2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bu arada pusetiniz de hayırlı olsun bende bu modeli çok beğendim katlanır ve yatak olur bişey arıyorum bende ama bunun ana kucağı da var benim anakucağım var sadece araba lazım.

Aynen canim, o dedigindende verdi. Cec efervesan antibiyotik. Bobregimdeki buyume hem korkutuyor hemde agrisi tarifsiz. Soguk terler dokuyorum mecbur kullanicam. Insallah bobregim duzelir

iznin hayırlı olsun iyi dinlenmeler kuzum.
Ben kendi adıma söyleyim :) ağrı sızı şikayetler aynen devam. bide grip olduğumdan hiç tadım yok.
Yavruşuna çok sevindim maaşallah. Miamore doğurmadı hatta ertesi gün çarşıya gezmeye bile gitti :) :)
Benim bildiğim başka doğum yok.
Öptüm seni.

Hehehee... benim kedi yavrusunun eller hala aşağıda ama ayaklar kaburgalarıma vuruyo. yanlız dediğin gibi kalbini bazen solda bazen sağda dinliyorlar nst yi takınca bende anlamadım. demekki olduğu yerde dönüyo yani ters dönmüyo belki de...

Canım bi duş alsaydın şimdi okudum ben nasıl oldun?

Kızlar bu arada demin benim tansiyon 7 ye 4 idi. gözlerim karadı kendimi taşıyamadım. sofra hazırlıyordum öylece bıraktım. eşim annem falan yanımdaydı iyi ki tuzlu ayran içip uzandım sonra bişeyler yedim şimdi daha iyiyim.

merabalar kıslarrr
hadi hayırlısı sağlıkla kucağına al yavrunu belliki doğumun gelmiş bayram annesi olacaksın bende biran evvel doğurmak istiyorum.
Günaydın kızlar. Sagdan sola soldan sağa donmenin iskence oldugu gecelerim basladi anlatiyordunuZ Ya. Gece uyumadim gibi birsey bakalim neler olacak daha
meraba canım sağ sola dönmesi beni bitirdi bu gece soldan sağa yavaşça döneyim dedim o neydi öyle bi sancı girdi kasığıma sanırsam içerde yırtılma oldu ölecem sandım acıdan :26: sonra yavrum geldi aklıma yavrum sen iyi ol ben çekerim acıları deyip onun kıpraşmasını bekledim her kıpraşmada şükrettim yavrum benim ona bişi olmasında. şu anda karnı kasığım acıyor yırtılır gibi.
herkese günaydinnnnnnnn....nasilsiniz? Ebe randevum var, tembel kocam kalkarsa eger kahvalti yapip cikicaazz:))

tşklr canım az acılı az sancılı iyi diyelim iyi olalım. iyi haberlerini bekliyoruz canım..
bende dıaşrı çıkayım kaş bıyık aldırayım şimdi sırada vardır hamileyim diye öncelik tanırlar mı ki

