ayyy canım şu panjur olayına çok güldüm.alemmiş valla kayınvaliden:))))
maşallah canım.yaşınız daha çook gençmiş.ben ocakta 31olcam eşim 38 yaşında ve bizim daha ilk bebeğimiz.biz geç evlenenlerdeniz.2,5 yıllık evliyiz.zaten avliliğimizin 1 yılı ayrıydık yurtdışı görevi vardı.e gelirgelmez hadi dedim yaş geçmeden çocuk yapalım:)o yüzden 2.çocukta artık inş.35 olmadan olur allahın izniyle bakalım artık
bayıldımm çok güzel oluyor annesi nasıl yapıyorsuunuz böyle şeyleri maşallahh
* kızlar benim başka bi derdim var doguma 3 4 hafta kaldı iyce korku sardı beni epidural normal doğum istedim bugüne kadar hep doktorumdan ama bu aralar sahte sancılar kasılmalar oluyo ıkkk diye kalıyorum oldugum yerde arada cıglık atıyorum cok korkmaya başladım bunlarda bile bu kadar canım acıyor diye korkudan sezaryen istemek üzereyim doktordan napıcagımı bilemiyorum ya çook kararız ve aradayım üşütücem az kaldı..
saol canımcım daha güzelleri sizin olsun. aminn.. hepsi sağlıkla büyüsün. oğluşumun dolabını ve iç raflarını çektim. ama çekmecelere yaptırdığım örtü pek görünmüyor çünkü üzerinde eşyalar var :) yine de sana fikir olur.
Eki Görüntüle 829157 Eki Görüntüle 829158 Eki Görüntüle 829159 Eki Görüntüle 829160 Eki Görüntüle 829161 Eki Görüntüle 829162 Eki Görüntüle 829163 Eki Görüntüle 829164 Eki Görüntüle 829165 Eki Görüntüle 829166
Tatlım benim oda da aynı böyle kırık beyaz. Tepesindeki çıkıntıya kadar aynı sadece 3 kapaklı ortasındaki raf camlı çok şirin olmuş güle güle eskitsin oğluşun. Hepimiz sağ salim kucaklayalım inşallah..
ayyy canım şu panjur olayına çok güldüm.alemmiş valla kayınvaliden:))))
maşallah canım.yaşınız daha çook gençmiş.ben ocakta 31olcam eşim 38 yaşında ve bizim daha ilk bebeğimiz.biz geç evlenenlerdeniz.2,5 yıllık evliyiz.zaten avliliğimizin 1 yılı ayrıydık yurtdışı görevi vardı.e gelirgelmez hadi dedim yaş geçmeden çocuk yapalım:)o yüzden 2.çocukta artık inş.35 olmadan olur allahın izniyle bakalım artık
kızlar bu arada 3 gündür benim belimin sol tarafı çok ağrıyo acep yaklaştımıki bayram sonuna kadar beklese benim paşa.
Hanımlar merhaba,
uygun bir başlık aradım ancak bulamadım siz kasım annelerine sormak istedim özellikle meme ucu için krem kullanmaya başladınız mı? lansinoh krem aldım ne zaman başlamak lazım sürmeye karar veremedim,sizden fikir almak istiyorum sizce erken mi?
göğüs uçlarım çatlıcak,yarılcak,kanayacak ve emziremicem diye çok korkuyorum
benim bebeğimde geçen kontrolümüzde çok az kilo almıştı. bende anlamadım nedenini üstelik ben 2 kilo almıştım. arkadaşlar muz yememi tavsiye etti herhün bir tane tüketiyorum inşallah bebişim almıştır.
selam kızlar
iki gündür süren kasılmalarım bugün yok gibiydi.çok şakacı olacak bizim kasım bebekleri değil mi miamore?
ama işte bu kasılmalar işe yaradı da ne zamandır üşendiğim şeyleri yaptım bende.
yarım kalan ütüler bitti bebeşimin,çantamız hazırlandı nerdeyse,odamız hazırlandı nerdeyse.nerdeyse çünkü küçük küçük şeyler var aklımda hala.mesela biberon temizliği nasıl olacak, bilen var mı?
ahahahahah, gecmi evlnedin..:)) ben 36 esim 41 yasinda evlnedik:) ikimizinde ilk evliligi.. Ikimizde asla evlenmem diyenlerdendik:)) subatta 38 olucam.. ikinci bebek konusunda bilmiyoruz, hayirlisi ile bunu bi dünyaya getirelimde.:)
Aslına bakarsan çatlayacak meme ucu naparsan yap çatlıyor, ama bence 34. hafadan itibaren krem kullanılabilir.
Canım geçen hafta bizimki 350 gr almıştı,
bu hafta ben de hergün muzlu süt içtim-ceviz yedim-harnup pekmezi içtim 250 gr almış
Ben steril makinası aldım ama önce kaynattım bütün biberon ve emzikleri sonraki temizliklerde nakinayı kullancam
canım o zaman geç evlenenler listesinde 1.sırada sen varsın:)bu arada 3gündür hem belim ağrıyo.hemde karnım sertleştiğinde kalp atışimda hızlanıp hafif nefes darlığı oluyo.allahım lutfen bayram sonuna kadar beklesin.randevum 21ekimde
ben hic birini kaynatmadim, nuk un steril deterjani var onunla yikadim. Kaynatsam mi ki??
ahahahah Allahim lütfen fidonun ki beklesin, benimki beklemeden gelsin:))
valla bende 2 biberon vardı kaynattım koydum.
göğüs pompamın tüm parçalarını da arkadaşıma vercem o başhemşire. çalıştığı hastane süper ötesi bi yer. orda dezanfekte makinesine koycak. :)
su kaynadıktn sonra 5 dk.kaynatsam yeter
mi canm
Ben de hemen hemen 10 dk kaynatiyorum
Allahim nolur fidonun ve benim ki beklesin miamorunki tez vakitte gelsin :-D
Fido suan yasadiginin aynısını 3 gündür bende yaşıyorum, sürekli dinlediğim halde şuan komada gibiyim nefesimi kesiyor. Eyvah ölüyorum diyorum. Nolur dua edin çekilecek gibi bir ağrıda değil
Elif odan çok güzel olmuş gülü Güle kullansin Paşan
Fido senin oyun parkida çok güzel hayirli olsun, bizde kirmizi beyazini aldik. 2 haftadir odamda kurulu hazir uykusetinide yerkestirdik her gördüğümde istem dışı icine bakiyorun bi garip oluyor insan.
Kaynat bence,nolcak ki 5 dknı alır
Allahim nolur fidonun ve benim ki beklesin miamorunki tez vakitte gelsin :-D
Fido suan yasadiginin aynısını 3 gündür bende yaşıyorum, sürekli dinlediğim halde şuan komada gibiyim nefesimi kesiyor. Eyvah ölüyorum diyorum. Nolur dua edin çekilecek gibi bir ağrıda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?