annem senin haftana daha var acilma icin. Gel madem benimkine bakda aciksa hareket edip daha acmayi denicem. Yokkk kapaliysa hic canimi üzmücem isime gücüme bakicam:)))
aayy yazık adamcağıza yaa. bizimki horul horul ama sabah 6:30 gibi ben burnumu temizlerken uyandı bi. iyimisin falan diye. sonra oda bölük bölük uyudu 8:30 a kadar benimle. sonra işe gitti zaten ben uyumuşum 10:30 da kalktım2 saatcik.
Burun tıkanması hep oluyor da şuan gripten daha fazla. Her dk siliyorum burnum yandı artık kıpkırmızı oldu.
Oyyy kiyamam sana. Ben bu dönemleri atlattim terleme olayi ve reflü cok sükür bitti. Ama benimde burnum cok tikaniyor gece horluyormusum :)
ayy abla hadi doğuralım artık yaaa, kalan sabrımın son sınırlarındayım. bugün 38+0 olduk şükür. bu doğumdanmı şu doğumdan mı derken herşeye pür dikkat kesilir oldum.Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kavuştursun hepimizi inşallah.. ayy ne güzel olur gelsen, her zaman beklerim ablacım gel bol bol ısır, bende ısırcam bi çıksın heleee
Aynen canim hem kilosu gayet normal seninkinin. Valla benim doktor cok
Pimpirikli eger bir sorun görse hemen hastaneye gönderirdi. Ama yinede endiseleniyor insan ister istemez.
evet canım muhtemelen o.benimde öyle olmuştu bikaç gün devam etti geçti.
yakın olsa geleyimde canım ankara neresiii orası neresi yanii... :)
ben gelen kadar doğurursun sen zaten.
seninkide çook güzelmiş canım.hayırlı günlerde mışıl mışıl uyusunlar içinde inş.ben kırmızı gri rengini aldım.paylaşıcam hemencecik resmini:)
canım bebişin iyiyimiş sevindim. boyunu zaten artık söylemiyorlar banada söylemediler. kilo önemli boşver. ben az su içiyorum ama suyu az demedi hiç doktor anlamadım. normal demekki. Bu arada neler gerekirmiş bizimle de paylaşsana kuzucuuummm..
heh işte al benden de o kadar, tamam diyorum bu sefer devamı gelir ama nerdeeeeeeeinsaalllah kuzucummm...Bende ayniyim, bir sanci geliyor aha diyorum simdi balsladi. bir daha gelmiyor. aman diyorum hasta etme adami, geleceksen hepsiyle gel, gelmeyeceksende azicik azicik acitma canimi diyorum:))
gelirim, ev ekmeginden yerim ona göree....
cok tikaniyorsa eczanelerde hamileler icin burun spreyi var. oda yoksa tuzlu su cek biraz. rahatlatir en azindna..
bende memleketimi özledim vallahi :) ama burdaki yaşam daha ideal, çok gürültü yok, kirlilik yok, bi de merkezde oturursan heryer ayağının altında :)ben Ankarayi hic sevemedim tatlim yaa.. Sen gel en iyisi. Sen bi niyet et belki dogurururm...
heh işte al benden de o kadar, tamam diyorum bu sefer devamı gelir ama nerdeeeeeeedün bi yürüyüş yaptık kv ile, şöyle bi turladık geldik belki fayda eder bişiler olur diye ama tam tersine bu kez hepten durdu yaaa inanırmısın istediğin ev ekmeği olsun ablam, ben burda çok güzel şeyler öğrendim, sen gel bak ben sana neler hazırlıyorum :)
ay yok kız espri yaptım :)
bencede aslında sizin haftanız önde benden. planlasa iyi olurmuş ama vardır bir bildiği.
bende dün akşam tuvaleti ve lavaboyu ovdum. mutfakta bulaşıktı, ocaklardı derken epey vakit geçirdim. 0ndan öncede 45 dk da 2 yemek 1 de tatlı yaptım ama yok yok yokayy evet bende düm tüm carsiyi talan ettim, eskiden oturmak isterdim dün seke seke gezdim resmen:)) agrim falan olmadi. hahahahahahah
cok isterim gelmeyi yaza insalllahhh
sormaaaa canim yaaa, bende herbir pilimi pirtimi topladim iki kere dus aldim jiletlendim gidersem ele güne rezil olmayim diye. Hatta sürme bile cektim sonra aklima gelmez diye:)) ama Melek hanim beni kadirdi, sakaci bisi olucak anlasilan:)) bebek kafasini kanala yerlestirmeye calisiyormus, eee iri bebek yaa giremedi zahir rahatca kana sanci yapti...Esim pazartesiye kadar izin almis, karim yarin kesin doguru diye:)))Türkiye dekiler dakka basi yaziyor durum ne diye:)) ama gece 4 de bitti benim sanci, hergünkünden bile iyi durumdayim. Bebek iyice asagi gidince nefesim düzeldi, yürüyüsüm hizlandi.
