cantasina yerlestirmistim, yarin cikarayim barii. ne bileyim nuk steril biberon deterjani diyordu. bi tasim kaynatayim bari..
canım önemli bu konu bence yakında sağlık ocağı hast. falan varsa bi git derim. burdan krem önermek çok doğru olmaz.
canım tşk. ederim. gönderdiğin 2 sitede pahalı 260 falan ama unnado da var sanırım. butik kapanmadıysa oradan bakcam 185 falan.
tşk. ederim. çok saol
Kasılmalarım başlayınca bi doğum heyecanı sardı herşeyi aynanda yapmak istiyorum yetişemicek gibi ama haklısın sanırım emzirirken sürsem de yine etki edecektir doktorum iyi bi krem olduğunu söyledi Rabbim o günleri de gösterir inş bizlere
Allahim nolur fidonun ve benim ki beklesin miamorunki tez vakitte gelsin :-D
Fido suan yasadiginin aynısını 3 gündür bende yaşıyorum, sürekli dinlediğim halde şuan komada gibiyim nefesimi kesiyor. Eyvah ölüyorum diyorum. Nolur dua edin çekilecek gibi bir ağrıda değil
Eki Görüntüle 829436
kızlar yatağım geldi tamda beklediğim gibi kumaşı falan çok kaliteli sadece bir parçası eksik geldi küçük bi aparat onuda yollıcaklar.
kızlar bu arada 3 gündür benim belimin sol tarafı çok ağrıyo acep yaklaştımıki bayram sonuna kadar beklese benim paşa.
Alllahimmm cok sükür kas alabilen bir kuaför buldumm:))) walla esimde bende insanliktan cikmistik. Randevu almadan gidilmiyor, gittiklerimizden de memnun degildik. Bir tane tavsiye üzerine gidecektik, o oldu, bu oldu derken iki aydir kuaföre gidememistik. Az önce önce esimi biseye benzetti sag olsun kiz, sonra beni.. Ohh dedim Melek hanimcim biz haziriz foto flan cekn olursa, sende gel artik:))
ahahahah benim kayin validem süperdir beni cok güldürür. Araba kullanmayi hic sevmez, benim ehliyetin süresi bitmisti mecbur kullandi yakinda bir sehre gittik. Arabayi viteste stop ettirip yokus asagi araba kacti, ben nasil bir cesaret filmlerdeki gibi bir atakla yolcu koltuguna geri atlayip el frenini cektim. Kayinvalidemin arkasi dönük park bileti alma derdinde olanlardan haberi yok, geri döndügünde arabayi yerinde göremeyince donup kaldi. cok uzun süre olayi drak edemedi. ben dakilaarca güldüm:))
Tatlım benim oda da aynı böyle kırık beyaz. Tepesindeki çıkıntıya kadar aynı sadece 3 kapaklı ortasındaki raf camlı çok şirin olmuş güle güle eskitsin oğluşun. Hepimiz sağ salim kucaklayalım inşallah..
zevklerimiz yakınmış demek ki :) camlı rafı ben istedim :) 4 kapılı olmasını da :) orta camlı kısım ayna idi normalde. hatta bizden önce bir çift yatak odasına almış :) büyük yani dolabı. bende bişeyler atarım diye düşünmüştüm ama kıyamadım oğluşuma.
seninde hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün kuzucun inş.
Kızlar bu arada bugün son kontrolüme de gitmiş bulunmaktayım
Bayramdan sonraki hafta doğumum olacak inşallah 24'ünde
Yani bir dahaki hastane ziyaretimizden bebişimizle beraber döncez evimize
Bu arada 3000 gr - 47 cm olmuş
Elif odan çok güzel olmuş gülü Güle kullansin Paşan
Fido senin oyun parkida çok güzel hayirli olsun, bizde kirmizi beyazini aldik. 2 haftadir odamda kurulu hazir uykusetinide yerkestirdik her gördüğümde istem dışı icine bakiyorun bi garip oluyor insan.
su kaynadıktn sonra 5 dk.kaynatsam yeter
mi canm
Tekrardan selam kizlar , ev yemek cocuk koca derken sozin hiziniza yetisrmiyorum ..
Biberon ve emzikleri kesinlikle kaynatiota kullann kizlar .. Bu cok önemli ..steril olmasi icin ..
Ben hep 10 dak kaynatmistim ..
Elifezgy dolabin cok güzel olmus canim güle güle kullanin...
Fidocum sizde yataginizi ayni sekilde ..
Megilara ne güzel dogum tarihiniz belli :)). Insallah sag salm alirsin kcagina ..
Oglum bir kasimdan itibaren gelebilirsin yavrusum :)) cok békletme anneni
Tatlım yanlış hatırlamıyorsam yeni aldığım Avent biberonların kutusundan çıkan prospektüs gibi kağıtta da
kullanmadan önce kaynatın yazıyordu.
gözün aydın canım. hayırlı olsun şimdiden kolaylıklar dilerim sana.
sağlıkla mutlu mutlu dönersiniz evinize inş.
öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?