2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
herkese günaydinnn, bu saate kadar uyumusum. Vücut cok yorgun düsmüs demek ki...Bas agrisiyla ugrastim bu gecede, parasetamol almak zorunda kaldim. Sonra uyumusum.

herkes iyi mi??

Cok gecmis olsun miamore... vucutlarimiz artik eskisi gibi kaldiramiyo yorgunlugu falan... bende okula gitmiyorujm iki gundur... yeni anladim resmen okulda canim cikiyomus ama mecburen dinc olmaya calisiyomusum... simdi evde bile zor geciyo, nasil dayanmisim bilmem...

Selaycimmm kiyamam kuzucuguna, kokla öp hatta azicikda isir lütfen benim icin. Akkilli kuzum benim..

Kar mi yagdi, anam Alp lerin tepesinde Heide ye yakin mi otouruyorsunuz:)) Burada inceden yagmur her zamanki gibi ic karartan karanlik var:)

saol canim benim, cok sükür gecti... Ama iyiki gitmissin okula tatlim yaa, bak dinc kalmis vücudun. Zorla spor yaptin fena mi.. Simdiden sonra dinlen keyif yap insalllah...

canım herkesin yapısal özellikleri ayrı. senin iyi olduğunu bildiği için böyle rahat davranıyordur belki.
yani yapıları öyledir. sen alınma kızma onlara. evlatlarısın elbette düşünüyorlardır. kimi insan duygularını hiç belli edemez. bende öyleyim. mesela kardeşimi çok severim nede olsa kardeş ama hiç anlaşamayız hep bir mesafe var. ve şimdi başka bir ilde üni. okuyor. haftada bir falan arayabiliyorum. yani ilgilenmiyorum hiç. ama ilgilenmediğim onu sevmediğim merak etmediğim anlamına gelmiyorki. aksine düşündükçe yüreğim sızlıyor.
sende öyle düşün. keyfine bak. bebişini düşün. haklısın tabi ama dediğim gibi seni çok sevdiklerine ve düşündüklerine eminim.
Öptüm canım.

saol canim benim, cok sükür gecti... Ama iyiki gitmissin okula tatlim yaa, bak dinc kalmis vücudun. Zorla spor yaptin fena mi.. Simdiden sonra dinlen keyif yap insalllah...

O noktada cidden cok fayda gordum... hem cok fazla hareket etmis oldum ki normal dogum istedigim icin bunuyarari olur hemde iznim bebisimle gecirecegim zamana kaldi... rabbim hepimize kolay, hayirli bir dogum nasip etsin insallah

ben rüyamda doğurdum bu gece günüm geçmiş suni sancı veriyodular öyle bi sıkıntıyla uyandımki Allah yardımcımız olsun inş.

kızlar vücudum kaşınıp kabarmştı ya kullandığım kremin yan etkisi olarak ben o doktoru şikayet etmek istiyorum başhekimlik ilgilenirmi dersiniz yada nereye şikayet edebilirim bugün dokuz gün oldu hala geceleri kaşınıyorum yaralar kabuk bağlıyo kaşırken yoluyorum daha çok canım acıyo yatak yorgaan hep kan oldu vallahi. eşim şikayet edicen de ne olucak bişey yapmazlar dedi olsun dedim içim ferahlanır.

Allah görevini layıkıyla yapmayanları...

Cumanız mübarek olsun

cumanız hayırlı mübarek olsun kızlar. nts ye girdim dün ve kasılmaların çok dedi dr.

progestoron diye bir fitil verdi erken doğum olmasın diye. kullanan varmı bu ilaçtan?

canım gözün aydın. sevindim maaşallahı var. kolay gelsin. darısı bana aynı enerjiden bende istiyorum

inş. canım gönlüne göre olsun. benim eşiminde 8 kasım. ona denk getir diyo :) :)

canım önemli bu konu bence yakında sağlık ocağı hast. falan varsa bi git derim. burdan krem önermek çok doğru olmaz.

canım tşk. ederim. gönderdiğin 2 sitede pahalı 260 falan ama unnado da var sanırım. butik kapanmadıysa oradan bakcam 185 falan.
tşk. ederim. çok saol

Uykusuz bir gecenin sabahında herkese merhabaaa normalde geceleri sağa sola dönerken komple sırtım karnım kasıklarım falan hep ağrırdı ama gece ilk defa sancıyla uyandım. Diğerlerine göre şiddeti biraz daha fazlaydı. Yataktan kalkmaya çalışırken eşim uyandı noldu diye biraz sancım var dedim ayağa kalktı birden doğuruyonmu noldu cokmu sancın yaa dedim yat lütfeen Bide hep derdi ben panik değilim heycanlı değilim uyanıırım giyinirim gideriz falan. Güleyimmi ağlayayımmı bilemedim gece :) Hazır kalkmışken wc nöbetimide yerine getireyim dedim. Biraz dolaştımda öyle geçti ağrım. Dün çok yürüdüm herhalde ondan oldu. Siz nasılsınız bugun ? Bugündemi Bebeğimiz yok ? bayramdan sonra artık patır patır dökülürüz belki :)

Herkesee günaydın... Öncelikle hayırlı cumalar kızlar

Dün bizim kontrolümüz vardı önce alttan muayene etti doktor ve bir parmak açılman var dedi inşallah kolay ve normal bir doğum yaparsın gibi görünüyor dedi ben okula gitmenin dısında eve gelip 1 saat yürüyüs yapıyorum doktor arttırırsan yürüyüsü daha doğum sürecini hızlandırabiliriz dedi bende arttırmaya başladım.. Birde ben aslında bu kilo konusuna pek takmıyorum ama kızımız 10 günde kilo almamış hiç 2900 bir önceki muayenede de 2900 dü bende tabi hemen sordum ben almadığım için mi almamış diye hayır alakası yok senin alıp almaman önemli değil dedi sağıklı besleniyorsan sorun yok her bebek her zaman kilo almak zorunda değil dedi doktor hiç bir sorun olmadığını söyledi ama şimdi benim kafama takılan bebğin kilosunun kaç olduğu değil hiç kilo almadığına göre hiç beslenmemiş mi yani nasıl oluyor 10 gün hiç bişey yiyememiş mi ki acaba

inş. canım gönlüne göre olsun. benim eşiminde 8 kasım. ona denk getir diyo :) :)

benim kuzenim sürekli dua ediyordu eşinin ki ile aynı gün olması için normal doğum yaptı 10 gün erken geldi kızı babasıyla aynı gün oldu:))
ultrasonda GA(AUA)YAZAN YER gebelik haftası mı kızlar öyleyse benimkinde 35w3d yazıyor 35 haftalık mı oluyor benim bebişim...
ayy bu yanmalar beni öldürdü 3 gündür beni öldürdü ya bişey yiyemiyorum oturma yatma napıcamı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…