2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Züpper bir baş ağrısıyla herkese günaydııııııııııııııııııınn:))

aynenn yaaa, inanilmaz. boynumdan tuttu gözlerime dislerime vuruyor üzerinizden irak olsun.. Sanirim bu terleme soguma olayinda boynu koruyamadim. Bengay gibi bitkisel krem sürdüm heryerime, isi bitireyim dus alip sicak bugday torbasi koyucam. Cok rahatsiz ediyor..

Selam kizlar esimle focaya kahvaltiya gittik cok guzel oldu. Belki bebek karninda son gezmemiz dedi esim. Bu arada disim ve basim 2 gündür cok agriyo ki hayatımda bas ağrısı nedir bilmem ben.

Selam kizlar esimle focaya kahvaltiya gittik cok guzel oldu. Belki bebek karninda son gezmemiz dedi esim. Bu arada disim ve basim 2 gündür cok agriyo ki hayatımda bas ağrısı nedir bilmem ben.

ohhh mis olmusss...afiyet olsun. nane yagi sür siddetliyse etki etmiyor ama napalim..olmazsa parasetamol alicam bende yemek yiyim de..

kızlar tünaydınnnn diyim artık saat 3 olmuş...gece uyuyamadım bende...dün kasık ağrım yok bu doğum geciktirici ilaçlar yüzünden heralde olmayacak diyordumki bu sabah kasık ağrısıyla uyandım başlarda aynı regl dönemindeki gibi hafifti...aradan 5 dakka geçti..o kadar çok ağrımaya başladıki...yataktan kalkamadım....hiç yaşamamıştım bu kadar şiddetlisini bu hafta 36+3 üm ama bayramdan sonra sanki doğuracakmışım gibime geliyor....bacaklarımda ağrıyor bugün sanki damarlarım çekiliyor .... sabahtan beri yatıyorum şimdi yine yatıcamüzerime çöken hantallıktan gına geldi öffff....

bu sabah kahvaltıdan sonra bir sancım oldu belki 30 sn sürdü sürmedi ama canım çok yandı normal doğum istiyosun bide neyine güveniyosun dedim kendi kendime.hayırlısıyla bi doğsalar da birbirimizle paylaşsak

tünaydınlarrrr sanırımbenim çatalım genişliyo afedersiniz aşşağı bölgemde ağrı var iki gündür.. dün akşam aynayı alıp bakdım
anamm ne kadar değişmiş görmeyelii

Alemsiniz kizlar yaaa, hic aklima gelmemisti oraya bakmak :))))

Hayirli haberlerle donersin insallah cnm

Selamlar kizlar .....
Hepinize toptan gecmis olsun diliyorum .. Agrilariniz sizilarinizdinsin biran önce insallah ...

Miamorecim evet birtek karnim cikti benim görenler inanmyor 1 aya dogum olduguna ..
Büyüktede böyleydi 4 kiloya yakin dogmustu o yüzden icim rahat :)))
Yoksa telaslanirdim acaba nedn kücük diye :)))

Selamlar kızlar nasilsiniz... umarim iyisinizdir melekleriniz ve siz. Bi sure burda olamicam, bayram dolayisiyla ziyaretler vs..2. Gunu annemler gelicek allah kismet ederse onlarla olucam... Kendinize ve bebeklerinize iyi bakin olur mu... oglumdan msj" bidahaki bayyama şekeyleyimi toplamaya gelicem" iyi bayramlar guzel anneler

Sana da iyi bayramlar canim

Herkese hayırlı bayramlar

Kızlar bir kaç gündür kaburga batması tarzındaki ağrım geçti, midem artık daha az ekşiyo ve daha rahat nefes alabiliyorum. Annem de dün karnın aşağı inmiş biraz dedi :44: benim gibi hisseden var mı? Buarada yalancı kasılmalar harici sancı yok bende

canım bak fotografı grubun fotograf bölümünden paylaşman lazım kendi profilinden degil ben grubun ordan paylaştım kimse göremedi bide öyle dene

grubun ana sayfasına foto yükle dedim herkes gördü, bu sefer albüme girip de ekledim görünmüyor...

selam kızlar baş ağrısından uyyuyamadım ama öyle böyle değil benim arada tutar hap içmeden yada o ağrıyla uyuyabilirsen uyumadan geçmez o ilacı hamilelikte alamıyorum baskada bişey fayda etmiyor migren falan yanında halt etmiş öldürsünler beni diyorum o derece ;( tansiyonum çıktı normalde 11 6 dır hep 15 9 a çıktı 5 dkda bir ölçtüm 15 20 dkda düştü 12 13 gibi artsaydı hastaneye gidicektim mahfoldum bugün allaha şükür agrı azaldı ama okadar ağrıdı ki suanda kafam taş gibi ağır yatıyorum

Ahh canım ya,Allah yardımcın olsun,hamileliğimin başlarında ben de yaşadım o şiddette başağrıları, acı eşigim yüksektir ama
oturup ağlıyordum ağrıdan, hiçbirşey fayda etmiyordu.
Bazen ağrıyacağını hissettiğimde kahve içiyorum geçiyor

Benim yaramaz kızım yine iş başında bügün nst vardı düzenli sancılarım vardı yinehissetmedim 10 dk içinde 4 ten fazla 60 sancı vardı sezeryan bile olacak olsam alttan muayeneden kurtulamadım ve başka doktor etti kendi dr izinde olunca ondada acılmam varmış serum yedik yine döndük ama ay sonunu beklemeyecekte bari ev işlerini bitirene kadar dayansa kuzum ......

Arkadaşlar şöyle bir baktım son iki güne herşey geride kalmış benim için.12 Ekim de suyumun azar azar gelmesi,ardından da nişanın gelmesiyle doktora gittik,ama tabii insan bir acabayla gidiyor yinede.bayram tatilinin ilk günü olduğu için doktoru bulamayacağımızı düşündük ve devlete gittik.önce nst de sancıları gördük sonra doktor muayenesi ve doğum başlamış bir cm lik açık varmış.ilk sorum epidural var mı oldu.yok cevabını duyunca başladım ağlamaya , en kötüsü de eşimi yanıma almıyorlar ve yanımda başka kimse de yok.eşimle konuştuk ne yapalım diye bi de benim doktoru arayalım dedik ve güzel haber bizi çağırdı.sonrası saat birde yattık ve yedi buçuk da epidural normal doğumla DURUM dünyaya geldi.aceleci kızım 2820 ve 50 cm doğdu.darısı hepinizin başına

ayy cnm geçmiş olsun ve hayırlı olsun ne güzel zorlugu atlatmış almışsın bebişini kucagına rabbim sağ salim büyütmeyi nasip etsin öpüldün....

Gozunuz aydin cnm, hepbirlikte uzun, guzel omurler gecirin insallah, umarim suan ikiniz de iyisinizdir. Kac haftalik dogdu Duru kiz :)

Gozunn aydin ne quzell nnee mutluu bayram sekerin kollarnda saglkla buyut duru nu masallahsize

ayy inanmıyoruum başladık bile dogurmaya geçmiş olsun canımm Allah analı babalı saglıklı ömürler versin yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…