Kızlar selam hepinize :) benim doğum tarihi belli oldu Allah izin verirse oğlan sürpriz yapmazsa 20 Ekim'de doğuruyorum :) hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım güzel Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Emin ol seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadığın şu duyguların hepsini yaşıyorum ama içime atıyorum şimdi bunları okuyuca yanlız ben değilmişim dedim boşver arkadaşım sağlık olsun Allh kocalarımızı başımızdan eksik etmesin. Allah bin kere razı olsun ondan.iyi akşamlar annişler ve onların minnak göbişlerii
annelerin ilgisiyle ilgili bişeyler duymak burnumun direğini sızlatıyor...
sanki öksüz bir gebe gibiyim annem babam sağlar çok şükür ammaa her zamanki gibi ilgisizlerr
önceleri o kadar aklıma gelmezken ilgisizlikleri hamile olduğumdan beri annemi düşünür oldum ve ilgisine ihtiyaç duydum.
başkalarının anneleri beşiğini bebeğin çeyizini giyimini alırken duyduklarım hep imrendirdi beni..
doğumda yanımda olmayacak mısın demişdim geçen gün telde kaynanan gelmeyecek mi dedi??
onun yeri ayrı sen annesin demi sen düşün benden önce sende gelecem kızım doğmadan de nerdeee.
neyse kırıldım dahada arayıp demedim muhtaç olduğumu düşünüyor insan öyle düşünmemeli evladının yanında hissetirmeli kendini..
baktı ben aramıyorum kendi aradı sonra nasılım diye.
neyse yahu sizlerle paylaşmak istedim sadece niyetim sizide üzmek değil.
anneme karşı bi isyan en çok ihtiyaçım olduğu zamanda olmayacak yanımda (ne zaman oldu ki )
böyle anasız babasız yanlız başıma olacağız eşimle hast. köşelerinde.
yavrumu kucağıma sağlıklı bi şekilde alayım istemiyorum kimseyii (desemde inanmayın kendimi teselli ediyorum sadece)
insan arıyor yakınlarını yanında.
evet anne oluna alıcaz belkide ama ben annem gibi olmam herhalde ama benimkide erkek kız olsa daha başka olur kız çocuğu daha çok arıyo anneyi bence. inşallah canım inşallah herşey daha güzel olacak. ebnde seni öptüm sağolcanım anne olunca biz annelerimizi daha iyi anlıcaz.eminim annen seni hep düşünüyor.ama bazı insanlar sevgisini belli edemz.farklı yaşar duygularını.ama emin ol her anne düşünür yavrusunuda işte kiim hissettirir bunu kimi hissettirmez.napalım canım allah sağlık vesin başımızdan eksik etmesin onları.güzel düşün herşey çoooook güzel olucak.en güzelide anne olucaz.yüce rabbim bu güzel duyguyu bahşetti bize.sen bunu düşün yavrunu düşün tamammı canım benim.öpüyorum seni.
evet belkide hayat meşgalesi ona sorsam belkide benden yana sitemlidir bilemem. bende aynen kendim hallettim herşeyimi bi başıma sağlıcakla alalım yavrularımızı inşallah kucağımızao sesler bende de geliyor canım yalnız değilsin hemde fena kasıklarımdaki kemikler çatır çatır.
canım üzme kendini herkes herşeyi düşünemiyor işte birde hayat meşgalesi herkesin kendine göre bir düzeni var. annecinde ister yanında olmayı. bizimk,lerdende birşey yapan eden olmadı ben bütün işlerimi hallettim allahın izniyle bebişim sağlıklı olsunda başka hiç bişey istemem.
Hande 71 canim seni cook iyi anliyorum , annem 70 km uzagimda ama gidip gelnecek yol 45 dak anca sürüyor , 6 aydan beri evlerinde daha dogrusu üc katin ücündede tadilat var , ben hastanede yattim vs vs , dedigin gibi 3 düsügüm var , allah razi olsun arada ogluma götürürüz bakar , buzluk esyalarimi tursumu yapar , heralde insan hamilelikte daha fazlasini istiyor, gecenlerde bir sitem ettim benim evi biliyorsun dmi unutmadin insan gelir azcik yardim eder diye :))) ertesi gün geldi camlarimi sildik beraber ...
Eskiden cok gelirdi , aksamlari 2 saat i$e gidiyor oda gelip kalmasina engel , izin alsin istiyorum gelsin bastan sonra silip süpürelim istiyorum her gün arayip dogdumu torunum desin istiyorum , aslinda cok sey istiyorum :)) ama istiyorum ..
