slm kızlar bende bugun bütün gündür yatıyorm kız kardeşim geldi cam kapı temizlik yapıyo bende oturuyorum yaylanıyorum yani...
bende dün akşam tuvaleti ve lavaboyu ovdum. mutfakta bulaşıktı, ocaklardı derken epey vakit geçirdim. 0ndan öncede 45 dk da 2 yemek 1 de tatlı yaptım ama yok yok yokne zaman istersen gel ablacım kapım her zaman açık biliyosun :)
ben Ankarayi hic sevemedim tatlim yaa.. Sen gel en iyisi. Sen bi niyet et belki dogurururm...
slm kızlar bende bugun bütün gündür yatıyorm kız kardeşim geldi cam kapı temizlik yapıyo bende oturuyorum yaylanıyorum yani...
saol canımcım daha güzelleri sizin olsun. aminn.. hepsi sağlıkla büyüsün. oğluşumun dolabını ve iç raflarını çektim. ama çekmecelere yaptırdığım örtü pek görünmüyor çünkü üzerinde eşyalar var :) yine de sana fikir olur.
Eki Görüntüle 829157 Eki Görüntüle 829158 Eki Görüntüle 829159 Eki Görüntüle 829160 Eki Görüntüle 829161 Eki Görüntüle 829162 Eki Görüntüle 829163 Eki Görüntüle 829164 Eki Görüntüle 829165 Eki Görüntüle 829166
maaaasalllah cok seker cok cici olmus. Rabbim güzel günler gecirmeyi nasip etsin insalllahhhhh..Mis kokularsa huzurla uyusun..
ben sana hayırlısını niyet ederim sağlık güzellik dilerim şekerim :)ne yapalım kalpler bir olsun.
Normal doğum için Doğum odasına ne getireceğiz diye sordum. Bebeğin kıyafetlerini yıka ütüle getir, mutlaka yedekli getir. Ne olur ne olmaz dedi. Bebek bezini de kendin getir dedi. Geceliğin uzun olsun rahat edemezsin yoksa dedi. Diğer gerekli herşey var burada dedi. Tabi hastaneden hastaneye değişir üni hastanesi sonuçta.
suyu ile ilgili yorum yapmıyorsa normaldir. Ama benim 27. haftadan beri sızıntı şeklinde geliyor suyum o yüzden çok içmem ve istirahat etmem lazım. Ama suyu bol için yine de.
Bende sana takıldım cnm sorun yokama bazen icimden git yaptir sezeryan henen al bebegini kucagina bekleme diye aklima gelmiyor değil sonra sasirma kendine gel diyorum vazgeciyorum
maaaasalllah cok seker cok cici olmus. Rabbim güzel günler gecirmeyi nasip etsin insalllahhhhh..Mis kokularsa huzurla uyusun..
amiiinnnnn amiiinnnn inş. cümlemize. Ben hep derim ki Allah herkesin gönlüne göre versin.
kim nasıl düşünürse yani.
Tşk. ederim şekerim öptüm seni.
Kizlar benim kayinvalidem cok hos yaa.. Bazen benicok güldürüyor. Simdi diyor; bebek biraz büyüdügünde burada festivaller oluyor ve sosis kizartmasi yiyorlar hep. Melek ile oraya gidersem ve Melek de isterse yiyebilir dimi diye inceden bana hikaye yaziyor. ( Domuz ya sosisleri) Bende dedim hayir Melek domuz yiyemez, eger festivale gidilecekse evden tavuk sosis kizartacaksin onu yedireceksin, haaa yapamam diyorsan Melek ile öyle yerlere gitmeyeceksin dedim. Bozuldu ama belli etmedi. Kayinvalidem gecen ramazan boyuncada bana panjurlari kapat aksam gibi olur orucunu bozarsin diyordu... Kadin alem yaaa...
