bugün kontrolümüz vardı sancılarım çok yüksek çıktı doktorum kanaman yada suyun gelirse hemen acile geliyorsun bayramı atlatırsan byramdan sonra kontrole gel dedi bilmiyorum ama sanki bende açılma var doktor alttan muayene etmedi ben doğurucam galiba az kaldı
olsun üzülme sakin, gelisimini tamamladi kuzucunn. Rabbim sagliklisindan versinn....
ya kızlar. ben bu aralar yürümekte oturup kalkmakta çok zorlanıyorum. bi de iştahım çok fazla yiyorum doğuma kadar ne yapacağım bilmiyorum.
Miamore
Canim dünürüm kiz sen dogurcam diyodun simdi alisverislerdemi
Geziyon :).
Süt sagma makinasi aldinmi canim aldiysan hangisini aldin.
Ben simdilik almadim lazim olursa eczaneden alicam ilk zamanlar icin.
Sonra da aventin kini almayi düsünüyorum.
bak simdi... buda hormonlarin bir oyunu... Anne o, bunu su an en iyi sen anlarsin..Senin icin ne hissetigini, kalbinin sesini dinle ve üzülemeyi birak. Bazi insanlar ( anneler demiyorum bak) olaylari cabuk kavrayip, kendilerinden biseyleri düsünemezler. Yaradilislari bu. Illa sen dürtmelisin, sen hatirlatlamisin. Annenmde böyle bir insan bence, sadece düsünemiyor...Yoksa seni sevmemesi, senin icin kaygilanmamasi mümkün mü???
rica ederim canım ne demek.bu site benim içinde ok adar iyi oluyoki.iyiki üye olmuşum diyorum aklıma takılan herşeyi soruyorum paylaşıyoruz bildiklerimizi güzel oluyo.kaç yaşındasın canım kaçıncı bebiş hayırlısıyla.
canımmmm hiiiç üzülme bende yanlızım.doğum anına kadar kimse gelmicek.bende ihtiyaç duyuyorum inan biraz riskli geçti öünkü benim.herşey eşimle bana bakıyo.tam doğum anında memleketler uzak yetişebilceklermi bilemiyorum herşey muamma.ama işte herkesin bi işi var diye düşünüyorum.kırılmıyorum kimseye.ha ailelerin yaptığı güzel hediyeleri görünce bende imrenmiyorum değil.ama olsun allaha şükür muhtaç değiliz kimseye biz hallettik bi çok şeyini.yeterki sağlıkla alalım kucağımıza.biz çook iyi anneler olucaz.inanıyorum.Allahında izniyle inşallah.
canım benim duygulandırdın beni. eminim annen de yanında olmak ister hamileliğin verdiği alınganlık var hepimizde. gücenme annene çok şükür ki hayattalar.
dünürürümmm, bizimkiler evlenince zengin olsunlar diye doguracaktim ama benim kiz sakaci cikti:))) söyleyim sana bu kiz senin oglana cektiri:)) canim yaaa bebek asagi iyice inince nefesim acildi, bi yürüyom sorma. Enerjim varken halledelim dedim.
canim Aventikini aldim..Arastirdik herkesler memnun. Elektiriklisi 100 küsür dü, bu elle pompaliyor 54,99. Eger cok ihtiyacimiz olursa elektiriklisini de aliriz artik. Canim benim dogum hikayelerini okuyorum ya hep, orada hepsinde ilk önce pompa kullaniyorlar. Yeterli gelmiyormus, yeterli gelmezse hemen mamayi dayiyorlarmis bende riske atmak istemedim.
ayrica ates ölcer aldik Braun 59.99. kulaktan ölcüyor. bebek telsizini istedigimiz gibi bulamadik internetten isticez artik. Nefes takipli istiyor esim...Eee bu yasta ilk cocuk pimpirik hat safhada bizde:))
bide isitici bulamadik istedigimiz gibi, hep dvara monteli. ben istemiyorum duvara monteli..
canım benimde son adet 15 şubat. 22 kasım görünüyor doğum. ama doktor 5 kasımdan sonra bekliyoruz heran dedi.
benimde dün 2550gr idi.
Canim benim esim isiticiyi ayakli aldi ama cok büyük ayaklari cok Yer kapladi duvara monte ettik.
