ben rüyamda doğurdum bu gece günüm geçmiş suni sancı veriyodular öyle bi sıkıntıyla uyandımki Allah yardımcımız olsun inş.
kızlar vücudum kaşınıp kabarmştı ya kullandığım kremin yan etkisi olarak ben o doktoru şikayet etmek istiyorum başhekimlik ilgilenirmi dersiniz yada nereye şikayet edebilirim bugün dokuz gün oldu hala geceleri kaşınıyorum yaralar kabuk bağlıyo kaşırken yoluyorum daha çok canım acıyo yatak yorgaan hep kan oldu vallahi. eşim şikayet edicen de ne olucak bişey yapmazlar dedi olsun dedim içim ferahlanır.
Allah görevini layıkıyla yapmayanları...
Cumanız mübarek olsun
Nasilsiniz kizlar umarim iyisinizdir bende iyiyim tesekkur ederim.. yeni kahvaltimi bitirdm bu saate kadar ac kaldi oglusum... her yanim agriyo cok uyumaktan sanirim
teşekkrler cvp için birazdan hastaneye gidicem 2 de randevum var yeni bi dr inş. iyidir . sonrada üniv. gidip şikayette bulunucam inş. kaale alırlarÖncelikle Başhekimlik ve hasta haklarına
Hasta Hakları Başvurusu Bildirim Formu
Ayrıca şikayetvar sitesinde de sağlık bakanlığı var
Lütfen iyi bir doktora gorun en acılınden hamilelikte kaşıntı tehlıkelı olabılıyor demıstı doktorum ben de biraz araştırdım hakkı var:18:
kuzum günaydın. aynen öyle günaydın diyoruz ama gece zaten ayaktadık. notebook açmaya üşendim. telefondan oyun oynadım. :)
odanız hayırlı olsun ben alalı 2 ay oldu bol bol havalandırdım bu yüzden erken istemiştim. birde bizim el yapımı ahşap mobilya ağaç yani kokusu geçmek bilmedi. boyası cilası falan. sen yinede odanın camını falan açık tut. bu arada tecrübe ettiğim için söylüyorum. odanın camı açıkken kapısını kapatırsan hiç bir anlamı olmuyor. yani kapısı açık olacak ki koku dağılsın öyle çabuk geçiyor.
merhaba hanımlar
nasılsınız bugün doktora gideceğim bakalım bizim kız ne yapıyor ne kadar büyüdü çok merak ediyorum
mobilyasının siparişini verdik biraz geç mi kaldı diye düşünüyorum siz yatağını aldınız mı
eşyalarını yıkamaya başlıcam anca yıkarda ütülerim herhalde siz bavulunuzu hazırladınız mı
Saliha*cım doğum günün kutlu olsun sağlikla nice mutlu senelere .Benim kızçemin doğum günüsüde yarın zaman ne çabuk geçiyor...
Nice mutlu senelere tatlim eşin ve bebisinle birlikte
Mutlu yıllar canım.. herşey gönlünce olsun...
taze annecik öptüm seni.
doğum günün kutlu olsun sağlıkla huzurla nice nice yıllara...
herkese çok tesekkür ederim kızlar birlikte ihtiyarlamak dilegiyledoğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle miniğinle ailenle çook mutlu bi ömür diliyorum.bide sorunsuz bir doğum tabikide:)
Güzellkler günaydin ...
Her yer bembeyaz kar yagdi buralara ..
Sabah oglum beni cok duygulandirdi sizinle paylasmak istedim :
Dün kardesi icin aldigim yün sapkayi cikarmis ortaliga sabah , bunu niye cikardin oglum dedim , bizde hep kisliklqri giyindik ..
Kardesimin kafasi üsümesin diye anne dedi , düsünceli yavrum :))
Saliha42 nice senelere canim sevdiceklerinle ...
Fidocum banada doktor sorun olmaz dedi , senin dedigin gibi kanali kapatmadigi sürece sorun yok ..
Ama olurda setzeryan olmak zorunda kalinirsa , önce plasenta sonra bebek cikacagi icin cok hizli olmalari gerekirmis , plasentayla isleme gecilince bebegin beslenmesi vs .. Durdugu icin ...
