2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ahahahah, valla ben ellemem:))) aklim cikar aciksa falan:) ama sanmam kendimizin anlayabilecegini, rahim agzi icerde..

ben o konuda biraz daha cesaretliyim herhalde. bide çocuk gelişimi mezunuyum söylemesi ayıp :) :)
rahim ağzı içerde de açılma olunca elimizi attığımızda farklı gelir diye düşünmüştüm.

iyi iyi maaasalllah kizina. arada bebekler tembellik yapiyor, uyuyor. o zaman kalp atisi düsük geliyor. Üzülme sonuna geldik hayilrisiyla..

yes şekerim odur muhtemelen. korkma.

Selam kızlar, hayırlı cumalar hepinize..
Bizden sonrakilere bi bakıyım dedim ne var ne yok :) Bu belirsizlikle bende Kasım'a kalmazsam iyidir
Son zamanlar sabırsızlık tavan yaptıkca beklemek zorlaşıyo. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavustursun ne diyelim.. :)

ben o konuda biraz daha cesaretliyim herhalde. bide çocuk gelişimi mezunuyum söylemesi ayıp :) :)
rahim ağzı içerde de açılma olunca elimizi attığımızda farklı gelir diye düşünmüştüm.

annem senin haftana daha var acilma icin. Gel madem benimkine bakda aciksa hareket edip daha acmayi denicem. Yokkk kapaliysa hic canimi üzmücem isime gücüme bakicam:)))

Oyyy kiyamam sana. Ben bu dönemleri atlattim terleme olayi ve reflü cok sükür bitti. Ama benimde burnum cok tikaniyor gece horluyormusum :)

yagmurcummmmmm, ikimiz ayni dogurcaz haberin olsunn:))) Antalya ya gelince de isparta ya gelicem bebisini isirmayaa:)))

Canim benım ins hersey yolunda gider sende biran önce kizina kavusursun bende senin gibi düşünüyorum bebeklerimizi saglikli dogunca diger butun uzuntuler gececek ins
Herseyin normal olmasına cok sevindim tatlim suyunu ihmal etme bol bol ic

aayy yazık adamcağıza yaa. bizimki horul horul ama sabah 6:30 gibi ben burnumu temizlerken uyandı bi. iyimisin falan diye. sonra oda bölük bölük uyudu 8:30 a kadar benimle. sonra işe gitti zaten ben uyumuşum 10:30 da kalktım 2 saatcik.
Burun tıkanması hep oluyor da şuan gripten daha fazla. Her dk siliyorum burnum yandı artık kıpkırmızı oldu.

annem senin haftana daha var acilma icin. Gel madem benimkine bakda aciksa hareket edip daha acmayi denicem. Yokkk kapaliysa hic canimi üzmücem isime gücüme bakicam:)))

Hahaha kizlar güldürdünüz beni ya allah da sizi güldürsün.
Ebeye doktora ne gerek var yapmisken dogumu da kendi
Basiniza yapin

yagmurcummmmmm, ikimiz ayni dogurcaz haberin olsunn:))) Antalya ya gelince de isparta ya gelicem bebisini isirmayaa:)))
ayy abla hadi doğuralım artık yaaa, kalan sabrımın son sınırlarındayım. bugün 38+0 olduk şükür. bu doğumdanmı şu doğumdan mı derken herşeye pür dikkat kesilir oldum. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kavuştursun hepimizi inşallah.. ayy ne güzel olur gelsen, her zaman beklerim ablacım gel bol bol ısır, bende ısırcam bi çıksın heleee

HTML:

canım bebişin iyiyimiş sevindim. boyunu zaten artık söylemiyorlar banada söylemediler. kilo önemli boşver. ben az su içiyorum ama suyu az demedi hiç doktor anlamadım. normal demekki. Bu arada neler gerekirmiş bizimle de paylaşsana kuzucuuummm..

evet canım muhtemelen o.benimde öyle olmuştu bikaç gün devam etti geçti.

seninkide çook güzelmiş canım.hayırlı günlerde mışıl mışıl uyusunlar içinde inş.ben kırmızı gri rengini aldım.paylaşıcam hemencecik resmini:)

ay yok kız espri yaptım :)
bencede aslında sizin haftanız önde benden. planlasa iyi olurmuş ama vardır bir bildiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…