kızlar merhaba...umarım hepiniz iyisinizdir...foruma girdim gireli şu lanet olası internet yüzünden 1 gün netim varsa bir gün yok..kafayı yemek üzereyim resmen...yazdıklarınızı o kadar geç okuyorum ki...doğum yapanlar oluyor en son okuyorum...hasta olanları en son görüyorum....sinirharbisinirharbi.....geçen gün kontrolüm vardı artık haftada 1 kez nst için gidicem doktoruma...kilo falan söylemedi...herhangi bir ölçümde yapmadı...bebek minyon doğacak artık belli oldu dedi..off napayım ya yedikçe yedim zaten cidden bu 2 haftada deli gibi kilo aldım...kilo almayacak benim oğlum bbelli oldu...bünye meselesi heralde...sadece doktor bu hafta patates ye günde 3 orta boy dedi...bide onu denicem bakalım..şiştikçe şişerim artık.... en son doktora gittiğimde yanımda bir kız vardı 39 haftalık hamileymiş nst de yan yatakda yatıyordu..onun nst si düz çizgi gibi çıktı hani tamda düz değil ama uzaktan bakınca dümdüz gibi...doktoru geldi kızın..kalp atışları düşük seni bu gece hastaneye yatırıyorum dedi...bu gece suni sancı vericem eğer bebeğin kalp atışları değişmezse riske edemem bebeğin ölmesin hemen sezeryanle alıcam dedi.. çünkü kalp atışları zayıf hareketsiz bebekler normal doğumu kaldıramıyormuş, o kızın doktorun aneden diye sordum; kadın bana sadece anneler çekmiyor sıkıntıyı bebeklerde bir o kadar kasılıyor ağrıyla dedi...kız ağladı bende ağladım...çok üzüldüm...kızın dışarıda kayınvalidesi vardı..üzülme gene yaparsınız diyo falan...şaştım kaldım insanların bu gerizekalılığına....hareketlerini çok çok dikkatli takip et dedi doktorum bana...en ufak bi şüphedede gel hastaneye nst çeksinler dedi.... bu arada kızlar size bişey sorucam; gerçi utanıyorum ama onca dert varken bu mu aklına geldi demeyin..dün arkadaşım bahsetti takıntı yaptım bende; doğumdan sonra eşler doğum hediyesi alıyor mu yani var mı böyle bişey; çünkü arkadaşımın kardeşi arkadaşıma eşime ne alsam abla doğum hediyesi diye sormuş..arkadaşımada kocası 3 lü set bide telefon almış doğumdan sonra...bide bana annnenler ve kayın validenler ne alacak dedi..ben hiç kimseye sormadım böyle bişey... arkadaşım küçük altın almazlar heralde dedi...haklı çünkü ben yakın arkadaşlarıma altın takıyorum çocuklarının birikimine eklesinler diye...bana ananm babam ne alacak acaba? kv ler ne alacak acaba..... birde bişey daha sorucam..eşimin erkek kardeşi bize 5 li hastane çıkışı hediye etti..hani şu taraftarlı olanlardan...böyle komşu gibi elbise almaları normal mi? kayınvalidemlerde elbise almışlar...bu durumdan acayip rahatsız oldum. geçenlerde bana lohusada kaç kişi gelecek diye soruyordu..bide sadece havlu veririz bebek şekeri bizim adetimizde yok dedi..bide maddi olarak karşılayamayız dedi..ya kızlar niye bana bunu yapıyor..ben onlardan daha 1 lira para istemiş insan değilim ya.. beni kızdırmak için mi yapıyo..sizin kv lerinizde böyle mi onlarda 100-200 tl lik şey için maddi anlamda kötüyüz falan diyolar mı size..alışık değilim böyle ucuz para muhabbetlerine midem bulanıyor ya...10 sene oğlunun parasını yemiş bekarken bana para tantanası yapıyor...niye niye niye...ben bu kadına daha nasıl cevap vereyim nasıl kapatayım onun su aygırı çenesini(onlarda gelin başı ödeme adetide yoktu , takı adetide yoktu:) ) ama 1-2 ay evvel bana bi lohusada verilen şeyleri gösterirken bunu lohusa sahibi kız yapmış ne becerikli demişti(sanki parasız alınıyo malzemeler) bana bir yol gösterin kızlar en az sinirl nasıl atlatırım bu dönemi..maddiyatçı değilim ama manevi anlamdada sıfır oldukları için ve maddi anlamda düğündede 5 kuruş katkıları olmadığı için hani şu amazon belgesellerinde timsahlar pusuya yatar ya iste öyle bekliyorum bakalım napacaklar diye:))))

Son düzenleme:

estagfirullah güzelimmm, sorun yok... Ben müslimanim elhadülillah, esim ateist. Dogumu ve gencliginde hristiyanmis, ama kiliseler para karsiligi günahlari affettigini fark edince öyle sey olmaz demis ve hristiyanliktan cikmis. Simdi benim kullandigim kelimeleri istem disi kullaniyor, Masaallah, insalllah, Allah Allah. Ve zekatimizi veriyoruz cani gönülden veriyor, henüz kurban fikrine alisamadi hayvansever oldugundan. Parasini veriyoruz.

Evlenmeden önce anlasmistik, eger cocuk yapmaya karar verirsek 18 yasina kadar benim istedigim dinde ve terbiye yetisecekler. 18 yasinda kendi kararlarini verebilirler. Iste böyle. Sorun olursa sorabulirsin sorun yok:)

Aynen canim, o dedigindende verdi. Cec efervesan antibiyotik. Bobregimdeki buyume hem korkutuyor hemde agrisi tarifsiz. Soguk terler dokuyorum mecbur kullanicam. Insallah bobregim duzelir

Cok cok gecmis olsun.. kullan cunku kullnmaman Allah korushn bebeginede zarar verir., enfeksiyon yuznden bobreginde buyume var buyuk ihtimal..

canım boşver üzülme kv kp böyle oluyo. benimde gecenlerde kp rim telefonda laf caktırıyo kız tarafı yapar beşigi yatagı yorganı ıvırı zıvırı diyo sanki ben onlardan eşya istedim sadece kvlidemi doguma bekliyorum dedim adam sanki kırk kere dogurmuş gibi bana diyo dogum kolay korkma ben kv. dogurdukdan sonra tarlaya götürdüm diyo cahil insanlarla ugraşılmaz boşver bende o günden sonra agzımı acmadım gelecenizmi gidecenizmi diye saolsun annem gelecek allah razı olsun herşeyinide yaptı bebegin daha da ben yapma dedikce yapıyo valla ailemin durumuda o kadar i degil haycancılıkla geciniyolar ama beni mahcup etmemek için elinden geldigince yapıyo. bakalım dogum oldukdan sonra torunlarına ne hediye alacaklar sevgili kvlidemler.

o yüzden kuzum boşver kim ne derse desin zaman gectikce konular acıldıkca sende alttan alttan laf sokarsın tabi biz laf sokmayı ögrenene kadar olar bizi bitirmezse

