2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

saol canim benimmmm, sen de gel.. Benimde sana her zaman acik, burasi olmazsa Antalya ya gel. Dogumdan hemen önce enerji patlamasi yasarsiniz diyordu bir yorumda, bunu idareli kullanin diyordu.. biz yemege bulasiga kullaniyoruz:))

anladım canım. bende hemşireye sorayım olmazsa çanta malzemelerini neler getireyim diye. anladım tabi senin sızıntıdan o halde
evet haklısın içmem gerek ama içim almıyor midem bulanıyor oldum olası su içmem ama bebişim için içiyorum ve fark ettimki su içtiğim günler şişliğim olmuyor :)

Kizlar benim kayinvalidem cok hos yaa.. Bazen benicok güldürüyor. Simdi diyor; bebek biraz büyüdügünde burada festivaller oluyor ve sosis kizartmasi yiyorlar hep. Melek ile oraya gidersem ve Melek de isterse yiyebilir dimi diye inceden bana hikaye yaziyor. ( Domuz ya sosisleri) Bende dedim hayir Melek domuz yiyemez, eger festivale gidilecekse evden tavuk sosis kizartacaksin onu yedireceksin, haaa yapamam diyorsan Melek ile öyle yerlere gitmeyeceksin dedim. Bozuldu ama belli etmedi. Kayinvalidem gecen ramazan boyuncada bana panjurlari kapat aksam gibi olur orucunu bozarsin diyordu... Kadin alem yaaa...

Allah allaaaahhh.. ilginçmiş hakikaten. güzel demişsin canım cevabını almıştır o. sen çizgini korumuşsun. kimse kimseye inancından dolayı baskı kurmamamlı laf söylememeli. sen dikkate alma gül geç :)

saol canim benimmmm, sen de gel.. Benimde sana her zaman acik, burasi olmazsa Antalya ya gel. Dogumdan hemen önce enerji patlamasi yasarsiniz diyordu bir yorumda, bunu idareli kullanin diyordu.. biz yemege bulasiga kullaniyoruz:))
ahahahhh çok doğru dedin valla kendimizi iyi hissettik mi ortalık toz duman oluyo
ayy çok tatlı yaaa benim kv de süper tek arkadaşım o buralarda

aay dimi yaa.. sabırsızlanıyor insan. bu seferde diyorum ki geri koymak istemeyelim de :)
Ben geri vermemmmmmm gelsinnnn:13: bakalim hangimizin den gelecek ama bence miamore

Baski kurmaz canim. Ama akli almiyor o yüzden cocukken yerse bisey olmaza getiriyor. Yani herseyi gören Allah kavrami yok. Ramazan da panjurlari kapatip iftar yapmami teklif eden akilla ayni:))

Baski kurmaz canim. Ama akli almiyor o yüzden cocukken yerse bisey olmaza getiriyor. Yani herseyi gören Allah kavrami yok. Ramazan da panjurlari kapatip iftar yapmami teklif eden akilla ayni:))

evet ona ayrı güldüm zaten. kimi kandırıyorsa panjurları kapatınca :)

kızlarrr humana stıll tee alıp içmek isteyenler sitenın bırınde 14,50 fıyatı indirime girmiş 2 gune geldı hemen haberınız olsun

2 ci bebegim canim 24 yasindayim ilk tedaviyle oldu 2 yil cok ugrastik bunuda hemen calisalim tedavi gerekirse esimin yasi geciyo diye 32 yasinda o 6 yillik evliyim ilk oglum 22aylik

Elifezgy beni cok güldürdün canim yaa su acikliga kendin bakma hayalinle , baya icerde kuzum karnindan zorlanirsin birak doktor bsksin :))))

Miamore alplerdeyiz canim bayern hemen dibimiz ...

Hilalcim insallah javusursun biran önce minigine bütün saglik sorunlari biran önce düzelir ..

Gerenimo-s cok ayaklanna canim , bencede 3 litre ic suyu ..
Insallah sorunsuz dogum anina kadar gelirsin , hepimiz insallah

kızlarrr humana stıll tee alıp içmek isteyenler sitenın bırınde 14,50 fıyatı indirime girmiş 2 gune geldı hemen haberınız olsun

canım bilgi için tşk. ederim. ama ben 3 sitede buldum dediğin çayı . biri gitti gidiyor, biri farma sanal biri de depo fiyatına.com
sen hangi siteyi dyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…