Allah hal yoluna koymuştur duamızdasın hayırlı zamanda hayırla gelsin evladın evlatlarımız.Ama senin için müthiş heyecanlanıyorum Bayram şekerin olsun işallah
arkadaşlar çok güzel bir sohbet dinledim dün.sizinlede paylaşmak istedim.bebek ana rahmine düştüğü andan itibaren 40 meleğin bizimle beraber oluyorlarmış.bebeğin dünyaya hazırlamak ve bizi kötülüklerden korumak için,doğuma yakınsa daha büyük hazırlıklar yapılırmış 40 melek etrafımızda pervane olurmuş yavrumuzu dünyaya gelmesi için olan sartlar hazırlanırmış.doğum yapacak annenin evinde son zamanlarda eğer anne biliyorsa anne yada bir başka okuyabilen kişinin yasin şerif okunması gerekirmiş evin bereketi evin huzuru bebek için tüm imkanlar hazır olması için çünkü rabbim bize en güzel hediyesini gönderirmiş herşey temiz pak olmasını istermiş.bebeğin 40 çıktıktan sonra melekler artık bizi yalnız bırakırlarmış artık biz hazır olduğumuzda ve rabbimin emanetini bize teslim edip giderlermiş.dünkü sohbet çok güzeldi.gebelikten lohusalığa kadar olan zamanda tüm günahlarda arınmış gece gündüz hiç ara vermeden ibadet yapmış kadar oluyormuş anne.olduki ömür yetmedi şehit mertebesine erişiyormuş.yani gebelik gibi kutsal bir görevdeyiz arkadaşlar.rabbim bunu bize yaşattığı için sonsuz şükürler olsun allah ım.rabbim bizlere gönderdiğin mucizeye layık birer anne baba olamayı nasip eder inş.
Bu arada horlamalar doğumdan sonra geçecek diye biliyorum ben, üzülmeyin yani...
günaydın kızlaaar.nabersiniz.valla ben gece gene doğru dürüş yatamadım.bide normal ötesi bi horultu başladı bende ya.çok üzülüyorum bu duruma.önceden hiç horlamayan ben şimdi deli gibi horluyorum.dün gece eşim diğer odaya geçti bi ara düşünün artık:)doğum sonrasında bu horlama olayı kalıcı olmaz dimi.geçer heraldeki.bu arada canuuum anacuum oğluşum için yaptıklarını yollamış bide ayrı bi koli canımın istediklerini yapıpı yollamış.zaten ilk hamile olduğumu öğrendiğindede koca bi koli yiyecek yollamıştı.Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin ne diyiiim.
Ayyy Allah razi olsun hepinizden, sizlerde benim dualarimdasiniz. Insallah bir avazda hep birlikte insaallah. Agrim var, dün alttan muayene oldugu icinde olabilir. Merdiven indim ciktim biraz ondanda olabilir. Hayirlisiyla acilsin birde. Ne kadar zamanda aciliyor acaba:)))
ayy evet bayram tadinfa bir sanci yasarim:)))
arkadaşlar çok güzel bir sohbet dinledim dün.sizinlede paylaşmak istedim.bebek ana rahmine düştüğü andan itibaren 40 meleğin bizimle beraber oluyorlarmış.bebeğin dünyaya hazırlamak ve bizi kötülüklerden korumak için,doğuma yakınsa daha büyük hazırlıklar yapılırmış 40 melek etrafımızda pervane olurmuş yavrumuzu dünyaya gelmesi için olan sartlar hazırlanırmış.doğum yapacak annenin evinde son zamanlarda eğer anne biliyorsa anne yada bir başka okuyabilen kişinin yasin şerif okunması gerekirmiş evin bereketi evin huzuru bebek için tüm imkanlar hazır olması için çünkü rabbim bize en güzel hediyesini gönderirmiş herşey temiz pak olmasını istermiş.bebeğin 40 çıktıktan sonra melekler artık bizi yalnız bırakırlarmış artık biz hazır olduğumuzda ve rabbimin emanetini bize teslim edip giderlermiş.dünkü sohbet çok güzeldi.gebelikten lohusalığa kadar olan zamanda tüm günahlarda arınmış gece gündüz hiç ara vermeden ibadet yapmış kadar oluyormuş anne.olduki ömür yetmedi şehit mertebesine erişiyormuş.yani gebelik gibi kutsal bir görevdeyiz arkadaşlar.rabbim bunu bize yaşattığı için sonsuz şükürler olsun allah ım.rabbim bizlere gönderdiğin mucizeye layık birer anne baba olamayı nasip eder inş.[/QUOTE
Okurken tüylerim diken diken oldu.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Bizede bebislerimizi saglikl sihhatli kucagimiza almayi hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin.
Canimcim senin kiz benim oglani bekliyo biraz daha durursa beraber dogum yapariz artikin. Benimde yarin doktor kontrolüm var bakalim bizim oglus büyümüsmü hic. Insallah büyümüstür yoksa hastaneye yatirirlar simdiden diye korkular sardi beni.
umarım :))) bu konuyu takıntı yapmaya başladım çünkü:))
mutlu pazarlar kızlaaarrr.....miamore canımsın ya...sen benim sakinleştirici ilacımsın...dün yazdıklarınızı anca şimdi okuyabiliyorum eşim işten gelmişti çıkmak zorunda kalmıştım onunla daha rahat düello yapabilmek için artık gece uykuları bana haram olmaya başladı sağa sola dönerken bir iş makinasının manevra alanı kadar yere ihtiyacım oluyor:))....ah vah diye diye dönüyorum sağıma soluma..gerçi sola yata yata bazen uyuşuyor sol tarafım:) ne zaman doğacak acaba bizimkiler ... merakla bekliyorum annemler bayrm sonrası bekliyorlar nedense
38. haftaya girmiş olcam o zaman....bu bayram hiç bi yere çıkmayı düşünmüyorum...arı gibi dolaşan ben artık adım atmak dahi istemiyorum....bi halsizlik çöktü üstüme bide karnım acayip ağırlık yapıyor...biraz yürüsen hemen taş gibi oluyor... yüzüstü yatmayı koşmayı zıplamayı ne çok özledim:) koala nın okaliptüs agacına sımsıkı sarılması gibi bende battaniyeme sarıldım mümkün değil ayrılamıyorummm
Kızlar bayram sonrası cikicaz allahin izniyle inşallah cok az kaldi cok heyecanliyim cook
canim benim beklemesin, sen izin ver önce dogsun benim kizimm:)) Evlenince zengin olucaklar iste:)))
Dünürüm sana vitamin vermedi mi doktorun. Ben hamile kalmadan önce basladim vitamine, centrum materna dha plus...Kiloyuda gelisimide v´bu vitamin sagliyor, pahali kendin ödüyorsun. Bir arkadasimin bebeiside kilo almiyordu önerdim hemen aldi iciyor bir haftadir. Kilo aldirmamais imkansiz bu vitaminle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?