Prensesimin babasi ve anneannesi bayram cocugubenim yarin kontrolum var bayramda gelirsede sasirmicam artik, ne de olsa genlerde var
ahahahah, valla ben ellemem:))) aklim cikar aciksa falan:) ama sanmam kendimizin anlayabilecegini, rahim agzi icerde..
Kızlar selam doktordan geliyoruz.
NST de bebeğin kalp atışları düşük çıktı çok panikledik. Aç değildim sola yatıyordum. Çok moralim bozuldu. Biraz gez gel dediler. Sonra bir daha çekildi normal çıktı. Suyumuz hala az çok üzülüyorum.Neyse ki bugünlere kadar geldik. Bebişim 2700 gram olmuş. 10 günde 450 gram almış canım kızım. Suyu daha da çok içeceğim artık. son hafta 2 lt civarına düşmüştüm yine 3 lt yi geçeyim. Boyu söylemedi ama 37+3 haftalık görünüyor boyu dedi. Kilosu kendi haftasıyla uyumlu. Ayrıca dğumhaneye baktım neler gerekli diye sordum kafamdan plan yaptım şunu şunu getireyim diye. Benden haberler bu kadar öptüm hepinizi.
Kızlar bir şey sorucam dün alttan muayeneden sonra doktor leke gelebilir korkma dedi leke gelmedi ama bugün boyle hafif pembe ama cok hafif pembe katı jel gibi sümüksü bir şey geldi bu doktorun bahsettiği leke oluyor demi
ben o konuda biraz daha cesaretliyim herhalde. bide çocuk gelişimi mezunuyum söylemesi ayıp :) :)
rahim ağzı içerde de açılma olunca elimizi attığımızda farklı gelir diye düşünmüştüm.
ayy evet yaa. bu terleme çok fena bişey. bende terliyorum sonra yorgandan ayaklarımı çıkarıyorum. sonra tuvaletim geliyo kalk git. bazen giderken yelek giymeye üşeniyorum yan kapı banyo diye.ondan mı üşütüyorum acaba. sonra reflü geliyo midem bulanıyo yanıyorum. su içiyorum ilaç içiyorum uykum kaçıyo sonra tam dalıyorum burnum tıkanıyo, burnumu yıkıyorum temizliyorum geri geliyorum üşüyorum uykum kaçıyo tam geri dalıyorum eşimin alarmı çalıyo derken böyle bitmek bilmeyen bir kısır döngü şaka gibi :)
gülsem mi ağlasam mı şaşırdım...
Selam kızlar, hayırlı cumalar hepinize..
Bizden sonrakilere bi bakıyım dedim ne var ne yok :) Bu belirsizlikle bende Kasım'a kalmazsam iyidir
Son zamanlar sabırsızlık tavan yaptıkca beklemek zorlaşıyo. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavustursun ne diyelim.. :)
Oyyy kiyamam sana. Ben bu dönemleri atlattim terleme olayi ve reflü cok sükür bitti. Ama benimde burnum cok tikaniyor gece horluyormusum :)
Canim benım ins hersey yolunda gider sende biran önce kizina kavusursun bende senin gibi düşünüyorum bebeklerimizi saglikli dogunca diger butun uzuntuler gececek insOku oku gözlerim portledi :))))
Ama Ayşegül un bebegi taburcu olcakmis coook sevindum darisi basimiza bizim kizinda kan degerleri düşmüş bakalim duzelmezse 2 güne kan takviyesi yapcaklarmis. Kizlar nacizane tavsiyem dogum anini cok kurgulamayin yani bebeginizi gördüğünüzde hepsi silincek yaninda ailesi olmayanlar yazmış benim bütün ailem ordaydi ama bebegimi göremedim koklamadim tam tersini inanin tercih ederdim yeterki bebeklerimiz iyi ve saglikli olsun yaşanan tüm sikintilara sancilara ignelere deger
Herseyin normal olmasına cok sevindim tatlim suyunu ihmal etme bol bol icKızlar selam doktordan geliyoruz.
