2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende cok gerildimm kesin catlarım

okudum allah kabul etsin

ahh ahh senın gene kalcanda.benım kalca,bacak,gogus,yanlar ve gobek.ve hepsı bı anda oldu.sok oldum.su an az ama basladı artık devamı gelır.

oyy oyy ne dıosunuz orlardamı catlıcak sen kaç kilo almıştın boyunu ve kilonu sorsam ayıp olmaz dimi :/ ??

Canım bi de tarçını dene istersen.

Son düzenleme:
buldumm kapalı grupmuşşş..gizli olunca zaten kimse okuyamıyor

Son düzenleme:
herkese hayırlı günler kızlar hasta olanlara rabbim şifa versin bi an önce bende bugun baş agrısıyla uyandım gecer inş şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

tünaydınlarrrr sanırımbenim çatalım genişliyo afedersiniz aşşağı bölgemde ağrı var iki gündür.. dün akşam aynayı alıp bakdım
anamm ne kadar değişmiş görmeyelii çok sabırsızlanıyorum iyiki kasımın başıymış doğumum diyorum yoksa topikdekiler doğurdukça heycandan çatlardım bayramdam sonraya kalmaz dökülürüz belkide. eşim diyoki aman sakın bayramda doğuruyum deme karnıma dokunuyo oğlum bayramda gelme sakın diyo bende kızıyorum ne zmana isterse gelir diyorum. onun korkusu babalık izni bayramda yanması hepinizi öptümm. bayramda evdeyim vaktim oldukça topikde ve facedeki grupdayım

slm canımmm. benimde catım genişliyo galiba cünkü vajina bölgemdeki kemeklerim bazen çok agrıyo uyuşuyo gibi oluyo.
valla benimde o bölgem çok degişmiş gecen arkadaşıma diyorum dra ben nasıl muayene olur dogum yaarım utanırım diyorum o da diyo ahh canım dr bilmeyecekde oranın hamilelikde degiştigini kim bilecek rahat ol sen diyo.

Selam kizlar herkese hayirli bir gün dilerim. Benim birazdan doktor kontrolüm var bugün herzamankinden heycanliyim ve tuhaf bir his var icimde. Tansiyonum da sinirda insallah hastaneye yatis yaptirmaz bugün. Hic olmasa bir hafta daha dayanabilseydik.

içini rahat tut sen canım iyi düşün iyi olsun bizi haberdar etmeyi unutma olur mu

dünürüm dayannn, limonlu su ic. Tansiyonu düsürüyor... bak bayram temizligi dogum temizligi yapiyorum, senin ki erken gelmezse bize gelirsin bayrama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…