerini bir yana birakip gittim. Tamda supelendigim sey, sol bobrekte buyume+idrar yolu enfeksiyonu. Agri kesici arti antibiuotik bol sivi bol c vitamini..
oglum iyi sukur 3050 olmus minik kusum benim.

Amin canim cumlemizin... aklima getrmemeye calissamda butun gun evdeyim dsuunuyorum bazen..aklima gelmiyo degil.. izliyoruz haberlerde kulagimza geliyo vs... ne biliyim ecel bu zorlu bi surecten gecicez ya bana bisey olursa, bebegimi goremeden kokusunu icime cekemeden gocup gidersem? Hep diyorum kaderimde oyle bisey varsa bi kere goriyim kokusunu icime cekiyim oyle gidiyim. Dua ediyorum hep.. aman yaa duygusala bagladim heeeee

yok yok baglama birşeye benimde anlık böle oluyor işte. benim kızım çok şanslı olacak annesi gibi. bana sans 30 um dan sonra vurdu kocamla evlenerek.var tabiki sıkıntılar olmaz mı ama ona sarılmak kokusunu almak daima arkamda oldugunu bilmek yetiyor. şimdide kızımız olacak onu çok seven annesi ve babası olacak.belki herşeyi dört dörtlük olmayacak ama kısmetse ben olacagım babası olacak yanında.4 sene çocuk için çok çektim Allahım onu bize verdiyse vardır bir hikmeti.pozitif olalım lütfen böyle şeyler geliyor ister istemez aklımıza ama bunlar normal şeyler gelecek tabiki ama geldiği gibide gitsin:111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…