2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
hepinize günaydın arkadaşlar.
bende erken kalkanlardanım. bu gun iş son şükür 9 gün tatil. dört gözle bekliyodum gelmesini bu günüde kazasız belasız atlatalım inş. bayramdan sonra sına alllah kerim:).
bende gece durmadan kalkıyorum,gece nerdeyse 2-3 litre su içiyorumdur hararetten ölcem gece nerdeyse haliylede wc işi çok oluyo. kalk yat kalk yat sersem gibi oluyom sabaha
dün doktora gittim. oğlum 2200 olmuş gelişimi iyi dedi. bende 2 haftada 1 kilo almışım şükür. bayram sonrası salı-çarşamba gibi gel sezeryan için gün konuşalım dedi. burda sezeryan tarihi verirken anestezi bölümüne test için yolluyorlarmış bilen varmı yada daha önce giden . benim ilk doğumum özelde olmuştu hiç gitmemiştim öyle bir bölüme

bende yumuyum demek zorunda kalicam, dogumun o kadar bekleyeceginden aslinda emin degil her an dogum olacak gibi geliyor artik... insallah benim icin kolaybir dogum, sizin icin keyifli bir cekim olur...

Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Benim mesaj atma hakkim henuz olmadigi icin isterseniz ozel mesajima telefon numaranizi gonderiniz, sizi arayip, cekimle ilgili bir kac birsey sormak ve soylemek istiyorum.

günaydın.
hayırlı olsun canım güle güle kullansın miniğin inşallah.

hepinize mutlu bir gün diliyorum güzel annecikler.
salihacım doğum günün kutlu olsun inşallah miniğinle nice yıllara.

günaydınlar herkese hayırlı cumalar
rabbim hakkımızda hayırlısı versin hepimizin
işlerini rast getirsin inşallah...

Kizlar ön duvar plasenta olan varmi aranizda , yani bebegin esinin bebekle karin arasinda olmadi , doktor ne diyor bu duruma ??

canım valla ben yaklaşık 1,5 ayki kontrolümde doktor bilgileri sıralarken plesenta ön duvarda demişti.ama başka bişey demedi problem olsa söylerdi heralde diye düşünüyorum.eğer plesenta bebekle kanal arasında olursa problem olurmuş normal doğum olmazmış diye biliyorum ben.

iyi günlerde kullansın yavrucuğun annesi.uyku kısmında aynı sıkıntı mevcut.heleki bu gece kaç kere lavabo için kalktım sayısını unuttum:))

doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle miniğinle ailenle çook mutlu bi ömür diliyorum.bide sorunsuz bir doğum tabikide:)

Güzellkler günaydin ...

Her yer bembeyaz kar yagdi buralara ..
Sabah oglum beni cok duygulandirdi sizinle paylasmak istedim :
Dün kardesi icin aldigim yün sapkayi cikarmis ortaliga sabah , bunu niye cikardin oglum dedim , bizde hep kisliklqri giyindik ..
Kardesimin kafasi üsümesin diye anne dedi , düsünceli yavrum :))

Saliha42 nice senelere canim sevdiceklerinle ...

Fidocum banada doktor sorun olmaz dedi , senin dedigin gibi kanali kapatmadigi sürece sorun yok ..
Ama olurda setzeryan olmak zorunda kalinirsa , önce plasenta sonra bebek cikacagi icin cok hizli olmalari gerekirmis , plasentayla isleme gecilince bebegin beslenmesi vs .. Durdugu icin ...

hımmm bunu bilmiyodum canım.21 ekimde randevum var.bakalım sorayım bende nerdeymiş bizim plesenta.offf sağlıkla kucağımıza alsak.rüyamda gördüm bu gece çok tatlı bi bebiş kucağımda koklayıp seviyorum.offf ne güzeldi.

herkese günaydinnn, bu saate kadar uyumusum. Vücut cok yorgun düsmüs demek ki...Bas agrisiyla ugrastim bu gecede, parasetamol almak zorunda kaldim. Sonra uyumusum.

herkes iyi mi??

kemiklerimdende catirti sesleri geliyor gece donerken kirildi sanki esim noluyo bu ses ne diye uyandi sik hamile kalmanin verdigi yan etkiler olsa gerek bu arada tsk ederim cvbin icin

aynen kuzum, bende öyle çatır çutur oturup kalkarken yatarken sağa sola dönerken. çatı kemiklerimiz açılıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…