benimde 11 ekim yani bugün benim dogum günüm :)
hepinize günaydın arkadaşlar.
bende erken kalkanlardanım. bu gun iş son şükür 9 gün tatil. dört gözle bekliyodum gelmesini bu günüde kazasız belasız atlatalım inş. bayramdan sonra sına alllah kerim:).
bende gece durmadan kalkıyorum,gece nerdeyse 2-3 litre su içiyorumdur hararetten ölcem gece nerdeyse haliylede wc işi çok oluyo. kalk yat kalk yat sersem gibi oluyom sabaha
dün doktora gittim. oğlum 2200 olmuş gelişimi iyi dedi. bende 2 haftada 1 kilo almışım şükür. bayram sonrası salı-çarşamba gibi gel sezeryan için gün konuşalım dedi. burda sezeryan tarihi verirken anestezi bölümüne test için yolluyorlarmış bilen varmı yada daha önce giden . benim ilk doğumum özelde olmuştu hiç gitmemiştim öyle bir bölüme
Evet canım sezeryan mecburen erken doğum riskim olduğu için uzunca nir süredir ilaç kullanıyordum artık alalım dedi doktor yoruldum artık çünkü :)çok saol Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok saol canım heyecanlıyım sağlıkla gelsinler minikler inşallah :)
Herkesee günaydın... Öncelikle hayırlı cumalar kızlar
Dün bizim kontrolümüz vardı önce alttan muayene etti doktor ve bir parmak açılman var dedi inşallah kolay ve normal bir doğum yaparsın gibi görünüyor dedi ben okula gitmenin dısında eve gelip 1 saat yürüyüs yapıyorum doktor arttırırsan yürüyüsü daha doğum sürecini hızlandırabiliriz dedi bende arttırmaya başladım.. Birde ben aslında bu kilo konusuna pek takmıyorum ama kızımız 10 günde kilo almamış hiç 2900 bir önceki muayenede de 2900 dü bende tabi hemen sordum ben almadığım için mi almamış diye hayır alakası yok senin alıp almaman önemli değil dedi sağıklı besleniyorsan sorun yok her bebek her zaman kilo almak zorunda değil dedi doktor hiç bir sorun olmadığını söyledi ama şimdi benim kafama takılan bebğin kilosunun kaç olduğu değil hiç kilo almadığına göre hiç beslenmemiş mi yani nasıl oluyor 10 gün hiç bişey yiyememiş mi ki acaba
ilk kim normal yapcak cokk merak edıyorum :)))))
Emin ol seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadığın şu duyguların hepsini yaşıyorum ama içime atıyorum şimdi bunları okuyuca yanlız ben değilmişim dedim boşver arkadaşım sağlık olsun Allh kocalarımızı başımızdan eksik etmesin. Allah bin kere razı olsun ondan.
handecim benim de durumum seninkine benzer aslında okuyunca çok üzüldüm ama başkalarının dertlerini dimleyince insan diyor ki içinde yalnız değilsin..benim annem istemesine rağmen gelemiyor ikisi çok farklı ancak aynı kapıya çıkıyo...yetim gibi hissediyorum ben de.doğumdan çok doğum sonrası yalnızlıktan korkuyorum...
Canım ya haklısın, inan anneler en çok böyle zamanda isteniliyor. İnşallah seninki de gelir, gelemese de hiç üzülme.
Ilk gebeliğimde annem yanımdaydı, kalacaktı uzunca ama 5 günlük lohusa iken babam memlekette trafik kazası geçirmiş ve öldü sanıldı(çok şükür ağır yaralıymış) annem apar topar memlekete gitti, şükür atlattık o sıkıntıyı ama ben feci bir depresyona girdim, annemin gidişine mi üzüleyim, babamın haline mi, bebeğime alışmaya mı çalışayım derken. kayınvalidem çok iyi Allah razı olsun, benimle kaldı herşeyimde ilgilendi, hergün sarılıp ağladık belki ama anne gibisi yok.
Sakın şimdiden yalnızım diye düşünme herşeyin hayırlısı hiç bir şey bizim planladığımız gibi olmayabiliyor..
Eşin var yanında çok şükür.
Ben doğum yaptığım gün annemleri eve göndermiştim, hastanede eşimle kalmak için. Bu hamileliğimde de konuşuyoruz, eşim yine ben kalayım bitanem diyor.
Ikinizin özel bir günü ve o ilk gecemizi eşimle ve yeni bebeğimle geçirmek daha güzel. Böyle düşünmeye çalış.
