aynen canım şanslıyım hemde beklemediğimiz anda oldu. allah herkese nasip etsin. şuan erken diyoduk hep ama bi taraftanda diyoodumki ilerde ya olmazsa ozaman ne yaparız verdi işte rabbim çok şükür.
canım hesapla hergun 2 katı katlıyormus benım 2 bucuk katladı ama:))
canım bizim durumu biliyosun rahimde kanama vardı progestan kullanıyorumhaftaya cuma başka dr a gitcez o zaman ister heralde
anladım canımmm hayırlısı hadı bakalım ınsan testlerı yaptırırkende streste gırıyor valla
hesapladım ama çok yüksek çıkıyor benmi yapamadımbiri hesaplayabilirmi
kızlar ayın 15 inde hcg 31,51 bugün baktırdım 679,90 :44::44:,[/QU
canım normal 2-3 günde ikiye üçe katlamış işte.ama benim anlamdığım ben ayın 6 sında baktırdığımda 106,55 çıkmıştı.şu günlerde de baktırmadım ama 13000 lerde olması lazım.o zaman ben kaçıncı hafta da olmam lazım.
anladım canımmm hayırlısı hadı bakalım ınsan testlerı yaptırırkende streste gırıyor valla
kızlar bu arada doktor 3 ay ilişki yasak dedi düşük riski var diye. biz de ölümüne kankayız kocişle
kızlar ayın 15 inde hcg 31,51 bugün baktırdım 679,90 :44::44:,
kızlar ne testleri bunlar,bana da anlatır mısınız?
kızlar ayın 15 inde hcg 31,51 bugün baktırdım 679,90 :44::44:,
canım çok normal hızla katlıyor demekki değerin 48 saatte 2 ye katlaması gerekir senin daha fazla katlamış bu güzel bişey benimde 11 martta 221 di 18 martta tekrarladım 3000 küsür olması gerekirken 7965 çıktı bu akşam ilk randevuma gidicem sende sıkıntı yapma içini ferah tut canım
yaklasık her 33 bir saatte ikiye katlamıs ki gayet güzel
burdan sen de hesaplayabilirsin
Beta hCG Doubling Calculator | Countdown to Pregnancy
1200 ml altı her 31-72 saat arasında ikiye katlanması normal olan ki seninki en hızlı sekilde artmıs
süper yani degerler :)
hatta söyle söyleyeyim
bu hızla katlamaya devam ederse pazartesi doktora gidip keseni görebilirsin
haberdar et canım bizide
günaydın arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız?sabah test yaptım pozitif çıktı.internet hesabına göre 27 kasım muhtemel doğum tarihim :)))
ya kızlar ben bebeğin olacağını 6 martta öğrendim. o günden beri eşim yaklaşmıyo bana korkudan.Benim hiç lekem falan olmadı şuanda 6 + 2 yiz. Ne kadar sürecek bu durum? doktor da bişey demedi yasak falan diye. ama biz korkuyoruz tabi :/ tecrübeliler veya dr ile bunu konuşan varsa hep pleaseee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?