ahahahhh çok doğru dedin vallasaol canim benimmmm, sen de gel.. Benimde sana her zaman acik, burasi olmazsa Antalya ya gel. Dogumdan hemen önce enerji patlamasi yasarsiniz diyordu bir yorumda, bunu idareli kullanin diyordu.. biz yemege bulasiga kullaniyoruz:))
ayy çok tatlı yaaaKizlar benim kayinvalidem cok hos yaa.. Bazen benicok güldürüyor. Simdi diyor; bebek biraz büyüdügünde burada festivaller oluyor ve sosis kizartmasi yiyorlar hep. Melek ile oraya gidersem ve Melek de isterse yiyebilir dimi diye inceden bana hikaye yaziyor. ( Domuz ya sosisleri) Bende dedim hayir Melek domuz yiyemez, eger festivale gidilecekse evden tavuk sosis kizartacaksin onu yedireceksin, haaa yapamam diyorsan Melek ile öyle yerlere gitmeyeceksin dedim. Bozuldu ama belli etmedi. Kayinvalidem gecen ramazan boyuncada bana panjurlari kapat aksam gibi olur orucunu bozarsin diyordu... Kadin alem yaaa...
Kizlar benim kayinvalidem cok hos yaa.. Bazen benicok güldürüyor. Simdi diyor; bebek biraz büyüdügünde burada festivaller oluyor ve sosis kizartmasi yiyorlar hep. Melek ile oraya gidersem ve Melek de isterse yiyebilir dimi diye inceden bana hikaye yaziyor. ( Domuz ya sosisleri) Bende dedim hayir Melek domuz yiyemez, eger festivale gidilecekse evden tavuk sosis kizartacaksin onu yedireceksin, haaa yapamam diyorsan Melek ile öyle yerlere gitmeyeceksin dedim. Bozuldu ama belli etmedi. Kayinvalidem gecen ramazan boyuncada bana panjurlari kapat aksam gibi olur orucunu bozarsin diyordu... Kadin alem yaaa...
Ben geri vermemmmmmm gelsinnnn:13:aay dimi yaa.. sabırsızlanıyor insan. bu seferde diyorum ki geri koymak istemeyelim de :)
Allah allaaaahhh.. ilginçmiş hakikaten. güzel demişsin canım cevabını almıştır o. sen çizgini korumuşsun. kimse kimseye inancından dolayı baskı kurmamamlı laf söylememeli. sen dikkate alma gül geç :)
Ben geri vermemmmmmm gelsinnnn:13:bakalim hangimizin den gelecek ama bence miamore
Baski kurmaz canim. Ama akli almiyor o yüzden cocukken yerse bisey olmaza getiriyor. Yani herseyi gören Allah kavrami yok. Ramazan da panjurlari kapatip iftar yapmami teklif eden akilla ayni:))
rica ederim canım ne demek.bu site benim içinde ok adar iyi oluyoki.iyiki üye olmuşum diyorum aklıma takılan herşeyi soruyorum paylaşıyoruz bildiklerimizi güzel oluyo.kaç yaşındasın canım kaçıncı bebiş hayırlısıyla.
canımmmm hiiiç üzülme bende yanlızım.doğum anına kadar kimse gelmicek.bende ihtiyaç duyuyorum inan biraz riskli geçti öünkü benim.herşey eşimle bana bakıyo.tam doğum anında memleketler uzak yetişebilceklermi bilemiyorum herşey muamma.ama işte herkesin bi işi var diye düşünüyorum.kırılmıyorum kimseye.ha ailelerin yaptığı güzel hediyeleri görünce bende imrenmiyorum değil.ama olsun allaha şükür muhtaç değiliz kimseye biz hallettik bi çok şeyini.yeterki sağlıkla alalım kucağımıza.biz çook iyi anneler olucaz.inanıyorum.Allahında izniyle inşallah.
kızlarrr humana stıll tee alıp içmek isteyenler sitenın bırınde 14,50 fıyatı indirime girmiş 2 gune geldı hemen haberınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?