2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bi de alış veriş merkezinde doğuruyormuşsun ne güleriz ama:)

ayyyy orada sancilansam cok sansli olurum. Bizim köye hastane 22 km. Ama alisveris merkezine cok yakin..:)) hazira konmus olurum ama nerde, bebek asagi inmis nefesim düzeldi yürümem degisti, hizlandim. Nefes alabiliyorum artikin:))

iyi akşamlar annişler ve onların minnak göbişlerii
annelerin ilgisiyle ilgili bişeyler duymak burnumun direğini sızlatıyor...
sanki öksüz bir gebe gibiyim annem babam sağlar çok şükür ammaa her zamanki gibi ilgisizlerr
önceleri o kadar aklıma gelmezken ilgisizlikleri hamile olduğumdan beri annemi düşünür oldum ve ilgisine ihtiyaç duydum.
başkalarının anneleri beşiğini bebeğin çeyizini giyimini alırken duyduklarım hep imrendirdi beni..
doğumda yanımda olmayacak mısın demişdim geçen gün telde kaynanan gelmeyecek mi dedi??
onun yeri ayrı sen annesin demi sen düşün benden önce sende gelecem kızım doğmadan de nerdeee.
neyse kırıldım dahada arayıp demedim muhtaç olduğumu düşünüyor insan öyle düşünmemeli evladının yanında hissetirmeli kendini..
baktı ben aramıyorum kendi aradı sonra nasılım diye.
neyse yahu sizlerle paylaşmak istedim sadece niyetim sizide üzmek değil.
anneme karşı bi isyan en çok ihtiyaçım olduğu zamanda olmayacak yanımda (ne zaman oldu ki )
böyle anasız babasız yanlız başıma olacağız eşimle hast. köşelerinde.
yavrumu kucağıma sağlıklı bi şekilde alayım istemiyorum kimseyii (desemde inanmayın kendimi teselli ediyorum sadece)
insan arıyor yakınlarını yanında.

bisi olmaz korkma.. Rabbim kimseye tasiyamacagi yükü yüklemez. Hakkimizda ne hayilrisi ise o olsun- Sezeryan da cok kötü öcü bisi degil, eger gerekliyde bebeklerimiz icin katlanmadigimiz sey kalmadi, bunami katlanamicaz...Düsünme o kadar incesini , Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin de..

ben simdi normal dogumu cok istiyorm, ama son dakka doktor sezeryan derse ne yapayim. Mecbur. Bakin bizim kücük gelin doktor, normal olsun diye cok caba harcadi, bütün dogummkurslarina gitti, günde iki saat dogum egzersizleri yapardi. Ama son dakka cocouk ters dönüversi sezeryan oldu. Nasil agladi anlatamam, doguma gittti geldi hala agliyor. Sütü gelmedi, bebegi anne sütünden mahrum kaldi. Canlarimmm, sakin olun ve hem kendinize hem bebise yardimci olun..

cani ne iyi olur yaa. 11 ekim mesala. ben cok severim 3-7-9-11 sayilarini..:)) hem esimde izin almisken cikarivereyim aradan:))) benimki simdilik normal dogum görünüyor ama son dakka ne olur bilinmez. Rabbim ne hayirlisi ise onu versin insallah hepimiz icin..:)

kemiklerimdende catirti sesleri geliyor gece donerken kirildi sanki esim noluyo bu ses ne diye uyandi sik hamile kalmanin verdigi yan etkiler olsa gerek bu arada tsk ederim cvbin icin
rica ederim canım ne demek.bu site benim içinde ok adar iyi oluyoki.iyiki üye olmuşum diyorum aklıma takılan herşeyi soruyorum paylaşıyoruz bildiklerimizi güzel oluyo.kaç yaşındasın canım kaçıncı bebiş hayırlısıyla.

canımmmm hiiiç üzülme bende yanlızım.doğum anına kadar kimse gelmicek.bende ihtiyaç duyuyorum inan biraz riskli geçti öünkü benim.herşey eşimle bana bakıyo.tam doğum anında memleketler uzak yetişebilceklermi bilemiyorum herşey muamma.ama işte herkesin bi işi var diye düşünüyorum.kırılmıyorum kimseye.ha ailelerin yaptığı güzel hediyeleri görünce bende imrenmiyorum değil.ama olsun allaha şükür muhtaç değiliz kimseye biz hallettik bi çok şeyini.yeterki sağlıkla alalım kucağımıza.biz çook iyi anneler olucaz.inanıyorum.Allahında izniyle inşallah.

bu halde bide alışverişe gidiyosun yaa valla helal olsun :))))

annem benim evde yatarak normal oguramam. Yürümem lazim. Hem dedim yaa eskisinden daha iyi nefes aliyom, yani atli gibi kosturabilirim bile:)) Bide esim izinliyken gidiverelim alisverise dedim.. Ama bir istisna yaptim tabiii, arabayi kullanmadim:)))

canım benim duygulandırdın beni. eminim annen de yanında olmak ister hamileliğin verdiği alınganlık var hepimizde. gücenme annene çok şükür ki hayattalar.

