geçmiş olsun canım... dikkat et kendine bayram arifesi hele bu koca göbeklerle hiç çekilmez hastalık hani....
ay dur erken erken gelmesin kimseye
Allahım yarabbim kimi çıksın diye kimi çıkmasın diye uğraşırAllah yardimcinız olsun canımmmmmm.cicim hurma .keten tohumu bişeyler diyorlardı onlardan yesen ne bileyimmm :18 oğur Miamore biz direnelim günü gelmeyenler
ayyy canım şu panjur olayına çok güldüm.alemmiş valla kayınvaliden:))))
maşallah canım.yaşınız daha çook gençmiş.ben ocakta 31olcam eşim 38 yaşında ve bizim daha ilk bebeğimiz.biz geç evlenenlerdeniz.2,5 yıllık evliyiz.zaten avliliğimizin 1 yılı ayrıydık yurtdışı görevi vardı.e gelirgelmez hadi dedim yaş geçmeden çocuk yapalım:)o yüzden 2.çocukta artık inş.35 olmadan olur allahın izniyle bakalım artık
Allah hal yoluna koymuştur duamızdasın hayırlı zamanda hayırla gelsin evladın evlatlarımız.Ama senin için müthiş heyecanlanıyorum Bayram şekerin olsun işallahyiyorum her gün düzenli, bana misin demedi:))) Allahin isine de karisilmaz diye cokda ugrasamiyorum isin asli...ama mümkün olan varsa da yapiyorum:))
hakkimizda hayilrisi:)
valla canım bizde düğünde herşeyimizi kendimiz yaptık dediğin gibi bebişimin eşyalarında kv yastık yorgan vs yatak malzemelerini hazırladı.ben takıda beklemiyorum açıkçası.beklentin olmasınki sonradan üzülme.benim beklentim yok.ha olsa süper olur:)) ama işte herşeyini kendim istediğim gibi yapma taraftarıyım.boşver daha güzel daha zevkli oluyo.takma bunları düşünme.ilerde sen torununa herşeyini yaparsın.gelinine yada damadına herşeyini yaparsın.ben öyle yapcam:))bu arada bende ne yesem bebişim çok kilo almıyor.bende sendenim.napalım yeterki sağlıklı olsunlar sonrasında sütümüz besler onları:)
Kuzum karar senin ama doktoruna guveniyorsan bence sezeryan yaptir :26: yani ben olsam oyle yapardım kendinide bebeginide riske atma derimhayırlısıyla kucağınıza alin normal sezeryan çokta onemli degil bence
günaydın canım bu horlama olayı bizde de var benimde eşim önceleri diğer odaya geçiyordu ben bu duruma üzülünce artık bana dayanmak zorunda kalıyor garibim inş geçer doğumdan sonra yoksa bir çaresine bakcaz artık böyle olmaz.ana gibi yar olmaz derler ya gerçekten doğru anneler başka rabbim başımızdan eksik etmesin onlarıgünaydın kızlaaar.nabersiniz.valla ben gece gene doğru dürüş yatamadım.bide normal ötesi bi horultu başladı bende ya.çok üzülüyorum bu duruma.önceden hiç horlamayan ben şimdi deli gibi horluyorum.dün gece eşim diğer odaya geçti bi ara düşünün artık:)doğum sonrasında bu horlama olayı kalıcı olmaz dimi.geçer heraldeki.bu arada canuuum anacuum oğluşum için yaptıklarını yollamış bide ayrı bi koli canımın istediklerini yapıpı yollamış.zaten ilk hamile olduğumu öğrendiğindede koca bi koli yiyecek yollamıştı.Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin ne diyiiim.
günaydın canım bu horlama olayı bizde de var benimde eşim önceleri diğer odaya geçiyordu ben bu duruma üzülünce artık bana dayanmak zorunda kalıyor garibim inş geçer doğumdan sonra yoksa bir çaresine bakcaz artık böyle olmaz.ana gibi yar olmaz derler ya gerçekten doğru anneler başka rabbim başımızdan eksik etmesin onları
arkadaşlar çok güzel bir sohbet dinledim dün.sizinlede paylaşmak istedim.bebek ana rahmine düştüğü andan itibaren 40 meleğin bizimle beraber oluyorlarmış.bebeğin dünyaya hazırlamak ve bizi kötülüklerden korumak için,doğuma yakınsa daha büyük hazırlıklar yapılırmış 40 melek etrafımızda pervane olurmuş yavrumuzu dünyaya gelmesi için olan sartlar hazırlanırmış.doğum yapacak annenin evinde son zamanlarda eğer anne biliyorsa anne yada bir başka okuyabilen kişinin yasin şerif okunması gerekirmiş evin bereketi evin huzuru bebek için tüm imkanlar hazır olması için çünkü rabbim bize en güzel hediyesini gönderirmiş herşey temiz pak olmasını istermiş.bebeğin 40 çıktıktan sonra melekler artık bizi yalnız bırakırlarmış artık biz hazır olduğumuzda ve rabbimin emanetini bize teslim edip giderlermiş.dünkü sohbet çok güzeldi.gebelikten lohusalığa kadar olan zamanda tüm günahlarda arınmış gece gündüz hiç ara vermeden ibadet yapmış kadar oluyormuş anne.olduki ömür yetmedi şehit mertebesine erişiyormuş.yani gebelik gibi kutsal bir görevdeyiz arkadaşlar.rabbim bunu bize yaşattığı için sonsuz şükürler olsun allah ım.rabbim bizlere gönderdiğin mucizeye layık birer anne baba olamayı nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?