aynen kuzum. bende uyuyamıyorum vallaa. bebişler iyi şükür. ben özele gittiğim için yapıyorlar demekki.
bebişinin iyi olmasına sevindim. iyi dinlenmeler.
bi de alış veriş merkezinde doğuruyormuşsun ne güleriz ama:)
kilo konusunda hiç deme üniversitede 20 aldım evlendim bi 20 daha aldım 100 le hamile kaldım Allahtan kızım çok aldırmadı annesine 109 110 falanım nasıl gidecek bunlar ya iyice yuvarlak oldum(
kızım vurmanın dışında acayıpyer degiştiriyo karnımı dışardan izliyorum inip çıkıyo sağ sol gidiyo doğum pozisyondaymış ..
epiduralden de korkuyorum ben sancı hissetmezsem nasıl ıkınıcam diyorum ....sezeryanda da hissedersem kötü olurum sanki bayıltıp alsınlar...ayy bide yanmalarım var midem den ölüyorum ne yesem çıkyo su bile içemiyorum ekşime öldürdü beni yatma oturma yürüme napıcamı bilemedim....
hadii gözün aydınnn pamuk damlacık annesini doya doya koklasın bundan sonrabol bol emzirr pamuğunu. eve geçdiğinizde de haberimiz olsun
selamlar bugün geç girdim topiğe hemen miamore doğurdumu acep diye bakaem dedim
bizim doğuracak bayan alışverişe çıkmış
hayırlısıyla kuzucuğunu kucağına alırsın inşallah. seni çok merak ediyorum hafta sonuna belkide değumun olur hayırlıysla
cabım benimde arada dediğin gibi kpır kıprı bazende hiç uyuyomudur nedir
bugünlerde de top gibi karnımda toplanıyo bastırıyo soluğumu kesiyo bu nedir sizdede oluyormu kasılmamı acaba bebeğim mi yapıyor :44:
maşallah yavrunaa 2 aydır nasıl gitmedin ayy ben çatlarımmm:26:
sakın korkma normal doğumdan bence her kadın bunu yapıyosa biz neden yapmayalım. o ağrıyı sancıyı çekmelisin bence anneliğin en güzel anı yavrunu doğarken görmek ağlayışına şahit olmak. haa mecburi sezaryan olanlara diyeceğim yok ama keyfi olma sonrası zormuş sezaryanın. miamore arkadaşım gibi düşüüyorum bende
rica ederim canım ne demek.bu site benim içinde ok adar iyi oluyoki.iyiki üye olmuşum diyorum aklıma takılan herşeyi soruyorum paylaşıyoruz bildiklerimizi güzel oluyo.kaç yaşındasın canım kaçıncı bebiş hayırlısıyla.kemiklerimdende catirti sesleri geliyor gece donerken kirildi sanki esim noluyo bu ses ne diye uyandi sik hamile kalmanin verdigi yan etkiler olsa gerek bu arada tsk ederim cvbin icin
canımmmm hiiiç üzülme bende yanlızım.doğum anına kadar kimse gelmicek.bende ihtiyaç duyuyorum inan biraz riskli geçti öünkü benim.herşey eşimle bana bakıyo.tam doğum anında memleketler uzak yetişebilceklermi bilemiyorum herşey muamma.ama işte herkesin bi işi var diye düşünüyorum.kırılmıyorum kimseye.ha ailelerin yaptığı güzel hediyeleri görünce bende imrenmiyorum değil.ama olsun allaha şükür muhtaç değiliz kimseye biz hallettik bi çok şeyini.yeterki sağlıkla alalım kucağımıza.biz çook iyi anneler olucaz.inanıyorum.Allahında izniyle inşallah.iyi akşamlar annişler ve onların minnak göbişlerii
annelerin ilgisiyle ilgili bişeyler duymak burnumun direğini sızlatıyor...
sanki öksüz bir gebe gibiyim annem babam sağlar çok şükür ammaa her zamanki gibi ilgisizlerr
önceleri o kadar aklıma gelmezken ilgisizlikleri hamile olduğumdan beri annemi düşünür oldum ve ilgisine ihtiyaç duydum.
başkalarının anneleri beşiğini bebeğin çeyizini giyimini alırken duyduklarım hep imrendirdi beni..
doğumda yanımda olmayacak mısın demişdim geçen gün telde kaynanan gelmeyecek mi dedi??
onun yeri ayrı sen annesin demi sen düşün benden önce sende gelecem kızım doğmadan de nerdeee.
neyse kırıldım dahada arayıp demedim muhtaç olduğumu düşünüyor insan öyle düşünmemeli evladının yanında hissetirmeli kendini..
baktı ben aramıyorum kendi aradı sonra nasılım diye.
neyse yahu sizlerle paylaşmak istedim sadece niyetim sizide üzmek değil.
anneme karşı bi isyan en çok ihtiyaçım olduğu zamanda olmayacak yanımda (ne zaman oldu ki )
böyle anasız babasız yanlız başıma olacağız eşimle hast. köşelerinde.
yavrumu kucağıma sağlıklı bi şekilde alayım istemiyorum kimseyii (desemde inanmayın kendimi teselli ediyorum sadece)
insan arıyor yakınlarını yanında.
