2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aynen canım şanslıyım hemde beklemediğimiz anda oldu. allah herkese nasip etsin. şuan erken diyoduk hep ama bi taraftanda diyoodumki ilerde ya olmazsa ozaman ne yaparız verdi işte rabbim çok şükür.

nasıbı yıyecegı gorecegı gun varmıss canımmmm benceee bosver oldu olan zatennnn ıns saglıkla dogar hepımızın bebısleriiii

canım bizim durumu biliyosun rahimde kanama vardı progestan kullanıyorum haftaya cuma başka dr a gitcez o zaman ister heralde

canım bizim durumu biliyosun rahimde kanama vardı progestan kullanıyorum haftaya cuma başka dr a gitcez o zaman ister heralde

anladım canımmm hayırlısı hadı bakalım ınsan testlerı yaptırırkende streste gırıyor valla

Bu gun doktora gittim henuz kese yoktu.zaten olmasini dabeklemiyordum daha erken.ama bende 2adet miyom var ve cok karnim agriyordu bi terslik varmi diye meraktan gitrim.simdilik bir sorum yokmus kese benzeru yapi ilusmaya baslamis ama net bisey soylemedi.haftaya gidicem.sakin sakatat yeme dedi aklimda bi o kaldi :))

kızlar ayın 15 inde hcg 31,51 bugün baktırdım 679,90 :44::44:,

yaklasık her 33 bir saatte ikiye katlamıs ki gayet güzel

burdan sen de hesaplayabilirsin
Beta hCG Doubling Calculator | Countdown to Pregnancy

1200 ml altı her 31-72 saat arasında ikiye katlanması normal olan ki seninki en hızlı sekilde artmıs
süper yani degerler :)

hatta söyle söyleyeyim
bu hızla katlamaya devam ederse pazartesi doktora gidip keseni görebilirsin

Son düzenleme:
kızlar ayın 15 inde hcg 31,51 bugün baktırdım 679,90 :44::44:,

canım çok normal hızla katlıyor demekki değerin 48 saatte 2 ye katlaması gerekir senin daha fazla katlamış bu güzel bişey benimde 11 martta 221 di 18 martta tekrarladım 3000 küsür olması gerekirken 7965 çıktı bu akşam ilk randevuma gidicem sende sıkıntı yapma içini ferah tut canım

Son düzenleme:
kızlar bu tarama testleri falan nasıl ve ne zaman yapılıo. 2. hamileliği olanlar bilgilidir sanırım bu konuda :26:

haberdar et canım bizide

ya kızlar ben bebeğin olacağını 6 martta öğrendim. o günden beri eşim yaklaşmıyo bana korkudan.Benim hiç lekem falan olmadı şuanda 6 + 2 yiz. Ne kadar sürecek bu durum? doktor da bişey demedi yasak falan diye. ama biz korkuyoruz tabi :/ tecrübeliler veya dr ile bunu konuşan varsa hep pleaseee :))

bende hamile olduğumu 26 şubatta öğrendim.o gün bugündür tık yok
doktorum son kontrolümde ben sormadan bir müddet daha yaramazlık yasak dedi.demekki yapılmaz iyi değil zaten eşimde öyle korkuyorki 9 ay yasak koydu kendine
yinede yanlış bilgilendirmiyeyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…