benimde 11 ekim yani bugün benim dogum günüm :)
bende yumuyum demek zorunda kalicam, dogumun o kadar bekleyeceginden aslinda emin degilher an dogum olacak gibi geliyor artik... insallah benim icin kolaybir dogum, sizin icin keyifli bir cekim olur...
mutlu yıllaaaaaarr....
canım nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsunbenimde 11 ekim yani bugün benim dogum günüm :)
günaydın.Günaydın anneler prens ve prensesler ;-)
Gece uykusundan eser yok zaten wc yatak arası mekik dokumaktan bide böyle sabahın köründe uyanılır mı yaa. Doğum yapan arkadaşların hepsi bol bol uyu bu zamanları aricaksın diyo ama nerdeee ;-) bi alsaydık hayırlısıyla kucağımıza..
Dün odamız geldi sil süpür derken öldüm yorgunluktan. Çok güzel oldu ama ikidebir gidip bakıyorum kapıdan. Havalandırma işi sıkıntı olcak gibi biraz havalar da soğudu iyice inşallah çıkar kokusu..
benimde 11 ekim yani bugün benim dogum günüm :)
Kizlar ön duvar plasenta olan varmi aranizda , yani bebegin esinin bebekle karin arasinda olmadi , doktor ne diyor bu duruma ??
Günaydın anneler prens ve prensesler ;-)
Gece uykusundan eser yok zaten wc yatak arası mekik dokumaktan bide böyle sabahın köründe uyanılır mı yaa. Doğum yapan arkadaşların hepsi bol bol uyu bu zamanları aricaksın diyo ama nerdeee ;-) bi alsaydık hayırlısıyla kucağımıza..
Dün odamız geldi sil süpür derken öldüm yorgunluktan. Çok güzel oldu ama ikidebir gidip bakıyorum kapıdan. Havalandırma işi sıkıntı olcak gibi biraz havalar da soğudu iyice inşallah çıkar kokusu..
Güzellkler günaydin ...
Her yer bembeyaz kar yagdi buralara ..
Sabah oglum beni cok duygulandirdi sizinle paylasmak istedim :
Dün kardesi icin aldigim yün sapkayi cikarmis ortaliga sabah , bunu niye cikardin oglum dedim , bizde hep kisliklqri giyindik ..
Kardesimin kafasi üsümesin diye anne dedi , düsünceli yavrum :))
Saliha42 nice senelere canim sevdiceklerinle ...
Fidocum banada doktor sorun olmaz dedi , senin dedigin gibi kanali kapatmadigi sürece sorun yok ..
Ama olurda setzeryan olmak zorunda kalinirsa , önce plasenta sonra bebek cikacagi icin cok hizli olmalari gerekirmis , plasentayla isleme gecilince bebegin beslenmesi vs .. Durdugu icin ...
bu arada park yatağım geldi.çok merak edyroum.eşimi bekliyorum akşam kurup resmini eklicem.
kemiklerimdende catirti sesleri geliyor gece donerken kirildi sanki esim noluyo bu ses ne diye uyandi sik hamile kalmanin verdigi yan etkiler olsa gerek bu arada tsk ederim cvbin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?