2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

olsun üzülme sakin, gelisimini tamamladi kuzucunn. Rabbim sagliklisindan versinn....

ya kızlar. ben bu aralar yürümekte oturup kalkmakta çok zorlanıyorum. bi de iştahım çok fazla yiyorum doğuma kadar ne yapacağım bilmiyorum.

olsun üzülme sakin, gelisimini tamamladi kuzucunn. Rabbim sagliklisindan versinn....

o kadar kötü oldum ki hastanede nstye bağlıyken tek başınaydım eşim çalışıyordu keşke dedim yanımda olsaydı sancıları gördükçe gözüm doldu sanki bebeğimi benden alıcaklar sandım

Selam kızlar
Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Kilosunu çok merak ediyordum. Çünkü bi önceki gidişimizde azdı bebeğimin kilosu.
Şu an 36+1 deyiz ve 3073 gr. olmuş çok şükür miniğim. Öyle sevindim ki.
Nst.ye de ilk kez girdim. Sancılarım normal çıktı. Ben doğum yaklaştı diye düşünürken Dr.um şu an herşey normal 6 Kasımı beklicez o da olmadı 13üne kadar yolu var dedi normal istiyorum diye. E o kadar beklerse çok kilo alır daha nasıl normal olucak diye düşünmeden de edemedim.
Bu arada Eşim Veteriner hekim Dr. dalga geçiyor korkma korkma yetişemezsen eşin doğurtur seni diye. Zaten doğuma onu da alcam diyor ama ben pek istemiyorum eşimin doğuma girmesini.
Neyseki bebeğimi görüp güzel haberler alınca mutlu oldum. Kaç gündür hali olmayan yan gelip yatan ben bi enerji mutfak dolaplarına giriştim. Ufaktan ufaktan başlıyım temizlik işine dedim.

ya kızlar. ben bu aralar yürümekte oturup kalkmakta çok zorlanıyorum. bi de iştahım çok fazla yiyorum doğuma kadar ne yapacağım bilmiyorum.

eeee agirlastik tabiii, bende penguen gibi yürüyorum:)) istah konusuna gelince benim kadar kimsede yoktur istahhh...sabah olsada kahvalti yapsam diye yatiyorum:))

Miamore
Canim dünürüm kiz sen dogurcam diyodun simdi alisverislerdemi
Geziyon :).
Süt sagma makinasi aldinmi canim aldiysan hangisini aldin.
Ben simdilik almadim lazim olursa eczaneden alicam ilk zamanlar icin.
Sonra da aventin kini almayi düsünüyorum.

dünürürümmm, bizimkiler evlenince zengin olsunlar diye doguracaktim ama benim kiz sakaci cikti:))) söyleyim sana bu kiz senin oglana cektiri:)) canim yaaa bebek asagi iyice inince nefesim acildi, bi yürüyom sorma. Enerjim varken halledelim dedim.

canim Aventikini aldim..Arastirdik herkesler memnun. Elektiriklisi 100 küsür dü, bu elle pompaliyor 54,99. Eger cok ihtiyacimiz olursa elektiriklisini de aliriz artik. Canim benim dogum hikayelerini okuyorum ya hep, orada hepsinde ilk önce pompa kullaniyorlar. Yeterli gelmiyormus, yeterli gelmezse hemen mamayi dayiyorlarmis bende riske atmak istemedim.

ayrica ates ölcer aldik Braun 59.99. kulaktan ölcüyor. bebek telsizini istedigimiz gibi bulamadik internetten isticez artik. Nefes takipli istiyor esim...Eee bu yasta ilk cocuk pimpirik hat safhada bizde:))

bide isitici bulamadik istedigimiz gibi, hep dvara monteli. ben istemiyorum duvara monteli..

Son düzenleme:

canım benim duygulandırdın beni. eminim annen de yanında olmak ister hamileliğin verdiği alınganlık var hepimizde. gücenme annene çok şükür ki hayattalar.

sağolun canlarım ya sadece bişeyler alması felanda değil mesele ne bileyim biraz üstüme düşse bari bugünlerde öyle ihtiyaçım varki.
fidocum benimde hep riskli geçdi düşük tehlikesiydi erken doğum tehlikemdi bugünlere geldik şükürler olsun.
zaten 2düşük bi dış gebeliğim vardı.
mesela hergün arasa sorsa kaynanadan zaten beklemiyorum o tarz şeyleri annemde soğuk.
evet hormonların bi oyunuda olabilir helede işden izne ayrılalı daha fazla hisseder oldum yanlızlığımı.
belkide oda istiyordur yanımda olmayı. hayırlısıyla geçireyimde bugünleride bide lohusa depresyonu var inşallah girmeden atlatırım

Canim benim esim isiticiyi ayakli aldi ama cok büyük ayaklari cok Yer kapladi duvara monte ettik.
Ben internetde okumustum ilk 3 ay icin kulaktan ölcmeyi önermiyorlar nedeni kalmadi simdi aklimda. Esim aventin ates ölcer setini siparis etti daha
Gelmedi merak ediyorum nasil bisey aldi :).

canım benimde son adet 15 şubat. 22 kasım görünüyor doğum. ama doktor 5 kasımdan sonra bekliyoruz heran dedi.
benimde dün 2550gr idi.

maşallah cnm o zaman normal gidiyo benim kızımda sagol :)...aslında bende erken bekliyorum kızımı kocaman oldum yürüyemiyorum bile iş güç yok bende ya keşke biraz yapabilseydim...aslında 14 kasımda gelse aynı olur doğum günlerimiz:)))

set mi? hic görmedim set, icinde neler var ki? ben duymadim kuzucum öyle kulaktan ölcmeyi. Bizim gelin doktor o ne dediyse onlari aliyorum ben. Bi sorayim bakayim.

