2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ah kuzucum yaa, bu kadar üzme kendini... Oglusun da seninle birlikte üzülüyor biliyor musun? Madem seni bu kadar etkiliyor esinin ailesi ile görüsmeyi en aza indir, sen daha önemlisin. Yada esinin ailkesi ile konus, böly eolmaz de.

Canim plates topunun ustunde oturur vaziyette ziplamak (cok siddetli degil) acilmaya sebep oluyo diye okumustum nette..

canimmm o günkü sancidan beri plates topunun üzerindeyim:))) cok ziplayamiyorum korkuyorum. Cünkü simdi diyorlar bebegin basi kanala girdi, kanal dedikleri iki kemik arasi. cocugum demez mi bu ne baski beynimde diye:)))

Amin canim.. aile yeri degilmi burasi.gecinemiyosan mecbur calismak zorundasn ama keske kis sonuna kadar izin alabilsen doya doya kokusunu alirsin meleginin... cunku en cok sana ihtiyaci olcak, kv yardim falan etmiyolar ama bebek olunca kucaktan indirmezler.. en cokta o sinir ederdi beni..

canimmm o günkü sancidan beri plates topunun üzerindeyim:))) cok ziplayamiyorum korkuyorum. Cünkü simdi diyorlar bebegin basi kanala girdi, kanal dedikleri iki kemik arasi. cocugum demez mi bu ne baski beynimde diye:)))

Der der demezmi Anne yine napiyosun nevrim dondu der bence bol bol yuruyus yap zorla kendini hatta yurudukce o bolgedeki kaslar gevsiyomus acilmaya sebep olabiliyomus ilerki haftalardaki hamilelerde.. sen sona yaklastin Allahim bi avazda kurtarsin insallaahh...

insanlar yaşlanınca böyle mi oluyo yaa. valla anlamıyorum neden hep karşı tarafla bi cekişme içine giriyolar. yaparız dediysen yap veyada yapmayacaksan sus da yapanı bekle ha gelinin veya oglun anne sen yap diyosa yap yapma dur diyosada otur karışma.
hele bide insanların içinde laf caktırmaları yok mu deli ediyolar beniii
ama dur iki tane görümcemde evlendi e yarın çocukları olur o zaman da nikiyy konuşur ne yaptınız torunlarınıza diye onlar benim annemgile laf çaktırılıyolar ya bende onlara çaktıracam..

su alttan alttan laf sokmayi bi ogrensem baska bisey istemicem.. kv iyidir hostur bana karsi belki kotu niyetli degil ama cahil insanlar. Dusuncesiz anlayissizlar. Biz o konuda sanssisiz esim ortanca ve ilk gelinleriyim. Allah kismet ederse ilk tornlari olcak.. yaa dogmamis cocugun afedersiniz seyini yiyim diye konusuyo ben bile utaniyorum.. ustelik kp yaninda bununla nasi basa cikabilirim ((((( ve cok kotu biliyorum ama daha simdiden cok kiskaniyorum bebegimi:26:

canım ben geçen hafta kullandım.1 hafta sonra doktoruma sormadan bıraktım ya ne bliim bende endişe ettim biraz.

Son düzenleme:

nee şeyinimi yiyim diyoo kız dikkat yarın emzirmeye falan calışır
benim kv de de hiç torunla ilgili konuşmaz nasıl diye bile sormaz belki cekini utanıyo ayıp gibisine mi ne ama kp der maşşallah dogum kolay bile diyo düşün artık adamı ama annemgil saolsunlar hem torunlarına karşı hemde bana karşı çok iyiler annem kızım karnına bi bakim diyo kamerada konuşunca falaan ilk torun olunca heves ediyolar babam beni havalimanına bırakırken falan benim moralimi düzeltmek için kızım diyo yarın torunla gelirsin küçüçük olur bide sana benzerse çok güzel olur falan diyo ama seviyesini bilerekden konuşuyo ay burnumda tüttüler

canım geçmiş olsun.bu haftalarda normalmiş.bendede bu sefer tansiyon düşük çıktı dün ayrıca nefes darlığı ve kalp çarpıntısıda oluyo

valla canım bizde düğünde herşeyimizi kendimiz yaptık dediğin gibi bebişimin eşyalarında kv yastık yorgan vs yatak malzemelerini hazırladı.ben takıda beklemiyorum açıkçası.beklentin olmasınki sonradan üzülme.benim beklentim yok.ha olsa süper olur:)) ama işte herşeyini kendim istediğim gibi yapma taraftarıyım.boşver daha güzel daha zevkli oluyo.takma bunları düşünme.ilerde sen torununa herşeyini yaparsın.gelinine yada damadına herşeyini yaparsın.ben öyle yapcam:))bu arada bende ne yesem bebişim çok kilo almıyor.bende sendenim.napalım yeterki sağlıklı olsunlar sonrasında sütümüz besler onları:)

Son düzenleme:
kizlar ablaligim tuttu yine:)))

Birakin artik kv, kp icin kenidnizi yemeyi... Önemli olan esleriniz!!! Esleriniz ailesi gibi degilse üzülecek bisi yok, yokkk aileleri gibiyse, iste o zaman sorununuz var demektir. Ama yinede su an konusulacak, dert yanilacak sey degil. Hamilesiniz, sizin üzüntünüz bebeginize yansiyor..Birbirmizi gaze getiriyoruz...

Bence her anne-baba kutsaldir...Biz de anne olucaz ve bunu iyi düsünelim. empati yapalim....Bir adim karsiligi olmasa bile bir gidelim onlara dogru. Iyilikten asla zarar gelmez sakin unutmayin...

canım bende senden baya bi açıklık bekliyodum.sen sürekli sıcak duş al bence:)

canımmm bebek öyle bişeyki kendi kısmetiyle geliyor.hiç üzülme allah kimseye çekemeyeceği yük vermez.allaha tevekkül et kv de resmi davran.yeri geldiğinde lafını söyle.

Kuzum karar senin ama doktoruna guveniyorsan bence sezeryan yaptir :26: yani ben olsam oyle yapardım kendinide bebeginide riske atma derim hayırlısıyla kucağınıza alin normal sezeryan çokta onemli degil bence

canım ne kadar güzel yazmışsın topiğimizin sakinleştiricisi ilan ediyorum seni:))))

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım... dikkat et kendine bayram arifesi hele bu koca göbeklerle hiç çekilmez hastalık hani....
herkes hersey ayni cnm miamore hala doguramadi başımızda bekliyor o dogursada sira bize gelse diye bekliyoruz

ay dur erken erken gelmesin kimseye

ahhh ahhh bende benden neler beklyiordum ama:_)) zipla hopla bir yere kadar, kasiklarim aciyor. cococugumun nevri döndü karnimda:))

Allahım yarabbim kimi çıksın diye kimi çıkmasın diye uğraşır Allah yardimcinız olsun canımmmmmm.cicim hurma .keten tohumu bişeyler diyorlardı onlardan yesen ne bileyimmm :18oğur Miamore biz direnelim günü gelmeyenler

bende bu olan açıklığı nasıl arttırırım diye kara kara düşünüyorum günlerdir 1 parmak açılma var dedi doktor yürüyüş yap dedi 1 saatten fazla yapıyorum ama başka ne yapabilirim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…