2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
annem senin haftana daha var acilma icin. Gel madem benimkine bakda aciksa hareket edip daha acmayi denicem. Yokkk kapaliysa hic canimi üzmücem isime gücüme bakicam:)))

yakın olsa geleyimde canım ankara neresiii orası neresi yanii... :)
ben gelen kadar doğurursun sen zaten.

cok tikaniyorsa eczanelerde hamileler icin burun spreyi var. oda yoksa tuzlu su cek biraz. rahatlatir en azindna..

Oyyy kiyamam sana. Ben bu dönemleri atlattim terleme olayi ve reflü cok sükür bitti. Ama benimde burnum cok tikaniyor gece horluyormusum :)

ayy benim de biter inş. ya bu horlama bende de çıktı hamilelikte. bazen kendim bile uyanıyorum kendi horultuma o kadar yani. gülüyorum halime. eşimde horluyosun diyo sanki kendi kedi gibi uyuyo :) hehehe...

insaalllah kuzucummm...Bende ayniyim, bir sanci geliyor aha diyorum simdi balsladi. bir daha gelmiyor. aman diyorum hasta etme adami, geleceksen hepsiyle gel, gelmeyeceksende azicik azicik acitma canimi diyorum:))

gelirim, ev ekmeginden yerim ona göree....

Aynen canim hem kilosu gayet normal seninkinin. Valla benim doktor cok
Pimpirikli eger bir sorun görse hemen hastaneye gönderirdi. Ama yinede endiseleniyor insan ister istemez.

şimdi mail attı doktor nst si cok iyiydi bebeğin kilo almamış olması önemli değil dedi gayet iyi merak etme dedi bende rahatladım çok şükür:)

slm kızlar bende bugun bütün gündür yatıyorm kız kardeşim geldi cam kapı temizlik yapıyo bende oturuyorum yaylanıyorum yani...

Normal doğum için Doğum odasına ne getireceğiz diye sordum. Bebeğin kıyafetlerini yıka ütüle getir, mutlaka yedekli getir. Ne olur ne olmaz dedi. Bebek bezini de kendin getir dedi. Geceliğin uzun olsun rahat edemezsin yoksa dedi. Diğer gerekli herşey var burada dedi. Tabi hastaneden hastaneye değişir üni hastanesi sonuçta.

suyu ile ilgili yorum yapmıyorsa normaldir. Ama benim 27. haftadan beri sızıntı şeklinde geliyor suyum o yüzden çok içmem ve istirahat etmem lazım. Ama suyu bol için yine de.

heh işte al benden de o kadar, tamam diyorum bu sefer devamı gelir ama nerdeeeeeee dün bi yürüyüş yaptık kv ile, şöyle bi turladık geldik belki fayda eder bişiler olur diye ama tam tersine bu kez hepten durdu yaaa inanırmısın istediğin ev ekmeği olsun ablam, ben burda çok güzel şeyler öğrendim, sen gel bak ben sana neler hazırlıyorum :)

ben Ankarayi hic sevemedim tatlim yaa.. Sen gel en iyisi. Sen bi niyet et belki dogurururm...
bende memleketimi özledim vallahi :) ama burdaki yaşam daha ideal, çok gürültü yok, kirlilik yok, bi de merkezde oturursan heryer ayağının altında :)

ayy evet bende düm tüm carsiyi talan ettim, eskiden oturmak isterdim dün seke seke gezdim resmen:)) agrim falan olmadi. hahahahahahah

cok isterim gelmeyi yaza insalllahhh

ay yok kız espri yaptım :)
bencede aslında sizin haftanız önde benden. planlasa iyi olurmuş ama vardır bir bildiği.

Bende sana takıldım cnm sorun yok ama bazen icimden git yaptir sezeryan henen al bebegini kucagina bekleme diye aklima gelmiyor değil sonra sasirma kendine gel diyorum vazgeciyorum

ayy evet bende düm tüm carsiyi talan ettim, eskiden oturmak isterdim dün seke seke gezdim resmen:)) agrim falan olmadi. hahahahahahah

cok isterim gelmeyi yaza insalllahhh
bende dün akşam tuvaleti ve lavaboyu ovdum. mutfakta bulaşıktı, ocaklardı derken epey vakit geçirdim. 0ndan öncede 45 dk da 2 yemek 1 de tatlı yaptım ama yok yok yok ne zaman istersen gel ablacım kapım her zaman açık biliyosun :)

bende senin gibi yapmayı planlıyorum canım saçıma fön bile çekicem bebişimle ilk resimlerimiz güzel çıksın istiyorum
son yazdıklarında benii çok güldürdü hatta neredeyse bi gülme krizine daha giriyordum harbi şu hormonların ettiğide öle yenilir yutulur cinsten değil yaaaa amma etkiliyo çakal hormonlar

canım benimmmm çok duygulandım bende annemle hep sorunluyumdur ama onları cidden öle kabul etmek lazım yapı meselesi emin ol hiç aklından çıkmıyorsundur, ben senin gibi değilim ama pat pat sölerim gelsene yanıma niye gelmiyon filan diye bi vicdan yaptırırım anında yanımda önemli olan netice onlar düşünemiyorsa biz düşündürürüz demi ama

hayırlısı canım allah tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla

ya kızlar. ben bu aralar yürümekte oturup kalkmakta çok zorlanıyorum. bi de iştahım çok fazla yiyorum doğuma kadar ne yapacağım bilmiyorum.

dert etme bence canım doğum sonrası o kadar yoğun ve uykusuz geçiyoki onlar süt olarak gidicek bebişine eriticen

dikkat et kendine canım uzanma öle üstlere bak ben öle dolap silcem diye erkenden doğuma gitmiştim pramatüre olmuştu, allah korusun
benimde 11 ekim yani bugün benim dogum günüm :)

nice yıllara canımmmmm bebişinle inşallah

canım ben canlı doğumları izlemiştim internetten öle kordon dolanmış olanları o kadar kolay hallediyorlarki şaşarsın bebeği başı çıktıktan sonra kordonu kesiyorlar hemen makasla on saniyesini almıyo, allah yardım eder inşallah

kızlar son 10 sayfayı okuyamadım cavap veremediklerim kusura bakmasın ne olur internet kilit yine ben iki sayfa okuyana kadar bir yeni sayfa oluşuyo düşünün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…