Allah yardımcımız olsun.
günaydın kızlarr. bu konuda yanlız değilmişim onu öğrenmiş oldum.canım herkesin yapısal özellikleri ayrı. senin iyi olduğunu bildiği için böyle rahat davranıyordur belki.
yani yapıları öyledir. sen alınma kızma onlara. evlatlarısın elbette düşünüyorlardır. kimi insan duygularını hiç belli edemez. bende öyleyim. mesela kardeşimi çok severim nede olsa kardeş ama hiç anlaşamayız hep bir mesafe var. ve şimdi başka bir ilde üni. okuyor. haftada bir falan arayabiliyorum. yani ilgilenmiyorum hiç. ama ilgilenmediğim onu sevmediğim merak etmediğim anlamına gelmiyorki. aksine düşündükçe yüreğim sızlıyor.
sende öyle düşün. keyfine bak. bebişini düşün. haklısın tabi ama dediğim gibi seni çok sevdiklerine ve düşündüklerine eminim.
Öptüm canım.
cumanız hayırlı mübarek olsun kızlar. nts ye girdim dün ve kasılmaların çok dedi dr.
progestoron diye bir fitil verdi erken doğum olmasın diye. kullanan varmı bu ilaçtan?
benim kuzenim sürekli dua ediyordu eşinin ki ile aynı gün olması için normal doğum yaptı 10 gün erken geldi kızı babasıyla aynı gün oldu:))
ultrasonda GA(AUA)YAZAN YER gebelik haftası mı kızlar öyleyse benimkinde 35w3d yazıyor 35 haftalık mı oluyor benim bebişim...
ayy bu yanmalar beni öldürdü 3 gündür beni öldürdü ya bişey yiyemiyorum oturma yatma napıcamı şaşırdım
Günaydın anneler prens ve prensesler ;-)
Gece uykusundan eser yok zaten wc yatak arası mekik dokumaktan bide böyle sabahın köründe uyanılır mı yaa. Doğum yapan arkadaşların hepsi bol bol uyu bu zamanları aricaksın diyo ama nerdeee ;-) bi alsaydık hayırlısıyla kucağımıza..
Dün odamız geldi sil süpür derken öldüm yorgunluktan. Çok güzel oldu ama ikidebir gidip bakıyorum kapıdan. Havalandırma işi sıkıntı olcak gibi biraz havalar da soğudu iyice inşallah çıkar kokusu..
içini ferah tut canım eger yiyememiş olsa doktor daha da dikkat etmeni isterdi yemek konusunda ...yürüşü iyi yapıyormuşsun maşallah bende tık yok ya evde bile akşama kadar yatıyorum
Güzellkler günaydin ...
Her yer bembeyaz kar yagdi buralara ..
Sabah oglum beni cok duygulandirdi sizinle paylasmak istedim :
Dün kardesi icin aldigim yün sapkayi cikarmis ortaliga sabah , bunu niye cikardin oglum dedim , bizde hep kisliklqri giyindik ..
Kardesimin kafasi üsümesin diye anne dedi , düsünceli yavrum :))
Saliha42 nice senelere canim sevdiceklerinle ...
Fidocum banada doktor sorun olmaz dedi , senin dedigin gibi kanali kapatmadigi sürece sorun yok ..
Ama olurda setzeryan olmak zorunda kalinirsa , önce plasenta sonra bebek cikacagi icin cok hizli olmalari gerekirmis , plasentayla isleme gecilince bebegin beslenmesi vs .. Durdugu icin ...
bu arada park yatağım geldi.çok merak edyroum.eşimi bekliyorum akşam kurup resmini eklicem.
herkese günaydinnn, bu saate kadar uyumusum. Vücut cok yorgun düsmüs demek ki...Bas agrisiyla ugrastim bu gecede, parasetamol almak zorunda kaldim. Sonra uyumusum.
herkes iyi mi??
uykusuzluk dışında iyiyim canım şükür. bende grip olmuşum burun tıkanıklığı bi taraftan, reflü bi taraftan, oğlum bi taraftan, tekmeler bel ağrıları karın ağrıları, hapşurma derken hadi uyu uyuyabilirsen. 2 yastık kafamda oturur gibi yatıyorum zaten bi yastık bacak aramda.
oooffff!!! tahmin edin artık. birazdan yine uyurum sanki.
benim kuzenim sürekli dua ediyordu eşinin ki ile aynı gün olması için normal doğum yaptı 10 gün erken geldi kızı babasıyla aynı gün oldu:))
ultrasonda GA(AUA)YAZAN YER gebelik haftası mı kızlar öyleyse benimkinde 35w3d yazıyor 35 haftalık mı oluyor benim bebişim...
ayy bu yanmalar beni öldürdü 3 gündür beni öldürdü ya bişey yiyemiyorum oturma yatma napıcamı şaşırdım
benimde 11 ekim yani bugün benim dogum günüm :)
amannn aynen öyle, bugün hele hic keyfim yok. hava öyle kapali ki sabah oldugunu bile anlayamadim. Benim hamilelik boyunca hic belim agrimadi, sadece kasiklarimda gari oldu yada basim agridi. Ama simdi bel agrisi ne demek biliyorum. Allah tan cok kisa sürüyor. Yarin ebe randevumuz var, acaba aciklik varmi ögrnebilecekmiyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?