2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    440

ay çok heyecanlı canım sağlıkla kucağına al inşallah. sezeryanmı olacaksın.
 

ne kadar ilginç çok merak ettim kayınvelideni peki abla hiç dinimize davet ettinmi karşı taraf kabul etmese bile büyük sevabı var :)
 

Selayhusum Günaydin canim;
29.haftama kadar özel de doktora gidiyordum, kasilmalarim o haftamda başladı kontrolde söyledim olabilir normal dedi ve ekledi minyonsunya catinda dardir sezeryan olur deyince tepem atti minyonlukla ne alaka diye ve biraktim o doktoru, şimdi devlete gidiyorum ankarada zekai tahir burak kadin hastalıkları ve Doğum üzerine her anlamda 1 numara bir hastane ama ordada ozeldeki ilgi yok çok kalabalık, sancilarimi her kontrolde söylüyorum normal diyor nst ye bağlıyor sanci çıkmıyor, isin ilginci her kontrolden bir gün oncesi ve sonrasi ben kasilmalardan yerimden kalkamiyorum anlayacağın oyuncu bir kizim olacak :-D sali günkü kontrolde başını yerlestirmeye çalışıyor ağrı lar sancılar ondan dedi, eve dönerken belimr bir ağrı girdiki anlatamam salidan butarafa bel ağrısı çekiyorum ama Dünkü çok farklıydı, günlerdir sol boşluk ağlıyordu dün belim boydan boya ağrıdı, akşam eşim le market alisverisine gittik gayri ihtiyari radyoyu degistirmek icin one uzandim bi anda karnima baktim çünki rahat eğildim resmen karnim inmiş aşağı bi rahatlama olmuş göğsümle karnim arası, hemen eşime dedim karnimda bi değişiklik varmi diye oda farketti. 9 aydir ilk defa bu gece nefes darlığı yaşamadım ve ilk defa sayisini ben bile unuttum kaç kez wc ye kalktigimi, oyleki resmen yataktan firladim yetisemiycem wc ye diye bi gidiyorum çok özür dilerim iki üç damla ;-)
Benim doğum 1 Kasım görünüyor usg de ama insan hissediyor beklemiycek benim kizim o tarihi bayrami cikarirsam çok iyi ama bayrami cijarmayacagiz gibi, kasilmalar siklasti artti, bel ağrısı, bacaklarima vuran adet sancisi gibi sancilar ve değişen akıntı, ilk hamileligim ama 9 aydir herseyi takip ediyorum ve değişiklikler sona çok çok yaklastigimi hissettiriyor. Bu kadar bekledim bari 38 haftayi tamamlayayim istiyorum kizim icin ama teyzesi pek beni dinleyecek gibi görünmüyor.

Minik erkeği öp benim için, düşünceli yavrum kardeşine alinan şapkayı cikarmisya usumesin diye :-D inşallah hep tutkun olurlar birbirlerine.
 
Bugünün ilk gunaydini benden olsun herkeze mutlu bir hafta sonu diliyorum. Bizim bayram tatilimiz pazartesi başlıyor :-( bayramin 4.gunude kontrolümuz var, geçen bayram bol bol gezmistim bu bayram evdeyim sanırsam :-D
Evimde çok is var, bayram temizliginden geçtim bir makine bile tutamiyorum kasilmalardan ve bel ağrısından :-(
 
kızlarr kimse yok mu?
şimdi uyandım,ılık bir su akıntısıyla.gece de bir kaç damla hissettim kalktım ama bu seferkinin miktarı fazlayı çamaşırım epey ıslandı.değiştirdim biraz sancım var bekliyorum.
 
ay çok heyecanlı canım sağlıkla kucağına al inşallah. sezeryanmı olacaksın.

Evet canım sezeryan olacak, sen nasılsın bu arada? Hastaneni değiştirmemeye karar vermiştin dimi? Normal mi olacak senin?


Biz de temizlik işlerine eşim bakıyor 1-2 aydır
Bayram temizliği için de kadın tuttum geçen Perşembe, halılarımı da yıkamaya verdim, oh mis


canım ya, bir duşa gir istersen, sonra sancılarını takip et
 
Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Sagdan sola soldan sağa donmenin iskence oldugu gecelerim basladi anlatiyordunuZ Ya. Gece uyumadim gibi birsey bakalim neler olacak daha
 
Son düzenleme:
ne kadar ilginç çok merak ettim kayınvelideni peki abla hiç dinimize davet ettinmi karşı taraf kabul etmese bile büyük sevabı var :)

Edemem acikca güzelim, ama elimden geldigince aciklamaya bilgi vermeye caliyiyorum. Kendi dinleriylede alakali degiller, ama iyi insanlar, hak yemezler, yalan söylemezler...