Oda ben dogum yapinca izin kullanirim diyor , yani hassasiz bu dönemde napaaak dayanalim birazdaha :)
iyi akşamlar arkadaşlar...hepinizin haberlerini okuyorum bende çok heyecanlıyım biyandan da acayip yusuf yusuf moddayımçok az zamanımız kaldı ne zaman ne olucak neler yaşıcaz muamma..benim bi sorum var sizlere son bi haftadır alt tarafımda kaşıntı var çok rahatsız ediyo beni.doktoruma sormuştum nst sonucunu gösterirken mantardır normal su sabun sürme dedi geçiştirdi ayakta konuştuk tam işi vardı çıkıyodu çünkü.e şimdi de bi haftadır kaşıntı var kontrolümede 1 hafta var yani 2 hafta kaşınıyo olcam çook sakat başına böle bişey gelen arkadaşlar varsa bana yardım ederlerse çok sevinirim hangi ilacı yada kremi kullandınız falan?kendinize iyi bakın annecikler,öpüyorum...
iyi akşamlar arkadaşlar...hepinizin haberlerini okuyorum bende çok heyecanlıyım biyandan da acayip yusuf yusuf moddayımçok az zamanımız kaldı ne zaman ne olucak neler yaşıcaz muamma..benim bi sorum var sizlere son bi haftadır alt tarafımda kaşıntı var çok rahatsız ediyo beni.doktoruma sormuştum nst sonucunu gösterirken mantardır normal su sabun sürme dedi geçiştirdi ayakta konuştuk tam işi vardı çıkıyodu çünkü.e şimdi de bi haftadır kaşıntı var kontrolümede 1 hafta var yani 2 hafta kaşınıyo olcam çook sakat başına böle bişey gelen arkadaşlar varsa bana yardım ederlerse çok sevinirim hangi ilacı yada kremi kullandınız falan?kendinize iyi bakın annecikler,öpüyorum...
iyi akşamlar annişler ve onların minnak göbişlerii
sanki öksüz bir gebe gibiyim annem babam sağlar çok şükür ammaa her zamanki gibi ilgisizlerr
önceleri o kadar aklıma gelmezken ilgisizlikleri hamile olduğumdan beri annemi düşünür oldum ve ilgisine ihtiyaç duydum.
başkalarının anneleri beşiğini bebeğin çeyizini giyimini alırken duyduklarım hep imrendirdi beni..
doğumda yanımda olmayacak mısın demişdim geçen gün telde kaynanan gelmeyecek mi dedi??
onun yeri ayrı sen annesin demi sen düşün benden önce sende gelecem kızım doğmadan de nerdeee.
neyse kırıldım dahada arayıp demedim muhtaç olduğumu düşünüyor insan öyle düşünmemeli evladının yanında hissetirmeli kendini..
anneme karşı bi isyan en çok ihtiyaçım olduğu zamanda olmayacak yanımda (ne zaman oldu ki )
yavrumu kucağıma sağlıklı bi şekilde alayım istemiyorum kimseyii (desemde inanmayın kendimi teselli ediyorum sadece)
miamore canım ben telsiz olarak wewell almışdım eşimle evde test ettik gayet güzel böle yatakta sağa sola dönerken hışırtı sesi oluyor ya onu bile algılıyor bir bak derim. wewell WEE-WMA400
bende ateş ölçer almadım daha önce normall alsam daha sonra alından ve kulaktan ölçermi alsam diye düşünüyorum. ama alırsam bende braun almayı düşünüyorum.
Merhaba dramsanat dicem mecbur:) Normal doguma da girebilirim benim icin sorun yok. Eger dogumun 4 ve 5 Kasim'da gerceklesirse dogumuna giremem. O hafta sonu Istanbul'da olmak zorundayim Ama 5 kasim aksami Bursa'ya donmus olacagim. Cekmis oldugum fotograflari duzenleyerek size dvd yapip teslim edecegim. Isterseniz ozel mesajima telefon numaranizi ya da mail adresinizi gonderin sizinle oradan iletisime geceyim.
iyi akşamlar annişler ve onların minnak göbişlerii
Kızkardeşimin doğumgünü 11 ekim :)
Evet canım sezeryan mecburen erken doğum riskim olduğu için uzunca nir süredir ilaç kullanıyordum artık alalım dedi doktor yoruldum artık çünkü :)çok saol Allah hepimizin yardımcısı olsunhadi gözün aydın canım allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inş.sezeryanmı olcaksın günü belli olduğuna göre
canım gözün aydın hadi hayırlısı. ozaman saymaya başlayalım şimdiden... 10....9... :)
hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun.Amiinnn..
ay benim doğum günüm 20 ekim bende o gün doğurmak istiyorum ya
bence hiç korkma kucağına alp kokluycaksın ne güzel bunları düşün ALlah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?