Emegine saglik adaşmmmm... ben niye bu kadar yeteneksizim ya
Hanımlar merhaba,
uygun bir başlık aradım ancak bulamadım siz kasım annelerine sormak istedim özellikle meme ucu için krem kullanmaya başladınız mı? lansinoh krem aldım ne zaman başlamak lazım sürmeye karar veremedim,sizden fikir almak istiyorum sizce erken mi?
göğüs uçlarım çatlıcak,yarılcak,kanayacak ve emziremicem diye çok korkuyorum
ellerine sağlık çok güzel olmuşş buubitincede görelim gagasından bohça sallansın içinde bebek bence :)
dolabında çok güzel iyi günlerde kullansın oğluşun inşallahh..
ya canım ben almadım henüz krem felan olursaki bişey alırım diyorum:26: yanlış mı düşündüğüm yanımda bulunsun mu hast. giderken.
önce mi kullanmak gerekk. ben çantama hurma koydum kk da duymuşdum. bebeğimi emsirmeden önce mememe ve bebeğimin ağızına süreceğim. hem memen yara olmuyomuş hem bebek iştahlı oluyomuş belki hurefadır ama denemekden ne zarar gelirkii
benim bebeğimde geçen kontrolümüzde çok az kilo almıştı. bende anlamadım nedenini üstelik ben 2 kilo almıştım. arkadaşlar muz yememi tavsiye etti herhün bir tane tüketiyorum inşallah bebişim almıştır.
Kararlisin yani, bir yolunu bulup kontrol edicen:)))
selam kızlar
iki gündür süren kasılmalarım bugün yok gibiydi.çok şakacı olacak bizim kasım bebekleri değil mi miamore?
ama işte bu kasılmalar işe yaradı da ne zamandır üşendiğim şeyleri yaptım bende.
yarım kalan ütüler bitti bebeşimin,çantamız hazırlandı nerdeyse,odamız hazırlandı nerdeyse.nerdeyse çünkü küçük küçük şeyler var aklımda hala.mesela biberon temizliği nasıl olacak, bilen var mı?
canım ben aylar evel göğüs uclarımda dökülmeler olmuştu pul pul ondan almıştım. yaklaşık 1 aydır da her duştan sonra 1 kere sürüyorum o kadar. yani hergün sabah akşam falan deil.
Sen bilirsin sonuçta ama zaten emzirirkende sürcez.
ben muzun faydasını gördüm cidden. oğluşum 2 haftada 650gr aldı :) tavsiye ederim.
beşiğiniz geldi mi canım bağandin mi
Eki Görüntüle 829436
kızlar yatağım geldi tamda beklediğim gibi kumaşı falan çok kaliteli sadece bir parçası eksik geldi küçük bi aparat onuda yollıcaklar.
ayyy canım şu panjur olayına çok güldüm.alemmiş valla kayınvaliden:))))Kizlar benim kayinvalidem cok hos yaa.. Bazen benicok güldürüyor. Simdi diyor; bebek biraz büyüdügünde burada festivaller oluyor ve sosis kizartmasi yiyorlar hep. Melek ile oraya gidersem ve Melek de isterse yiyebilir dimi diye inceden bana hikaye yaziyor. ( Domuz ya sosisleri) Bende dedim hayir Melek domuz yiyemez, eger festivale gidilecekse evden tavuk sosis kizartacaksin onu yedireceksin, haaa yapamam diyorsan Melek ile öyle yerlere gitmeyeceksin dedim. Bozuldu ama belli etmedi. Kayinvalidem gecen ramazan boyuncada bana panjurlari kapat aksam gibi olur orucunu bozarsin diyordu... Kadin alem yaaa...
2 ci bebegim canim 24 yasindayim ilk tedaviyle oldu 2 yil cok ugrastik bunuda hemen calisalim tedavi gerekirse esimin yasi geciyo diye 32 yasinda o 6 yillik evliyim ilk oglum 22aylik
oyun parkın hayırlı olsun çok güzel iyi günlerde kullanırsın inş. güle oynaya tepine eskitsin oğluşun inşallahhh..
Hosgeldin cnmbende ayni yatislardayim temizliğe kadin aldim sali gunu tertemiz yaptı sağolsun heryeri ben yapamiyorum vallahi artik[/QUO
snde haklısın cnm ailem yakın olmasa bende öle yapardım eşimin aile binasındayım AMA kimsenin uğradığı bile yok kaldı temizliğimi yapsınlar doktor iki hAFtadır full yatırıyo gelip napıyn bile diyen yok allah razı olsun kardeşimden hep o geliyo
aayyy ne güzel. bi kız kardeş bana da lazımsaolsun Allah razı olsun ondan. sana da iyi dinlenmeler şekerim.
Alllahimmm cok sükür kas alabilen bir kuaför buldumm:))) walla esimde bende insanliktan cikmistik. Randevu almadan gidilmiyor, gittiklerimizden de memnun degildik. Bir tane tavsiye üzerine gidecektik, o oldu, bu oldu derken iki aydir kuaföre gidememistik. Az önce önce esimi biseye benzetti sag olsun kiz, sonra beni.. Ohh dedim Melek hanimcim biz haziriz foto flan cekn olursa, sende gel artik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?