2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Masallah bebegine bende ayni sikayetle gittim idrar yolu enfeksiyonu cikti yanma falanda yoktu dikkat etmek lazim... cok cok gecmis olsun...

Amin canim amin.. annelerinin melekleri onlar meleklerii

Bugün tuzsuz yedim bu sefer tansiyonum düştü. Üüüüüffff...

Canim ona gerek yokki butun hastanelerde bulunduruyolar.. devlet hastanesinde bile var.. he hijyenden yana kafanda soru isareti varsa alabilirsin istersen..

Bugün tuzsuz yedim bu sefer tansiyonum düştü. Üüüüüffff...

Ben sıfır tuz tuketiyorum sanirim o yuzden odemim yok.. oyle alismisim annemde cok cok az atardi yemege, herkes istedigi kadar atsin tuzu derdi.bende usenirdim tuzu tabagima atmazdim oyle alistim doktora her gittigimde tansiyonum olculur klasik hic sasmaz ya 12 8 ya 11 7 :)

aldıkların hayırlı olsun canım. bende bir gecelik bir pijama takımı sabahlıklı 4-5 tane de büyük boy don koycam :) birde kanz marka pompa almıştım ne olur ne olmaz diye onuda koycam.

Bu dediklerinden bir tek ateş ölçeri aldım telsiz ve süt sağmayı gerek duyarsak alacağız.

Alt değiştirme ısıtıcısı ne ola ki? ? ? :44:

bende şeker çıktıgındandır bazı şeyleri kestim ve az yiyorum hatta 3 kiloda verdim.tuzu zaten azaltmıstım ekmeği kestim bugday çavdar... onları yiyorum.evet acıkınca vuruyor.ne yapsın içimizdeki seslere tepki veriyor o, yoksa o da acıktıgından değil. tuvaletle ilgili mevzularımızda ve acıkınca artık mahfediyor beni.bide sagıma yatarken çok vuruyor o niye anlamadım rahatsız ediyorum onu galiba

Kizlar lohusa pijamasi bide sabahlik almistim bebe mavisi.. lohusa taci alicamda bebe mavisi mi aliyim, yoksa beyaz mi? Mavi tac cok bogar mi?

Benimki 90 50 çıktı. daha da düştüğü oluyor en azından tamamen kesmesem de azaltayım

kemiklerimdende catirti sesleri geliyor gece donerken kirildi sanki esim noluyo bu ses ne diye uyandi sik hamile kalmanin verdigi yan etkiler olsa gerek bu arada tsk ederim cvbin icin

kuzum06 dün bende azdaha dogurucam saniyordum. Evek bebek kafasini yerlestiriyormus kanala, onun sancilariymis. Yani cok sükür artik her an bekleyebiliriz, eger minnaklar yerlestilerse yerlerine. Bende paltes topunun üzerindeyim iki gündür rahat yerlessin diye, arada hopluyorum esim cok kiziyor, bebegin kadasini sersem ettin dan dan diye:))

ahahahah, buyur gel arkadasimm.. nasilda memnun olurum bilemezsin, burada ayni dilden ayni dinden bir dostum ziyarete gelmis olur... Valla basim üstünde tasirdim gelseydin, hamile falan dinlemezdim:)) Canim benim sorma bende azicik uyudum ama hepsinde rüya gördüm Allah hayirlara cikarsin, sanci takibi yapiyordum, 10 dk bir düstü bir uyandim nerdese esimi uyandirip kos hastaneye dicektim. Bi baktim yataktayim, kalem kagit yok ortada:)))

sormaaaa canim yaaa, bende herbir pilimi pirtimi topladim iki kere dus aldim jiletlendim gidersem ele güne rezil olmayim diye. Hatta sürme bile cektim sonra aklima gelmez diye:)) ama Melek hanim beni kadirdi, sakaci bisi olucak anlasilan:)) bebek kafasini kanala yerlestirmeye calisiyormus, eee iri bebek yaa giremedi zahir rahatca kana sanci yapti...Esim pazartesiye kadar izin almis, karim yarin kesin doguru diye:)))Türkiye dekiler dakka basi yaziyor durum ne diye:)) ama gece 4 de bitti benim sanci, hergünkünden bile iyi durumdayim. Bebek iyice asagi gidince nefesim düzeldi, yürüyüsüm hizlandi.

Ayrica su karamsar düsüncelerini birak. hepsi hormonlarin maksimum düzeyde olmasindan kaynaklaniyor. Hepimiz cok yprulduk, cok bunaldik. Bende gecen gün camasir yerlestiriyordum, bi alama hissi geldi, ayy dedim iki damla gözyesi dökeyimmm, nerdeee bir agliyorum sorma nefes alamadim, tüküregim genzime kacti öksürme krizi geldi öle yazdim. Gözlerim kanlandi gecmedi saatlerce..Yani ancak kendi kendimizi iyi edebiliriz, sakin olalim, az kaldi. Hemizi bir nefeste kurtarsin Rabbim insaalllah..

canim benimmm, bende korkuyorumm. Ama korkmamaliyiz. Bebekkkkk geliyor kuzucummm, mis gibi kokan, minicik elleri minicikk ayaklari olan senden, esinden bir parca geliyor. Ne varmis agri cektiysek, ne varmis acidiysa.. Sanki üsütütügünde hicmi kivranmadim adet agrisinda... Rabbim yeterki saglikli dogum versin, yoksa aci falan gecer gider. Kuzularimizi koklucaz, giydircez, emzircez. Bunlari düsün. Senden bir parca, caninnnnin cani geliyor...

canim benim hic üzülme, o agri bende uzun zamandir var. Hele ayaklarimi hic sorma. Bende bide cok ödem var, bacaklarima bastirinca barmak izim kaliyor, görsen korkarsin. Bebek her hareket ettiginde vajinam yirtiliyor saniyorum, elimde tutuyorum bastiriyorum. Yani hepsi normal sikinti yapma. Epidüral konusunu hic ama hic bilmiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…