- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Selam herkese,
3 gundur sol bel boslugum cok agriyordu. Sagdan soldan hamilesin ya olur olur, hamilesin ya yell giriyor komikliklerini bir yana birakip gittim. Tamda supelendigim sey, sol bobrekte buyume+idrar yolu enfeksiyonu. Agri kesici arti antibiuotik bol sivi bol c vitamini..
oglum iyi sukur 3050 olmus minik kusum benim.
yok yok baglama birşeye benimde anlık böle oluyor işte. benim kızım çok şanslı olacak annesi gibi. bana sans 30 um dan sonra vurdu kocamla evlenerek.var tabiki sıkıntılar olmaz mı ama ona sarılmak kokusunu almak daima arkamda oldugunu bilmek yetiyor. şimdide kızımız olacak onu çok seven annesi ve babası olacak.belki herşeyi dört dörtlük olmayacak ama kısmetse ben olacagım babası olacak yanında.4 sene çocuk için çok çektim Allahım onu bize verdiyse vardır bir hikmeti.pozitif olalım lütfen böyle şeyler geliyor ister istemez aklımıza ama bunlar normal şeyler gelecek tabiki ama geldiği gibide gitsin:111:
aynen yaa... bende aynı şeyi düşünüyorum. Aaaannneeeee... karnım açıktı...!!! diye mi vuruyor acaba? :) bende acıkınca vurduğunu fark ettim. tuzlu yeme canım biz eşimle artık hep tuzsuz yiyoruz hakikaten elim yüzüm indi. 2 haftadır hiç kilo almamışım oğluşum 650gr almış. su çok tuz az :)
slm kızlar nasılsınız doğum zamanı tam netleşen varmı?
bugün bayram öncesi kontrolüm vardı hastaneye gittim doktorum doğuma gitti muayne olamadım.
aşağıdan muayne edip çatıma bakıcaktı kaldım. yarın da işte son günüm gitmesem olmayacak. c.tesiye kaldım ben yine pufff
gelirken kendime gecelik aldım pijama takımı aldım büyük beden don aldım:) hastane cantamı tamamlanak üzereyim artık gecengünde lansinohn göğüs pompasını almıştım umarım sıkıntı yaşamam ama hastane cantama onuda koysammı bilemedim.
Bugün tuzsuz yedim bu sefer tansiyonum düştü. Üüüüüffff...
slm kızlar nasılsınız doğum zamanı tam netleşen varmı?
bugün bayram öncesi kontrolüm vardı hastaneye gittim doktorum doğuma gitti muayne olamadım.
aşağıdan muayne edip çatıma bakıcaktı kaldım. yarın da işte son günüm gitmesem olmayacak. c.tesiye kaldım ben yine pufff
gelirken kendime gecelik aldım pijama takımı aldım büyük beden don aldım:) hastane cantamı tamamlanak üzereyim artık gecengünde lansinohn göğüs pompasını almıştım umarım sıkıntı yaşamam ama hastane cantama onuda koysammı bilemedim.
slm kızlar bizde bugun kontrolden geldik yine aynı uzan yat dinlen bayramdn sonra tekrar gel dedi doktorm agrılardan dolayı aynı şeyler bende işi gücü bıraktm oturuyorm yatcm ne yapalım...
o naz yapa dursun, ben az sonra cikip kalan alisverisimi tamamlayim-. Esim izin almis ben dogururum belki diye:))) gidelim bebek telsizi alalim, ates ölcer alalim, süt sagma makinesi alalim...daha alt degistirme isiticisini bile almamistik. gidleim aalim:))
Bugün tuzsuz yedim bu sefer tansiyonum düştü. Üüüüüffff...
