2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Emegine saglik adaşmmmm... ben niye bu kadar yeteneksizim ya

aay aşk olsun kuzum. üzmeyin beni paylaştım diye. eminim sizinde başka marifetleriniz vardır Elifimm..
Ben senelerce bunları yaptığım için birde nette benzer modeller buldum kolay oldu ondan yani.
daha bitmedi harfler leylek falan yapışmadı. Ama dayanamadım ben :)
Size de yapayım diycem ama birinize yapsam diğerine yapmamak olmaz :) bi düşünsene kaç tane yapacağımı :) :) heheee...

canım ben aylar evel göğüs uclarımda dökülmeler olmuştu pul pul ondan almıştım. yaklaşık 1 aydır da her duştan sonra 1 kere sürüyorum o kadar. yani hergün sabah akşam falan deil.
Sen bilirsin sonuçta ama zaten emzirirkende sürcez.

ellerine sağlık çok güzel olmuşş buu bitincede görelim gagasından bohça sallansın içinde bebek bence :)
dolabında çok güzel iyi günlerde kullansın oğluşun inşallahh..

çok tşk. ederim Handecim. evet bohça banada mantıklı geldi :) amin canım hep birlikte :)

amanin bu iyi fikir. bende hurma alayım baarriiii... :)

ben muzun faydasını gördüm cidden. oğluşum 2 haftada 650gr aldı :) tavsiye ederim.

valla bende 2 biberon vardı kaynattım koydum.
göğüs pompamın tüm parçalarını da arkadaşıma vercem o başhemşire. çalıştığı hastane süper ötesi bi yer. orda dezanfekte makinesine koycak. :)

Yemekleri yaptım ama yakmadım bu sefer size dalıpta :) ayrılmadım mutfaktan :) ama şimdi ev çok fena biraz ev toplayım gelirim yine.
Ay insan kalkamıyo ki sizin yüzünüzden :)
çok şekersiniz napıımmm...

Kasılmalarım başlayınca bi doğum heyecanı sardı herşeyi aynanda yapmak istiyorum yetişemicek gibi ama haklısın sanırım emzirirken sürsem de yine etki edecektir doktorum iyi bi krem olduğunu söyledi Rabbim o günleri de gösterir inş bizlere

kızlar yatağım geldi tamda beklediğim gibi kumaşı falan çok kaliteli sadece bir parçası eksik geldi küçük bi aparat onuda yollıcaklar.

ayyy canım şu panjur olayına çok güldüm.alemmiş valla kayınvaliden:))))

2 ci bebegim canim 24 yasindayim ilk tedaviyle oldu 2 yil cok ugrastik bunuda hemen calisalim tedavi gerekirse esimin yasi geciyo diye 32 yasinda o 6 yillik evliyim ilk oglum 22aylik

maşallah canım.yaşınız daha çook gençmiş.ben ocakta 31olcam eşim 38 yaşında ve bizim daha ilk bebeğimiz.biz geç evlenenlerdeniz.2,5 yıllık evliyiz.zaten avliliğimizin 1 yılı ayrıydık yurtdışı görevi vardı.e gelirgelmez hadi dedim yaş geçmeden çocuk yapalım:)o yüzden 2.çocukta artık inş.35 olmadan olur allahın izniyle bakalım artık

Son düzenleme:

kızlar bu arada 3 gündür benim belimin sol tarafı çok ağrıyo acep yaklaştımıki bayram sonuna kadar beklese benim paşa.

Alllahimmm cok sükür kas alabilen bir kuaför buldumm:))) walla esimde bende insanliktan cikmistik. Randevu almadan gidilmiyor, gittiklerimizden de memnun degildik. Bir tane tavsiye üzerine gidecektik, o oldu, bu oldu derken iki aydir kuaföre gidememistik. Az önce önce esimi biseye benzetti sag olsun kiz, sonra beni.. Ohh dedim Melek hanimcim biz haziriz foto flan cekn olursa, sende gel artik:))

oofff o konuda bende öyleyim kaş bıyık aldı başını gidiyo benimde kuaföre gitmem lazım çıkamıyorumki dışarı yarın inş.çıkabilirsem gitcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…