2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar ön duvar plasenta olan varmi aranizda , yani bebegin esinin bebekle karin arasinda olmadi , doktor ne diyor bu duruma ??

ay benim doğum günüm 20 ekim bende o gün doğurmak istiyorum ya
bence hiç korkma kucağına alp kokluycaksın ne güzel bunları düşün ALlah yardımcın olsun.

Emin ol seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadığın şu duyguların hepsini yaşıyorum ama içime atıyorum şimdi bunları okuyuca yanlız ben değilmişim dedim boşver arkadaşım sağlık olsun Allh kocalarımızı başımızdan eksik etmesin. Allah bin kere razı olsun ondan.

evet anne oluna alıcaz belkide ama ben annem gibi olmam herhalde ama benimkide erkek kız olsa daha başka olur kız çocuğu daha çok arıyo anneyi bence. inşallah canım inşallah herşey daha güzel olacak. ebnde seni öptüm sağol
evet belkide hayat meşgalesi ona sorsam belkide benden yana sitemlidir bilemem. bende aynen kendim hallettim herşeyimi bi başıma sağlıcakla alalım yavrularımızı inşallah kucağımıza

sende bendensin işte benimki memelekette gelme ihtimali yok öyle her istediğinde ama arasın sordun istiyorum sadece.
ne biliyim canın ne çekiyo ihtiyacın varmı dese ben bişicik istemem zaten sağol derim herşeyimiz var derim
eşim bile arada laf atıyo bana bu konuda hiç bişi diyemiyorum onada ayrı kırlıyorum zaten.
işte bende çok şey istiyorumm öyle çokki üzülmücem artık kırılmıcamda ona hayırlısı dayancaz artık..

Bende de ayni durum vardi ama bu aralar kasintim azaldi ama akinti devam ediyo az da olsa.dr um kremle fitil verdi ama fitili bi kere kullandim onlardan ziyade bol su icince bide tatliyi azltinca kasinti gecio bence.bunlari bi deneyip takip et istersen.umarim cabuk gecer cnm.

bende kaşıntı ve enfeksiyon vardı çeşitli antibiyotikler içtim geçmedi en son travazol diye merhem kullandım o rahatlatmıştı haricen kullanılıyordu sanırım çoook çok geçmiş olsun

handecim benim de durumum seninkine benzer aslında okuyunca çok üzüldüm ama başkalarının dertlerini dimleyince insan diyor ki içinde yalnız değilsin..benim annem istemesine rağmen gelemiyor ikisi çok farklı ancak aynı kapıya çıkıyo...yetim gibi hissediyorum ben de.doğumdan çok doğum sonrası yalnızlıktan korkuyorum...

canim telsiz secenegi cok fazla. Ama esim nefes kontrollüsünü almak istiyor, oda angelcare de var. magazalarda bulamadik, netten siparisi denicez. önce kamerali istemisti ama sonrsa bunu duymus atkadaslarindan..

bende yumuyum demek zorunda kalicam, dogumun o kadar bekleyeceginden aslinda emin degil her an dogum olacak gibi geliyor artik... insallah benim icin kolaybir dogum, sizin icin keyifli bir cekim olur...

Canım ya haklısın, inan anneler en çok böyle zamanda isteniliyor. İnşallah seninki de gelir, gelemese de hiç üzülme.

Ilk gebeliğimde annem yanımdaydı, kalacaktı uzunca ama 5 günlük lohusa iken babam memlekette trafik kazası geçirmiş ve öldü sanıldı(çok şükür ağır yaralıymış) annem apar topar memlekete gitti, şükür atlattık o sıkıntıyı ama ben feci bir depresyona girdim, annemin gidişine mi üzüleyim, babamın haline mi, bebeğime alışmaya mı çalışayım derken. kayınvalidem çok iyi Allah razı olsun, benimle kaldı herşeyimde ilgilendi, hergün sarılıp ağladık belki ama anne gibisi yok.

Sakın şimdiden yalnızım diye düşünme herşeyin hayırlısı hiç bir şey bizim planladığımız gibi olmayabiliyor..

Eşin var yanında çok şükür.
Ben doğum yaptığım gün annemleri eve göndermiştim, hastanede eşimle kalmak için. Bu hamileliğimde de konuşuyoruz, eşim yine ben kalayım bitanem diyor.
Ikinizin özel bir günü ve o ilk gecemizi eşimle ve yeni bebeğimle geçirmek daha güzel. Böyle düşünmeye çalış.

Allah yardımcımız olsun.

Son sayfalari okuyamadim iyi geceler taze anneler yarin kontrol var heyecanliyim öpüyorum hepinizi...

canım arkadaşımda olmuştu sirkeli suyla yıka faydasını görürsün.

hadi gözün aydın canım allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inş.sezeryanmı olcaksın günü belli olduğuna göre
Evet canım sezeryan mecburen erken doğum riskim olduğu için uzunca nir süredir ilaç kullanıyordum artık alalım dedi doktor yoruldum artık çünkü :)çok saol Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım gözün aydın hadi hayırlısı. ozaman saymaya başlayalım şimdiden... 10....9... :)
hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun.Amiinnn..

Çok saol canım heyecanlıyım sağlıkla gelsinler minikler inşallah :)

Bir sürü yazdım yazdım püfffffffff hepsi uçtu gitti.umarım herkes iyidir her şey yolundadirrrr.21 ekimde kontrolümüz var sezeryan gününü verir herhalde doktor amcamız.Allah hepimizin yardımcısı olsun işallah.

ay benim doğum günüm 20 ekim bende o gün doğurmak istiyorum ya
bence hiç korkma kucağına alp kokluycaksın ne güzel bunları düşün ALlah yardımcın olsun.

20 ekim güzel bir tarih bence de inşallah sağlıkla doğar oğluşum:)çok saol canım ..

Cok saolun arkadaslar cevaplariniz icin.yarin doktorumu aricam bi sorcam bakalim ne dicek bu kasinti olayi icin.olmadi bide sirkeli su deniyeyim.iyi geceler hepinize...

Günaydın anneler prens ve prensesler ;-)

Gece uykusundan eser yok zaten wc yatak arası mekik dokumaktan bide böyle sabahın köründe uyanılır mı yaa. Doğum yapan arkadaşların hepsi bol bol uyu bu zamanları aricaksın diyo ama nerdeee ;-) bi alsaydık hayırlısıyla kucağımıza..

Dün odamız geldi sil süpür derken öldüm yorgunluktan. Çok güzel oldu ama ikidebir gidip bakıyorum kapıdan. Havalandırma işi sıkıntı olcak gibi biraz havalar da soğudu iyice inşallah çıkar kokusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…