canim selam kacirdim sanirim beklenen tarihin 31 ekim senin aramizda 2 gun var. niye simdiden dogum olsun istiyorsun?
allahu teala razı olsun canım dur yapayım.
Baktın mı canım?
evet canım ama sıcak değil soğuk hatta bakalım sabah ola hayır ola:)
Yarın bak bakalım bi daha. Tek taraflı şişlik devam ederse gidersin doktora. İyi geceler.
bende cok gerildimm kesin catlarım
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 24 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım.. hepinizden allah razı olsun
ahh ahh senın gene kalcanda.benım kalca,bacak,gogus,yanlar ve gobek.ve hepsı bı anda oldu.sok oldum.su an az ama basladı artık devamı gelır.
bana gün söylemedi canim benim, bebek cok irilesmeye basladi, gelisimini tamamlamis. Dogursan iyi olur bu hafta dedi. aciklik var ama az dedi demek ki cm degil. iliski önerdi ama esimde bende hic düsünemiyoruz bile. ikimizde ötlegiz sanirim:)) esim zaten yanlislikla göbegime carpsa hemen gözleri doliuyor bin kere özütr diliyor, iliskiyi ölür yine yapmaz:)) bende ev islerine bakiyorum, kilere inip cikiyorum, yemek yapiyorum. Sicak dus aliyorum yada ilik:)) hurma yiyorum, keten tohumu yiyorum.. bol su iciyorum. üsenmezsen ebenin nefes ekzersizlerini yapiyorum:)
oyy oyy ne dıosunuz orlardamı catlıcak sen kaç kilo almıştın boyunu ve kilonu sorsam ayıp olmaz dimi :/ ??[/QUO
estağfurullah canım olurmu hiç.boyum 1,68.50 ile hamile kaldım şuan 66 yım .16 kilo aldım.almayada devam.çok iştahım arttı bu aralar(( bide ben çoook zayıftım hayatım boyunca hep doktora gitmişimdir kilo almak için ne yapmalıyım diye.şimdi birden bire her yer şişince vücut alışık değil tabi:))zaten cildim normalde kurudur banyodan sonra pul pul olurdu hep.çatlıcanı tahmin ediyodum ama bu kadar değil.neyse yavrum sağlıklı olsunda diyorum napiiim.kendimi avutuyorum.estetik neyim oluveririz gariii:)))
buldumm kapalı grupmuşşş..gizli olunca zaten kimse okuyamıyorBiz bir yere gitmiyoruz canım, buradan aynen devam, birbirimizi görelim diye açtık orayı,alternatif işte :)))
Kapalı yaptık grubu, paylaşımları sadece üyeler görebilecek
canım 2013 Ekim-Kasım Anneleri Ve Melekleri diye arattır çıkar
tünaydınlarrrrsanırımbenim çatalım genişliyo afedersiniz aşşağı bölgemde ağrı var iki gündür.. dün akşam aynayı alıp bakdım
anamm ne kadar değişmiş görmeyeliiçok sabırsızlanıyorum iyiki kasımın başıymış doğumum diyorum yoksa topikdekiler doğurdukça heycandan çatlardım bayramdam sonraya kalmaz dökülürüz belkide. eşim diyoki aman sakın bayramda doğuruyum deme karnıma dokunuyo oğlum bayramda gelme sakın diyo bende kızıyorum ne zmana isterse gelir diyorum. onun korkusu babalık izni bayramda yanması hepinizi öptümm. bayramda evdeyim vaktim oldukça topikde ve facedeki grupdayım
Selam kizlar herkese hayirli bir gün dilerim. Benim birazdan doktor kontrolüm var bugün herzamankinden heycanliyim ve tuhaf bir his var icimde. Tansiyonum da sinirda insallah hastaneye yatis yaptirmaz bugün. Hic olmasa bir hafta daha dayanabilseydik.
Selam kizlar herkese hayirli bir gün dilerim. Benim birazdan doktor kontrolüm var bugün herzamankinden heycanliyim ve tuhaf bir his var icimde. Tansiyonum da sinirda insallah hastaneye yatis yaptirmaz bugün. Hic olmasa bir hafta daha dayanabilseydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?