2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
puffyyy abla nerdesın yaaaaaaaaaa çokkk merakk edıyorummmmmmmmmmmmm seniiiiiiii duy sesimiiiiiiiiiii gelll bizi merakta koymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hergun gelen ınsandın tatılemı gıttın yoksaaaaa:))

Bende çok merak ettim acaba bulantılardan hasteneye falan mı yattı allah korusun

Canim bu eksi tatli isine pek inanmiyorum aslinda ben. internette hep farkli seyler yaziyo. Teyzesi oglum maalesef sadece rüyamda dedi bu lafi o kadar ömrü olmadi melegimin. Insallah bu bebegimin ömrü uzun olur.

İnşallah canım bu sefer sağlıkla kucağına alır
ve rüyada duyduğunu gerçeğinde de duyarsın.:)

kızlarr biz geldik.. bebişi göremedim tahmin ettigim gibi ama 1 haftada kese büyümüş baya bide yolk sac görünüo:) o bile çook mutlu etti beni 2 hafta sonra gelin sorun yok dedi dr. böbreklerimde kist varmış ugraştıracak bu bizi dedi böle işte..
buarada bende bazen çok üşüyorum sabahta uyandıgımda aşırı terlemiş oluyorum normalmiş..

Tatlim bende Dun Gece Ruyamda Gordum Oglum vardi 2 3 Yaslarinda Gordum :)) gonul Kiz Istiyo Ama Erkek Olacak Galiba

ben hamile kaldığımız öğrenmeden bi 10 gün önce oğlum olmuş görmüşdüm ama sonra hali böle 3 yaşında falan hatta eli yüzü gözü üzerindeki kıyafeti bile halen gözümün önünde ahhh annesinin gülüü.... hayırlısı olsun inşallah

Kızlar benim de hala karnım adet olcakmış gibi ağrıyor ve memişlerim de öyle şiş ve ağrıyo:44: çok korkuyorum karın ağrımdan

aynen canım ben de çok korkuyodum acaba düşük mü yapıcam diye ama burda yazılanları okuyunca ohhh herkeste oluyomuş normalmiş dedim

7 haftada görünmedimi?
ben boşuna gidicem o zamanhenüz 6+3 üm

Desene ogullarimiz olacak Hayirli Evlat Olsunlar Saglikli Olsunlarda :) benim Canim Tatlida Istemiyo Acayip Eksi Seyler Cekiyo Canim :)))

kızlar bademcikleri acıyan var mı benim gibi,bir haftadır mahvoldum.dr pastil kullan dedi,onu da kullanıyorum bu sefer aradan 2 saat geçmeden tekrar başlıyor acımaya.zaten bundan bir ay önce ağır grip atlattım bir ayda 3 kez grip oldum iğnelerle kalkabildim ayağa.şimdi de bu çıktı offf.

akşam olsa evime gitsem ve yatsammayaklarımı uzatsam gözlerimi kapatsam yawrumla rüyalara dalsam tatata taamm tatatatamm tatatataaammmm

kızzlar ben p.tesi günü dr gttim pıt pıtları duyduk eşimle.. rabbim herkese nasip etsinnnnn ama buğün pek keyfim yok çnkü 10 dk da 1 wc ye gdiorum hep tuvalette geçti günüm buğünnnn sizce normal miii???

kızzlar ben p.tesi günü dr gttim pıt pıtları duyduk eşimle.. rabbim herkese nasip etsinnnnn ama buğün pek keyfim yok çnkü 10 dk da 1 wc ye gdiorum hep tuvalette geçti günüm buğünnnn sizce normal miii???

Canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.. normal tabi sık wc gitmen.. baskı oluyo yerinde büyüyo bebeğin

canım bağzı günler çok yoğun oluyo bağzı günler daha az mesela ben dün çok iyiydim bugün berbat bir durumdayım. ama böle 2-3 gün daha tekrarlarsa üst üste ozaman bi doktora gidebilirsin serum takarlar he bide seni rahatsız edebilecek kokulardan uzak dur parfum oda spreyi ıslak mendil yemek kokusu mutfak kokusu hepsinden uzak dur evdeysen mümkün olduğunca uzan ve dinlen

kendime güldüm okadar çok kendimi miğde bulantısına adapte etmişimki demekki sık sık idrara gidebilceğin aklıma bile gelmemiş

normal canım ben de aynı şekildeyim ... Bide iş yerinde birisi lavaboda oluyo çatlıcak gibi oluyorum beklerken

yok canım ben dr memnunum :))
puff abla evmı tasıcakk baskası deılmıydı oo yaa

başta olmasa bende böyleymiş derdim
ama bir gün olup diğer gün olmayınca..offf paranoyak oldum iyice
bende valla cok panıgım canımmm allah sonumuzu hayretsın
herhalde leke oldugundan sık cagırıyor olabilir canım
kırmızı olmadıgı sürece endiselenmemeye calıs sen
belkıde canım
bende aynen normalde bi tepsi baklava koysan yerdim ama şimdi tatlıdan tiksindim görmek dahi istemiyorum
aynen bende 1 kılo baklava yerım hayır demem yani o yuzden pkoluyuz ıste
Bende çok merak ettim acaba bulantılardan hasteneye falan mı yattı allah korusun
valla acayıp merak ettım ev falan tasıcakmıydıkı ben baskası dıye hatırlıom ama :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…