puffyyy abla nerdesın yaaaaaaaaaa çokkk merakk edıyorummmmmmmmmmmmm seniiiiiiii duy sesimiiiiiiiiiii gelll bizi merakta koymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hergun gelen ınsandın tatılemı gıttın yoksaaaaa:))
Canim bu eksi tatli isine pek inanmiyorum aslinda ben. internette hep farkli seyler yaziyo. Teyzesi oglum maalesef sadece rüyamda dedi bu lafi o kadar ömrü olmadi melegimin. Insallah bu bebegimin ömrü uzun olur.
Tatlim bende Dun Gece Ruyamda Gordum Oglum vardi 2 3 Yaslarinda Gordum :)) gonul Kiz Istiyo Ama Erkek Olacak Galiba
Kızlar benim de hala karnım adet olcakmış gibi ağrıyor ve memişlerim de öyle şiş ve ağrıyo:44: çok korkuyorum karın ağrımdan
kızlarr biz geldik.. bebişi göremedim tahmin ettigim gibi ama 1 haftada kese büyümüş baya bide yolk sac görünüo:) o bile çook mutlu etti beni 2 hafta sonra gelin sorun yok dedi dr. böbreklerimde kist varmış ugraştıracak bu bizi dedi böle işte..
buarada bende bazen çok üşüyorum sabahta uyandıgımda aşırı terlemiş oluyorum normalmiş..
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin muhtemel doğum tarihlerimiz aynı 3 kasım anneleri baya çoğaldık :)
ben hamile kaldığımız öğrenmeden bi 10 gün önce oğlum olmuş görmüşdüm ama sonra hali böle 3 yaşında falan hatta eli yüzü gözü üzerindeki kıyafeti bile halen gözümün önünde ahhh annesinin gülüü.... hayırlısı olsun inşallah
7 haftada görünmedimi?
ben boşuna gidicem o zamanhenüz 6+3 üm
kızzlar ben p.tesi günü dr gttim pıt pıtları duyduk eşimle.. rabbim herkese nasip etsinnnnnama buğün pek keyfim yok çnkü 10 dk da 1 wc ye gdiorum hep tuvalette geçti günüm buğünnnn sizce normal miii???
canım bende 6+3 üm sat ne senin? belki senin ki görünür döllenme zamanına göre değişebiliyor sanırım.. 2 hafta daha beklicem
kızzlar ben p.tesi günü dr gttim pıt pıtları duyduk eşimle.. rabbim herkese nasip etsinnnnnama buğün pek keyfim yok çnkü 10 dk da 1 wc ye gdiorum hep tuvalette geçti günüm buğünnnn sizce normal miii???
canım bağzı günler çok yoğun oluyo bağzı günler daha az mesela ben dün çok iyiydim bugün berbat bir durumdayım. ama böle 2-3 gün daha tekrarlarsa üst üste ozaman bi doktora gidebilirsin serum takarlar he bide seni rahatsız edebilecek kokulardan uzak dur parfum oda spreyi ıslak mendil yemek kokusu mutfak kokusu hepsinden uzak dur evdeysen mümkün olduğunca uzan ve dinlen
yok canım ben dr memnunum :))Ayyyy evet canımmmm yaa benim cuma 13.30 da randevum. İnşallah buluşuruz antalyalı hamişler olarakŞu kilo olayına da bi diyetisyene görün derim ben canım
Canım yanlış hatırlamıyorsam ev taşıyacaktı o 1-2 ay yokum demişti. ben mi yanlış hatırlıyorum acaba:44:
Filizim bi de 2 haftaya bir çok gibi geldi bana.Tabi en iyisini doktorlar bilir ama madem içine de sinmemiş başka bi doktorla görüş. fazla ulturason da zararlı olur
bende valla cok panıgım canımmm allah sonumuzu hayretsınbaşta olmasa bende böyleymiş derdim
ama bir gün olup diğer gün olmayınca..offf paranoyak oldum iyice
belkıde canımherhalde leke oldugundan sık cagırıyor olabilir canım
kırmızı olmadıgı sürece endiselenmemeye calıs sen
aynen bende 1 kılo baklava yerım hayır demem yanibende aynen normalde bi tepsi baklava koysan yerdim ama şimdi tatlıdan tiksindim görmek dahi istemiyorum
valla acayıp merak ettım ev falan tasıcakmıydıkı ben baskası dıye hatırlıom ama :44:Bende çok merak ettim acaba bulantılardan hasteneye falan mı yattı allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?