2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canim bi sitede uyku setleri 110 tl... devamli alisvers yaptigim bi yer gordugumde aklima geldin uzun koruma kisa koruma yastigi yorgani carsafi.. yorgan 85*135 cm...

herkese merhaba herkes iyidir umarım bizde iyiyiz bebişimle 35 haftamız bitti.benim bacağımdaki varis felaket bir hal aldı benim gibi varislerle mücadele eden varmı neler yapıyorsunuz varis çorabı dişında.beni doğuma kadar ve kırkım çıkana kadar idare etse iyi olur.
Bu arada biberonu sürekli kullanacak annelere bir önerim var steril makinası bulundurun çünkü kaynatmak zor iş en iyisi makina ilk bebeğimde arçelik marka almıştım ona devam edicem çalışan annelere şart.

yiyorum her gün düzenli, bana misin demedi:))) Allahin isine de karisilmaz diye cokda ugrasamiyorum isin asli...ama mümkün olan varsa da yapiyorum:))

hakkimizda hayilrisi:)

bende 1 yil trde bekledim esimi ama ben onun yanina geldim 4 yildir birlikte yasiyoruz eylulun 5 inde doldurduk 4 u cok zor surec ben evlendigim icin kucuk yasta hic pisman olmadim 18 imde evlendim aama 1 yili beklemeyle gecti sonra gezip tozma yasadik o suredede cocuk icin ugrastik ben kucuk yasta hem evlenip bide hemen cocuk yapanlara biraz kiziyorum vakit geciremiyolar birbirleriyle hemen cocuk oluyo sonra da ayrilik cok dogal cogu insan bunlari yasiyo biraz taniyip karar verilse bi iki yil beklense iyi olur ama sizin durum ciddi oluyormus 30 Yas ustu beklemeye gelmez ama nolursa olsun iyki dogurmusum iyk i hamileyim

yiyorum her gün düzenli, bana misin demedi:))) Allahin isine de karisilmaz diye cokda ugrasamiyorum isin asli...ama mümkün olan varsa da yapiyorum:))

hakkimizda hayilrisi:)
Allah hal yoluna koymuştur duamızdasın hayırlı zamanda hayırla gelsin evladın evlatlarımız.Ama senin için müthiş heyecanlanıyorum Bayram şekerin olsun işallah

canım pekmez ye keçi boynuzu yada üzüm pekmezi birde ben çok meyve yiyorum muz en çokda siyah üzüm. bunları bir denen istersen.

Kuzum karar senin ama doktoruna guveniyorsan bence sezeryan yaptir :26: yani ben olsam oyle yapardım kendinide bebeginide riske atma derim hayırlısıyla kucağınıza alin normal sezeryan çokta onemli degil bence

ben doktoruma güveniyorum bugün iyce muayene etti kaldıki zaten pek sezeryan taraftarıda değil ama bende bebeğimi de kendimide riske atmak istemiyorum normal yaabiliyorsam normal dedim hep ama olmuyorsada zorlamanın anlamı yok napalım sağlık olsun artık bende isterdim normal olmasını ama hayırlısı böyleymiş demekki..

günaydın kızlaaar.nabersiniz.valla ben gece gene doğru dürüş yatamadım.bide normal ötesi bi horultu başladı bende ya.çok üzülüyorum bu duruma.önceden hiç horlamayan ben şimdi deli gibi horluyorum.dün gece eşim diğer odaya geçti bi ara düşünün artık:)doğum sonrasında bu horlama olayı kalıcı olmaz dimi.geçer heraldeki.bu arada canuuum anacuum oğluşum için yaptıklarını yollamış bide ayrı bi koli canımın istediklerini yapıpı yollamış.zaten ilk hamile olduğumu öğrendiğindede koca bi koli yiyecek yollamıştı.Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin ne diyiiim.

günaydın canım bu horlama olayı bizde de var benimde eşim önceleri diğer odaya geçiyordu ben bu duruma üzülünce artık bana dayanmak zorunda kalıyor garibim inş geçer doğumdan sonra yoksa bir çaresine bakcaz artık böyle olmaz.ana gibi yar olmaz derler ya gerçekten doğru anneler başka rabbim başımızdan eksik etmesin onları

hemen şimdi netten hamilelikte horlamayı araştırıyorum.kayde değer bişeyler bulursam sizinle paylaşırım:)

arkadaşlar çok güzel bir sohbet dinledim dün.sizinlede paylaşmak istedim.bebek ana rahmine düştüğü andan itibaren 40 meleğin bizimle beraber oluyorlarmış.bebeğin dünyaya hazırlamak ve bizi kötülüklerden korumak için,doğuma yakınsa daha büyük hazırlıklar yapılırmış 40 melek etrafımızda pervane olurmuş yavrumuzu dünyaya gelmesi için olan sartlar hazırlanırmış.doğum yapacak annenin evinde son zamanlarda eğer anne biliyorsa anne yada bir başka okuyabilen kişinin yasin şerif okunması gerekirmiş evin bereketi evin huzuru bebek için tüm imkanlar hazır olması için çünkü rabbim bize en güzel hediyesini gönderirmiş herşey temiz pak olmasını istermiş.bebeğin 40 çıktıktan sonra melekler artık bizi yalnız bırakırlarmış artık biz hazır olduğumuzda ve rabbimin emanetini bize teslim edip giderlermiş.dünkü sohbet çok güzeldi.gebelikten lohusalığa kadar olan zamanda tüm günahlarda arınmış gece gündüz hiç ara vermeden ibadet yapmış kadar oluyormuş anne.olduki ömür yetmedi şehit mertebesine erişiyormuş.yani gebelik gibi kutsal bir görevdeyiz arkadaşlar.rabbim bunu bize yaşattığı için sonsuz şükürler olsun allah ım.rabbim bizlere gönderdiğin mucizeye layık birer anne baba olamayı nasip eder inş.

Son düzenleme:
Herkese günaydınnnnnn
Arkadaşlar şu ismimizin altında yazanları nereden yapıyoruz birde toplu mesaj nasıl alıntılayabiliriz bu ikisine yardım please
Siz yaza durun ben bebelerimin karnını doyurayım geleyim işallah

Gercekten Allahin en guzel hediyesi bize evlatlarimiz :) Allah hepsine uzun omurler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…