2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım benimmmm çok teşekkürler güzel tavsiyelerin için uygulayacağım emin ol..çünkü düşündükçe kinime kin katıyorum. eşimide üzüyorum biliyorum..çünkü onun yapacağı da bişey yok..nihayetinde anne baba. ben onları atsam atamam satsam satamam bende kavgasını çok ettim ama bencil insanlar diyor...eşim özürlü benim bir gözü görmüyor haliyle o halde iş bulmasıda zordu..ona rağmen çabalamış hep..insanlar dalga geçiyormuş onunla körsün diye..protez göz kullanıyor..oda kendi gözü gibi durmuyor. küçükken kaza geçirmiş... kendi çocuğuna acımayan onu küçücükken bile kahvehane köşelerinde çalıştıran..konfeksiyonlarda çalıştıran..karda kışta montsuz inşaatlarda çalıştırıp sonra parasını elinden alan(kışın ellerim o kadar üşüyordu ki ağlıyordum..ağlamaktanda korkuyordum protez gözüm yere düşlecek bi daha yaptıramıycaz diye demişti bana)..harçlık verdiğinde bile onun hesabını soran bi baba ve ona yataklık eden ultra pasif bi anneden ben çok şey bekliyorum aslında. bunlarıda bildikçe onlara katlanmam zor oluyor..eşim affetmiş ama ben affedemiyorum çünkü eşim iyi bi insan..haddinden fazla geniş ve iyi yürekli...kendi ruh sağlığım içinde bir daha kesinlikle onlara gitmemeye karar verdim. gittikçe üzülüyorum gittikçe eve gelince eşimle tartışıyorum, kendi huzurumu bozuyorum..bunları bana ilk anlattığında ben bu adamı mutlu edicem demiştim içimden söz vermiştim kendi kendime..şimdi gerçekten onuda mutlu etmem lazımm yarın kocaman öpeyimmdediğin gibi...minik oğlumda doğunca artık benim dünyam tamamlanmış olacak kısmetse eşim oğlum ve ben. gerçi daha şimdiden oğlumu çok kıskanıyorum:)) benim o benimmmm vermicem kimseye:))))

Haha tamam canim beklerim ben sen dogur önceligi sana veriyorum seve seve.

Canim bana hic vitamin vermedi doktorum birtek magnezyum ve folik asit kullaniyorum. Bende alsam mi bu saatden sonra ise yararmi dersin???

valla netten icerigini oku, yarin doktora da sor al derim ben...Sifa olur insalllahhh

Kizlar sayfalara yetisemiyorum, dun kontrolum vardi, bugun is guc derken anca nete girebildim, doguran falan var mi ki... bana doktor arik plasenta kireclenmeye eskimeye baslamis dedi, size boyle bisey dendi mi hic... acaba eskimeye baslamis yaa doguma ne kadar kalmistir... su bayrami bi atlatsak sonra gelse insallah, hatta 21 ekimde dogum gunumde gelse bebisim insallah hayirlisiyla ne guzel olurdu...

Kizlar ben artık herşeyimuzi paylaştığım sizleri görmek istiyorummmm feysten mi ekleriz ne yaparım bilmiyorum ama müthiş merak ediyorum yol arkadaşlarımı

canim benimmm, Rabbim seni yüz üstü birakmaz sakin üzülmee...Esinin özrünü bilerek kucak acmissin, senden daha iyi insan var mi bu dünyada.Allahim aileni sana bagislasin. Sana böyle bir test uygun görmüs insallah layigiyla altindan kalkarsin. Ben sana cok inandim simdi, Senin gibi iyi insan olabilsek ne mutlu bize.Senin yapman gereken tek sey bu hamilelik hormonlarina yenik düsmemen, Rabbine sigin yeter. Esinin ailesi de belki cok zor dönemler gecirdiler, belki yufka yürekli olamadilar. Ama sakin unutma, bunun hesabini sen soramazsin. Sen sana ait olan saygini koru, sevmek zorunda degilsin kimseyi ama büyüklerine saygili olmalisin. Bunlari aklindan cikarmazsan beklentin olmaz, beklentin olmazsa mutsuzda olmazsin..

Kocani üzme, kendini de üzme. Ailesinide görmezden gel, kendi ailene bak. Artik sizde aile olucaksiniz. Ayrica oglusunuda kiskanma, Allahin bir hediyesi. Emanete iyi bak cok sev yeter:))

bu eskime olayini hic duymadim, ne desem yalan olur. Eger dogum yaklasmis demekse güzel bisi:)))) ama yapma senin dogum gününde gelmesinnn, cocuk ilerde ikileme düser. Kendi parti mi yapsin senin dogum günün icin hazirlik mi???:)

İvankaaaa yüreğimi dağladın.. Rabbimm her şeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin işallah size

kizlar albüme fotograf ekledim. Evrim gecirme sürecim:))) eilk resim evlenmeden 5 ay öncesi, dügün, alti aylik gebelik, ve gecen hafta annemle resim..

kızlar bn catlıyorum göbüşümün altına dogru kırmızıklıklar olustu tam 4 tane ve kaşınıyor bebegımde hıc durmuyor bugun sıkıldı galıba içerde eli kolu bacagı nerde sasırdım heryerden sert vuruşlar geliyor

tatli bisi mi yedin.. Tatli yeyince kuduruyorlar cünküüü:)))

kizlar albüme fotograf ekledim. Evrim gecirme sürecim:))) eilk resim evlenmeden 5 ay öncesi, dügün, alti aylik gebelik, ve gecen hafta annemle resim..

Doğum sonrası önceki hallerimize döneceğiz inşallah hepimiz. Gelinliğin çok hoşmuş. Kaç kilo aldın ?

Doğum sonrası önceki hallerimize döneceğiz inşallah hepimiz. Gelinliğin çok hoşmuş. Kaç kilo aldın ?

gelinligimin hikayesi cok komik...ben bir ay önce siparis verdim, eski yunan tanricalarinin elbisesi gibiydi. dügüne son bir hafta kalaya kadar bitmedi, terzi kacti kayiplara karisti. Modaci kadin bunu kendi tasarimi olarak yapiyormus bana vermek zorunda kaldi:)))ufak degisiklikler yaptirdim o kadar:)))

evlenmden hemen önce 60 kiloydum. nikahim da 70 idim, dügünde 67 idim. hamile kalmadan önce 73 kiloydum. simdi 101,8 im:))

Çok güzel hikayesi :) Birlikte verelim kiloları buradan bebeklerimiz büyürken biz de eski halimize kavuşalım :)

Çok güzel hikayesi :) Birlikte verelim kiloları buradan bebeklerimiz büyürken biz de eski halimize kavuşalım :)

ahhh ahhh insalllah. Ben her zaman cabuk kilo vermisimdir, ama yas ilerledi artikk.:)) Ilk üc ay bisi yapmam ama sonrasinda vermek zorundayimm, cünkü kendimden hic memnun degilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…