2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
2 ci bebegim canim 24 yasindayim ilk tedaviyle oldu 2 yil cok ugrastik bunuda hemen calisalim tedavi gerekirse esimin yasi geciyo diye 32 yasinda o 6 yillik evliyim ilk oglum 22aylik

haayy maaşallah... diyorum :) biz daha bu yaşta ilk bebekteyiz :)
Allah bağışlasın ikisini de canım. güle güle büyüt.

aynayı karşıma alır bakarım bende deerrmişimm :)

şimdi mail attı doktor nst si cok iyiydi bebeğin kilo almamış olması önemli değil dedi gayet iyi merak etme dedi bende rahatladım çok şükür:)

Cok sevindim canim. Bende sabah tutturdum esime doktora gidelim sonra bende biraz rahatladim bebis
Tepikledikce. Pazartesine zaten
Doktor kontrolümüz var.
Allahim hayirlisini nasip etsin hepimize.

bu arada gagasından kundak yada sepet sarkıtmayı düşünüyorum içinde de bebiş olcak inş.

bayıldımm çok güzel oluyor annesi nasıl yapıyorsuunuz böyle şeyleri maşallahh

* kızlar benim başka bi derdim var doguma 3 4 hafta kaldı iyce korku sardı beni epidural normal doğum istedim bugüne kadar hep doktorumdan ama bu aralar sahte sancılar kasılmalar oluyo ıkkk diye kalıyorum oldugum yerde arada cıglık atıyorum cok korkmaya başladım bunlarda bile bu kadar canım acıyor diye korkudan sezaryen istemek üzereyim doktordan napıcagımı bilemiyorum ya çook kararız ve aradayım üşütücem az kaldı..

canım bilgi için tşk. ederim. ama ben 3 sitede buldum dediğin çayı . biri gitti gidiyor, biri farma sanal biri de depo fiyatına.com
sen hangi siteyi dyosun?

gittigidiyordan aldım canım ben önceden eczanden alıyodum 22 tl uzerındekı fiyatı orda indirime girince bende aldım dun kargoya verıldı bugun geldı

Canim bunlarin ramazanda panjur kapatmasi cok meshurdur. Bana
Da arkadaslarim hep diyordu
Panjuru kapat karanlik olsun yersin diye. Yada su ic hic olmazsa :).

Hanımlar merhaba,
uygun bir başlık aradım ancak bulamadım siz kasım annelerine sormak istedim özellikle meme ucu için krem kullanmaya başladınız mı? lansinoh krem aldım ne zaman başlamak lazım sürmeye karar veremedim,sizden fikir almak istiyorum sizce erken mi?

göğüs uçlarım çatlıcak,yarılcak,kanayacak ve emziremicem diye çok korkuyorum

ya canım ben almadım henüz krem felan olursaki bişey alırım diyorum:26: yanlış mı düşündüğüm yanımda bulunsun mu hast. giderken.
önce mi kullanmak gerekk. ben çantama hurma koydum kk da duymuşdum. bebeğimi emsirmeden önce mememe ve bebeğimin ağızına süreceğim. hem memen yara olmuyomuş hem bebek iştahlı oluyomuş belki hurefadır ama denemekden ne zarar gelirkii

:) ben hurmayı doğumum kolay olsun diye mideye indirmeyi düşünüyodum hiç aklıma gelmemişti sürmek, benim de aklımda bulunsun bari sağol cnm

:) ben hurmayı doğumum kolay olsun diye mideye indirmeyi düşünüyodum hiç aklıma gelmemişti sürmek, benim de aklımda bulunsun bari sağol cnm
haa tabiki tatlım o da var ben şimdi hergün bir tande koca bi hurma yutuyorum doğumuda kolaylaştırıyomuş inşallah faydasını görürüzz

benim bebeğimde geçen kontrolümüzde çok az kilo almıştı. bende anlamadım nedenini üstelik ben 2 kilo almıştım. arkadaşlar muz yememi tavsiye etti herhün bir tane tüketiyorum inşallah bebişim almıştır.

bende nedenini anlamadım ama doktor her bebek her zaman kilo almak zorunda değil dedi diğer her şey normal olunca kiloya takmadım artık

selam kızlar
iki gündür süren kasılmalarım bugün yok gibiydi.çok şakacı olacak bizim kasım bebekleri değil mi miamore?
ama işte bu kasılmalar işe yaradı da ne zamandır üşendiğim şeyleri yaptım bende.
yarım kalan ütüler bitti bebeşimin,çantamız hazırlandı nerdeyse,odamız hazırlandı nerdeyse.nerdeyse çünkü küçük küçük şeyler var aklımda hala.mesela biberon temizliği nasıl olacak, bilen var mı?

çok tşk. ederim canım. vallahi internette baktım buna benzer şeyler 160tl 180tl falandı bende yapayım dedim. renkli keçeler falan aldım işte. bide anaokulu öğretmeni olunca çıktı bişeyler :)

bende seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum aslında ama sezeryan istemiyorum yinede. Epidural normal istiyorum bende senin dediiğin gibi. canım sancılardan korkuyorsun ama sezeryanın sonrası daha kötü yani normal doğumda sancı çekerek gidip doğuruyosun ama sonra herşey bitiyo. sezeryan da doğumdan sonra uzun süre kendine gelemiyorsun ve günlerce ağrın sızın oluyo. Birde şu yönden bakacak olursan normal doğum daha sağlıklı ve için temizleniyor yani hiç bişey kalmıyor hücrelerin tüm vücudun hormonların yenileniyor. ama sezeryan ameliyat gibi olduğundan öyle olmuyor. Bu arada benimde ilk doğumum olacak bildiğimden değil :) ama hem duyduklarım hem doktorlar aynı fikirdeler.
1 gün katlanıp normal yapmak bana daha mantıklı geliyor. Zor bir süreç haklısın ama birbirimizi teselli etmemiz destek olmamız gerek. sonuçta hiç bir şey kolay değil. Önemli olan bizim ve bebişlerimizin sağlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…