NST de bebeğin kalp atışları düşük çıktı çok panikledik. Aç değildim sola yatıyordum. Çok moralim bozuldu. Biraz gez gel dediler. Sonra bir daha çekildi normal çıktı. Suyumuz hala az çok üzülüyorum.Neyse ki bugünlere kadar geldik. Bebişim 2700 gram olmuş. 10 günde 450 gram almış canım kızım. Suyu daha da çok içeceğim artık. son hafta 2 lt civarına düşmüştüm yine 3 lt yi geçeyim. Boyu söylemedi ama 37+3 haftalık görünüyor boyu dedi. Kilosu kendi haftasıyla uyumlu. Ayrıca dğumhaneye baktım neler gerekli diye sordum kafamdan plan yaptım şunu şunu getireyim diye. Benden haberler bu kadar öptüm hepinizi.
aynene yazdigin sirlamada. benim iki aydir falan böyle. Ama burun tikanmasi hamileligin basindan beri, bide genzime akiyor o beni deli ediyor. Esimde benimle birlikte uykusuz kaliyor. Erkeklerin uykusu agirdir ama benim kinin ki cok hafifi hic iyi olmuyor...
doktorun dedgi gibi canim. Sürdügü jel falan onlar geliyor..
annem senin haftana daha var acilma icin. Gel madem benimkine bakda aciksa hareket edip daha acmayi denicem. Yokkk kapaliysa hic canimi üzmücem isime gücüme bakicam:)))
ayy abla hadi doğuralım artık yaaa, kalan sabrımın son sınırlarındayım. bugün 38+0 olduk şükür. bu doğumdanmı şu doğumdan mı derken herşeye pür dikkat kesilir oldum.yagmurcummmmmm, ikimiz ayni dogurcaz haberin olsunn:))) Antalya ya gelince de isparta ya gelicem bebisini isirmayaa:)))
Kızlar selam doktordan geliyoruz.
NST de bebeğin kalp atışları düşük çıktı çok panikledik. Aç değildim sola yatıyordum. Çok moralim bozuldu. Biraz gez gel dediler. Sonra bir daha çekildi normal çıktı. Suyumuz hala az çok üzülüyorum.Neyse ki bugünlere kadar geldik. Bebişim 2ç700 gram olmuş. 10 günde 450 gram almış canım kızım. Suyu daha da çok içeceğim artık. son hafta 2 lt civarına düşmüştüm yine 3 lt yi geçeyim. Boyu söylemedi ama 37+3 haftalık görünüyor boyu dedi. Kilosu kendi haftasıyla uyumlu. Ayrıca dğumhaneye baktım neler gerekli diye sordum kafamdan plan yaptım şunu şunu getireyim diye. Benden haberler bu kadar öptüm hepinizi.
bir zamanlar benahahahahahah ben kendi horultuma uyaniyorum nee diyonn seennnnnnnnnnn:))
Kızlar bir şey sorucam dün alttan muayeneden sonra doktor leke gelebilir korkma dedi leke gelmedi ama bugün boyle hafif pembe ama cok hafif pembe katı jel gibi sümüksü bir şey geldi bu doktorun bahsettiği leke oluyor demi
çok güzel bu modeli bende beğenmiştim aslında. dediğin gibi dönencesinde ışıklı tavana yansıtma yok benimde bildiğim.
hangi renk aldın? güle güle kullansın. bak benimki de böyle odası tam yerleşmedi ama ilk kurduğumuzda çekmiştik.
Eki Görüntüle 829118
ahahahahahah ben kendi horultuma uyaniyorum nee diyonn seennnnnnnnnnn:))
Miamorem ama cokkk uyuz oldumeğer catim musait degilde normal doğum yapamayacaksam neden sanci çekeyim dimi :26: planli sezeryan olsa aha iyi olmaz mi düşüncesiz herifler bu arada elifcigim doktorla ayni kafadasin hee adini bayram koyarsinmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?