2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar bu akşamlık benden bu kadar eşimle ilgileneyim bari biraz. çok ihmal ediyoruz zaten telaşelerden
Öptüm sizi. İyi geceleeeerrr...

Kızlar bu arada bugun doktora saçlarımı boyatabilir miyim diye sordum,yani 2 hafta kalmış doğuma,çok etkilemez artık heralde diye. Bir de dogumdan sonra da bebeği bırakıp nasıl gidip boyatabilirim diye düşündüm 4-5 ay. Doktorum da bana git saçını boyat, makyajını yap öyle gel doğuma dedi Çok sevindim

Son düzenleme:
ben bu konuyu eşime bırakmıştı ama hala ortada birşey yok.kızlar yardım edin önerileriniz neler.çok abartıya da kaçmak istemiyorum.

iyi akşamlar hanımlar
bugün doktora gittim kuzumu gördüm parmağını emiyordu çok tatlıydı ya :)
39 cm 2 kg olmuş bugün ilk kez nst'ye girdim ayın 21 de kontrole gitcem artık kontroller sıklaşacak

canım benim tam tersi bi iki gündür hareketler azaldı yani ediyo ama daha çok ayaklarıyla itme hareket etme gibi şeyler tekme yumruk olayı bitti bende.biiraz telaşlanıyorum ama herkes bu haftalarda artık azalması normal diyo.

iyi günlerde sağlıkla büyüsün inş. hayırlı olsun fidoomm...
canım çok sağol bende senin odana bayıldım böyle düzenli güzel odalar görünce hevesleniyorum valla.biz alamadık oda takımı önümüzdeki 6 yıl boyunca 2 yılda bir tayinciyiz e oda takımı alsam uyacakmı her gittiğim yere bilemediğim için sadece park yatak aldık.kıyafetlerde bizim dolabımızdan boşalttığımız gözlere biraz sıkış tıkış yerleştirdik.artık temelli gittiğimiz yerde yaparım oğlumun odasını.hem büyürbiraz.sen ankaradaydın dimi.bizde ankaraya geçmeyi düşünüyoruz bi 5-6 yıl sonra.

muhteşem bi manzara.

ben bu konuyu eşime bırakmıştı ama hala ortada birşey yok.kızlar yardım edin önerileriniz neler.çok abartıya da kaçmak istemiyorum.
canım ben o kadar çok araştırdımki chicco liteway plus sipariş verdik gittik yerinde gördük kırmızısı yoktu sipariş verdik kesinlikle hafif taşıması kolay ve baston şeklindede kullanılabiliyomuş o yüzden hoşuma gitti.bakalım artık bi hafta 10 güne gelir inş.

kızlar bu arada 3 gündür benim belimin sol tarafı çok ağrıyo acep yaklaştımıki bayram sonuna kadar beklese benim paşa.

Benimde sol bel boslugum 3 gun araliksiz agridi. Sol tarafima yatamaz oldum. Dogumla alakasi olmadigi ortaya cikti. Usg de sol bobrek sismis buyumus dedi dr
um agrisi zordur dedi. Ayrica idrar yolu enfeksiyonuda olusmus sol bobrege bagli. Ilac kullaniyorum simdi daha iyiyim.

yaa bende öyle bişey olmasın tatile girdik doktorum burda yok.bayram sonrasına kadar beni çok zorlarmıki acaba.o zaman doktora söylesem.ama benim bel boşluğu değil.bildiğin sol taraf üste yakın kemiklerim ağrıyo.

Fidocum ben oglumun yine dönmüs olmasindan süphe etmeye basladim bugun ..
Aksamdqn beri cok aktif ve asagi kisimda yumrukmu desem tekmrmi desem cok kuvvetli bilemedim ..
Ama tüm karnimi altüstediyor ..
Acitan hareketler assgiya dogru bilemedim

canım nerden ve kaça aldın .

kızlar hepinize iyi geceler....
yoğunluktan giremiyorum birkaç gündür hem yoğunluk hem yorgunluk...
bu gün doğum iznine ayrıldım Allahın izniyle
doktora gittim sabah 2800müş benim yavru
yolunda herşey dedi doktor...

sizde ne var ne yok?

neler kaçırdım yokken?

miamore doğurdu mu?

canım elif bi ara çok güzel tarif etmişti benim durumumu demiştiki alt vajina bölümümde sanki elleriyle tırmık atıyo gibi azcık ıkınsam çıkcak gibi hissediyorum.benimde çok hareket ettiği zaman öyle oluyo sanki tırnakları çıkmış minik bişey tırmıklıyo gibi ayaklarını yukarıda hissedyorum ama herzaman kalbini solda dinlerik bugün sağlık ocağında sağda dinledik.benimkide dönmüş ama ayakları hala aynı yerde anlamadım bende.

canım nerden ve kaça aldın .

canım ben ıspartadayım burada 735 dediler.ankarada kardeşim var optimum mağazasında chicco da orda satış yapan arkadaşı var.sanırsam 679 tl diye hatırlıyorum.ama orda çalışan kardeşimin arkadaşı olduğu için kendi üzerinden indriim yaptırcak yanlış anlamadıysam ama ben ekstra ön güvenlik panelinide istedim yağmurluğu falan henüz kesin bi fiyat söylenmedi bize araba gelince fiyatı öğrenip havale yapcaz.

tamam fidocum sağ ol

herkes hersey ayni cnm miamore hala doguramadi başımızda bekliyor o dogursada sira bize gelse diye bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…