Kar güzel ama hastaliklarida beraberinde getirdi .
Ev halki hasta olduk((
ben bu konuyu eşime bırakmıştı ama hala ortada birşey yok.kızlar yardım edin önerileriniz neler.çok abartıya da kaçmak istemiyorum.
Ben daha almayı düşünmüyorum ama heralde Chicco Lite Way alıcam yaza doğru
canım benim tam tersi bi iki gündür hareketler azaldı yani ediyo ama daha çok ayaklarıyla itme hareket etme gibi şeyler tekme yumruk olayı bitti bende.biiraz telaşlanıyorum ama herkes bu haftalarda artık azalması normal diyo.Canim ben okumamistim senin yazini kacirmisim , senindemi erken dogum gözüküyor ...
Bebek kanalda oldugunda oda hep sola vaski yapiyor ben ilk dogumdan önce 2 hafta topallaya topallaya gezmistim , sol vacagim sonradan geliyordu ...
Sizde box yaparmis gibi hareketleri asagida hissediyormusunuz ???
canım çok sağol bende senin odana bayıldım böyle düzenli güzel odalar görünce hevesleniyorum valla.biz alamadık oda takımı önümüzdeki 6 yıl boyunca 2 yılda bir tayinciyiz e oda takımı alsam uyacakmı her gittiğim yere bilemediğim için sadece park yatak aldık.kıyafetlerde bizim dolabımızdan boşalttığımız gözlere biraz sıkış tıkış yerleştirdik.artık temelli gittiğimiz yerde yaparım oğlumun odasını.hem büyürbiraz.sen ankaradaydın dimi.bizde ankaraya geçmeyi düşünüyoruz bi 5-6 yıl sonra.iyi günlerde sağlıkla büyüsün inş. hayırlı olsun fidoomm...
canım ben o kadar çok araştırdımki chicco liteway plus sipariş verdik gittik yerinde gördük kırmızısı yoktu sipariş verdik kesinlikle hafif taşıması kolay ve baston şeklindede kullanılabiliyomuş o yüzden hoşuma gitti.bakalım artık bi hafta 10 güne gelir inş.ben bu konuyu eşime bırakmıştı ama hala ortada birşey yok.kızlar yardım edin önerileriniz neler.çok abartıya da kaçmak istemiyorum.
kızlar bu arada 3 gündür benim belimin sol tarafı çok ağrıyo acep yaklaştımıki bayram sonuna kadar beklese benim paşa.
Benimde sol bel boslugum 3 gun araliksiz agridi. Sol tarafima yatamaz oldum. Dogumla alakasi olmadigi ortaya cikti. Usg de sol bobrek sismis buyumus dedi dr
um agrisi zordur dedi. Ayrica idrar yolu enfeksiyonuda olusmus sol bobrege bagli. Ilac kullaniyorum simdi daha iyiyim.
canım nerden ve kaça aldın .canım benim tam tersi bi iki gündür hareketler azaldı yani ediyo ama daha çok ayaklarıyla itme hareket etme gibi şeyler tekme yumruk olayı bitti bende.biiraz telaşlanıyorum ama herkes bu haftalarda artık azalması normal diyo.
canım çok sağol bende senin odana bayıldım böyle düzenli güzel odalar görünce hevesleniyorum valla.biz alamadık oda takımı önümüzdeki 6 yıl boyunca 2 yılda bir tayinciyiz e oda takımı alsam uyacakmı her gittiğim yere bilemediğim için sadece park yatak aldık.kıyafetlerde bizim dolabımızdan boşalttığımız gözlere biraz sıkış tıkış yerleştirdik.artık temelli gittiğimiz yerde yaparım oğlumun odasını.hem büyürbiraz.sen ankaradaydın dimi.bizde ankaraya geçmeyi düşünüyoruz bi 5-6 yıl sonra.
muhteşem bi manzara.
canım ben o kadar çok araştırdımki chicco liteway plus sipariş verdik gittik yerinde gördük kırmızısı yoktu sipariş verdik kesinlikle hafif taşıması kolay ve baston şeklindede kullanılabiliyomuş o yüzden hoşuma gitti.bakalım artık bi hafta 10 güne gelir inş.
canım nerden ve kaça aldın .
Ben e bebekten 299 a aldım normalde 349 tl 50 tl indirim kodum vardı
Fidocum ben oglumun yine dönmüs olmasindan süphe etmeye basladim bugun ..
Aksamdqn beri cok aktif ve asagi kisimda yumrukmu desem tekmrmi desem cok kuvvetli bilemedim ..
Ama tüm karnimi altüstediyor ..
Acitan hareketler assgiya dogru bilemedim
canım nerden ve kaça aldın .
canım ben ıspartadayım burada 735 dediler.ankarada kardeşim var optimum mağazasında chicco da orda satış yapan arkadaşı var.sanırsam 679 tl diye hatırlıyorum.ama orda çalışan kardeşimin arkadaşı olduğu için kendi üzerinden indriim yaptırcak yanlış anlamadıysam ama ben ekstra ön güvenlik panelinide istedim yağmurluğu falan henüz kesin bi fiyat söylenmedi bize araba gelince fiyatı öğrenip havale yapcaz.
sadece araba mı o fiyata
herkes hersey ayni cnmkızlar hepinize iyi geceler....
yoğunluktan giremiyorum birkaç gündür hem yoğunluk hem yorgunluk...
bu gün doğum iznine ayrıldım Allahın izniyle
doktora gittim sabah 2800müş benim yavru
yolunda herşey dedi doktor...
sizde ne var ne yok?
neler kaçırdım yokken?
miamore doğurdu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?