2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ahahahah benim kayin validem süperdir beni cok güldürür. Araba kullanmayi hic sevmez, benim ehliyetin süresi bitmisti mecbur kullandi yakinda bir sehre gittik. Arabayi viteste stop ettirip yokus asagi araba kacti, ben nasil bir cesaret filmlerdeki gibi bir atakla yolcu koltuguna geri atlayip el frenini cektim. Kayinvalidemin arkasi dönük park bileti alma derdinde olanlardan haberi yok, geri döndügünde arabayi yerinde göremeyince donup kaldi. cok uzun süre olayi drak edemedi. ben dakilaarca güldüm:))

Cesaretli olmaya çalış sonuç olarak öyle ya da böyle doğacak. Sonsuza kadar süren birşey değil dğum sancıları. Ayrıca hiçbir zaman doğum ağrısı dememek lazımmış. Sancı çünkü onlar. Ayrıca yalancı kasılma ile doğum sancısı aslında aynı. Doğumda üst üste olması ve çok ağrım olacak öğrenilmiş çaresizliği ile sancı yüksek şiddette ağrı olarak algılanıyor. Tabi ki kolay değil 3-4 kiloluk bir canlı çıkacak içimizden ama. Ezelden beri milyarlarca normal doğum olmuş, 1 tane de seninki olsun, öyle düşünmeye çalış.

ahahahahah, gecmi evlnedin..:)) ben 36 esim 41 yasinda evlnedik:) ikimizinde ilk evliligi.. Ikimizde asla evlenmem diyenlerdendik:)) subatta 38 olucam.. ikinci bebek konusunda bilmiyoruz, hayirlisi ile bunu bi dünyaya getirelimde.:)

Aslına bakarsan çatlayacak meme ucu naparsan yap çatlıyor, ama bence 34. hafadan itibaren krem kullanılabilir.

Canım geçen hafta bizimki 350 gr almıştı,
bu hafta ben de hergün muzlu süt içtim-ceviz yedim-harnup pekmezi içtim 250 gr almış

Ben steril makinası aldım ama önce kaynattım bütün biberon ve emzikleri sonraki temizliklerde nakinayı kullancam

ahahahahah, gecmi evlnedin..:)) ben 36 esim 41 yasinda evlnedik:) ikimizinde ilk evliligi.. Ikimizde asla evlenmem diyenlerdendik:)) subatta 38 olucam.. ikinci bebek konusunda bilmiyoruz, hayirlisi ile bunu bi dünyaya getirelimde.:)

canım o zaman geç evlenenler listesinde 1.sırada sen varsın:)bu arada 3gündür hem belim ağrıyo.hemde karnım sertleştiğinde kalp atışimda hızlanıp hafif nefes darlığı oluyo.allahım lutfen bayram sonuna kadar beklesin.randevum 21ekimde

ben hic birini kaynatmadim, nuk un steril deterjani var onunla yikadim. Kaynatsam mi ki??

ahahahah Allahim lütfen fidonun ki beklesin, benimki beklemeden gelsin:))

Kızlar bu arada bugün son kontrolüme de gitmiş bulunmaktayım
Bayramdan sonraki hafta doğumum olacak inşallah 24'ünde
Yani bir dahaki hastane ziyaretimizden bebişimizle beraber döncez evimize
Bu arada 3000 gr - 47 cm olmuş

ahahahah Allahim lütfen fidonun ki beklesin, benimki beklemeden gelsin:))

Allahim nolur fidonun ve benim ki beklesin miamorunki tez vakitte gelsin :-D

Fido suan yasadiginin aynısını 3 gündür bende yaşıyorum, sürekli dinlediğim halde şuan komada gibiyim nefesimi kesiyor. Eyvah ölüyorum diyorum. Nolur dua edin çekilecek gibi bir ağrıda değil

Elif odan çok güzel olmuş gülü Güle kullansin Paşan

Fido senin oyun parkida çok güzel hayirli olsun, bizde kirmizi beyazini aldik. 2 haftadir odamda kurulu hazir uykusetinide yerkestirdik her gördüğümde istem dışı icine bakiyorun bi garip oluyor insan.

Tekrardan selam kizlar , ev yemek cocuk koca derken sozin hiziniza yetisrmiyorum ..

Biberon ve emzikleri kesinlikle kaynatiota kullann kizlar .. Bu cok önemli ..steril olmasi icin ..
Ben hep 10 dak kaynatmistim ..
Elifezgy dolabin cok güzel olmus canim güle güle kullanin...

Fidocum sizde yataginizi ayni sekilde ..

Megilara ne güzel dogum tarihiniz belli :)). Insallah sag salm alirsin kcagina ..

Oglum bir kasimdan itibaren gelebilirsin yavrusum :)) cok békletme anneni

allahım ne oluur herkes ne zaman ıstıyosa bebişleri o zaman gelsin.bu arada bende yarın uyku setini alcm.bende bakıp bakıp sevicem.uyku seti takılı halini koycam buraya.

canim benim onlar yalanci sanci, dert etmeyin o kadar. ben üc gündür cekiyorum gelen giden yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…