Kızlar bu arada bugün son kontrolüme de gitmiş bulunmaktayım
Bayramdan sonraki hafta doğumum olacak inşallah 24'ünde
Yani bir dahaki hastane ziyaretimizden bebişimizle beraber döncez evimize
Bu arada 3000 gr - 47 cm olmuş
Kizlar benim kayinvalidem cok hos yaa.. Bazen benicok güldürüyor. Simdi diyor; bebek biraz büyüdügünde burada festivaller oluyor ve sosis kizartmasi yiyorlar hep. Melek ile oraya gidersem ve Melek de isterse yiyebilir dimi diye inceden bana hikaye yaziyor. ( Domuz ya sosisleri) Bende dedim hayir Melek domuz yiyemez, eger festivale gidilecekse evden tavuk sosis kizartacaksin onu yedireceksin, haaa yapamam diyorsan Melek ile öyle yerlere gitmeyeceksin dedim. Bozuldu ama belli etmedi. Kayinvalidem gecen ramazan boyuncada bana panjurlari kapat aksam gibi olur orucunu bozarsin diyordu... Kadin alem yaaa...
Canim ben okumamistim senin yazini kacirmisim , senindemi erken dogum gözüküyor ...
Bebek kanalda oldugunda oda hep sola vaski yapiyor ben ilk dogumdan önce 2 hafta topallaya topallaya gezmistim , sol vacagim sonradan geliyordu ...
Sizde box yaparmis gibi hareketleri asagida hissediyormusunuz ???
ay çok heyecanlı canım sağlıkla kucağına al inşallah. sezeryanmı olacaksın.
Bugünün ilk gunaydini benden olsun herkeze mutlu bir hafta sonu diliyorum. Bizim bayram tatilimiz pazartesi başlıyor :-( bayramin 4.gunude kontrolümuz var, geçen bayram bol bol gezmistim bu bayram evdeyim sanırsam :-D
Evimde çok is var, bayram temizliginden geçtim bir makine bile tutamiyorum kasilmalardan ve bel ağrısından :-(
kızlarr kimse yok mu?
şimdi uyandım,ılık bir su akıntısıyla.gece de bir kaç damla hissettim kalktım ama bu seferkinin miktarı fazlayı çamaşırım epey ıslandı.değiştirdim biraz sancım var bekliyorum.
ne kadar ilginç çok merak ettim kayınvelideni peki abla hiç dinimize davet ettinmi karşı taraf kabul etmese bile büyük sevabı var :)
canım istersen ılık bi duş al sonrada doktorunu ara bi sor bakalımkızlarr kimse yok mu?
şimdi uyandım,ılık bir su akıntısıyla.gece de bir kaç damla hissettim kalktım ama bu seferkinin miktarı fazlayı çamaşırım epey ıslandı.değiştirdim biraz sancım var bekliyorum.
Günaydın kızlar. Sagdan sola soldan sağa donmenin iskence oldugu gecelerim basladi anlatiyordunuZ Ya. Gece uyumadim gibi birsey bakalim neler olacak daha
herkese günaydinnnnnnnn....nasilsiniz? Ebe randevum var, tembel kocam kalkarsa eger kahvalti yapip cikicaazz:))
kızlarr kimse yok mu?
Bugünün ilk gunaydini benden olsun herkeze mutlu bir hafta sonu diliyorum. Bizim bayram tatilimiz pazartesi başlıyor :-( bayramin 4.gunude kontrolümuz var, geçen bayram bol bol gezmistim bu bayram evdeyim sanırsam :-D
Evimde çok is var, bayram temizliginden geçtim bir makine bile tutamiyorum kasilmalardan ve bel ağrısından :-(
günaydın şekerim sıkıntılı bir geceden sonra kalktım bende kahvaltı hazırlıyorum.çatı kemiklerim çook ağrır oldu genişliyor heralde.vücudum kiloya alışkın değil bu 2 hafta çok hızlı kilo almışım.bi git bakalım açıklığın varmı merak ettim.haber ver gelince öpüyorum çoook.prenseseselamlar söyle çıksın gariiii:))) o gelene kadar benim prens ce eeeee dicek hepimize:))))
canim benimmm. o agri hep oluyor. ama devamli degilse takma , alistirma..Benim ebe acikliga bakiyormu bilmiyorum nst ye sokacak, eliyle karnimi muayene eder bebegin kafasi nerde bakar. Melek ile babasi dün gece yarim saat konustu, kizim gel bekliyoruz cok merak ediyoruz seni diyor. Annenin kivircik saclarini benim yesil gözlerimi alacaksin sakin unutma diyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?