aynen yaa... bende aynı şeyi düşünüyorum. Aaaannneeeee... karnım açıktı...!!! diye mi vuruyor acaba? :) bende acıkınca vurduğunu fark ettim. tuzlu yeme canım biz eşimle artık hep tuzsuz yiyoruz hakikaten elim yüzüm indi. 2 haftadır hiç kilo almamışım oğluşum 650gr almış. su çok tuz az :)
Ben sıfır tuz tuketiyorum sanirim o yuzden odemim yok.. oyle alismisim annemde cok cok az atardi yemege, herkes istedigi kadar atsin tuzu derdi.bende usenirdim tuzu tabagima atmazdim oyle alistimdoktora her gittigimde tansiyonum olculur klasik hic sasmaz ya 12 8 ya 11 7 :)
canım saydıklarının ayyynısı bende de var.doktor kontrolümede daha 10 gün var benimde.ama ben son haftalar olduğu için diye diye düşünüyorum.bana normal geldi yani.alt bölge kemiklerinin ağrıması çatının genişlemesinden bence e belimiz zaten ağrıyor.dediğin gibi geceleri dönemiyorum canım acıyo.aynı şikayetler biçoğumuzda var.
Aynen öyleay düşük tansiyon benimde sorunum ama tuzlu yiyince de şişler çıkıyor meydana
iki ucu boklu deynek :)
Benimki 90 50 çıktı. daha da düştüğü oluyor en azından tamamen kesmesem de azaltayım
Herkeze merhaba, inşallah herkez çok iyidir herşey yolundadir, sayfalar çok birikmiş hepsini okuyamadim.
Ikigun önce kontrolüm vardi hersey yolunda çok şükür ama yine kilomuzu söylemedi doktor, nst ye bağlandım sanci çıkmadı oysaki bir gün once yerimden kalkamamistim, hastaneden çıkıp eve gelirken yolda belime inanilmaz bir ağrı girdi ölüyorum sandim ve ne yaptıysam geçmedi öleceğim sandim, internetten baktim egzersiz harrketleri varmış onlari buldum onları yaptim biraz rahatladim ama tamamen değil, dünde çok olmasada vardi ağrım yine egzersiz yaptim ama kalkmadim yerimden.
Bel ağrıları tedirgin etti ve dün ağdamı yaptirdim dedim ne olur ne olmaz, çok canim yandı ama rahatladim çok şükür, cantamda eksiklerim vardi onları tamamladim, kizimin yatağı hazirdi zaten cantamizda eksiksiz bende hazirim bi evimin temizliği kaldi, yavrum ne zaman isterse gelebilir artik, Ogün doktor ultrasonda bakarken vajinamin tam üstüne bastirinca orda çok ağrım oluyor dedim normaldir başını yerlestirmeye çalışıyor dedi.
Elifcim ağda işini sen ne yaptin?
bütün gece rüyamda seninle uğraştım .hatta size geldik falan .sancıların devam ediyomuş güya aman allahım ne geceydi .sonra ben doğum yapıyorum hemde arkadaşa oturmaya gittiğim yerde hiç acımıyo falan çok garipti çookk .sonra kızımı emziriyorum hala bi garibim valla .
sen iyisin galiba sancıların geçmiş .kızın kandırdı galiba annesi
merhaba kızlar herkes iyidir inşallah dicem de artık herkeste aynı sancılar kasılmalar ve uykusuz geceler .neyse az kaldı sabır biraz daha sonra miss kokulu yavrularımız bizimle oalack inş
mimoreeeeeeeeee
ayyyy öldüm resmen bi açtım senin sancıların başlamış 30 sayfa filan internette kilit, hiç birşeyide atlamak istemedim sayfaları bitirene kadar heycandan karnıma arı girdi valla, bugün kesin doğurursun dicektim ama alışverişe gidiyormuşsun azalmış sancıların valla böyle bir son beklemiyordum ama yinede ilk sen doğurcan sanırım arkasındanda yusuf doğurur diye düşünüyorum onunda başlamış ufak ufak allah cemli cümlemize yardım etsin inşallah bir nefeste kurtarsın
bende 35+5 teyim ama iki hafta önden gidiyo yani 37+5 oluyo tam memlekete gitmeye niyetlenmiştim bayram için ama bugün okuyunca vaz caydım
dün gece çok garip birşey yaşadım, eşim komik birşey söyledi yatarken ama öle çokta gülmekten yırtıcak birşey değildi
