2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ya kızlar gunaydın buradan bir arkadaş gittigidiyor dan oda süslemesi için malzemeler almıştı bende almak istiyorum ama nulamadım yardım edebilirmisiniz

37 yaşındayım ve bu ikıncı doğumum olacak .İlkine göre kolay olur diyorlar.İlki epiduralli normal doğumdu.Ağrı dayanılmaz olunca 5. cmde epidural taktılar .3cm açıklıkla doğuma gittim.Ama sonra kendi açılmayınca suni sancı verdiler 3 den 5. santime kadar sancı oldu sonra dayanamadım .5cm de epidural takıldı .anestezi hekimi keşke daha önce taksaydık o kadar ağrı çekmessin demişti.En çok ta alttan muayenelerde çok canım yapıyordu.sanırım elleriyle açmaya calışıyorlardı..Ama bana açıklığı ölçüyoruz diyordu.

günaydın canım sanada.boşver işi gücü dinlen yat ağrın varsa.kkontrolünde artık herşey belli olur öptüm çok :)))

Valla bos verdim ama çok da memnun değilim üzülüyorum evin bu halini gördükçe, eşim bayramda ben yaparim diyor yavrum bayramda ne yapacak acep :-D bayramdan sonra kiz kardeşim gelecek temizliğe, kv gelen olmaz sana bu halinde kim gelecek boşver temizliği diyor :-D biri gelecek diye degilde kendim rahatsiz oluyorum işte artık yapcak bişey yok nasip, pasakli girecegiz bayrama kizima feda olsun ne deyim :-D

Gunaydin bebegimin biricik teyzeleri butun gece soluma agrlik vererek yattigim icin sol tarfim tutmaz durumda. Saga donsem nefesim kesiliyo sirt ustu hic yatamiyorum napicam boyle bilmem... 2 yastik koyup yattim gece boynumun agrisina uyandim. Bugun temizlik yapicaktim yok gucum vazgectim.. yarin esim evde onla yapariz artik.....

canım yaaa bende en çok suni sancıda korkuyorum işte.ama senin inş.rahat olur.2.doğumlar rahat oluyo diyolar.

Şöyle güzel temizlik yapan kadin bulsam bende alirdim ama yok malesef benim bildiğim, eşime akşam geldiğinde " kocalarin en yakisiklisi eve bi makina tutarmisin hatununu mutlu edermisin " diyorum, yorgunum bitanem yarin akşam söz diyor sonra pazar yaparım diyor ve pazara bir gezme cikariyor :-D simdi bayramda yaparım diyor kurban olduğum :-D

sen asıl benim evi gör.hiç böyle olmamıştı.baktıça sinr oluyorum eşim yapıyor ama haftada yada 10 günde bir 2 haftada bir kadın geliyor.ama genede istediğim gibi olmuyor.her yer her yerde dağınık :)))eşime diyorumki ben bu hallere düşecek kadınmıydım ne deterjanlar kullanırdım şu lavabolara.:)) gülüyo oda. neyse doğumdan sonra inş. rahat rahat istediğimiz gibi yaparız temizliklerimizi.

sorma canım benimde gündüzleri gecelerden daha iyi geçiyo sadece soluma yatabiliyorum dediğin gibi sağıma en fazla 5 dk.sonra daha beter ağrım oluyo.dön dön sabahı zor ediyorum.

Slm annişler evdeyim ve netim olmayınca gelemiyorum carsamba kontrol vardı ve kızcem dönmemiş cuma hala dönmediyse sezeryan günü alcaz ay sonu kızçem kollarımda galiba bu arada gecenlerde s.o da kurs vardı emzirme haftasıymış en dikkatimi ceken şeyi soyleyim gece ve gündüz sütü özellik olarak aurıymış gece sagdıgını gece gündüz sagdıgını gündüz verecekmişin ve ilk zamanlar bir göğüsten emer doyarsa diğerinide siz sagın ki boşalsın daha cok sütünüz olsun dediler ama biberon degil sırınga yada kasıkla verin dediler, ve bir göğsü en az 10-15 dk emzircekmişin ilk gelen süt susuzlugunu alıyomuş daha sonra besleyici süt gelmeye başlıyomuş millete uyup 5 dk sonra diğer memeye geçmeyin dediler aklıma geldikçe yazarım yine inş gün tarih öpüldünüz bebelerinizde veşimdiden iyi bayramlar

bilgiler için sağol canım aklımda tutucam.

Evet canim gece ve gündüz sütü farkliymis bunu bende ogrendigimde sasirmistim, ilk su agirlikli süt geliyormuş sonra besleyici süt geliyormuş bunlari da kiz kardeşimden ogrenmistim :-D

Milleti gördükçe imreniyorun haril haril temizlik telaşı var, ah ah diyorum Allahim kuzum hayirlisi ile gelsin acısını fena cikaracam diyorum :-D

canım suyunmu geldi acaba hayırlı haberlerle gel insallah :)

tabi tabi ablacım herkes kendinden sorumlu sonuçta belki buda Allahtan seni onlara o gönderdi belki:)
sadece ben ilk kez karşılıyorum böyle bi durumla meraktan soruyorum abla haddimi aşıyorsam kusuruma bakma olurmu :)

iyiyim canım sağol. hastaneyi değiştirmiycem dktrum ve başhekimle görüştük özel oda işini hallettik çok şükür. inşallah normal olsun istiyorum. senin kisi de hayırlısıyla olsun inşallah 2. bebeğindi sanırsam.

temizlik işi benden de çıkalı çok oldu günlük işleri eşim hallediyo zaten beni,m haftada bir gelen yardımcım var bu aralar 3 güne bir geliyor arada yemekleri de yapıyor sağolsun doğumdan sonrada gelicek inşallah.

herkese iyi haftasonları kızlar tatil başladı ama kendimizi kaldıramıyoruz ki bu bayram hep evde geçecek galiba gezme yasak olmasa yine gezerdim ama bebişim için gezmek yok...

Selam herkese. Bisey sormak istiyorum dr.um bobrek sismesi nedeniyle BUSCOPAN 10 MG verdi agrim dinsin diye. 3 kere gunde dedi. Ama proapektuste hamilelikte kullanilmaz yaziyor. Baska bir kadin dogumcuya sordum kullan bebegin herseyi tamamlandi artik yoksa o agriya dayanamzsin dedi. Suan kendi dr.ma ulasmaya calisiyorum gece agridan oldum. Dogum sancisi yaninda sifir bu agri beni mahvetti. Sizden buscopan kullanan varmi?

Canim kullandigin ilac hakiinda fikrim yok fakat enfeksiyonum varken doktor bi ilac vermisti gazoz gibi ve prospektuste hamileler kullanamaz yaziyodu... kullanmadim arastrdim netten iki hastaneye gittim gosterdim ilaci biz hamilelere bu ilaci veriyoruz iciniz rahat olsn dediler.. bende kullandim napim...

herkese iyi haftasonları kızlar tatil başladı ama kendimizi kaldıramıyoruz ki bu bayram hep evde geçecek galiba gezme yasak olmasa yine gezerdim ama bebişim için gezmek yok...

Hep oyle canim ya,artik 2saat ayakta duramiyorum.. dinlenme ihtiyaci duyuyorum yerimden kalkmaya takatim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…