Ayrica su karamsar düsüncelerini birak. hepsi hormonlarin maksimum düzeyde olmasindan kaynaklaniyor. Hepimiz cok yprulduk, cok bunaldik. Bende gecen gün camasir yerlestiriyordum, bi alama hissi geldi, ayy dedim iki damla gözyesi dökeyimmm, nerdeee bir agliyorum sorma nefes alamadim, tüküregim genzime kacti öksürme krizi geldi öle yazdim. Gözlerim kanlandi gecmedi saatlerce..Yani ancak kendi kendimizi iyi edebiliriz, sakin olalim, az kaldi. Hemizi bir nefeste kurtarsin Rabbim insaalllah..
iyi akşamlar annişler ve onların minnak göbişlerii
annelerin ilgisiyle ilgili bişeyler duymak burnumun direğini sızlatıyor...
sanki öksüz bir gebe gibiyim annem babam sağlar çok şükür ammaa her zamanki gibi ilgisizlerr
önceleri o kadar aklıma gelmezken ilgisizlikleri hamile olduğumdan beri annemi düşünür oldum ve ilgisine ihtiyaç duydum.
başkalarının anneleri beşiğini bebeğin çeyizini giyimini alırken duyduklarım hep imrendirdi beni..
doğumda yanımda olmayacak mısın demişdim geçen gün telde kaynanan gelmeyecek mi dedi??
onun yeri ayrı sen annesin demi sen düşün benden önce sende gelecem kızım doğmadan de nerdeee.
neyse kırıldım dahada arayıp demedim muhtaç olduğumu düşünüyor insan öyle düşünmemeli evladının yanında hissetirmeli kendini..
baktı ben aramıyorum kendi aradı sonra nasılım diye.
neyse yahu sizlerle paylaşmak istedim sadece niyetim sizide üzmek değil.
anneme karşı bi isyan en çok ihtiyaçım olduğu zamanda olmayacak yanımda (ne zaman oldu ki )
böyle anasız babasız yanlız başıma olacağız eşimle hast. köşelerinde.
yavrumu kucağıma sağlıklı bi şekilde alayım istemiyorum kimseyii (desemde inanmayın kendimi teselli ediyorum sadece)
insan arıyor yakınlarını yanında.
bugün kontrolümüz vardı sancılarım çok yüksek çıktı doktorum kanaman yada suyun gelirse hemen acile geliyorsun bayramı atlatırsan byramdan sonra kontrole gel dedi bilmiyorum ama sanki bende açılma var doktor alttan muayene etmedi ben doğurucam galiba az kaldı
ya kızlar. ben bu aralar yürümekte oturup kalkmakta çok zorlanıyorum. bi de iştahım çok fazla yiyorum doğuma kadar ne yapacağım bilmiyorum.
Selam kızlar
Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Kilosunu çok merak ediyordum. Çünkü bi önceki gidişimizde azdı bebeğimin kilosu.
Şu an 36+1 deyiz ve 3073 gr. olmuş çok şükür miniğim.Öyle sevindim ki.
Nst.ye de ilk kez girdim. Sancılarım normal çıktı. Ben doğum yaklaştı diye düşünürken Dr.um şu an herşey normal 6 Kasımı beklicez o da olmadı 13üne kadar yolu var dedi normal istiyorum diye. E o kadar beklerse çok kilo alır daha nasıl normal olucak diye düşünmeden de edemedim.
Bu arada Eşim Veteriner hekim Dr. dalga geçiyor korkma korkma yetişemezsen eşin doğurtur seni diye. Zaten doğuma onu da alcam diyor ama ben pek istemiyorum eşimin doğuma girmesini.
Neyseki bebeğimi görüp güzel haberler alınca mutlu oldum. Kaç gündür hali olmayan yan gelip yatan ben bi enerji mutfak dolaplarına giriştim. Ufaktan ufaktan başlıyım temizlik işine dedim.
benimde 11 ekim yani bugün benim dogum günüm :)
Herkese hayırlı cumalar kızlar
Malesef uyku sorunu bende de var ve hiç dinlenmemiş gibi uyanıyorum hep, oğlum da çok hareketli maşallahohareket ettikce uyuyamıyorum ve sureklı acıkıyorum sık sık yiyorum doktorum az ye dedı elımde değil dedm
Buarada herkes alttan muayene ve catı muayenesinden bahsetmiş doktorum hiç böyle bir muayene yapmadı ya da nstde sancı cıkmadıgı ıcın gerek duymuyor olabılır mı?
Bebeğimin boynundakı kordon hala duruyor ve buyuk ıhtımal doguma kadar cıkmayacak hıc problrm deıl normal olur dedı ama ben yıne de pimpiriklenıyorum :44: ıyıce doktorun agzını aradım kordon kısaysa fln tehlıkeli oluyomus dıye, onu şimdiden göremeyiz dogum sırasında böyle birşey olursa zaten dırek sezaryene alıyoruz dedi
Ayrıca daha öncekı yasadıgımız trajedıden dolayı 40. Haftaya kadar bebek gelmezse sezaryenle alınacak kızlar
Annem de diyo ne zamandır ölç rafları bana söyle örtü yaptırcam diye bende amaan ne gerek var diyodum ne bileyim çek de madem belki heveslenir ölçerim. Kesin değmiştir o kadar emeğe sağlıkla kullansın yavrun.
saol canımcım daha güzelleri sizin olsun. aminn.. hepsi sağlıkla büyüsün. oğluşumun dolabını ve iç raflarını çektim. ama çekmecelere yaptırdığım örtü pek görünmüyor çünkü üzerinde eşyalar var :) yine de sana fikir olur.
şimdi mail attı doktor nst si cok iyiydi bebeğin kilo almamış olması önemli değil dedi gayet iyi merak etme dedi bende rahatladım çok şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?