Ben internetde okumustum ilk 3 ay icin kulaktan ölcmeyi önermiyorlar nedeni kalmadi simdi aklimda. Esim aventin ates ölcer setini siparis etti daha
Gelmedi merak ediyorum nasil bisey aldi :).
set mi? hic görmedim set, icinde neler var ki? ben duymadim kuzucum öyle kulaktan ölcmeyi. Bizim gelin doktor o ne dediyse onlari aliyorum ben. Bi sorayim bakayim.
Biberon steril makinesi aldin mi? Avent te alti biberonlu vardi, almadim. Ben alti tane biberon alamdim daha, bi bakalim duruma ilk zaman kaynatiriz olmazsa...
kuzucum zahmet etmişsin ellerine sağlık çok tşk. ederim. ama bunlar 70*130 yataklar için
farkındaysan yan koruma 70 baş koruma 130 yazıyor. küçük kalıyor yani.
oğluşun ayağı başı çarpmasın diye tam ölçüde almak istiyorum.
Tekrar tekrar çok tşk. ederim yardımın için. Allah razı olsun.
sağolun canlarım ya sadece bişeyler alması felanda değil mesele ne bileyim biraz üstüme düşse bari bugünlerde öyle ihtiyaçım varki.
fidocum benimde hep riskli geçdi düşük tehlikesiydi erken doğum tehlikemdi bugünlere geldik şükürler olsun.
zaten 2düşük bi dış gebeliğim vardı.
mesela hergün arasa sorsa kaynanadan zaten beklemiyorum o tarz şeyleri annemde soğuk.
evet hormonların bi oyunuda olabilir helede işden izne ayrılalı daha fazla hisseder oldum yanlızlığımı.
belkide oda istiyordur yanımda olmayı. hayırlısıyla geçireyimde bugünleride bide lohusa depresyonu var inşallah girmeden atlatırım
kuzucum zahmet etmişsin ellerine sağlık çok tşk. ederim. ama bunlar 70*130 yataklar için
farkındaysan yan koruma 70 baş koruma 130 yazıyor. küçük kalıyor yani.
oğluşun ayağı başı çarpmasın diye tam ölçüde almak istiyorum.
Tekrar tekrar çok tşk. ederim yardımın için. Allah razı olsun.
kemiklerimdende catirti sesleri geliyor gece donerken kirildi sanki esim noluyo bu ses ne diye uyandi sik hamile kalmanin verdigi yan etkiler olsa gerek bu arada tsk ederim cvbin icin
canım üzme kendini herkes herşeyi düşünemiyor işte birde hayat meşgalesi herkesin kendine göre bir düzeni var. annecinde ister yanında olmayı. bizimk,lerdende birşey yapan eden olmadı ben bütün işlerimi hallettim allahın izniyle bebişim sağlıklı olsunda başka hiç bişey istemem.iyi akşamlar annişler ve onların minnak göbişlerii
annelerin ilgisiyle ilgili bişeyler duymak burnumun direğini sızlatıyor...
sanki öksüz bir gebe gibiyim annem babam sağlar çok şükür ammaa her zamanki gibi ilgisizlerr
önceleri o kadar aklıma gelmezken ilgisizlikleri hamile olduğumdan beri annemi düşünür oldum ve ilgisine ihtiyaç duydum.
başkalarının anneleri beşiğini bebeğin çeyizini giyimini alırken duyduklarım hep imrendirdi beni..
doğumda yanımda olmayacak mısın demişdim geçen gün telde kaynanan gelmeyecek mi dedi??
onun yeri ayrı sen annesin demi sen düşün benden önce sende gelecem kızım doğmadan de nerdeee.
neyse kırıldım dahada arayıp demedim muhtaç olduğumu düşünüyor insan öyle düşünmemeli evladının yanında hissetirmeli kendini..
baktı ben aramıyorum kendi aradı sonra nasılım diye.
neyse yahu sizlerle paylaşmak istedim sadece niyetim sizide üzmek değil.
anneme karşı bi isyan en çok ihtiyaçım olduğu zamanda olmayacak yanımda (ne zaman oldu ki )
böyle anasız babasız yanlız başıma olacağız eşimle hast. köşelerinde.
yavrumu kucağıma sağlıklı bi şekilde alayım istemiyorum kimseyii (desemde inanmayın kendimi teselli ediyorum sadece)
insan arıyor yakınlarını yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?