2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aaaa bak sen böyle deyince animsadim.biz bebek arabasi bakarken kv biz ödücez siz begenin dedi. Iyi dedim, 980 euro tuttu. Aldik iki ay gecti halaödeme ile ilgili kuru söz disinda bisi duymuyorum:))) sormam daaa, konusunu acmam da..:)

Film gibi abla valla :) Melek içinde hayırlısı ne ise o olur insallah Rabbimin vardır bi bildigi çok tesekkür ederim ben bi roman okumuş gibi oldum :)

öylede Saliha cim benim en büyük duam, insallah layigiyla yetistirebilirim, insallah örfümüzü adetimizi dogru ögretebilirim. Insallah dinimi dogru ägretip iyice benimsetebilirim...Bunlar da kolay seylerde degil. Türkiyede olsa kendiliginden olur ama burada bana cok is düsüyor. Rabbim kolayligini veriri insallah...

gizliözne canım bizim durumun tersi olmuş sizdede:) dün geldi arkdaşım aynı vasfiye teyze gibi zaten:)) aynen de öyle konuşuyor... en gıcık olduğum konuda kafama soru işaretini çaktı gitti...eşimin bana hediye alamayacağını biliyorum çünkü ben eişmden daha fazla maaş alıyordum ben işten ayrılınca açıkçası eşimin maaşının tamamı ev kredisine gidiyor..mesai yapmaya çalışıyor ama ne kadar yapsada maaşına 100-*200 tl fark oluyor. annemlerdende bişey istemeye yüzüm yok..zaten faturalarımızdan tutunda mutfak masrafı hatta doktor paramı yol paramı verip bide harçlık koyuyorlar cebime...utanıyorum artık..benim işten ayrılmam resmen maddi anlamda çökertti bizi...bide eşim ayırdığım özel hastanede doğum parasını kardfeşine borç olarak vermiş..beni m haberim yokken...ilk defa böyle bişey yapıyor... dün babam geldi yanıma adam zaten hastalıktan yeni çıktı..senin durumunu görünce kahroluyorum ama sen evlenmek isteyince engel olamadım dedi...kızım size nasıl geçiniyorsunuz diye hiç mi sormuyorlar dedi.... istiyorlarki onlarda yardım etsin bize..benim ailemi kullanmasınlar maddi olarak...zaten annemlerin evinde oturuyoruz..kira vermeyelim diye annemler üst katlarını boşaltıp tadilat yaptırıp bize verdiler. 2+1..ve bu evide beğenmiyorlar eşmin tarafı çocuk odası yokmuş sonuçta annemler dubleks olarak kullanıyprlardı..nerden bilsin kızı evsiz barksız sorumsuz bi aileye gelin gidecek evlendikten bi kaç ay sonra baba evine geri dönecek..... midemm bulanıyor maddiyat konularından ama bak göbeğinde merkezindeyim olayların... sanırım kv denilen şahısların bizim için elle tutulur bişey yapmasını görmeden huzurum olmayacak...benimle muhatap olmasalar keişke..evlense diğer çocuklarıda onlara sarsalar..zerrre kadar sevgim yok nefretişm var içimde..ama eşime kıyamıyorum..onuda sömürmüşler zaten kaç sene...afedersiniz ama ortaokuldan sonra eşek gibi çalıtırıp borçlarını ödetmişler 10 sene diğer kardeşlerindende para almışlar....bunları bildikçe nefret ediyorum..ve beni evli barklı halde annemlerin babamların eline düşürdükleri için nefretim 2-3 kat artıyor...

Canim ilk temennimiz tabiki saglikli olmasi ama bende merak etmiyo degilim ya:) sarisin mi esmermi, saclari duz mu kivircik mi, gozleri ne renk acaba?? Rabbim hayrlisini versinde :) bazen hayal ediyorum. Dua ediyorum Allahm bebegim ruyama girsin diye ama yok..arkadasm hamile kaldigini ogrendigi ilk gun bebegini ruyasinda gormus kiz oldugunu sarisin ve mavi gozlu oldugunu. Ki dusunun ailede mavs yok.. annesinin ananesi mavi gozluymus :) keske bende gorsem :)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ..

nasıl oldun acaba doğumamıı gittin ki? merak ettim valla

Günaydın kızlar. Sagdan sola soldan sağa donmenin iskence oldugu gecelerim basladi anlatiyordunuZ Ya. Gece uyumadim gibi birsey bakalim neler olacak daha

ahhh o gece uykuları hasret kaldım resmen... hele dün gece resmen sabah olmadı uykusuzluktan çıldırdım.

bizde pasaklı gireceğiz valla bayrama neyse yarın babamız evde p.teside artık iki gün bize yardım ederse bişeyler yaparız.

