Aynen öylegüldürdün beni Allah razı olsun ....
herkese günaydinnn, bu saate kadar uyumusum. Vücut cok yorgun düsmüs demek ki...Bas agrisiyla ugrastim bu gecede, parasetamol almak zorunda kaldim. Sonra uyumusum.
herkes iyi mi??
Güzellkler günaydin ...
Her yer bembeyaz kar yagdi buralara ..
Sabah oglum beni cok duygulandirdi sizinle paylasmak istedim :
Dün kardesi icin aldigim yün sapkayi cikarmis ortaliga sabah , bunu niye cikardin oglum dedim , bizde hep kisliklqri giyindik ..
Kardesimin kafasi üsümesin diye anne dedi , düsünceli yavrum :))
Saliha42 nice senelere canim sevdiceklerinle ...
Fidocum banada doktor sorun olmaz dedi , senin dedigin gibi kanali kapatmadigi sürece sorun yok ..
Ama olurda setzeryan olmak zorunda kalinirsa , önce plasenta sonra bebek cikacagi icin cok hizli olmalari gerekirmis , plasentayla isleme gecilince bebegin beslenmesi vs .. Durdugu icin ...
Cok gecmis olsun miamore... vucutlarimiz artik eskisi gibi kaldiramiyo yorgunlugu falan... bende okula gitmiyorujm iki gundur... yeni anladim resmen okulda canim cikiyomus ama mecburen dinc olmaya calisiyomusum... simdi evde bile zor geciyo, nasil dayanmisim bilmem...
sağ ol benim kasılmalar baya sık ve şiddetli canım.seninde mi öle.
Gule gule kullansin kuzucugun insallah
iyi akşamlar annişler ve onların minnak göbişlerii
annelerin ilgisiyle ilgili bişeyler duymak burnumun direğini sızlatıyor...
sanki öksüz bir gebe gibiyim annem babam sağlar çok şükür ammaa her zamanki gibi ilgisizlerr
önceleri o kadar aklıma gelmezken ilgisizlikleri hamile olduğumdan beri annemi düşünür oldum ve ilgisine ihtiyaç duydum.
başkalarının anneleri beşiğini bebeğin çeyizini giyimini alırken duyduklarım hep imrendirdi beni..
doğumda yanımda olmayacak mısın demişdim geçen gün telde kaynanan gelmeyecek mi dedi??
onun yeri ayrı sen annesin demi sen düşün benden önce sende gelecem kızım doğmadan de nerdeee.
neyse kırıldım dahada arayıp demedim muhtaç olduğumu düşünüyor insan öyle düşünmemeli evladının yanında hissetirmeli kendini..
baktı ben aramıyorum kendi aradı sonra nasılım diye.
neyse yahu sizlerle paylaşmak istedim sadece niyetim sizide üzmek değil.
anneme karşı bi isyan en çok ihtiyaçım olduğu zamanda olmayacak yanımda (ne zaman oldu ki )
böyle anasız babasız yanlız başıma olacağız eşimle hast. köşelerinde.
yavrumu kucağıma sağlıklı bi şekilde alayım istemiyorum kimseyii (desemde inanmayın kendimi teselli ediyorum sadece)
insan arıyor yakınlarını yanında.
saol canim benim, cok sükür gecti... Ama iyiki gitmissin okula tatlim yaa, bak dinc kalmis vücudun. Zorla spor yaptin fena mi.. Simdiden sonra dinlen keyif yap insalllah...
benimde 11 ekim yani bugün benim dogum günüm :)
Selam kızlar
Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Kilosunu çok merak ediyordum. Çünkü bi önceki gidişimizde azdı bebeğimin kilosu.
Şu an 36+1 deyiz ve 3073 gr. olmuş çok şükür miniğim.Öyle sevindim ki.
Nst.ye de ilk kez girdim. Sancılarım normal çıktı. Ben doğum yaklaştı diye düşünürken Dr.um şu an herşey normal 6 Kasımı beklicez o da olmadı 13üne kadar yolu var dedi normal istiyorum diye. E o kadar beklerse çok kilo alır daha nasıl normal olucak diye düşünmeden de edemedim.
Bu arada Eşim Veteriner hekim Dr. dalga geçiyor korkma korkma yetişemezsen eşin doğurtur seni diye. Zaten doğuma onu da alcam diyor ama ben pek istemiyorum eşimin doğuma girmesini.
Neyseki bebeğimi görüp güzel haberler alınca mutlu oldum. Kaç gündür hali olmayan yan gelip yatan ben bi enerji mutfak dolaplarına giriştim. Ufaktan ufaktan başlıyım temizlik işine dedim.
maşallah cnm o zaman normal gidiyo benim kızımda sagol :)...aslında bende erken bekliyorum kızımı kocaman oldum yürüyemiyorum bile iş güç yok bende ya keşke biraz yapabilseydim...aslında 14 kasımda gelse aynı olur doğum günlerimiz:)))
iyi akşamlar arkadaşlar...hepinizin haberlerini okuyorum bende çok heyecanlıyım biyandan da acayip yusuf yusuf moddayımçok az zamanımız kaldı ne zaman ne olucak neler yaşıcaz muamma..benim bi sorum var sizlere son bi haftadır alt tarafımda kaşıntı var çok rahatsız ediyo beni.doktoruma sormuştum nst sonucunu gösterirken mantardır normal su sabun sürme dedi geçiştirdi ayakta konuştuk tam işi vardı çıkıyodu çünkü.e şimdi de bi haftadır kaşıntı var kontrolümede 1 hafta var yani 2 hafta kaşınıyo olcam çook sakat başına böle bişey gelen arkadaşlar varsa bana yardım ederlerse çok sevinirim hangi ilacı yada kremi kullandınız falan?kendinize iyi bakın annecikler,öpüyorum...
canım ben internetten alışveriş yapmadım güvenilir olup olmadığını bilmiyorum sitelerin ama bi de şu sayfalara göz at istersen.
Kidboo Bebek Uyku Seti Vanilla Dreams 70x130 Cm « Marka Anne Bebek Ürünleri
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
ebebisim.com Anne & Bebek rnleri, Hamile Kyafetleri, Bakm rnleri zel ndirimli Alveri
inş. canım gönlüne göre olsun. benim eşiminde 8 kasım. ona denk getir diyo :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?