bu halde bide alışverişe gidiyosun yaa valla helal olsun :))))
iyi akşamlar annişler ve onların minnak göbişlerii
sanki öksüz bir gebe gibiyim annem babam sağlar çok şükür ammaa her zamanki gibi ilgisizlerr
önceleri o kadar aklıma gelmezken ilgisizlikleri hamile olduğumdan beri annemi düşünür oldum ve ilgisine ihtiyaç duydum.
başkalarının anneleri beşiğini bebeğin çeyizini giyimini alırken duyduklarım hep imrendirdi beni..
doğumda yanımda olmayacak mısın demişdim geçen gün telde kaynanan gelmeyecek mi dedi??
onun yeri ayrı sen annesin demi sen düşün benden önce sende gelecem kızım doğmadan de nerdeee.
neyse kırıldım dahada arayıp demedim muhtaç olduğumu düşünüyor insan öyle düşünmemeli evladının yanında hissetirmeli kendini..
anneme karşı bi isyan en çok ihtiyaçım olduğu zamanda olmayacak yanımda (ne zaman oldu ki )
yavrumu kucağıma sağlıklı bi şekilde alayım istemiyorum kimseyii (desemde inanmayın kendimi teselli ediyorum sadece)
cani ne iyi olur yaa. 11 ekim mesala. ben cok severim 3-7-9-11 sayilarini..:)) hem esimde izin almisken cikarivereyim aradan:))) benimki simdilik normal dogum görünüyor ama son dakka ne olur bilinmez. Rabbim ne hayirlisi ise onu versin insallah hepimiz icin..:)
Canim bebeginin iyi olmasina sevindim... benim suanda gittigim hastanede de yapmiyolar epidural, ama doktorumdan cok memnunum:26:suanki hastane eve 5 dk ..15 20 dk olan hastaneler var fiyat falan aldim... ekim sonu falan kafamdaki hastaneye gidicem,epiduralle alakali kontrole bi konusucam bakalim ne diyecekler...
annem benim evde yatarak normal oguramam. Yürümem lazim. Hem dedim yaa eskisinden daha iyi nefes aliyom, yani atli gibi kosturabilirim bile:)) Bide esim izinliyken gidiverelim alisverise dedim.. Ama bir istisna yaptim tabiii, arabayi kullanmadim:)))
annem benim evde yatarak normal oguramam. Yürümem lazim. Hem dedim yaa eskisinden daha iyi nefes aliyom, yani atli gibi kosturabilirim bile:)) Bide esim izinliyken gidiverelim alisverise dedim.. Ama bir istisna yaptim tabiii, arabayi kullanmadim:)))
Bu dediklerinden bir tek ateş ölçeri aldım telsiz ve süt sağmayı gerek duyarsak alacağız.
Alt değiştirme ısıtıcısı ne ola ki? ? ? :44:
canım ne güzel yazmışsın biraz yüreklendirdi yazdıkların.son zamanlarda bende korkmaya başladım normal doğumdan tek düşündüğüm bebeğim rahat çıkacakmı sıkışırsa ne olur.ağrı eşiğim biraz düşüktür ben nasıl dayancam falan filanlar işte:)))Dogurgan memelilere selam olsun :))))
Napiyorsunuz bakalim doguraniniz varmi ...
Bugun yine sabahtan ciktim evde. Arkadasla bulustuk kahvaltiya gittik sonra alisveris merkezinde gezdik
Emrem icin yünlü sapka aldim ...
Bebek arabasi icin kuzuyünü tuluma benzer kilif gibi seyler oluyor tam ismini bilmiyorum bebegi soguklarda icine sokusturuyorsun :)
Ondan almam gerekiyor .. Soguklarda sabah disari ciktigimizda lazim olacak
Ozlmalprn gecmis olsun canim insallah ilaclarin fayda eder...
Dikkatimi cekti yazilarda türkiyede doktorlarin cogu seteryana yönlendiriyor nedenki ???
Anne adaylarinin korkularini yenmelerine birazcik yardimci olsalar ...
Tekrardan yazayim istedim arkadaslar ilk doguma giderkende hep dogal olsun istedim ..
Catir catir dogurcam diyordum :))) simdide rabbim dogal yolla yardimcim olur insallah ..
Kucaginiza aldiginiz an geciyor agrilar sizilar
10 saat sanci ceken birisi olarak söylüyorum en son zamanlarda o asiri sancilar oluyor bebegin cikmasina ramak kala
..
Sancilari niz basladiginda kasil alariniz varsa bol sivi tüketin kizlar , bebegin kalp atislarini düzene sokuyor ...
Birde bir arkadas yazmisti bakteri oldugu icin dogal normal dogumu önermedi doktor diye ...
Bendede oglumda bakteri cardi , dogumdan önce antibiyotik verdiler sancilar basladiginda ...doktoruna bir sor istersen ( ismi hatirlayanadim kusura bakma )
iyi akşamlar annişler ve onların minnak göbişlerii
Kızkardeşimin doğumgünü 11 ekim :)
aslında en iyisini sen yapıyosun ağrılar başladığında yatıp kalmamk gerekiyomuş.yüricekmişsin.evde dahi olsan evi turlıcakmışsın.
miamore canım ben senin 13 ekimde doğum yapacağını hissediyorum. hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?