miamore canım valla açıklığın olması için gel bursaya bizim işyerinde bir hafta çalış dicem...inan doğumu olmıcak insanıda doğurturlar, hem sibnirden hem yorgunluktan:) sıcak su jakuzi falan iyi diyorlar ama bilmiyorum ki ne kadar etkisi olur...ben en çok yürüyüş ve sıcak suyu duymuştum...

geronimo canım bende deli gibi merak ediyorum:) eşim inşallah gözleri babama benzer diyor babasının yılan gibi gözleir var uğursuz adam:))..gerçi bebek istemediğine çekermiş şimdi gidip onlara benzemesin çocukum:))neyse bi sağlıklı doğsunda....sen 4 d ultrason mu ne vamış ondan çektirdin mi ben 24 haftalıktan bu yana göremiyorum...eski doktorumun ultrason aletleri çok iyiydi ama yeni geçtiğim hastanede yok malesef o şartlar...

Rabbim yardimciniz olsun.. esinde belliki iyi niyetli.. esinin tarafinin ev begenmemesi de noluyomus onlara neki.. cok sukur oglumun gelinimin basini sokacaklari bi ev var demiyolarda? Sinir oluyorum boyle dusuncesiz insanlara! Zaten zar zor gecinirken hastane masraflarini kardesine neden veriyoki:26: hep iyi niyetten ama keske sana sorsaydi.. simdi napicaksin.. ailenin durumu yokken bide., benimde ailemin durumu hic iyi degil.. ama yinede mahcup olmasin kizim diye cabaliyo canim annem kvmler altin almasalar keske. Cunku annemler altin alamicaklar durumlari yok ve kotu hissedicekler hep boyle dusunurum

bugün bizde kontrole gittik doktor elle muayne etti açıklık yokmuş. birde üst taraftaki kemik kısmı darmış çocuk çıkarken yukarda esneme olmayacağı için makata baskı yapacak buda makat kısmında yırtılmaya sebep olacak dedi. ben seninle açık açık konuşuyorum dedi. ben zorlada olsa normal doğum yapmanı sağlarım ama sonrasında aşağısı perişan olur sonra bana demeki neden böyle oldu... kararı sana bırakıyorum ikisi içinde seni zorlayamam dedi.
neyapsam bilemiyorum şimdi kızlar siz bana bir yol gösterin sizce ne yapmalıyım....

bu arada bebişimin kilosu 3 kilo 100 gr olmuş suyu herşeyi gayet normal rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.

canım o kadar iyi anlıyorum ki seni..napıcağımı hiç bilmiyorum..inan ben çalışırken iyiydi..çünkü haftada 6 gün 12 saat köle gibi çalışıyordum..nhaketmediğim şartlarda hemde...annemlerin evinde olmak beni çok kasıyor..utanıyporum ya..evlendiğimi bilmedim 1 sene daha yeni oldu evleneli....evden hiç gitmemiş gibiyim...borçlarımız 42 yaşına gelince bitecek..kahroluyorum üzülüyorum. bide hergün babama ayrı açıklama yapıyorum..adamcağız kabullenemiyor..ne bi.çim anne baba diyor...babam gene geldi babam gene bir sürüşey diyecek:)

ben sana güveniyorum ablacım sen bunun üstesinden gelirsin hem sen böyle istedigin için Rabbim yardım eder evet bizlerin işi daha kolay türkiye de oldugumuz için ama seninde emeklerin karşılıksız kalmaz Merak etme sen ne demişler Allah diyen yolda kalmaz:)

Ivankam Ben 4d ye girdim ama 5 aylikken 450 gramken.. bisey anlamadim ki.. keske sac rengini faln gorebilsek teknoloji o kadar ilerlemis olsa... 5 aylikkende ne kadar sac olur ki bebekte:26: simdi girsem gorebilirmiyim acaba. Uuuff cokta pahali bea 200 tl vermistik 5 aylikken....... 50 tl faln olsa belki girerdim meraktan.esimin tarafi akraba evliligi hep birbirine benziyolar. Ben farkliyim beni goren bu kiz kim diyo :)) hep esmerler simsiyah gozler.. ben tam tersi sarisin.. bizm ailede bi ben ela gozluyum kardesim ablamin masmavidir.. uuf keske kardesime benzese oglum, sarisin mavis.. dayisi gibi yakisikli olsuuunnn