Biberon steril makinesi aldin mi? Avent te alti biberonlu vardi, almadim. Ben alti tane biberon alamdim daha, bi bakalim duruma ilk zaman kaynatiriz olmazsa...

iyi akşamlar arkadaşlar...hepinizin haberlerini okuyorum bende çok heyecanlıyım biyandan da acayip yusuf yusuf moddayım çok az zamanımız kaldı ne zaman ne olucak neler yaşıcaz muamma..benim bi sorum var sizlere son bi haftadır alt tarafımda kaşıntı var çok rahatsız ediyo beni.doktoruma sormuştum nst sonucunu gösterirken mantardır normal su sabun sürme dedi geçiştirdi ayakta konuştuk tam işi vardı çıkıyodu çünkü.e şimdi de bi haftadır kaşıntı var kontrolümede 1 hafta var yani 2 hafta kaşınıyo olcam çook sakat başına böle bişey gelen arkadaşlar varsa bana yardım ederlerse çok sevinirim hangi ilacı yada kremi kullandınız falan?kendinize iyi bakın annecikler,öpüyorum...

Mrb kızlar bugün dahiliyeye ggittik şeker kontrolu için çok şükür iyi çıktı bu sefer diyete devm edicem.yalnız idrarda enfeksiyon cikti purinol toz verdi.içinde hamilelikte dr danisin yazıyor. kendi kadın doğum dr uma danismadim ama dahiliyeci hamile olduğumu bilerek verdi. bu ilacı hamilelikte kullanan var mi

Canim esim aldi icinde ne oldugunu bilmiyorum gelince söylerim.
Ben aventin yeni dogan biberon setini aldim 4 tane biberon var icinde iki büyük iki kücük. Sterilize makinasini bende almadim daha dedigin gibi basta kaynatirim diye düsünüyorum. Onu sonrada aliriz. Ayyy kiz minnacik bebislerin ne kadar cok ihtiyaclari varmis dimi al al bitmiyo yerim ben onlari ya

yorganı 90x140 görünce hemen atladım tabi:) doğru söylüyorsun canım.

canım anne olunca biz annelerimizi daha iyi anlıcaz.eminim annen seni hep düşünüyor.ama bazı insanlar sevgisini belli edemz.farklı yaşar duygularını.ama emin ol her anne düşünür yavrusunuda işte kiim hissettirir bunu kimi hissettirmez.napalım canım allah sağlık vesin başımızdan eksik etmesin onları.güzel düşün herşey çoooook güzel olucak.en güzelide anne olucaz.yüce rabbim bu güzel duyguyu bahşetti bize.sen bunu düşün yavrunu düşün tamammı canım benim.öpüyorum seni.

canım ben internetten alışveriş yapmadım güvenilir olup olmadığını bilmiyorum sitelerin ama bi de şu sayfalara göz at istersen.
Kidboo Bebek Uyku Seti Vanilla Dreams 70x130 Cm « Marka Anne Bebek Ürünleri
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
ebebisim.com Anne & Bebek rnleri, Hamile Kyafetleri, Bakm rnleri zel ndirimli Alveri

kemiklerimdende catirti sesleri geliyor gece donerken kirildi sanki esim noluyo bu ses ne diye uyandi sik hamile kalmanin verdigi yan etkiler olsa gerek bu arada tsk ederim cvbin icin

o sesler bende de geliyor canım yalnız değilsin hemde fena kasıklarımdaki kemikler çatır çatır.

canım üzme kendini herkes herşeyi düşünemiyor işte birde hayat meşgalesi herkesin kendine göre bir düzeni var. annecinde ister yanında olmayı. bizimk,lerdende birşey yapan eden olmadı ben bütün işlerimi hallettim allahın izniyle bebişim sağlıklı olsunda başka hiç bişey istemem.

Hande 71 canim seni cook iyi anliyorum , annem 70 km uzagimda ama gidip gelnecek yol 45 dak anca sürüyor , 6 aydan beri evlerinde daha dogrusu üc katin ücündede tadilat var , ben hastanede yattim vs vs , dedigin gibi 3 düsügüm var , allah razi olsun arada ogluma götürürüz bakar , buzluk esyalarimi tursumu yapar , heralde insan hamilelikte daha fazlasini istiyor, gecenlerde bir sitem ettim benim evi biliyorsun dmi unutmadin insan gelir azcik yardim eder diye :))) ertesi gün geldi camlarimi sildik beraber ...
Eskiden cok gelirdi , aksamlari 2 saat i$e gidiyor oda gelip kalmasina engel , izin alsin istiyorum gelsin bastan sonra silip süpürelim istiyorum her gün arayip dogdumu torunum desin istiyorum , aslinda cok sey istiyorum :)) ama istiyorum ..
Oda ben dogum yapinca izin kullanirim diyor , yani hassasiz bu dönemde napaaak dayanalim birazdaha :)

miamore canım ben telsiz olarak wewell almışdım eşimle evde test ettik gayet güzel böle yatakta sağa sola dönerken hışırtı sesi oluyor ya onu bile algılıyor bir bak derim. wewell WEE-WMA400

bende ateş ölçer almadım daha önce normall alsam daha sonra alından ve kulaktan ölçermi alsam diye düşünüyorum. ama alırsam bende braun almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…