hayırlı olsun canım. kraft olanı mı aldın?
Ayyy canim benide dünden beri ayni endiseler basti.
Benim bebiste iki haftadir yerinde sayiyor aslinda kafama takmiyordum ama dünden beri takmaya basladim. Benim doktorum doppler yapti bir sorun yok dedi her zaman kilo almak zorunda degil dedi ama gel de anlat bana iste.
dünürüümmmm maaasalllah iki kere kalkiyorsun. Ben uzun zamandir her sat basi kalkiyorum tuvalate. her kalkisimda gecelik degistiriyorum, su gibi terliyorum. Deliksiz uykunun ne oldugunu unuttumm:)
İnşallah geçer canım yaa. Bizimki de öyle el yapımı o yüzden kokusu tüm evi sarmış durumda. Korktum şimdi sen öyle deyince. Gece yatarken kapatıyodum kapatmiyim bari gece gündüz açık kalsın. Bi de her gün silersen daha çabuk çıkar demişti mobilyacıdaki kadın dün öyle yorulmuşum ki kolumu kaldırabilirsem bi silerim birazdan. Hayırlı olsun sizinki de canımsağlıkla gelip kullandıklarını görsek hayırlısıyla. Yaklaştıkça sabırsızlanıyorum artık..
canımcım ben geldiği gün duru suyla sildim talaşını tozunu falan temizledim. bir kaç gün sonra sirkeli su ile sildim hem kokusunu alıyor hem mikrop kırıyor. daha sonra da içine krem rengi kapitone'den örtü diktirdim. raflarına çekmecelere mobilyanın her gözüne diktirdim. resmini çekip atarım birazdan. sonra onları dalin sıvı bebe deterjanı ile yıkadım hepsini. sonra dalin yüzey temizleyiciyle tekrar sildim 2 hafta önce falan. zaten kokuda bayağı azalmıştı. sonra örtülerini serip oğlumun kıyafetlerini yıkayıp tek tek ütüleyip yerleştirdim.
çok zamanımı aldı. ama sonuç güzel oldu mis gibi.
amiinn canım güzel günlerde kullansın hepsi.
Annem de diyo ne zamandır ölç rafları bana söyle örtü yaptırcam diye bende amaan ne gerek var diyodum ne bileyim çek de madem belki heveslenir ölçerim. Kesin değmiştir o kadar emeğe sağlıkla kullansın yavrun.
bilmiyorum ki simdiye kadar sadece kan alip nst ye bakiyordu. Benim doktor tatilde o bakiyordu..
ya bana hiç bir şey yaptırmadı gayet iyi dedi kilo alması sart değil dedi eşime de 3 kilo falan doğar daha iyi ilk doğum için demiş ben dediğim gibi kilosunun ne kadar olduğunu değil de beslenememesinden korktum inşallah yoktur öyle bir şey
Birdahaki kontrol bayramdan sonra 21 indeya o zamana kadar sancim baslarsa ne olacak yaa
orasını bilemiycem bebişim. benimde bayramdan sonra kontrol. araya bayram girdi. inş. gelmez deyip bekliycez artıkın.
bayramda doğarlarsa da adını bayram koyarız artık :)
ay benimde aklıma geçen ne geldi? kendimiz anlamaz mıyız acaba açıklık olsa dedim kendi kendime. yani elimizle yoklasak falan.
Delimiyim neyimm..??
Ben uyudum iki kere tuvalete kalktim ama gözlerimi bile acmadim :)
Zaman yaklastikca beni bir heycan bir korku sarmaya basladi ya cabucak gecse su iki hafta.
dünürüümmmm maaasalllah iki kere kalkiyorsun. Ben uzun zamandir her sat basi kalkiyorum tuvalate. her kalkisimda gecelik degistiriyorum, su gibi terliyorum. Deliksiz uykunun ne oldugunu unuttumm:)
evet canımmm kraf 504 aldım.:))bakalım ya dönencesi ışıklı tavana yansıtmalı sanmıştım ama öyle değil sanırsam.
ayy evet yaa. bu terleme çok fena bişey. bende terliyorum sonra yorgandan ayaklarımı çıkarıyorum. sonra tuvaletim geliyo kalk git. bazen giderken yelek giymeye üşeniyorum yan kapı banyo diye.ondan mı üşütüyorum acaba. sonra reflü geliyo midem bulanıyo yanıyorum. su içiyorum ilaç içiyorum uykum kaçıyo sonra tam dalıyorum burnum tıkanıyo, burnumu yıkıyorum temizliyorum geri geliyorum üşüyorum uykum kaçıyo tam geri dalıyorum eşimin alarmı çalıyo derken böyle bitmek bilmeyen bir kısır döngü şaka gibi :)
gülsem mi ağlasam mı şaşırdım...
orasını bilemiycem bebişim. benimde bayramdan sonra kontrol. araya bayram girdi. inş. gelmez deyip bekliycez artıkın.
bayramda doğarlarsa da adını bayram koyarız artık :)
Kızlar bir şey sorucam dün alttan muayeneden sonra doktor leke gelebilir korkma dedi leke gelmedi ama bugün boyle hafif pembe ama cok hafif pembe katı jel gibi sümüksü bir şey geldi bu doktorun bahsettiği leke oluyor demi
Miamorem ama cokkk uyuz oldumeğer catim musait degilde normal doğum yapamayacaksam neden sanci çekeyim dimi :26: planli sezeryan olsa aha iyi olmaz mi düşüncesiz herifler bu arada elifcigim doktorla ayni kafadasin hee adini bayram koyarsinmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?