Onemli olan sizin mutlulugunuz bunu bozmalarina sakin izin verme.. e bebek dogduktan sonra annene birakip calissan, hem sartlar daha kolay artik mesai emziren annelete yasak, ve izin alabiliyosun cok sık.. dusunmezmisin

size yorum şuan babamda söyleniyor...adamın lügatında yok doğurup sokağa salmak...akşam annemlerin dolabından kaşar almak için inmiştim..şimdi babam kapıdan girince minik farem akşam buzdolaptan peynirleri almışın ama bugün içinde hiç alt kata uğramadın dedi..biliyorum şaka diyor ama üzülüyorum iştew yaaaa(( zaten duygusallıktan geberecek haldeyim..zaten adamlar çatı katına dolap koydular ortak alıyolar herşeyi babam çekinmeden ortak dolaptan alın sen utanırsın aşağıdan alamazsın zor durumda kalmadıkça diyor....bide diğer taraftakileri düşünüyorum eşimin anne babasını sormuyorlar bile..ya sormuyorlar bile bide torun sevecekler hayal kuruyorlar...biliyorum yanlış bişey belki ama çocuüğu doldurucam onlara karşı sevmicek onları kaçıcak olnlardan..yapıcam çünkü bi faydaları yok ki

ivanka canım allah ıslah etsin ne diyim.. rabbim sana sabır versin eşine güç kuvvet versin inşallah hayırlısıyla bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına alır büyütürsün. boşver yaaa onları n söylediklerini yaptıklarını takma kafana. rabbim feraha çıkarsın seni inşallah.

bizimde evimiz kira şimdi bende doğum iznine ayrıldım eşimin geliri de öyle ahım şahım bişey değil ne onun ailesi yardım edebilecek durumda nede benim ailem napalım. sıkıcaz dişimizi rabbim elbet bir yol gösterecek bizede.

ivanka cnm bende senin gibiyim ve bebeğime bir çöp almadı eşimin ailesi herşeyimizi ailem aldı düğünümü evimi herşeyimi kendimiz yaptık düğünde bile altın takmadılar ben geçtim artık onları bir lira istemedim bugune kadar borç ödüyorum bi senedir yetişemediğim zaman bile çok oldu ama istemedim şimdide bebeğime altın değil bi lira bile getirsin istemiyorum o kadar nefret ettim sadece onunla kalsa ii 2 saattir sinir küpüyüm doktor yatacksın dedi iki haftadır yatıyorm dün kardeşim geldi cam kapı sildi battanye vs yıkandı balkonuma astım kayınvalide hiç umursamadan haber bile vermeden çamaşırlarımın üstüne ıslak halı asmış battı mahfoldu ıslandı hepsi iki üst katımda oturuyo yararları yok zararları çok konuşmuyorum gitmiyorum gelmiyorum bile evine bayam günü bile çıkmak istemiyorum o kadar nefret ettim eşimi bekliyorum sinirden çok kötü haldeyim anlatcm yeter artık ben zaten hastaym evin içinde tek başımayım bide bana ekstra iş çıkarıyolar hakkımı helal etmiyorm allah sorsun bide böle olaylar var boşver onların takısını parasını hepsi allahından bulsun....

gizliöznecim inşallah maviş gözlü bi bebişin olur gönlünden geçen gibi..benimkisi inşallah kahverengi gözlü olur gerçi babam yeşil gözlü ama onun babasıda yeşil-mavi karışımı gözlü..direkt ona benzetecekler..o yüzden kahverengi gözlü olsun oğlum..esmer olsun:)

doğumdan sonra annem seve seve bakarım dedi..bende işe geri dönücem 20 ocakta iş başı var..işyerinden üzretsiz izin vermiyorlar...kuralların uygulandığıda biyer değil..sözde akrabamızın fabrikası bide..en çok ezilen benim ama..çocuğuma bişey alamamaktansa arada eve gelir gidierim emziririm ..çalışıcam mecburen..sırf bebeğim iyi şartlarda olsun diye...yoksa kimse umrumda değil.... bide bana kv işi brak madem şikayet edeceğine diyordu..işte benim işi bırakmış halim böyle oluyor.. bu ay 20 tl kaldı koca bi ay harcamaya...eşimin iyi niyeti yüzünden doğum parasıda kalmadı onuda annemler verecek sanırım..bırakmazlar beni bu durumda..eşim bugün diyor..iyice hazıra alıştık diye...ben alışmadım sen alıştın dicektim ama demedimmmm... tatlı kuzumu adam gibi büyütemeden çalışmaya başlayacağım işte..o da üzüyor beni

ayyy ivanka cok güldürn beni..Allah da seni güldürsün:))) ahahaha hala gülüyorum yilan gibi gözleri var demene:))) kocana cok güzel geliyor demek bbasi:))

canim benim karar vermeden önce baska doktora görün. hic bisi söyleme önce, görüsünü al. sonra iki doktorun kararini karsilastir...yani ben olsa, öyle yapardim...

insaalllahhhhh. Rabbim yardim etsin, sasirtmasin insaalllah..

Canim plates topunun ustunde oturur vaziyette ziplamak (cok siddetli degil) acilmaya sebep oluyo diye okumustum nette..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…