sonra ben bir başladım gülmeye allahım ne gülmek nefes alamadım bir ara sonra karnıma arı girdi ve sinirim bozuldu bu seferde ağlamaya başladım, ağladım ağladım ara vermeden tekrar gülme krizim geldi deli gibiydim, dakikalarca ve hiç ara vermeden bir güldüm bir ağladım, en sonunda baktım olmaacak kalkıp birşeylerle uğraşayım belki geçer dedim geçmedi bir kaç dakikada öle devam ettim en sonunda sakinleşip yattım ama karnım çok arıdı ve bebeğim sertleşip toplandı, sanırım bir sinir krizi geçirdim
bunu pak dile getirmek istemiyorum ama sanırım çok korkuyorum bebeğim haftasından önde gidiyor ve bende çok zayıf biriyim en son 56 kiloydum en fazla bir kilo daha almışımdır ki oda bebişimde, bu ikinci doğumum ama birinci oğlum çok küçüktü 1.800 gr doğdu çok kolay oldu, bu beni çok korkutuyo eşimle bu konuyu konuşmak istiyorum o beni rahatlatır eminim ama bu seferde onu korkuturum içten içe kendini yer diye korkuyorum düşünsenize benim doğurmamı beklerken neler çeker, geçen sefer ağlamış beklerken şimdi öle birşey desem olmaz ama bölede rahatlayamıyorum sizede yazmak istemedim bu konuyu ama eminim benim hissettiklerimi hissedeniniz vardır yada benden daha sağlam bir ruh haline sahipsinizdir de beni silkeleyip kendime getirirsiniz diye düşündüm, eğe sizide üzdüysem yada kötü anlamda etkilediysem çok özür dilerim beni affedin ve yazdıklarımı unutun gitsin
Ablacim bana müthiş pozitif enerji veriyorsun, normal doğum istiyorum ve şuan için bir sıkıntımız yok çatı genişliği ni doğum süreci başladığında bakiyor gittigim hastane, o anda bi sıkıntı cikmazsa normal olacak ama korkmuyorda değilim, hamileliğin basindan butarafa yaşadığımız sıkıntıları düşünün deyince evett yaaaaa dedim bi cesaret geldi :-D
İnşallah en kisa zamanda bi avazda kurtul arkandanda bizler kurtulalim hayirlisiyla
soracagim sizden baska kimse yok cunki doktor kontrolume daha var ayni sikayeti yasiyan varmi onu merakediyorum ben 20 gundur uyku uyuyamiyorum apis aram cok agriyor ayak eklem yerlerim falan kopcak gibi agriyor geceleri sagima soluma inliye inliye donuyorum 2 ci gebeligim ama ilkinde boyle seyler yasamadim nekadar normal bilmiyorum dun alisveriste sancilandim esim geldi aldi beni daha 35 haftaligiz cumartesi 36 olcazbu arada cati kontrolu acilma hic yasamamis arkadaslara soyluyorum acima hafif oluyor yanma seklinde eger acilma varsa hic aci olmuyor acilma yoksa cok az bi aci oluyor arkasindan hafif pembe kan gelmesi normalmis benden geldi ama 7 gun sonra tekrar gittimde acilmam vardi doktor normal demisti ikinci epudurel herkez bas ve bel agrisi yapiyor diyor bana benim basim dogumdan sonra cok agridi halada devam bel agrimi anliyamiyorum cunki bekarlimdanda vardi ben faydasini goremedim ama tum arkadaslarim epudurelden cok memnun ama sunu mutlaka epudureli yapacak olan anestezi uzmaniniza sorun ilk sivi alipmi yapicak yoksa direkmi direkse o riskliymis ilk ilac vercegi kadar sivi almasi gerekmis o riski varmis ben burdaki doktorlarin soyledigini diyorum tam net ogrennin bence neyse benle ayni sikayetleri yasayan arkadaslar varsa ve beni dikkate alip yazarlarsa cok sevinicem benimde icim rahat olucak cunki evde yanlizim tek oglum var kucuk annemlerde anca doguma yetiscek gibi mektbumuz kayboldu baya zor gunler gecirdk anca basvuru yapcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?