2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ya bana hiç bir şey yaptırmadı gayet iyi dedi kilo alması sart değil dedi eşime de 3 kilo falan doğar daha iyi ilk doğum için demiş ben dediğim gibi kilosunun ne kadar olduğunu değil de beslenememesinden korktum inşallah yoktur öyle bir şey

dünürüümmmm maaasalllah iki kere kalkiyorsun. Ben uzun zamandir her sat basi kalkiyorum tuvalate. her kalkisimda gecelik degistiriyorum, su gibi terliyorum. Deliksiz uykunun ne oldugunu unuttumm:)

Canim benim gelinim seni simdiden alistiriyor uykusuzluga :). Kiz kalkasim
Yoktu hic benim uykum cok agirdir oglusum bi tepikledi canim yandi resmen öyle uyandim :)

Aynen canim hem kilosu gayet normal seninkinin. Valla benim doktor cok
Pimpirikli eger bir sorun görse hemen hastaneye gönderirdi. Ama yinede endiseleniyor insan ister istemez.

orasını bilemiycem bebişim. benimde bayramdan sonra kontrol. araya bayram girdi. inş. gelmez deyip bekliycez artıkın.
bayramda doğarlarsa da adını bayram koyarız artık :)

Prensesimin babasi ve anneannesi bayram cocugu benim yarin kontrolum var bayramda gelirsede sasirmicam artik, ne de olsa genlerde var

ay benimde aklıma geçen ne geldi? kendimiz anlamaz mıyız acaba açıklık olsa dedim kendi kendime. yani elimizle yoklasak falan.
Delimiyim neyimm..??

ahahahah, valla ben ellemem:))) aklim cikar aciksa falan:) ama sanmam kendimizin anlayabilecegini, rahim agzi icerde..

Ben uyudum iki kere tuvalete kalktim ama gözlerimi bile acmadim :)

Zaman yaklastikca beni bir heycan bir korku sarmaya basladi ya cabucak gecse su iki hafta.

Normalde de ben uyurdum sizden okurdum valla. demekki sıra bende. :) 2 haftadır böyle ama 2 gündür bi başkaydı. gribinde etkisi vardır belki.
Geçer canım geçer sayılı gün çabuk geçiyor. hayırlısı olsun hakkımızda inş.

dünürüümmmm maaasalllah iki kere kalkiyorsun. Ben uzun zamandir her sat basi kalkiyorum tuvalate. her kalkisimda gecelik degistiriyorum, su gibi terliyorum. Deliksiz uykunun ne oldugunu unuttumm:)

ayy evet yaa. bu terleme çok fena bişey. bende terliyorum sonra yorgandan ayaklarımı çıkarıyorum. sonra tuvaletim geliyo kalk git. bazen giderken yelek giymeye üşeniyorum yan kapı banyo diye. ondan mı üşütüyorum acaba. sonra reflü geliyo midem bulanıyo yanıyorum. su içiyorum ilaç içiyorum uykum kaçıyo sonra tam dalıyorum burnum tıkanıyo, burnumu yıkıyorum temizliyorum geri geliyorum üşüyorum uykum kaçıyo tam geri dalıyorum eşimin alarmı çalıyo derken böyle bitmek bilmeyen bir kısır döngü şaka gibi :)
gülsem mi ağlasam mı şaşırdım...

Kızlar bir şey sorucam dün alttan muayeneden sonra doktor leke gelebilir korkma dedi leke gelmedi ama bugün boyle hafif pembe ama cok hafif pembe katı jel gibi sümüksü bir şey geldi bu doktorun bahsettiği leke oluyor demi

Oku oku gözlerim portledi :))))
Ama Ayşegül un bebegi taburcu olcakmis coook sevindum darisi basimiza bizim kizinda kan degerleri düşmüş bakalim duzelmezse 2 güne kan takviyesi yapcaklarmis. Kizlar nacizane tavsiyem dogum anini cok kurgulamayin yani bebeginizi gördüğünüzde hepsi silincek yaninda ailesi olmayanlar yazmış benim bütün ailem ordaydi ama bebegimi göremedim koklamadim tam tersini inanin tercih ederdim yeterki bebeklerimiz iyi ve saglikli olsun yaşanan tüm sikintilara sancilara ignelere deger

Hayırlı cumalar, kontrolümüz vardı bugün herşey yolunda 19 ünda muayenem var normal doğum olup olayacağı belli olucak eğer normalse 41. Haftaya kadar bekliyeceğiz sezaryansa 25 de falan alınacak bakalım

evet canımmm kraf 504 aldım.:))bakalım ya dönencesi ışıklı tavana yansıtmalı sanmıştım ama öyle değil sanırsam.

çok güzel bu modeli bende beğenmiştim aslında. dediğin gibi dönencesinde ışıklı tavana yansıtma yok benimde bildiğim.
hangi renk aldın? güle güle kullansın. bak benimki de böyle odası tam yerleşmedi ama ilk kurduğumuzda çekmiştik.

aynene yazdigin sirlamada. benim iki aydir falan böyle. Ama burun tikanmasi hamileligin basindan beri, bide genzime akiyor o beni deli ediyor. Esimde benimle birlikte uykusuz kaliyor. Erkeklerin uykusu agirdir ama benim kinin ki cok hafifi hic iyi olmuyor...

Kızlar selam doktordan geliyoruz.
NST de bebeğin kalp atışları düşük çıktı çok panikledik. Aç değildim sola yatıyordum. Çok moralim bozuldu. Biraz gez gel dediler. Sonra bir daha çekildi normal çıktı. Suyumuz hala az çok üzülüyorum. Neyse ki bugünlere kadar geldik. Bebişim 2700 gram olmuş. 10 günde 450 gram almış canım kızım. Suyu daha da çok içeceğim artık. son hafta 2 lt civarına düşmüştüm yine 3 lt yi geçeyim. Boyu söylemedi ama 37+3 haftalık görünüyor boyu dedi. Kilosu kendi haftasıyla uyumlu. Ayrıca dğumhaneye baktım neler gerekli diye sordum kafamdan plan yaptım şunu şunu getireyim diye. Benden haberler bu kadar öptüm hepinizi.

orasını bilemiycem bebişim. benimde bayramdan sonra kontrol. araya bayram girdi. inş. gelmez deyip bekliycez artıkın.
bayramda doğarlarsa da adını bayram koyarız artık :)

Miamorem ama cokkk uyuz oldum eğer catim musait degilde normal doğum yapamayacaksam neden sanci çekeyim dimi :26: planli sezeryan olsa aha iyi olmaz mi düşüncesiz herifler bu arada elifcigim doktorla ayni kafadasin hee adini bayram koyarsinmis

Son düzenleme:

doktorun dedgi gibi canim. Sürdügü jel falan onlar geliyor..

canim benim sancin gelirse hastaneye gittiginde zaten kadin dogumcu bakar, neye müsaitsin diye. Hic endise etme bence. Hem zaten hakkinda ne olacaksa o olur, Rabbim bir yerden yardimini verirr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…