Dogum gunun kutlu olsun canim, bebesinin dogum gununu kutladigi gunlerde cabuktan gelsin insallah
mutlu yıllaaaaaarr....
canım nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun
hepinize mutlu bir gün diliyorum güzel annecikler.
salihacım doğum günün kutlu olsun inşallah miniğinle nice yıllara.
mutlu yıllar canım
Bizimde dun kontrolumuz vardioglum 3200 gr ve 52 cm olmus hersey yolunda dedi doktorumuz nst ye girdim sanci hic yok gibi birseymis :44: alttan muayene falanda etmedi :44: ya catim musait degilse normal dogum icin ne olacak :18:
ne güzel valla benim belim kopuyo kasıklarımda öyle afedersin şeyimin etleri yanları ağrıyo kaynar su dökülmüş gibi.
ebe alttan muayene ediyor mu canım? açıklığa bakıyor mu ki?
merhaba hanımlar
nasılsınız bugün doktora gideceğim bakalım bizim kız ne yapıyor ne kadar büyüdü çok merak ediyorum
mobilyasının siparişini verdik biraz geç mi kaldı diye düşünüyorum siz yatağını aldınız mı
eşyalarını yıkamaya başlıcam anca yıkarda ütülerim herhalde siz bavulunuzu hazırladınız mı
ooyy canım maaşallah kocaman olmuş oğluşun. kıyamam. ultrasonda bir sıkıntı görmediyse belki ondan alttan bakmamıştır.
belki bir dahaki kontrolde söyleyecektir normal doğum olup olmayacağını.
Hepinize "uykusuz her geceeee...!! şarkısını armağan ediyorum :)
İnşallah geçer canım yaa. Bizimki de öyle el yapımı o yüzden kokusu tüm evi sarmış durumda. Korktum şimdi sen öyle deyince. Gece yatarken kapatıyodum kapatmiyim bari gece gündüz açık kalsın. Bi de her gün silersen daha çabuk çıkar demişti mobilyacıdaki kadın dün öyle yorulmuşum ki kolumu kaldırabilirsem bi silerim birazdan. Hayırlı olsun sizinki de canımsağlıkla gelip kullandıklarını görsek hayırlısıyla. Yaklaştıkça sabırsızlanıyorum artık..
canımcım ben geldiği gün duru suyla sildim talaşını tozunu falan temizledim. bir kaç gün sonra sirkeli su ile sildim hem kokusunu alıyor hem mikrop kırıyor. daha sonra da içine krem rengi kapitone'den örtü diktirdim. raflarına çekmecelere mobilyanın her gözüne diktirdim. resmini çekip atarım birazdan. sonra onları dalin sıvı bebe deterjanı ile yıkadım hepsini. sonra dalin yüzey temizleyiciyle tekrar sildim 2 hafta önce falan. zaten kokuda bayağı azalmıştı. sonra örtülerini serip oğlumun kıyafetlerini yıkayıp tek tek ütüleyip yerleştirdim.
çok zamanımı aldı. ama sonuç güzel oldu mis gibi.
amiinn canım güzel günlerde kullansın hepsi.
Ben uyudum iki kere tuvalete kalktim ama gözlerimi bile acmadim :)
Zaman yaklastikca beni bir heycan bir korku sarmaya basladi ya cabucak gecse su iki hafta.
Birdahaki kontrol bayramdan sonra 21 indeya o zamana kadar sancim baslarsa ne olacak yaa
Herkesee günaydın... Öncelikle hayırlı cumalar kızlar
Dün bizim kontrolümüz vardı önce alttan muayene etti doktor ve bir parmak açılman var dedi inşallah kolay ve normal bir doğum yaparsın gibi görünüyor dedi ben okula gitmenin dısında eve gelip 1 saat yürüyüs yapıyorum doktor arttırırsan yürüyüsü daha doğum sürecini hızlandırabiliriz dedi bende arttırmaya başladım.. Birde ben aslında bu kilo konusuna pek takmıyorum ama kızımız 10 günde kilo almamış hiç 2900 bir önceki muayenede de 2900 dü bende tabi hemen sordum ben almadığım için mi almamış diye hayır alakası yok senin alıp almaman önemli değil dedi sağıklı besleniyorsan sorun yok her bebek her zaman kilo almak zorunda değil dedi doktor hiç bir sorun olmadığını söyledi ama şimdi benim kafama takılan bebğin kilosunun kaç olduğu değil hiç kilo almadığına göre hiç beslenmemiş mi yani nasıl oluyor 10 gün hiç bişey yiyememiş mi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?