Kızkardeşimin doğumgünü 11 ekim :)

epidural istiyorum ama hayırlısı işte,hiç birşey net değil bakalım neler yaşayacağız her birimiz.

benim sancılar hala devam ediyor.
miamore benim kızım da mı kanala giriyor acaba?

aslında en iyisini sen yapıyosun ağrılar başladığında yatıp kalmamk gerekiyomuş.yüricekmişsin.evde dahi olsan evi turlıcakmışsın.

Dogurgan memelilere selam olsun :))))
Napiyorsunuz bakalim doguraniniz varmi ...
Bugun yine sabahtan ciktim evde. Arkadasla bulustuk kahvaltiya gittik sonra alisveris merkezinde gezdik
Emrem icin yünlü sapka aldim ...
Bebek arabasi icin kuzuyünü tuluma benzer kilif gibi seyler oluyor tam ismini bilmiyorum bebegi soguklarda icine sokusturuyorsun :)
Ondan almam gerekiyor .. Soguklarda sabah disari ciktigimizda lazim olacak

Ozlmalprn gecmis olsun canim insallah ilaclarin fayda eder...

Dikkatimi cekti yazilarda türkiyede doktorlarin cogu seteryana yönlendiriyor nedenki ???
Anne adaylarinin korkularini yenmelerine birazcik yardimci olsalar ...
Tekrardan yazayim istedim arkadaslar ilk doguma giderkende hep dogal olsun istedim ..
Catir catir dogurcam diyordum :))) simdide rabbim dogal yolla yardimcim olur insallah ..

Kucaginiza aldiginiz an geciyor agrilar sizilar
10 saat sanci ceken birisi olarak söylüyorum en son zamanlarda o asiri sancilar oluyor bebegin cikmasina ramak kala
..
Sancilari niz basladiginda kasil alariniz varsa bol sivi tüketin kizlar , bebegin kalp atislarini düzene sokuyor ...

Birde bir arkadas yazmisti bakteri oldugu icin dogal normal dogumu önermedi doktor diye ...
Bendede oglumda bakteri cardi , dogumdan önce antibiyotik verdiler sancilar basladiginda ...doktoruna bir sor istersen ( ismi hatirlayanadim kusura bakma )

miamore canım ben senin 13 ekimde doğum yapacağını hissediyorum. hayırlısı olsun inşallah

Bu dediklerinden bir tek ateş ölçeri aldım telsiz ve süt sağmayı gerek duyarsak alacağız.

Alt değiştirme ısıtıcısı ne ola ki? ? ? :44:

bebek bezi degistirma masasina monte edicez. altini degistirirken üsütmesin, banyo yaptirdigimizda giydiriken acele etmeden yaglaya yaglaya giydirelim diye...ufo nun kücügü

canım ne güzel yazmışsın biraz yüreklendirdi yazdıkların.son zamanlarda bende korkmaya başladım normal doğumdan tek düşündüğüm bebeğim rahat çıkacakmı sıkışırsa ne olur.ağrı eşiğim biraz düşüktür ben nasıl dayancam falan filanlar işte:)))

bak simdi... buda hormonlarin bir oyunu... Anne o, bunu su an en iyi sen anlarsin..Senin icin ne hissetigini, kalbinin sesini dinle ve üzülemeyi birak. Bazi insanlar ( anneler demiyorum bak) olaylari cabuk kavrayip, kendilerinden biseyleri düsünemezler. Yaradilislari bu. Illa sen dürtmelisin, sen hatirlatlamisin. Annenmde böyle bir insan bence, sadece düsünemiyor...Yoksa seni sevmemesi, senin icin kaygilanmamasi mümkün mü???

aslında en iyisini sen yapıyosun ağrılar başladığında yatıp kalmamk gerekiyomuş.yüricekmişsin.evde dahi olsan evi turlıcakmışsın.

ahahahaha, ben zatenm kurtlu popo. Dün o iki büklüm sancimda yemek pisirdim:)))) makineden bulasiklari cikardim. annem bagiriyor az otur diye:))

bugün kontrolümüz vardı sancılarım çok yüksek çıktı doktorum kanaman yada suyun gelirse hemen acile geliyorsun bayramı atlatırsan byramdan sonra kontrole gel dedi bilmiyorum ama sanki bende açılma var doktor alttan muayene etmedi ben doğurucam galiba az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…