Esim ateist, ama agzina Allah Allah kelimesini alistirdim, insaallah alistirdim...Rabbim gönlüne düsürürüse ne ala ama o benim dinime zorlamicak bende onun inanisina. Saygida aanlastigimiz icin evlendik, yoksa benim dinimde tartisma konusu olur..
 
herkese günaydinnnnnnnn....nasilsiniz? Ebe randevum var, tembel kocam kalkarsa eger kahvalti yapip cikicaazz:))
 
günaydın annişler.

canım istersen ılık bi duş al sonrada doktorunu ara bi sor bakalım

Günaydın kızlar. Sagdan sola soldan sağa donmenin iskence oldugu gecelerim basladi anlatiyordunuZ Ya. Gece uyumadim gibi birsey bakalim neler olacak daha

ayyy Geronimo cum hiç sorma artık özellikle 4gecedir.gecelerim gündüzlerden beter geçiyo.belimin ağrısı bacaklarımın hele bide çatı kemiklerim lavaboya gidene kadar resmen sürünüyorum yürüyemiyorum doğru dürüş gündüzlerim daha iyi geçiyo valla.
 
herkese günaydinnnnnnnn....nasilsiniz? Ebe randevum var, tembel kocam kalkarsa eger kahvalti yapip cikicaazz:))

günaydın şekerim sıkıntılı bir geceden sonra kalktım bende kahvaltı hazırlıyorum.çatı kemiklerim çook ağrır oldu genişliyor heralde.vücudum kiloya alışkın değil bu 2 hafta çok hızlı kilo almışım.bi git bakalım açıklığın varmı merak ettim.haber ver gelince öpüyorum çoook.prenseseselamlar söyle çıksın gariiii:))) o gelene kadar benim prens ce eeeee dicek hepimize:))))
 

hadi insalllah hayirlisiyla yaaa... Rabbim bir avazda kurtarsin insalllah...
 

günaydın canım sanada.boşver işi gücü dinlen yat ağrın varsa.kkontrolünde artık herşey belli olur öptüm çok :)))
 
Günaydınnn uykusuz ve sancılı anneleeer :) Bayram tatiline girdik artık. Gerçi eşim bugunde işe gitti ama yarından itibaren başlıcaz bizde inşallah. Bugün kardeşim geldi izmirden. Annem yine bir sürü şey göndermiş hemen attım makinaya yıkıyorum. Gerçi o yıkamışta yıkandığını görmem lazım rahat edemedim :) geronimo_s gerçekten sağa sola dönmek işkence olmaya başladı ayrıca ne tarafa yatsam oraya yük biniyor bu sefer ağrı yapıyor. Sabahları sanki bütün gece dayak yemişim gibi uyanıyorum. o enerji dolu günlerime hasret kaldım doğrusu
 

canim benimmm. o agri hep oluyor. ama devamli degilse takma , alistirma..Benim ebe acikliga bakiyormu bilmiyorum nst ye sokacak, eliyle karnimi muayene eder bebegin kafasi nerde bakar. Melek ile babasi dün gece yarim saat konustu, kizim gel bekliyoruz cok merak ediyoruz seni diyor. Annenin kivircik saclarini benim yesil gözlerimi alacaksin sakin unutma diyor:))
 

oyyy olsunlarda resimlerinide paylaşalım buradan.eşim diyorki sen iyi takıldın bilgisayara annişlere doğumdan sonrada görüşcekmisiniz.e tabiki dedim.bıdıkları büyütürken tecrübelerimizi paylaşcaz dertleşcez gene:))))
 
Gunaydin bebegimin biricik teyzeleri butun gece soluma agrlik vererek yattigim icin sol tarfim tutmaz durumda. Saga donsem nefesim kesiliyo sirt ustu hic yatamiyorum napicam boyle bilmem... 2 yastik koyup yattim gece boynumun agrisina uyandim. Bugun temizlik yapicaktim yok gucum vazgectim.. yarin esim evde onla yapariz artik.....
 
günaydın herkese...
dün gece 4 de kalktım uyuyamadım sıkıntıdan daha da 34. haftadayım.ALLAH(CC)hepimizin yardımcısı olsun.Ben de nefes darlığı ve durduk yere kalp ritim artışı başladı 5 dakıka sürüyor .Nabzımı ölçtüm 1110-120 olmuş.Normal ee 65-80 seyrederdi
 
37 yaşındayım ve bu ikıncı doğumum olacak .İlkine göre kolay olur diyorlar.İlki epiduralli normal doğumdu.Ağrı dayanılmaz olunca 5. cmde epidural taktılar .3cm açıklıkla doğuma gittim.Ama sonra kendi açılmayınca suni sancı verdiler 3 den 5. santime kadar sancı oldu sonra dayanamadım .5cm de epidural takıldı .anestezi hekimi keşke daha önce taksaydık o kadar ağrı çekmessin demişti.En çok ta alttan muayenelerde çok canım yapıyordu.sanırım elleriyle açmaya calışıyorlardı..Ama bana açıklığı ölçüyoruz diyordu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…