Canim benim bende maddiyati sevmem.. altin faln alcaklarina ne biliyim kiyafet alsalar daha mutlu olurum ki dugunde takilan altinlarimin birazii k.validemlere vermistim cok borclari vardi. Ustelik ben teklif ettim taktigim yok zaten kenarda durmasin dedim.. simdi dogumda hediye alcaklar bana, k.validemler kolye alcak hani su anne baba ve bebegin adinin yazdigi yuvarlak altin gibi kolyeler varya onlardan.. gerek yok dedim ama bizde boyle dediler.. bebegime kunye alcaklar zaten.. esimde bana kolye alicakmis benim begenmemi istedi.. ama onun almasi taraftari deilim yazin tatile goturursun dedim o da tamam dedi :) bizde oyle degildir ne annem hediye alir ne babam :)) mesela esim tarafinda hemen hemen geln misafirlerin hepsi kucuk altin takarlar.. amcasin ya da teyzesinin evli cocuklari bile altin takar... bzimkiler hayatta takmazlar. zitiz biraz bu konuda

slm kizlar ben geldim sonunda. Sabah gittik bu saat oldu anca gelebildik. Biz ebemizi aramistim nst icin, ama ebemiz bize doktordan da randevu almis. Iyide oldu hani bu doktordan randevuyu 20 gün sonraya alabiliyorsun kiyak gecti ebemiz. :))

önce nst ye girdim, hersey normal dedi. Sanci yok:)) Sonra doktor alttan önce aletlerle sonra elle muayene atti. Ilk defa elle muayene oldum:)) Aciklik baslamis ama cm olmamis dedi. Sonra ultrasona aldi ölcüm yapti. Artik bebek ten bisey görmek imkansiz zaten ama iste kemiklerine falan baktik:)) Melek 3kilo 500 gr olmus. Maasalllah. Ultrasonda ölcümde 39. hadta dayim, ama sata göre 37+0 im. Bebe gelisimini tamamlamis , beklersen 4 kilonun üstünde olabilir dedi. Benim tavsiyem seks yapin spermler hemen acar, bu hafta dogum yaparsin dedi. Ben yapamam dedim, esim bende yapmam dedi. Bebegim oradayken yapamam dedi. Doktor olabilir bazi anne babalar böyle düsünüyor dedi. Walla ben baska düsünemiyorum dedim. Baska caresi yok mu dedim, yürüyebilirsin ama etkisi olmayabilir dedi. Tetanoz asismin olup olmadigini sordu, bilmiyorum ki eskiden yaptirmismiydim. Kan aldi nelere bagisikligin var bakalim dedi.

Iste bu kadar..

simdi asil konu ben bu cm olmamis acikligi nasil 5 cm yaparim:))) haydi artik buna kafa yoralimmm..merdiven, yürümek, cömelmek ve sicak su olayini biliyorum...:))

Kizlar bugün kardeşimin acaba kizin dudaklari nasil olacak diye sormasıyla bebegimin yuzunu cok merak eder oldum kaslari gozleri kirpikleri yanaklari nasil olacak ki gozleri be renk olur acaba hic boyle tek tek ayrintili düşünmemiştim az kaldi kucağımiza almamiza prensesimi... heyecan dorukta.

ivankacim simdi okuyunca düsündüm bende. bimyiorum ki ne geirirler. hediye hediyedir, büygü kücüg olmaz herhalde.. Kiyafet getirende sag olsun, para takanda, altin takanda..Ama esim bana ücümüzün ismi olan kolyelerden yaptiracak, Türkiye ye gittigimizde. Artik ne zaman gidebilirsek:)

Benim kv tam tersi hep biz yapalim biz ugrasalim ki gorsunler derdindeler.. kiz tarafindan daha cok onde olalim diye dusunuyolar cahilce... bana besigin yorganini vs anane yapar dedi 20 defa herkesjn yaninda... biraz zaman gecti bi baktim kapida yun dovuyo.. anne deedim hayirdir? Torunma yatak yorgan yapicam diyo.. annem yapicak anne kac defa soyledjn diyorum he tamam dedi aradan 1 hafta gecti ramazandan sonra elinde yunlerle yorganciya gidiyo.. yine anne hayrdir dedim torunuma yorgan yaptircam diyo? Anne kac defa soyledin anneme soyledim ben yaptircak dedim yine, e annenin sesi cikmayinca diyo imali imali?? Gulermisin aglarmisin?? Deli oluyorum kv hareketlerine ....... yaptircak anne olcusunu aldirmis dedim yastik faln yaptiriym bari dedi.. bi geldi yuncuden yunler oylece duruyo.. ne yastik ne bisey.. laf olsun diye konusuyo iste....

aynennnnnn, bende cok düsünüyorum, sonunu insallah saglikli olur diye bagliyorum. Ama öncelik dalgali sac benden, yesil göz esimden, disler benden, uzun boy esimden:))) ben epey esmerim, esim ise bildgin alman sarisini:)) Düsünün artik cikacak bebegi:)

Film gibi abla valla :) Melek içinde hayırlısı ne ise o olur insallah Rabbimin vardır bi bildigi çok tesekkür ederim ben bi roman okumuş gibi oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…