Ev taşıyacak olan arkadaş başkasıydı o değildi belkide internetinde sorun vardır
bende sımdı saglık ocagına gıttım geldım kayıt acalım dıye tutturdular zorla actılar hadı bakalım hayırlısı
prım alıyorlarmıs megerse bızım ustumuzden.ondanmıs okadar ısrar..
kızlar ıns testler guzel cıkar yarın sabah 8 bucukta gıdıcemm cok korkuyorum heran bırsey cıkıcak dıye
Canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.. normal tabi sık wc gitmen.. baskı oluyo yerinde büyüyo bebeğin
canım bağzı günler çok yoğun oluyo bağzı günler daha az mesela ben dün çok iyiydim bugün berbat bir durumdayım. ama böle 2-3 gün daha tekrarlarsa üst üste ozaman bi doktora gidebilirsin serum takarlar he bide seni rahatsız edebilecek kokulardan uzak dur parfum oda spreyi ıslak mendil yemek kokusu mutfak kokusu hepsinden uzak dur evdeysen mümkün olduğunca uzan ve dinlen
normal canım ben de aynı şekildeyim ... Bide iş yerinde birisi lavaboda oluyo çatlıcak gibi oluyorum beklerken
Prim aldıklarını bilmiyordum bana da eğer kayıt açtırmazsan ve de her tahililin sonucunu bildirmezsen ilerde sorun olur dediler kayıt altında tutulmalı dediler ona göre aşılarını yapıcaz dediler
kızzlar ben p.tesi günü dr gttim pıt pıtları duyduk eşimle.. rabbim herkese nasip etsinnnnnama buğün pek keyfim yok çnkü 10 dk da 1 wc ye gdiorum hep tuvalette geçti günüm buğünnnn sizce normal miii???
7 haftada görünmedimi?
ben boşuna gidicem o zamanhenüz 6+3 üm
bende sımdı saglık ocagına gıttım geldım kayıt acalım dıye tutturdular zorla actılar hadı bakalım hayırlısı
kızlar ıns testler guzel cıkar yarın sabah 8 bucukta gıdıcemm cok korkuyorum heran bırsey cıkıcak dıye
tatlım içini frah tut rabbime dua et iyi düşünki iyi olsun kötü şeyleri çağarma düşünüpte yogaya başletcem sizi haaa derin bir nefes alıyoruz sonra bütün kötülükleri dışarı veriyoruz.
aminn cnm hepimizee nasip etsin rabbim... ne bileym korktum ölee.. ama rahatladm şmdiii saol cnmmm
bnm kocaya diorum o kadar deodorant sıkma die ama tınlamıo çöpe atcam hepsiniiiimide bulantımda çok oluo yaa....
allahtan o konuda sıkıntım yok evdeyimde çıkıbi.liom ama ayaklarım aşındı beyaaaa
evet canım bende ole hatırlıyorum neharx ev tasıcak dıyınce acabamı dedım omuydu :))
ıns oledır canımm cok merak ettımmm :44:
ayy canım 2 bucuk sene neler yasadıgımı anlatsamm aslında hakverırsındr cıkmıyroduk hergun bısey cıkıyorduu genede sukur halımızeeee... en azından asılama ıle oldu daha kotulerı var rabbım ıns onlarada nasıp etsın hep dua edıyorummm
ıns kotu cıkmaz sonuclar kımsenınnn
normal canım bende çok sık gidiorum wc ye iş arkdşlarmdan utanır oldumbuarada senle aynı tarihimiz ama bebişi göremedim daha acabalarla gün saymak hiç hoş degil yaa..
inşallah canım sen yaptırdınmı testlerını :))inşallah bişeycik olmayacak canım içini ferah tut
canım yanlış hatırladım sanırım pardon
oyle vallaaa rabbım kımseye yoklugunu gostermesın..ah kuzum tahmin edebiliyorum ablamlarında bir süre olmamışdı sonra oldu çok şükür. allah kimseye aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın. ben çok şanslıyım sizlerle sohbet ettikçe dahada çok şanslı hissediyorum ne zordur neler yaşamışsındır kim bilir. rabbim hayırlısıyla sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin sen duanı eksik etme kötü şeyler düşünme yinede.
kızlar bu arada doktor 3 ay ilişki yasak dedi düşük riski var diye. biz de ölümüne kankayız kocişle
inşallah canım sen yaptırdınmı testlerını :))
oyle vallaaa rabbım kımseye yoklugunu gostermesın..
sen sanslısın 4 ay olmus evlenelı :))
kızlar ayın 15 inde hcg 31,51 bugün baktırdım 679,90 :44::44:,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?