2 ci bebegim canim 24 yasindayim ilk tedaviyle oldu 2 yil cok ugrastik bunuda hemen calisalim tedavi gerekirse esimin yasi geciyo diye 32 yasinda o 6 yillik evliyim ilk oglum 22aylik
Elifezgy beni cok güldürdün canim yaa su acikliga kendin bakma hayalinle , baya icerde kuzum karnindan zorlanirsin birak doktor bsksin :))))
Miamore alplerdeyiz canim bayern hemen dibimiz ...
Hilalcim insallah javusursun biran önce minigine bütün saglik sorunlari biran önce düzelir ..
Gerenimo-s cok ayaklanna canim , bencede 3 litre ic suyu ..
Insallah sorunsuz dogum anina kadar gelirsin , hepimiz insallah
Eki Görüntüle 829269
kızlaaarrr kapı süsü yapıyorum oğluma ama daha bitmedi dayanamadım paylaştım :)
şimdi mail attı doktor nst si cok iyiydi bebeğin kilo almamış olması önemli değil dedi gayet iyi merak etme dedi bende rahatladım çok şükür:)
bu arada gagasından kundak yada sepet sarkıtmayı düşünüyorum içinde de bebiş olcak inş.
canım bilgi için tşk. ederim. ama ben 3 sitede buldum dediğin çayı . biri gitti gidiyor, biri farma sanal biri de depo fiyatına.com
sen hangi siteyi dyosun?
Kizlar benim kayinvalidem cok hos yaa.. Bazen benicok güldürüyor. Simdi diyor; bebek biraz büyüdügünde burada festivaller oluyor ve sosis kizartmasi yiyorlar hep. Melek ile oraya gidersem ve Melek de isterse yiyebilir dimi diye inceden bana hikaye yaziyor. ( Domuz ya sosisleri) Bende dedim hayir Melek domuz yiyemez, eger festivale gidilecekse evden tavuk sosis kizartacaksin onu yedireceksin, haaa yapamam diyorsan Melek ile öyle yerlere gitmeyeceksin dedim. Bozuldu ama belli etmedi. Kayinvalidem gecen ramazan boyuncada bana panjurlari kapat aksam gibi olur orucunu bozarsin diyordu... Kadin alem yaaa...
Eki Görüntüle 829269
Eki Görüntüle 829269
Hanımlar merhaba,
uygun bir başlık aradım ancak bulamadım siz kasım annelerine sormak istedim özellikle meme ucu için krem kullanmaya başladınız mı? lansinoh krem aldım ne zaman başlamak lazım sürmeye karar veremedim,sizden fikir almak istiyorum sizce erken mi?
göğüs uçlarım çatlıcak,yarılcak,kanayacak ve emziremicem diye çok korkuyorum
ya canım ben almadım henüz krem felan olursaki bişey alırım diyorum:26: yanlış mı düşündüğüm yanımda bulunsun mu hast. giderken.
önce mi kullanmak gerekk. ben çantama hurma koydum kk da duymuşdum. bebeğimi emsirmeden önce mememe ve bebeğimin ağızına süreceğim. hem memen yara olmuyomuş hem bebek iştahlı oluyomuş belki hurefadır ama denemekden ne zarar gelirkii
haa tabiki tatlım o da var ben şimdi hergün bir tande koca bi hurma yutuyorum doğumuda kolaylaştırıyomuş inşallah faydasını görürüzz:) ben hurmayı doğumum kolay olsun diye mideye indirmeyi düşünüyodum hiç aklıma gelmemişti sürmek, benim de aklımda bulunsun bari sağol cnm
Herkesee günaydın... Öncelikle hayırlı cumalar kızlar
Dün bizim kontrolümüz vardı önce alttan muayene etti doktor ve bir parmak açılman var dedi inşallah kolay ve normal bir doğum yaparsın gibi görünüyor dedi ben okula gitmenin dısında eve gelip 1 saat yürüyüs yapıyorum doktor arttırırsan yürüyüsü daha doğum sürecini hızlandırabiliriz dedi bende arttırmaya başladım.. Birde ben aslında bu kilo konusuna pek takmıyorum ama kızımız 10 günde kilo almamış hiç 2900 bir önceki muayenede de 2900 dü bende tabi hemen sordum ben almadığım için mi almamış diye hayır alakası yok senin alıp almaman önemli değil dedi sağıklı besleniyorsan sorun yok her bebek her zaman kilo almak zorunda değil dedi doktor hiç bir sorun olmadığını söyledi ama şimdi benim kafama takılan bebğin kilosunun kaç olduğu değil hiç kilo almadığına göre hiç beslenmemiş mi yani nasıl oluyor 10 gün hiç bişey yiyememiş mi ki acaba
aynayı karşıma alır bakarım bendedeerrmişimm :)
benim bebeğimde geçen kontrolümüzde çok az kilo almıştı. bende anlamadım nedenini üstelik ben 2 kilo almıştım. arkadaşlar muz yememi tavsiye etti herhün bir tane tüketiyorum inşallah bebişim almıştır.
bayıldımm çok güzel oluyor annesi nasıl yapıyorsuunuz böyle şeyleri maşallahh
* kızlar benim başka bi derdim var doguma 3 4 hafta kaldı iyce korku sardı beni epidural normal doğum istedim bugüne kadar hep doktorumdan ama bu aralar sahte sancılar kasılmalar oluyo ıkkk diye kalıyorum oldugum yerde arada cıglık atıyorum cok korkmaya başladım bunlarda bile bu kadar canım acıyor diye korkudan sezaryen istemek üzereyim doktordan napıcagımı bilemiyorum ya çook kararız ve aradayım üşütücem az kaldı..
gittigidiyordan aldım canım ben önceden eczanden alıyodum 22 tl uzerındekı fiyatı orda indirime girince bende aldım dun kargoya verıldı bugun geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?